Results 106 to 120 of 618
-
29-06-2016, 17:39 #106
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
- 29-06-2016, 17:41 #107
δηλαδή Μ87 από οσα λες πιστευεις ότι η οικογενεια πρεπει να στελνει τα παιδακια της στην εκκλησια και κατηχητικο για να παρει ''ηθικες αξιες'' ακομα και ο κίνδυνος να τα βιασει κανας παπας η κανας ανώμαλος εκει μεσα αγγιζει το 15%
29-06-2016, 17:41 #108
29-06-2016, 17:41 #109
Α ετσι παει; Βιβλικα; Οφθαλμος αντι οφθαλμου και οδοντας αντι οδοντος; :)
Μια σου και μια μου; Αυτο ειναι παιδιαστικο...απο εκει και περα θα σου πω τη λογικη μου. Εγω δεν απαντω σε ολα τα δικα σου ερωτηματα γιατι βαριεμαι να ερθω σε αντιπαραθεση επιχειρηματων μαζι σου για ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ...και εκανα μια αποπειρα να μας μιλησεις πιο συγκεκριμενα για την εμπειρια σου μπας και βγαλουμε ακρη, γιατι δεν σε βλεπω καλα ειναι η αληθεια, βασανιζεσαι κι εσυ και εκφραζεις μια μη υγιη αντιδραστικοτητα χωρις να ακους πολλα πολλα παραμορφωνοντας και "γυριζοντας" οσα σου λεει το καθε μελος με τροπο που σε βολευει, εισαι ΗΔΗ πεπεισμενος δλδ για τα δικα σου και ενας διαλογος θα ηταν εντελως ακαρπος αν δεν εισαι διατεθειμενος να στραφεις προς τον εαυτο σου. Περα του οτι σκοπος της ερωτησης μου ηταν να αλλαξει τελειως τον προσανατολισμο της συζητησης μπας και βγαλουμε ακρη γιατι ξερω πως οπως ειναι δεν θα βγαλουμε ακρη, σα καλο χριστιανοπουλο μπορουσες και να γυρισεις το αλλο μαγουλο και να μου απαντησεις...γιατι ετσι. Γιατι πιστευεις σε οσα λες και θες να προστατεψεις τους αλλους ασθενεις και δεν εχεις κατι να κρυψεις/φοβηθεις. Η μηπως αισθανεσαι ευαλωτος; Και για αυτο μας εχεις βγαλει τα ματια με τα μανιφεστα σου για να καλυφθεις; Εκει ειναι το ζουμι ντε!!! Δεν υπαρχει λογος να ερχομαστε σε καποιου ειδους αντιπαραθεση, αν χαλαρωνες για λιγο και ησουν λιγοτερο αντιδραστικος και πιο δεκτικος στη συζητηση και ανταλλαγη σκεψεων με βαση τις αληθινες σου εμπειριες θα εβλεπες πως θα εβρισκες ενα συμμαχο σε μενα και σε αλλα μελη αντι να βλεπεις παντου εχθρους και να αισθανεσαι "ο μεγας υπερασπιστης της αληθειας"...ειναι συμπλεγματακι αυτο...αμα δε τσαλακωθεις δεν θα ελευθερωθεις να το ξερεις...
Απο εκει και περα αν θελεις να μου απαντησεις και αν σου φαινονται λογικα οσα λεω καλως...θα σου απαντουσα και στα ερωτηματα σου (αν και σου εξηγησα γιατι δεν εχει κανενα νοημα) σε περιπτωση που βοηθουσε με το πεισμα σου ασχετα που θα ηταν αχρηστο γενικα και θα ξεφευγε η συζητηση χωρις λογο. Αν δεν θελεις παντως δεν εχω κατι αλλο να πω...μονο οτι χτυπησα νευρο μαλλον και αν δεν θες/μπορεις να το διαχειριστεις ελπιζω να εισαι καλα οπως και να εχει.
