ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ-ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 41
    Banned
    Ε άμα την δεις τότε μπορείς να της το πετάξεις ότι σε έκανα και φίλη γιατί δεν με δέχτηκες....για να εξασφαλίσεις το μετά δηλαδή....αλλά κάτσε να την δεις πρώτα και βλέπεις...η άμα την δεις και μιλήσετε της στέλνεις ένα μήνυμα μετά, κάτι.........

Senior Member
    Παντος να της πω οτι μου αρεσει απο την πρωτη μας σηζητηση στον δρομο δεν νομιζω να ειναι καλο εε?Της να της πω,ξερω γω πχ να της πω να βγουμε οι δυο μας και αν ναι που να την παω?για καφε?

Banned
    Όχι όχι ...
    Να της έλεγες να σε πάρω κάνα βράδυ να πιούμε καμιά μπύρα???????

Senior Member
    Καλη ιδεα(αν και δεν μου αρεσει η μπυρα).Να την παω σε μπυραρια που εχει και πολλες κοντα η καφετερια ?

Banned
    Ε άμα δεν πίνεις πήγαινε σε καφετέρια...εντάξει το ίδιο κάνει, αρκει να μην την τρέχεις σε κλαμπ ή για καφέ ντάλα μεσημέρι....

Senior Member
    Οχι αυτο με την μπυρα μου αρεσε περισσοτερο εξαλλου και να πιω μια δεν χαθηκε και ο κοσμος.Επισης κερναω εγω ετσι?

Banned
    Εντάξει ρε συ δεν θα σε κρίνει η κοπέλα άμα της πεις για μπύρα και πάτε σε μια καφετέρια και πιείτε κάτι άλλο....δεν σημαίνει σώνει και ντε ότι πρέπει να πάτε σε μπυραρία!!!! Τρόπος του λέγειν....εγώ το είπα για να βγείτε έτσι βραδάκι, πιο καλό δεν θα είναι?
    Ε άμα έχεις λεφτά κέρνα...

Senior Member
    Αλλιως κερναει η κοπελα σωστα? (πλακα κανω) μετα την βολτα λες κανω ειναι να την αφυσω και στο σπιτι της?

Banned
    Να σου πω θες να έρθω να σας κρατάω και το φανάρι? :p
    Ε αναλόγως, ναι, με τα πόδια θα είστε?

Senior Member
    Αν θες ελα.Ναι με τα ποδια δυστιχος δεν ξερω ακομα να οδηγαω

Banned
    Ε να την πας τότε, κοντά είπες μένεις έτσι και αλλιώς.....

Senior Member
    Ε ναι απ τον δρομο μου ειναι.Παντος μακαρι να βρω το κουραγιο και την τυχη να την πετυχω μπας και την καταφερω.Δεν ειμαι ο τυπος ανθρωπου που εχει την πολυ αυτοπεποιθηση για τον εαυτο του και γενικα σε τετοιες καταστασεις δεν ειμαι και τοσο ανετος.Παντος εχω ξεκινησει εδω και λιγο καιρο να γυμναζομαι συστηματικα να φτιαξω σωμα να της αρεσει γτ κατα τα ψεματα στις γυναικες πουλαει πολυ.Δεν ξερω τι αλλο θα μπορουσα να κανω για να νοιωθω και να ειμαι ανετος με τον εαυτο μου και γενικα με τετοιες καταστασεις.Πιστευεις μπορω να γινω κατι τετοιο?Παλιοτερα ειμουν πολυ καλυτερα με τον εαυτο μου και γενικα οταν εβγαινα ειμουν ανετος.Τωρα παντα κατι με αγχωνει γτ νοιωθω οτι θα τα παω καλα αν βγω σε παρεες με πολυ κοσμο.Δεν νοιωθω και το τοσο ασφαλεια δλδ ενω παλιοτερα ενοιωθα.Και σιγουρα αυτο το προβλημα δεν ειναι κληρονομικο,ολοι στο σοι μου ειναι πολυ κοινωνικοι.

Banned
    Ναι δεν έχω πολυκαταλάβει τι θες να πεις...Απέφευγες τους φίλους σου γιατί ? Βαριόσουν? Είχες διάβασμα? Περιμένεις αποτελέσματα τώρα από πανελλήνιες?

Senior Member
    Μπα όχι.Απλα δεν ξέρω ένιωθα περισσότερη ασφάλεια στο σπίτι απ ότι έξω. Δηλαδή τον τελευταίο καιρό όταν για παράδειγμα βρισκόμουν σε μια παρέα δεν μιλαγα πολύ γιατί δεν αισθανόμουν άνετα με άτομα τα οποία κιόλας ήξερα χρόνια και που παλιότερα ειμουν πολύ άνετος μαζί τους και που γενικά σαν άτομο μιλαγα πολύ. Επίσης σταμάτησα να θέλω να γνωρίζω αλλά κυρίως δημοφιλούς άτομα. Ένιωθα μια ανηδονεια με όλο αυτό. Τώρα όμως νοιώθω ότι θέλω να συναναστραφω να γνωρίσω κόσμο να αρχίσω ξανά να δημοσιεύω διαφορά στο προφίλ μου στο Facebook και κυρίως θέλω αυτήν την κοπέλα. Ακόμα όμως νοιώθω ότι αν βγω θα με πιάσει ναυτία από το άγχος. Καμία ιδέα ?

Banned
    Το μπα όχι που πάει? Ότι δεν πας σε σχολή? Σε ρώτησα στην αρχή γιατί δεν παίρνεις αυτούς τους φίλους από το φβ να βγεις? Λόγω άγχους δεν παίρνεις?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast