ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ-ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 41
    Senior Member

ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ-ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ!!

Γεια σας.Με λενε Σταυρο και ειμαι 18 χρονων.Το προβλημα μου ειναι οτι τα τελευταια 2 χρονια εσω κλειστει στον εαυτο μου.Αρχικα ειμουν πολυ κοινωνικο παιδι και μου αρεσε να βγαινω καθε μερα και να γνωριζω καινουρια ατομα.Ομως αυτο αλλαξε.Ισως οφειλωταν στο οτι εκεινη την περιοδο εκανα διαιτα αυστηρη και αδυνατισα πολυ.Σταματησε δλδ αυτη η ξεγνοιασια που ειχα και ολο και ενιωθα πιο ασχημα για το σωμα μου(οσο προχωρουσε η διαιτα).Εβγενα δλδ αλλα οχι και παρα πολυ και δεν το πολυ απολαμβανα.Φετος εδεινα πανελληνιες.Δεν ειχα καποιο θεμα προσληψης τροφης.Ομως φετος ξεκινησα να πινω καφε καθημερινα και αυτο με απομονωσαι.Αποφευγα τελειως σχεδον προσκλησεις απο φιλους για να βγουμε και προτεινουσα να καθομαι σπιτι μου να περνω απ εξω ενα καφε και να αραζω στο internet.Μεχρι πριν λιγο καιρο δεν με πολυενοιαζε αλλα τωρα νιωθω πολυ ασχημα οταν βλεπω τους φιλους απο το fb να βγενουν ενω εγω καθομαι μονος.Επισης,πολλες φορες οταν ειμουν στην ταξη με επιανε κατι σαν πανικος και ενοιωθα οτι θα κανω εμετο και οτι δεν θα προλαβω να φυγω και θα με δουν ολοι και αυτο με πιανει κυριος οταν πινω καφε ενω πριν απο τα δυο αυτα χρονια ποτε. .Τωρα πλεον αυτο με προβληματιζει διοτι μεσα μου θελω πολυ να βγαινω και να περναω καλα αλλα εχω τον φοβο αυτον.Επισης,εδω και κατι μηνες μου αρεσει πολυ μια κοπελα η οποια ηρθε στην ταξη για το μισο της χρονιας αλλα εφυγε και γραφτικε σε αλλο σχολειο στην περιοχη οχι γτ μετακομισε.Στην ταξι λιγο πολυ μιλαγαμε αλλα της εστειλα αιτιμα στο fb λιγο καιρο απο οταν εφυγε και δεν το δεχτικε.Ουτε σε καποια αλλα παιδια το δεχτικε.Αυτο που ξερω γι αυτην ειναι που μενει με ποιους κανει παρεα κτλ.Τελος παντον θελω να ξανα γινω εξωστρεφεις για αυτο με κανει να καταρρεω.Σας παρακαλω γραψτε μου την γνωμη σας και φυσικα εσεις που εχετε περασει κατι αναλογο.Ειναι πολυ σημαντικο για μενα.Ευχαριστω!!

Banned
    Γιατί δεν παίρνεις αυτούς τους φίλους από το fb να βγεις?
    Πανελλήνιες...θα φύγεις από τον τόπο σου δηλαδή ή δεν ξέρεις ακόμα?

Senior Member
    Δεν θα φύγω αλλά γιατί?Αυτό που θέλω πιο πολύ είναι η κοπέλα.Πως όμως θα της μπω στο μάτι αν δεν βγαίνω και γενικά αν δεν είμαι δημοφιλής?Ξέρω πως για να καταφέρω να τα φτιάξω με την κοπέλα αυτη πρέπει πρώτα να φτιάξω τη ζωή μου σε άλλες πτυχές όπως η εξωστρεφεια που δεν έχω. Τι να κάνω για να βρω το θάρρος μου να γίνω κοινωνικός και κυρίως να νιώσω άνετα να κάνω παιχνίδι με την κοπέλα αυτη ?Μήπως χρειάζεται να επισκεφτώ κάποιον ειδικό ?

