ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ (Μέρος 'Α) - Page 36
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 36 of 42 FirstFirst ... 263435363738 ... LastLast
Results 526 to 540 of 618
    Banned
    ρε συ Μ87 σου απανταμε σε όλα.. αλλα εσυ δεν απαντας σε τιποτα.. συζητηση δεν γινετε ετσι... αντε να ξαναρωτησω άλλη μια μιας και με προκαλεσες στο θεμα μουσικης... και όταν απαντησεις θα σου απαντησω στο ερωτημα που θετεις

πιστευεις ότι αγγελοι σε παρακολουθουν? οι συγγενείς σου τι λενε για την σχιζοφρενεια σου?

Banned
    Δεν ξέρω αν με/μας παρακολουθούν άγγελοι. Οι συγγενείς μου δεν μου έχουν πει τίποτα για οτιδήποτε. Σειρά σου τώρα:

Σου παραθέτω την τελευταία απάντηση για να μη χαθείς πάλι όπως χτες με το σχόλιο #510.

Quote Originally Posted by noumac View Post
    πλανεμενε μου Μ87.... μαλλον θα παρω πισω το ότι φαινεσε εξυπνος... σου λεω για πολλοστη φορα ότι οσο αφορα την ψυχιατρικη εχουμε περιπου τις ιδιες αποψεις...

το πρόβλημα είναι ότι εισαι αρρωστος από αυτην την φοβερη αρρωστια που μαστιζει την ανθρωποτητα εδώ και αιωνες... εδώ ειμαστε για να βοηθήσουμε!
    Αφού συμφωνείς με τις απόψεις μου σε ότι αφορά την κατηγοριοποίηση των θεραπευομένων στην ψυχιατρική και αφού αναγκαστικά οι διαγνώσεις των ψυχολόγων / ψυχοθεραπευτών βασίζονται στις ίδιες αρχές και εργαλεία (DSM), πως ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ότι δεν είναι λάθος οι δικές σου αντιλήψεις αντί αυτών που τρέφουν το σύνολο των θρησκευομένων;

Ο Wilhelm Maximilian Wundt (1832-1920), αυθαίρετα είπε ότι ο άνθρωπος δεν διαθέτει ψυχή, μόνο και μόνο επειδή βελτιώθηκε η κατανόηση μας σε ότι αφορά την ανθρώπινη φυσιολογία. Ακόμα και σήμερα οι νευρολόγοι, νευροχειρουργοί αναγνωρίζουν το ότι ξέρουμε πολύ λίγα σχετικά με τον ανθρώπινο εγκέφαλο όπως και πολλά άλλα προβλήματα ανθρώπινης υγείας τα οποία είτε αντιμετωπίζονται συμπτωματικά, είτε και καθόλου. Αυτά δε, ισχύουν πολύ περίσσότερο την εποχή του Wundt. Παρόλα αυτά, αυτό δεν απέτρεψε - βολικότατα κατά την άποψη μου - την σημερινή ψυχιατρική να βασιστεί στο δόγμα ενός ανθρώπου ο οποίος δεν παρουσίασε ούτε μια απόδειξη σχετικά με την απουσία της ψυχής την οποία διατεινόταν. Τόσο πολύ, που στις σημερινές σπουδές ψυχολογίας και ψυχιατρικής κανένα σύγγραμα δεν επικαλείται την ύπαρξη της ψυχής του ανθρώπου (εάν κάποιος έχει διαφορετική άποψη, παρακαλώ να μου στείλει τον τίτλο, συγγραφέα, ISBN και το περίγραμμα σπουδών στο οποίο διδάσκεται για να το διαβάσω ο ίδιος).

