Ερωτικη μοναξια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Junior Member

Ερωτικη μοναξια

Καλησπέρα παιδια...είμαι 20 ετων φοιτητης σε μια επαρχιακη πολη. Το πρόβλημα μου είναι αυτό που ανεφερεται και στον τιτλο...εχω την συναισθηματικη αναγκη να βρω κοπελα, αλλα τοσα χρονια δυστυχως δεν εχω καταφερει τιποτα....Μια φορα μονο στα 18 μου τα ειχα ζητησει από μια κοπελα που ητανε φιλη μου να τα φτιαξουμε, δεχτηκε αυτή αλλα εγω κωλωνα και περασε 1 βδομαδα χωρις να κανω καν κινηση να την φιλησω και τελικα με χωρισε λεγοντας πως είμαι πολύ καλο παιδι και ότι με θελει φιλο της..δυστυχως οσο αστειο και να σας φαινεται αυτό το συμβαν, για εμενα αποτελει τραυματικη εμπειρια και ισως και να ηταν ένα life change γεγονος για μενα, καθως από τοτε μεχρι και σημερα όταν μου αρεσει μια κοπελα, είμαι καπως διστακτικος γιατι φοβάμαι μην συμβει ότι και στο παρελθον...δυστυχως δεν εχω φιλησει ποτε κοπελα, και μονο που το σκέφτομαι σκαλωνω πολύ στο να κανω κινηση καθως νιωθω ότι αμα παω να φιλησω μια κοπελα θα καταλαβει ότι είμαι τελειως απειρος και ειτε θα ξενερωσει/γελασει/χαλαστεί...από αποψη κοινωνικότητας είμαι σε αρκετα καλο επιπεδο και από εξωτερικη εμφανιση είμαι αρκετα καλα..μεγαλοδειχνω κιολας επειδή εχω μουσι , αλλα αυτό είναι περιττη πληροφορια μαλλον ....αυτά εν ολιγοις παιδια....ολο αυτό μου εχει δημιουργησει πολύ ασχημα πραγματα, γιατι είμαι από την φυση μου συναισθηματικος ανθρωπος και την εχω βιολογικα την αναγκη για αποδοχή από αλλους ανθρώπους...βλεπω πολλους γνωστους μου και γνωστες μου να εχουν προχωρησει τις ζωες τους..οπως και η κοπελα προηγουμένως που σας ανεφερα, τα εχει 1 χρονο με ένα παιδι εμαθα τις προαλλες και εχει προχωρησει κανονικα από ότι εμαθα....όλα αυτά συνδυασμένα με πληγωνουν αφορητα...ισως η αιτια να είναι αυτό που σας ανεφερα προηγουμένως που μου ετυχε στα 17 μου...αλλα και παλι δεν ξερω....εχω αναγκη από μερικα λογια παντως...αν μπορειτε βοηθειστε,,,ευχαριστω εκ τον προτερων!!

Senior Member
    ολοι περασαμε απο το σταδιο του φοβου της απειριας.εγω φοβομουν στα 16 οτι δε θα εχω ποικιλια στασεων επιπεδου πορνοσταρ για να αρεσω στη γυναικα χωρις καν να εχω κανει σεξ ως τοτε.θυμαμαι μαλιστα τοτε με τον επισης παρθενο κολλητο μου να κανουμε προγραμμα τι στασεις θα κανουμε οταν κ αν βρουμε κοπελα.καταλαβαινεις ποσο χαζο ειναι αυτο?εισαι 20 κ εισαι απειρος.ε και?μια κοπελα της ηλικιας σου αν δεν εχει περασει ολη τη πολη ποσο εμπειρη θα ειναι?ασε που γενικα αυτο το στυλ ντροπαλου-απειρου ειναι γοητευτικο για καποιες.εσυ το μονο που εχεις να φοβασαι ειναι μη δωσεις ψευτικες προσδοκιες κ δε καταφερεις να ανταποκριθεις.να εισαι ο εαυτος σου κ ολα θα πανε καλα.κ μη κολλας σε ενα αποτυχημενο γεγονος.ισως συνεβη επειδη ηταν ηδη φιλη σου κ δε μπορεσες να ανταποκριθεις ερωτικα.οπως το ιδιο κ εκεινη απλα εσυ δε το καταλαβες οτι αυτο σε σταματησε.ισως φταιει κατι αλλο.χιλιους λογους μπορω να σου βρω.εγω καποτε δε μπορεσα να λειτουργησω σε πληρωμενη κοπελα επειδη ηταν πολυ γλυκια.αλλιμονο αν κατι τετοιο με εριχνες ψυχολογικα.ετσι κ εσυ στην επομενη θα εισαι μια χαρα.καλη δυναμη