Banned
    Η κοπέλα δεν μπαίνει στο φβ μάλλον ε?
    Δεν ξέρω με αυτούς που κάνει παρέα εσύ τους ξέρεις καθόλου?

Senior Member
    Μπαίνει απλά απ ότι βλέπω δεν έχει πολλούς φίλους ούτε καν άτομα που γνωρίζει αρκετά. Μάλλον κάνει φίλους μόνο άτομα που γνωρίζει καλά. Όλοι οι φίλοι της πήγαιναν στο σχολείο μου.Με έναν από αυτούς λέμε ένα γεια αλλά δεν νοιώθω ότι μπορώ να του εμπιστεύομαι κάτι τέτοιο.Μονο στους πολύ φίλους μου το χω πει αλλά δεν φαίνεται να βοηθάνε ιδιαίτερα. Φαινετα ότι και η κοπέλα πρέπει να χει κάποιο θέμα ψυχολογικό σαν εμένα χωρίς να βάζω το χέρι μου στην φωτιά.Ευχαριστω πολύ που απαντάς ελπίζω να βγάλω κάποια άκρη με την βοήθεια των ατόμων του φόρουμ.

Banned
    Οι φίλοι σου ξέρουν την κοπέλα ή τους φίλους της?
    Αν την έβλεπες τυχαία θα της μίλαγες?

Senior Member
    Οι φίλοι μου την ξέρουν φατσικα.Αν την έβλεπα τυχαία θα προσπαθούσα να πιάσω κουβέντα αν βέβαια έβλεπα ότι έχει όρεξη για κουβέντα. Το θέμα είναι ότι δεν βγαονω αρκετά ώστε να την πετύχω. Πιο πολύ βγαίνω για να τακτοποίησω τπτ δουλειές να αγοράσω κάνα ρούχο να πάω πάρω κάνα καφέ κάνα σουβλάκι κτλ Μένουμε σχετικά κοντά,κάνα 15 λεπτό με γρήγορο περπάτημα και το σπίτι της είναι κοντά σε μέρη που περνάω συχνά.Καμια ιδέα ?

Banned
    Ναι να περνάς από εκεί συχνότερα! Η πήγαινε να κάθεσαι κοντά στο σπίτι της , ε κάποια στιγμή θα βγει......

Senior Member
    Λες?Και αν την πετυχω τι να της πω για να φανω και λιγο αυθορμητος?,δλδ οτι δεν τα ειχα προσχεδιασει ολα αυτα

Senior Member
    Λες πριν τελειωσει η κουβεντα να την πεταξω και ενα ''Δεξου και το αιτημα που σου στειλα fb δεν δαγκωνω'' ?

Banned
    Ε αναλόγως, από κει γιατί περνάς συνήθως? Αυτό θα της πεις...Πας για καφέ πχ έχει μαγαζιά?......ε αυτό.....ότι ψώνισες κάτι , ήσουν για καφέ.......

Banned
    Αυτή μπαίνει στο φβ και δεν δέχεται αγνώστους και καλά ?

Senior Member
    Εχει πολλα μαγαζια κοντα στο σπιτι της και καφετεριες.Καπως ετσι, απ οτι εχω καταλαβει εχει μονο πολυ κοντινα της ατομα για φιλους

Banned
    Ε ντάξει πες της τότε τώρα ήμουν για καφέ..........Φώτο έχεις στο φβ?

Senior Member
    Ναι...το αιτημα της το χα στειλει κανα δυο μηνες απο τοτε που εφυγε απο την ταξη.Επισης ενας αλλος φιλος μου που της ειχε στειλει και αυτος δεν το δεχτηκε και το ακυρωσε κιολας ενω εμενα δεν το χει ακυρωσει χωρις βεβαια να σημαινει κατι αυτο

Page 1 of 3 123 LastLast