Συνεπώς, αν όσα διδάχθηκες στερούνται λογικής βάσης και για τον εξωτερικό παρατηρητή [εγώ] βλέπω ότι ο δρόμος τον οποίο ακολούθησες δεν βασίζεται σε αποδείξεις αλλά σε συμφέροντα, συν τις όποιες παρατηρήσεις τις οποίες κάνω σχετικά με συμφέροντα στην μη-αποθεραπεία θεραπευομένων, τις δηλώσεις του Allen Frances περί επιβλαβούς υπερσυνταγογράφησης σχετικά με το DSM 5, την μυστηριώδη / ύποπτη απουσία στατιστικών σχετικά με τους αποθεραπευμένους στην Ελλάδα, την χειραγώγιση του θεσμικού πλαισίου σχετικά με την ψυχοθεραπεία τόσο σε νομοθετικό, όσο και σε διοικητικό, ελεγκτικό και ακαδημαικό επίπεδο, το ότι η ψυχιατρική / ψυχολογία δεν έχει αναγνωρίσει έστω και ένα αίτιο μιας ψυχικής νόσου / πάθησης και ότι δεν διαθέτει ΜΙΑ ΕΣΤΩ εργαστηριακή δοκιμή η οποία να επιβεβαιώνει τις διαγνώσεις τους (αλλά τα φάρμακα για συμπτωματική αντιμετώπιση δίνονται με τη σέσουλα!!!) και όλα τα άλλα τα οποία έχω αναφέρει κατά καιρούς στις αναρτήσεις μου, πως ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ότι ο τρόπος σκέψης σου είναι σωστός ενώ ο δικός μου είναι λάθος;

Ή αν θέλεις, πως ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ότι ο τρόπος σκέψης σου ΔΕΝ διαφέρει από τον δικό μου αφού ασπάζεσαι άκριτα τις μη-αποδεδειγμενες απόψεις και αντιλήψεις ενός ανθρώπου ο οποίος πέθανε μόλις πριν 96 χρόνια. Θρησκεία μου φαίνεται αυτό το οποίο πιστεύεις και δεν ερευνάς και δεν διαφέρει από το μακαρονοτέρας... Κάποιοι λένε ότι υπάρχει... Ο Wundt λέει ότι ο άνθρωπος δεν έχει ψυχή... Και ο ΓΑΠ λέει ότι "λεφτά υπάρχουν"... Όλοι λέμε και πιστεύουμε σε "κάτι" και όπως το βλέπω εγώ, δεν διαφέρεις από τους απανταχού θρησκευόμενους. Πιστεύεις άκριτα σε κάτι που είπε ένας γερμανός πριν καμιά κατοστή χρόνια. Μόνο που αυτό το "κάτι" έχει σχέση με ανθρώπινα συμφέροντα, δεν εκπροσωπεί κάτι το υπερβατικό και γεμίζει τις τσέπες των φαρμακοβιομηχάνων, ψυχολόγων, ψυχιάτρων.

Με άλλα λόγια, σου λέω ότι όσα διδάσκει η σημερινή ψυχιατρική, έπαψε να αποτελεί επιστήμη όταν δέχθηκε η κοινότητα τους τα λεγόμενα του Wundt. Θρησκεία είναι... απαιτεί χρόνια σπουδών, λεφτά για δίδακτρα, κόπο, χρόνο και φυσικά να δεχθείς ΑΚΡΙΤΑ τα όσα είπε κάποτε ο Wundt! Οι υπόλοιποι επιστήμονες [άλλων κλάδων και όχι της ψυχιατρικής ή ψυχολογίας] οφείλουν να μελετήσουν, να πειραματιστούν, να μοιραστούν με επίσημη ανακοίνωση στον επιστημονικό τύπο τα αποτελέσματα τους, να γίνει εξακρίβωση των ευρυμάτων σε άλλα πανεπιστήμια , ερευνητικά κέντρα κλπ με επανάληψη των πειραμάτων / παρατηρήσεων και εν συνεχεία να περιμένουν την αναγνώριση από την επιστημονική κοινότητα. Όλα αυτά, παρακάμφθηκαν για τον Wundt. Εγώ ρωτάω ΓΙΑΤΙ; Συνέφεραν οι απόψεις του; Βόλευαν; Ήταν χρήσιμες σε κάποιους;

Η ψυχιατρική και η ψυχολογία, παρακάμπτωντας τους αυστηρούς κανόνες που θεμελιώνουν τις θετικές επιστήμες "δανείζεται κύρος" από την επιστημονική κοινότητα όπως ένας φτωχός συγγενής στέκεται κοντά σε πλουσιότερους "για να φανεί καμπόσος", ονομάζοντας τους εαυτούς τους "επιστήμη". Έχουν περισσότερο σχέση με τηλευαγγελιστές που μαζεύουν χρήματα, παρά με μέλος της επιστημονικής κοινότητας και οι μη-επιστημονικές πρακτικές τους διαιωνίζονται και σήμερα όπου για την αναγνωριση και διάγνωση / συνταγογράφηση νέων ψυχικών νόσων / παθήσεων τα μέλη ΨΗΦΙΖΟΥΝ στις συνελεύσεις της APA όπως εσύ και εγώ στις εκάστοτε εκλογές!!! Δεν παρουσιάζουν ίχνος τεκμηρίωσης. Δεν έχουν αναγνωρίσει ούτε ένα αίτιο το οποίο ευθύνεται για μια ψυχική νόσο/πάθηση. Δεν έχουν ούτε μια δοκιμή η οποία να δίνει επαναλήψιμα αποτελέσματα και που να επιβεβαιώνει τις διαγνώσεις τους. Δεν έχουν αποθεραπεύσει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ψυχικά ασθενή... Αλλά ευθύνονται για την συνταγογράφηση φαρμάκων που μετρώνται σε δισεκατομμύρια δολλάρια σε ετήσιο κύκλο. Και δεν τους καταδικάζω μόνο εγώ... αλλά και οι ίδιοι οι εκπρόσωποι τους οι οποίοι κατείχαν κάποτε την έδρα της ομάδας εργασίας για το DSM 4 δηλώνοντας για το DSM 5 ότι:

"Η καλύτερη συμβουλή μου προς τους κλινικά ενασχολούμενους [συναδέλφους], τον τύπο και το κοινό - να είστε σκεπτικοί και να μην ακολουθείτε το DSM 5 τυφλά σε έναν δρόμο που πιθανότατα να οδηγεί στην μαζική υπερ-διάγνωση και την επιβλαβή υπερσυνταγογράφηση".

Allen Frances

και

"Κατάταξη της θλίψης ως ψυχική/νοητική διαταραχή θα αποτελέσει πανηγύρι για τις φαρμακοβιομηχανίες, θα είναι όμως καταστροφή για όσους θλίβονται. Η απόφαση [αυτή] είναι αυτοκαταστροφική για το DSM 5 και υπονομεύει την αξιοπιστία της APA. Η ψυχιατρική, δεν θα έπρεπε να θέτει εσφαλμένες ταμπέλες στο φυσιολογικό [ως συμπεριφορά]".

Allen Frances

Θα κάνω εμφανή τη διαφορά με ένα παράδειγμα:

Οι φυσικοί δεν έχουν καταλήξει αν θα ερμηνεύσουν την βαρυτική δράση με θεωρία πεδίου, κυμάτων, υπερχορδών ή σωματιδίου (το βαρυτόνιο). Δεν βγήκε κανείς να πει όμως ότι "στη σημερινή κατανόηση μας της φυσικής θεωρούμε την νευτόνια μηχανική ξεπερασμένη". Ίσα, ίσα. Η όποια ενοποιημένη θεωρία θα πρέπει να επαληθεύει ΚΑΙ τον νόμο της παγκόσμιας έλξης τον οποίο χρησιμοποιούμε και σήμερα. Αυτό που δεν θα γίνει ποτέ είναι να έχουμε δύο διαφορετικές ερμηνείες με δύο διαφορετικά αποτελέσματα και σίγουρα δεν θα αρχίσουμε να αποκλείουμε ερμηνείες "επειδή αυτό συμφέρει"!

Καλύτερα θα ήταν αν πίστευες στο μακαρονοτέρας... αυτό τουλάχιστο δεν απαιτεί ψευδοδιαγνώσεις προκειμένου να σπρώχνει ψυχοφάρμακα, ούτε και βασίζεται σε αναπόδεικτες θέσεις ενός γερμανού.

Banned
    τιιιιιι?? δεν ξερεις αν σε παρακολουθουν αγγελοι??? αρα ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ... γιατι συμφωνα με τους χριστιανους υπαρχουν αγγελοι που σας παρακολουθουν.... αρα αφου ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ (πραγμα για το οποιο χαιρομε) τοτε όλα οσα εχεις πει βγαινουν ακυρα...

πλανεμενε μου Μ87 χαιρομε που βαζεις την λογικη σιγα σιγα μπροστα εκανες ένα πολύ θετικο βημα... παραδέχτηκες ότι ΔΕΝ εισαι χριστιανος

Banned
    τιιιιιι?? δεν ξερεις αν σε παρακολουθουν αγγελοι??? αρα ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ... γιατι συμφωνα με τους χριστιανους υπαρχουν αγγελοι που σας παρακολουθουν.... αρα αφου ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ (πραγμα για το οποιο χαιρομε) τοτε όλα οσα εχεις πει βγαινουν ακυρα...

πλανεμενε μου Μ87 χαιρομε που βαζεις την λογικη σιγα σιγα μπροστα εκανες ένα πολύ θετικο βημα... παραδέχτηκες ότι ΔΕΝ εισαι χριστιανος
    Υπεκφεύγεις οπαδέ του μακαρονοτέρατος και παρατρεχάμενε του Wilhelm Wundt! :)

Banned
    Quote Originally Posted by M87 View Post
    Υπεκφεύγεις οπαδέ του μακαρονοτέρατος και παρατρεχάμενε του Wilhelm Wundt! :)
    ω μα καθολου... μονος σου ειπες ότι δεν ξερεις αν σε παρακολοθουν αγγελοι... αυτη είναι δηλωση ενός αθεου η τουλάχιστον αγνωστικιστή και όχι ενός θρησκου... αρα αφου δεν εισαι θρησκος όλα οσα λες βγαινουν ειτε ακυρα ειτε μας δουλευεις! και επειδή δεν πιστευω ότι μας δουλευεις τοτε όλα ακυρα οσα εχεις γραψει....

χαιρομε ιδιαιτερα για το μακαρονοτερας... που εισήγαγες στην συζητηση... καπως ετσι είναι και ο υπιτιθεμενος θεος σας... παρε και ένα ασμα μιας και εκανες ένα πολύ θετικο βημα προς την λογικη

https://www.youtube.com/watch?v=QPh-guUKghw

Banned
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Τι λες και εσύ; Στο δικό σου πανθεον υπάρχουν τα λογότυπα των σύγχρονων φαρμακοβιομηχανιών. Η δική μου παραδοχή περί άγνοιας σχετικά με το αν μας παρακολουθούν ή όχι άγγελοι δεν είναι δήλωση μη-πίστης. Μπορεί κάλλιστα να αποτελεί ημιμάθεια μου σε ότι αφορά τις διδαχές της εκκλησίας.

Θα το πω απλά για να το καταλάβεις. Εγώ,. αύριο που θα ξυπνήσω, θα εξακολουθώ να είμαι ένας ημιμαθής χριστιανός. Εσύ θα συνεχίσεις να είσαι ένας πλανεμένος οπαδός της ψευδοεπιστήμης της ψυχιατρικής / ψυχολογίας ο οποίος ευαγγελίζεται ότι μπορεί να μας βοηθήσει όλους μέσω της ψυχολογίας / ψυχιατρικής,... χωρίς όμως να αναγνωρίζει την ύπαρξη της ψυχής,... Χωρίς να αποδεικνύει την μη-ύπαρξη της,... Απλά επειδή "έτσι μας αρέσει!" :)
    Last edited by Aeon; 22-08-2016 at 11:54.

Banned
    αιντε αιντε για πολλοστη φορα σου λεω ότι συμφωνω μαζι σου περι ψυχιατρικης...

όταν ξυπνήσεις το άλλο πρωι σαν ημιμαθης χριστιανος θα είναι άλλη μια μερα που η ημιμαθεια σου σε εγκλωβιζει σε αυτην την αρρωστια των θρησκειων.... αν γινεις γνωστης των θρησκειων αν διαβασεις όλα οσα διδασκουν τα δογματα τοτε θα ξυπνήσεις ένα πρωι και θα εισαι αθεος ή τουλάχιστον αγνωστικιστης

εκει πατανε τα 4000+ δογματα θρησκειων που υπαρχουν στον κοσμο... στην αγνοια και στην ημιμαθεια σου....

το ότι παραδέχεσαι ότι δεν ξερεις ότι σε παρακολουθουν αγγελοι.. σημαινει ότι σου φανταζει παρανοικο.. που σημαινει ότι η λογικη χτυπάει καμπανάκια μεσα σου...

ώστε παλιοημερολογιτης ετσι?? πιστευεις ότι το δικο σας δογμα είναι το μονο σωστο αναμεσα στα 4000+ δογματα που υπαρχουν? ελα ερωτηση στην ερωτηση απαντηση στην απαντηση θα βρεις το τον δρομο προς την λογικη

Banned
    αιντε αιντε για πολλοστη φορα σου λεω ότι συμφωνω μαζι σου περι ψυχιατρικης...

όταν ξυπνήσεις το άλλο πρωι σαν ημιμαθης χριστιανος θα είναι άλλη μια μερα που η ημιμαθεια σου σε εγκλωβιζει σε αυτην την αρρωστια των θρησκειων.... αν γινεις γνωστης των θρησκειων αν διαβασεις όλα οσα διδασκουν τα δογματα τοτε θα ξυπνήσεις ένα πρωι και θα εισαι αθεος ή τουλάχιστον αγνωστικιστης

εκει πατανε τα 4000+ δογματα θρησκειων που υπαρχουν στον κοσμο... στην αγνοια και στην ημιμαθεια σου....

το ότι παραδέχεσαι ότι δεν ξερεις ότι σε παρακολουθουν αγγελοι.. σημαινει ότι σου φανταζει παρανοικο.. που σημαινει ότι η λογικη χτυπάει καμπανάκια μεσα σου...

ώστε παλιοημερολογιτης ετσι?? πιστευεις ότι το δικο σας δογμα είναι το μονο σωστο αναμεσα στα 4000+ δογματα που υπαρχουν? ελα ερωτηση στην ερωτηση απαντηση στην απαντηση θα βρεις το τον δρομο προς την λογικη
    Δηλαδή λες ότι εσύ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ - και αν "ναι" Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. - ότι δεν υπάρχει τίποτα πέρα από τα όσα βιώνουμε με τις αισθήσεις μας; Πες μου σε παρακαλώ τότε, έχουμε ψυχή ή είμαστε απλώς "ζώα προς εκπαίδευση" όπως πίστευε μέχρι το θάνατο του ο τηλευαγγελιστής Wilhelm Wundt;

Δεν πιστεύω να έχεις άκρες με το υπερπέραν και να μας κρύβεις τίποτα... Μέχρι στιγμής έχεις αποδειχθεί οπαδός ενός τηλευαγγελιστή ονόματι Wilhelm Wundt.
    Last edited by Aeon; 22-08-2016 at 11:55.

Banned
    μα αντιθέτως πιστευω ότι υπαρχουν πολλα που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε με τις αισθήσεις μας σε αυτόν τον τρισδιαστατο κοσμο...

αν το ανθρωπινο ειδος εχει ''ψυχη'' η αστρικη προβολη η όπως αλλιως θελεις πες το... ω μα όλα είναι πιθανα ακομα και το να σε παρακολουθουν αγγελοι.... κατι στο οποιο ειπες δεν ξερεις....

φιλτατε εισαι σε πολύ καλο δρομο... οι ανησυχιες σου θα σε οδηγησουν στην ελευθερια από την αρρωστια των θρησκειων..

οσο για το τι γνωρίζω... τιποτα!!! μονο ότι ειδε και ακουσε ένα αρρωστο κατά καποιους μυαλο

Banned
    μα αντιθέτως πιστευω ότι υπαρχουν πολλα που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε με τις αισθήσεις μας σε αυτόν τον τρισδιαστατο κοσμο...

αν το ανθρωπινο ειδος εχει ''ψυχη'' η αστρικη προβολη η όπως αλλιως θελεις πες το... ω μα όλα είναι πιθανα ακομα και το να σε παρακολουθουν αγγελοι.... κατι στο οποιο ειπες δεν ξερεις....

φιλτατε εισαι σε πολύ καλο δρομο... οι ανησυχιες σου θα σε οδηγησουν στην ελευθερια από την αρρωστια των θρησκειων..

οσο για το τι γνωρίζω... τιποτα!!! μονο ότι ειδε και ακουσε ένα αρρωστο κατά καποιους μυαλο

πως και απορρίπτεις αυτά τα οποία πολλοί από εμάς πιστεύουμε ότι υπάρχουν; Δεν είναι το ίδιο με αυτό που έκανε ο ψευδοεπιστήμονας Wilhelm Wundt λέγοντας ότι δεν υπάρχει ψυχή χωρίς να παραθέτει ούτε ένα ίχνος σχετικά με την απόδειξη της ανυπαρξίας αυτής;

Είσαι ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ σοφός που δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα; Όση γνώση κουβαλάς μέσα σου, σου επαρκεί για να βαφτίσεις κάτι ως υπαρκτό ή ως ανύπαρκτο;

Last edited by Aeon; 22-08-2016 at 11:55.

Banned
    μα ουτε εσυ πιστευεις ότι υπαρχουν... μονος σου το ειπες ότι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.... αν υπαχουν αγγελοι που σε παρακολουθουν.. που για ένα λογικο ον είναι το ιδιο σαν να λες ότι δεν ξερω αν υπαρχει θεος που με παρακολουθεί...

συ ειπας..... και εκτος αυτου ουτε εσυ προσκομίζεις στοιχεια για την υπαρξη τους ακριβως όπως και ο τυπας που λες...

οποτε τι μας απομενει... από την μια η πιστη... και από την άλλη η λογικη... σε μενα παρολο που πιστευω ότι όλα είναι πιθανα... σκέφτομαι με την λογικη και απορριπτω τα ''περιεργα'' εσυ αμφιταλαντευεσαι από ότι βλεπω μεταξυ λογικης και πιστης και ενας φανατικος θρησκος απορριπτει την λογικη και και πορευετε με την πιστη...

και ακριβως εκει είναι το πρόβλημα εκει είναι η αρρωστεια των θρησκειων.... όταν καποιος πορευετε με την πιστη και όχι με την λογικη... όπως οι τζιχαντιστες.... και τα χριστιανα

Banned
    Από την πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις ψάρια πέτα μου ένα κεφτέ ευχαριστώ δεν καπνίζω................

Banned
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Από την πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις ψάρια πέτα μου ένα κεφτέ ευχαριστώ δεν καπνίζω................
    πρεπει να υπαρχει καποιο υπονοουμενο εδώ αλλα δεν μπορω να το πιασω... χεχεχε :)

Banned
    1. ΞΕΡΕΙΣ ότι η θρησκεία είναι μίασμα /ασθένεια αλλά δεν μπορείς να το αποδείξεις.

ξερω ότι είναι δυσκολο μετα από την πλυση εγκεφαλου που φαγατε σαν παιδια αλλα εμεις θα προσπαθουμε... και όταν σε 50-100-200 χρονια οι θρησκείες θα είναι παρελθον τοτε θα ξαναγραφτει η ιστορια... και θα λενε ολοι για την αρρωστια που μαστιζε την ανθρωποτητα για αιωνες...
    2. Δεν διαφωνείς με τις θέσεις μου σχετικά με το ότι η ψυχιατρική και ψυχολογία είναι ψευδοεπιστήμες.

οσο αφορα τα αλλα ψυχιατρικα θεματα που αναφέρεις ΔΕΝ διαφωνω οποτε τι να απαντησω? με καλυψες
    3. Πιστεύεις όμως οτι η ψυχολογία / ψυχιατρική είναι ο τρόπος με τον οποίο θα βοηθήσεις τους συνανθρώπους σου να απαλλαγούν από την ασθένεια της θρησκείας και προσπαθείς να κάνεις καλά και τους συγγενείς σου με αυτή.

4. Δεν αρνείσαι ότι η ψυχολογία / ψυχιατρική θεμελιώθηκαν επί των αναπόδεικτων θέσεων ενός και μόνο γερμανού ονόματι Wilhelm Wundt και ότι όλη η αυστηρή επιστημονική διαδικασία παρακάμφθηκε προκειμένου να υιοθετηθούν οι απόψεις του από τις προαναφερθείσες ψευδοεπιστήμες.

5. Επιδίδεσαι σε τηλεδιαγνώσεις βασιζόμενες στις παραπάνω ψευδοεπιστήμες.

οι συγγενείς σου τι λενε για την σχιζοφρενεια σου?
    6. Οι προσπάθειες σου να θεραπεύσεις τους συγγενείς σου στέφθηκαν με επιτυχία σε πάνω από τις μισές περιπτώσεις.

είμαι σε καλο δρομο πανω από τους μισους είναι πλεον αθρησκοι... οι αλλοι θελουν ακομα δουλεια...
    7. Παράλληλα πιστεύεις ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα πέρα από τον τετραδιάστατο κόσμο μας.