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by lms12 View Post
    Καλησπέρα παιδια...είμαι 20 ετων φοιτητης σε μια επαρχιακη πολη. Το πρόβλημα μου είναι αυτό που ανεφερεται και στον τιτλο...εχω την συναισθηματικη αναγκη να βρω κοπελα, αλλα τοσα χρονια δυστυχως δεν εχω καταφερει τιποτα....Μια φορα μονο στα 18 μου τα ειχα ζητησει από μια κοπελα που ητανε φιλη μου να τα φτιαξουμε, δεχτηκε αυτή αλλα εγω κωλωνα και περασε 1 βδομαδα χωρις να κανω καν κινηση να την φιλησω και τελικα με χωρισε λεγοντας πως είμαι πολύ καλο παιδι και ότι με θελει φιλο της..δυστυχως οσο αστειο και να σας φαινεται αυτό το συμβαν, για εμενα αποτελει τραυματικη εμπειρια και ισως και να ηταν ένα life change γεγονος για μενα, καθως από τοτε μεχρι και σημερα όταν μου αρεσει μια κοπελα, είμαι καπως διστακτικος γιατι φοβάμαι μην συμβει ότι και στο παρελθον...δυστυχως δεν εχω φιλησει ποτε κοπελα, και μονο που το σκέφτομαι σκαλωνω πολύ στο να κανω κινηση καθως νιωθω ότι αμα παω να φιλησω μια κοπελα θα καταλαβει ότι είμαι τελειως απειρος και ειτε θα ξενερωσει/γελασει/χαλαστεί...από αποψη κοινωνικότητας είμαι σε αρκετα καλο επιπεδο και από εξωτερικη εμφανιση είμαι αρκετα καλα..μεγαλοδειχνω κιολας επειδή εχω μουσι , αλλα αυτό είναι περιττη πληροφορια μαλλον ....αυτά εν ολιγοις παιδια....ολο αυτό μου εχει δημιουργησει πολύ ασχημα πραγματα, γιατι είμαι από την φυση μου συναισθηματικος ανθρωπος και την εχω βιολογικα την αναγκη για αποδοχή από αλλους ανθρώπους...βλεπω πολλους γνωστους μου και γνωστες μου να εχουν προχωρησει τις ζωες τους..οπως και η κοπελα προηγουμένως που σας ανεφερα, τα εχει 1 χρονο με ένα παιδι εμαθα τις προαλλες και εχει προχωρησει κανονικα από ότι εμαθα....όλα αυτά συνδυασμένα με πληγωνουν αφορητα...ισως η αιτια να είναι αυτό που σας ανεφερα προηγουμένως που μου ετυχε στα 17 μου...αλλα και παλι δεν ξερω....εχω αναγκη από μερικα λογια παντως...αν μπορειτε βοηθειστε,,,ευχαριστω εκ τον προτερων!!
    Σαν εμένα είσαι φίλε,μόνο που εγώ είμαι 21!

Banned
    Quote Originally Posted by lms12 View Post
    Μ΄έκανες και γέλασα πάντως....
    Υπάρχει τώρα κάποια κοπέλα που να σου αρέσει, κάποιο φλερτ, βγαίνεις με καμία, έχεις σκοπό να προτείνεις να βγεις με κάποια? Είναι πιο εύκολο από ότι φαντάζεσαι, ειδικά αν μιλάμε για ραντεβού και η κοπέλα σου έχει δώσει το πράσινο φως.... Άμα πλησιάσετε κάποια στιγμή, την πιάνεις και την φιλάς. Δεν θα είναι κοκαλωμένη και αυτή θα έρθει προς την μεριά σου... Μαζί θα πλησιαστείτε ...Άμα φοβάσαι πίνεις και κάνα ουισκάκι... η μπορεί να πέσεις και σε καμιά πεταχτούλα και να κάνει αυτή την κίνηση....Άμα σε γουστάρει δεν θα χαλαστεί μη φοβάσαι, άσε που μπορεί να μην έχει και αυτή εμπειρίες.... Άμα τώρα μία στο εκατομμύριο ξενερώσει, πας στην επόμενη και άντε στο καλό...Εσύ θα έχεις κερδίσει την εμπειρία και θα είσαι και ακόμα πιο άνετος την επόμενη φορά!

Senior Member
    Quote Originally Posted by soking View Post
    ολοι περασαμε απο το σταδιο του φοβου της απειριας.εγω φοβομουν στα 16 οτι δε θα εχω ποικιλια στασεων επιπεδου πορνοσταρ για να αρεσω στη γυναικα χωρις καν να εχω κανει σεξ ως τοτε.θυμαμαι μαλιστα τοτε με τον επισης παρθενο κολλητο μου να κανουμε προγραμμα τι στασεις θα κανουμε οταν κ αν βρουμε κοπελα.καταλαβαινεις ποσο χαζο ειναι αυτο?εισαι 20 κ εισαι απειρος.ε και?μια κοπελα της ηλικιας σου αν δεν εχει περασει ολη τη πολη ποσο εμπειρη θα ειναι?ασε που γενικα αυτο το στυλ ντροπαλου-απειρου ειναι γοητευτικο για καποιες.εσυ το μονο που εχεις να φοβασαι ειναι μη δωσεις ψευτικες προσδοκιες κ δε καταφερεις να ανταποκριθεις.να εισαι ο εαυτος σου κ ολα θα πανε καλα.κ μη κολλας σε ενα αποτυχημενο γεγονος.ισως συνεβη επειδη ηταν ηδη φιλη σου κ δε μπορεσες να ανταποκριθεις ερωτικα.οπως το ιδιο κ εκεινη απλα εσυ δε το καταλαβες οτι αυτο σε σταματησε.ισως φταιει κατι αλλο.χιλιους λογους μπορω να σου βρω.εγω καποτε δε μπορεσα να λειτουργησω σε πληρωμενη κοπελα επειδη ηταν πολυ γλυκια.αλλιμονο αν κατι τετοιο με εριχνες ψυχολογικα.ετσι κ εσυ στην επομενη θα εισαι μια χαρα.καλη δυναμη
    Ο σοκιν εχει δικιο το ντροπαλο στπυς αντρες ασεσει σε μεγαλο ποσοστο στις γυναικες επισης οσο το σκεφτεσε φιλι σχεση τι θα κανω πως θα το κανω ποτε θα τι κανω αυτο ανχωνεσε αλλα καλυπτεις τα συναισθηματα οταν θα ερθει η ωρα θα σου βγει απο μονο του εγω πχ εχω κανει σχεσεις αλλα το φιλι δεν ειναι το δυνατο μου σημειο δεν εγινε και τπτ αμα ανχωνουμουν δεν θα επρεπε να ξανακανω σχεση στη ζωη μου αλλωστε 20 χρνων εισαι εχεις χρονια μπροστα και για πειραματισμους και για ολα
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    καλημερα λμς
    υπαρχει κατι πολυ ελπιδοφορο στην διηγηση σου κι αυτο ειναι οτι τα πας πολυ καλα με την κοινωνικοτητα.
    συνεχισε να κοινωνικοποιεισαι σε μικτες παρεες και αργα η γρηγορα θα σου προκυψει αυτο που θελεις, με καποια κοπελα που θα εχετε κανει παρεα. μπορει κι απο δικη της πρωτοβουλια. συμβαινει κι αυτο πολλες φορες, μην αγχωνεσαι οτι θα χρειαστει να κανεις οπωσδηποτε εσυ το πρωτο βημα.
    παντως η λυση ειναι η κοινωνικοποιηση και οι παρεες με κοριτσια.

Senior Member
    το φιλι δεν ειναι θεμα εμπειριας..το φιλι ειναι συναισθημα..αν νιωσεις ομορφα για εναν ανθρωπο η φυση βαζει το χερι της..το φιλι δεν μαθαινεται..ειναι εκφραση συναισθηματων..
    οταν τα φτιαξεις με καποια η οποια σου αρεσει πολυ..το φιλι θα βγει μονο του..πιθανον καμια δεν σου εχει κεντρισει ολοκληρα το ενδιαφερον ωστε να νιωσεις αυθορμητισμο..
    κ σε συδνυασμο με τον φοβο απορριψης γινεται γιγαντιο..

Senior Member
    Και εγω αναρωτιέμαι... Αν δεν τολμήσεις πως θα μάθεις ? Πως θα ξεπεράσεις αυτο που φοβάσαι αν απλά κάθεσαι και περιμένεις και δεν το αντιμετωπίζεις?
    Το ότι είσαι άπειρος δεν το έχεις ταμπέλα στο κούτελο ... Για ένα φιλί χρειάζονται δύο...
    Βρες την κοπέλα που σου αρέσει πλησίασε την και ολα θα γίνουν ... Κοινωνικός είσαι άρα , προχωρά!!!

Junior Member
    Παιδια δεν ειχαμε καμια εξελιξη....ολο αυτο το διαστημα φροντισα τον ευατο μου με διαβασμα και γυμναστηριο και βελτιωθηκα πολυ σε αυτους τους τομεις....μου αρεσει μια κοπελιτσα στο γυμναστηριο που παω, την εχω πετυχει μια δυο φορες αλλα δεν ξερω πως να κανω κινηση...οπως ανεφερα δεν εχω εμπειρια, αλλα θελω πολυ να κανω κινηση...δυστυχως οσες φορες εκανα κινηση στο παρελθον σε αλλες κοπελες, εφαγα ακυρο, για αυτο δεν εχω ουτε αυτοπεποιθηση ουτε γνωση για το τι να κανω...καμια συμβουλη?

Senior Member
    Εστω κοιτα την ρε παιδι μου!

Απλα κοιτα την και χαμογελα!
    Εαν ειναι ανοικτη, θα την κολακευσει τουλαχιστον για αρχη.