View Poll Results: Τι να κάνω???
- Voters
- 12. You may not vote on this poll
-
να πάρω τη κοπέλα.
5 41.67% -
να τον στείλω αίτημα φιλίας στο φμπ και να περιμένω να δω αν θα μου στείλει
0 0% -
να του στείλω μήνυμα χωρίς να τον κάνω φίλο
0 0% -
να μην κάνω τίποτα
7 58.33% -
να τον κάνω φίλο και να του στείλω μήνυμα.
0 0%
Multiple Choice Poll.
Results 61 to 65 of 65
Thread: Μετά το one-night τι???
-
24-06-2016, 17:48 #61
δεν έγινε καμία αναφορά σε στοιχεία επικοινωνίας... δεν υπήρχε χρόνος για συστάσεις... πιστεύω πως αν είχαμε χρόνο θα αλλάζαμε φμπ κλπ... η συμπεριφορά και ο τρόπος ήταν φιλικός και καθόλου πρόστυχος... δεν με νοιάζει αν έχει κάτι με την κοπέλα του ή όχι... αυτό που με πείραξε είναι ότι έγινε ότι έγινε με ένα άτομο που είναι σε σχέση... είναι κάτι το οποίο με κάνει να νιώθω άσχημα...
- 24-06-2016, 17:56 #62
Αρα δικιο εχει καποιος που το ανεφερε...μπηκες στη διαδικασια να κανεις κατι εφημερο με ξεκαθαρους ορους με την προοπτικη ισως να το τουμπαρεις σε κατι διαφορετικο. Κακως μπερδευτηκες ετσι.
Και αντι να εισαι τσατισμενη μαζι του - που θα ησουν αν καταλαβαινες ξεκαθαρα τους ορους και τα πλαισια στα οποια εγινε οτι εγινε και ησουν οντως οκ με το one night stand- τον δικαιολογεις λιγο λες μια αρπαχτη ηθελε το παιδιιι και η κοπελα του κοιμαται ορθια και χιλια δυο που τα λες και τα παιρνεις πισω μετα. Προφανως σου αρεσει ο τυπος.
Πρεπει οι προσδοκιες σου και οι οροι με τους οποιους πας και μπλεκεις ομως να ειναι ξεκαθαρα. Και μη τα αλλαζεις μετα και μη ζητας τα ρεστα, οσο ατιμο ηταν απο αυτον να σου πει ψεμματα τοσο ατιμο ηταν να το παιξεις ανετη επειδη τον θες, ενω προφανως και δεν εισαι ανετη και σε τρωει ακομα.
Δεν πειραζει τωρα θα φροντισεις αλλη φορα φανταζομαι να εισαι πιο ειλικρινης με τον εαυτο σου.
24-06-2016, 18:12 #63
σε φιλικό επίπεδο το εννοούσα... γιατί όπως προείπα είναι γνωστός γνωστού και δεν υπήρχε ούτε μια στο εκατομμύριο να γίνει κάτι παραπάνω... δεν είχα σκοπό για κάτι περισσότερο... εγώ έτσι κ αλλιώς είμαι αλλού (δεν εννοώ σχέση-διάσταση κλπ)... αλλά αυτό καλύτερα ας μην το αναλύσουμε γιατί είναι μια πάαααααρα πολύ μεγάλη συζήτηση...
24-06-2016, 18:18 #64
Μη το εξηγεις σε εμενα, εγω σε πιστευω ας πουμε. Μεσα σου να τα λυσεις. Αντικειμενικα δεν εχεις λογο να σε απασχολει αλλο αν ηταν τοσο ξεκαθαρα ολα για εσενα (οχι στη πραξη, υποσυνειδητα).
Αν και νομιζω πως δεν θα το αφησεις και θα χωθεις καπως...οχι φμπ οχι μου πε ειπα του πε ο γνωστος του γνωστου...σε ξυνει. Τι να σου πω, ευχομαι να μη σου βγεί σε κακο και να βγεις αλωβητη και να κανω κανω και λαθος γενικα.
27-06-2016, 11:27 #65
Το one night stand, είναι ακριβώς αυτό που δηλώνεται το όνομά του. Δεν μπορείς περιμένεις τίποτα από την περιπέτεια μιας βραδιάς...:(