μα αντιθέτως πιστευω ότι υπαρχουν πολλα που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε με τις αισθήσεις μας σε αυτόν τον τρισδιαστατο κοσμο... αν το ανθρωπινο ειδος εχει ''ψυχη'' η αστρικη προβολη η όπως αλλιως θελεις πες το... ω μα όλα είναι πιθανα ακομα και το να σε παρακολουθουν αγγελοι.... κατι στο οποιο ειπες δεν ξερεις....
    8. Και τέλος λες ότι δεν γνωρίζεις τίποτα όμως.

οσο για το τι γνωρίζω... τιποτα!!!
    Σε αυτό το σημείο να δώσω και εγώ ένα μήνυμα στη νεολαία μας:

ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ! ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.

Banned
    Quote Originally Posted by M87 View Post
    1. ΞΕΡΕΙΣ ότι η θρησκεία είναι μίασμα /ασθένεια αλλά δεν μπορείς να το αποδείξεις.
    2. Δεν διαφωνείς με τις θέσεις μου σχετικά με το ότι η ψυχιατρική και ψυχολογία είναι ψευδοεπιστήμες.
    3. Πιστεύεις όμως οτι η ψυχολογία / ψυχιατρική είναι ο τρόπος με τον οποίο θα βοηθήσεις τους συνανθρώπους σου να απαλλαγούν από την ασθένεια της θρησκείας και προσπαθείς να κάνεις καλά και τους συγγενείς σου με αυτή.
    4. Δεν αρνείσαι ότι η ψυχολογία / ψυχιατρική θεμελιώθηκαν επί των αναπόδεικτων θέσεων ενός και μόνο γερμανού ονόματι Wilhelm Wundt και ότι όλη η αυστηρή επιστημονική διαδικασία παρακάμφθηκε προκειμένου να υιοθετηθούν οι απόψεις του από τις προαναφερθείσες ψευδοεπιστήμες.
    5. Επιδίδεσαι σε τηλεδιαγνώσεις βασιζόμενες στις παραπάνω ψευδοεπιστήμες.
    6. Οι προσπάθειες σου να θεραπεύσεις τους συγγενείς σου στέφθηκαν με επιτυχία σε πάνω από τις μισές περιπτώσεις.
    7. Παράλληλα πιστεύεις ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα πέρα από τον τετραδιάστατο κόσμο μας.
    8. Και τέλος λες ότι δεν γνωρίζεις τίποτα όμως.
    ΑΝ και βαριέμαι με αναγκαζεις να σου απαντησω...
    1. και φυσικα είναι μιασμα και η αποδειξη είναι απλη... βλεπε τζιχαντιστες... βλεπε μεσαιωνα...

2.3.4.5. ειπα και πριν ότι πρεπει να φτιαχτει ενας νεος κλαδος της ιατρικης που να ασχολειτε μονο με τον εγκεφαλο η ψυχιατρικη είναι φαουλ στην περιπτωση τουλάχιστον της σχιζοφρένειας...

6. ω μα ναι και είμαι ιδιατερα χαρούμενος... τουλάχιστον δηλωνουν αγνωστικηστες πλεον εχουν ελευθερωθεί από αυτην την αρρωστια

7. θα μουν παραλογος αν θεωρουσα οτι μπορούμε να τα αντιληφθούμε όλα με τις αισθήσεις μας... βλεπε δυνατότητες σκυλων... νυχτεριδων... και όχι μονο

8. εν οιδα οτι ουδεν οιδα.... περα από αυτά που ειδε και ακουσε αυτος ο εγκέφαλος.... να τα βαζεις όλα και όχι μονο οτι σε συμφερει....

και ας παμε σε σενα.... δηλωνεις χριστιανος αλλα δεν ξερεις αν υπαρχουν αγγελοι που σε παρακολουθουν και κατεπεκταση θεος.... αρα ή δεν εισαι χριστιανος ή μας δουλευεις ή εισαι βαθυτατα μπερδεμένος ή παιρνεις ναρκωτικα ή δεν παιρνεις τα ψυχοφάρμακα σου....

Page 36 of 42 FirstFirst ... 263435363738 ... LastLast