29-06-2016, 17:44 #110
29-06-2016, 17:51 #111
Τωρα να γελασω; Οχι απλα θα επιχειτηματολογησω λογικα - κι ας πεσει κατω. Ναι απειροι παπαδες κοιτανε πως θα εκμετακλλευτουν το ποιμνιο τους. Οπως εσυ αμφιβαλλεις αν η δεοντολογια των ψυχοθεραπευτων τους αποτρεπει οντως απο το να σε εκμεταλλευτουν το ιδιο ισχυει και για τον παπα. Καταρχην ποιος σου ειπε οτι πιστευει στη Θεια Κριση; Μπορει απλα να γουσταρει να πληρωνεται σταθερα, να βγαζει τα χαρτζιλικακια του απο δωρεες, να πληρωνεται χωρις λογο σε γαμους και βαφτισια, χιλια δυο...ξερω παπα που τον ρωτησα γιατι εγινε παπας και ξερεις τι μου ειπε; Δεν ηθελα να ειμαι σιδηρουργος γιατι ο πατερας μου δουλευε σε σιδεραδικο και δεν ηθελα την ιδια μοιρα δεν ειχα αλλη διεξοδο. Λολ. Δε σου λεω πως ολοι ειναι ετσι δεν θελω να τα ισοπεδωσω ολα. Αλλα ειναι πραγματικα αξιοπεριεργο το πως γινεται καποιος να ειναι τοσο καχυποπτος με τους ψυχοθεραπευτες και να εμπιστευεται τοσο απολυτα και τυφλα οτι ενας τυπας εχει πιστη στη θεια κριση και οτι θελει να τον βοηθησει....
29-06-2016, 17:52 #112
Μωρέ καλό Χριστιανόπουλο είμαι... Μ****** δεν είμαι. Και όσο κάνεις εσύ "την πάπια" δεν υπάρχει λόγος εγώ να εκθέτω τον εαυτό μου στην ψυχανεμιστική II την οποία διδάσκεις. Έτσι δεν είναι; Από εκεί και πέρα βλέπω ότι γίνεσαι ΚΑΙ χειριστική λέγοντας μου ότι:
"Γιατι πιστευεις σε οσα λες και θες να προστατεψεις τους αλλους ασθενεις και δεν εχεις κατι να κρυψεις/φοβηθεις. Η μηπως αισθανεσαι ευαλωτος;".
Να σου απαντήσω όπως έχω απαντήσει σε τόσους άλλους πριν από εσένα. Τα προσωπικά μου αφορούν εμένα και μόνο. Εάν θέλεις να επιχειρηματολογήσεις ή να συζητήσεις για τα όσα θίγω, εδώ είμαι. Αν πάλι θέλεις - όπως την προηγούμενη φορά - να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια χρησιμοποιώντας ευτελείς δικαιολογίες και αυτό γίνεται.
Εξήγησε μου: Λέγοντας "ειναι συμπλεγματακι αυτο" κάνεις κάποια τηλεδιάγνωση; Να το πάρω σοβαρά;
Και εγώ ελπίζω να είσαι πάντα καλά και να έχεις πάντα δουλειά ως δασκάλα που δύναται να ψυχανεμιστεί τα προβλήματα μου! :)
29-06-2016, 17:58 #113
Σου έδωσα ΕΓΩ την εντύπωση ανθρώπου ο οποίος ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ;;; Κουνήσου απ' τη θέση σου Natalia_sups! Φτου, φτου, φτου...
Απλά λέω ότι ΑΝΑΜΕΣΑ στους κληρικούς, υπάρχουν και παπάδες και πνευματικοί οι οποίοι ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ να βοηθήσουν. Και επειδή πιστεύουν σε Θεία Κρίση δεν θα σε εκμεταλλευτούν.
Πες μου εσύ τώρα, ανάμεσα στους ψυχολόγους / ψυχοθεραπευτές οι οποίοι κατ΄ αρχάς υπόκεινται σε όλη τη σχετική φοροεπιδρομή, τέλη, εισφορές έκτακτες και μη, ενοίκια, λογαριασμούς κλπ και οι οποίοι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ δεν ελεγχονται από τον όρκο τους, τον σύλλογο τους, τον κώδικα δεοντολογίας τους, το υπουργείο υγείας τους, τους νομοθέτες τους και που οι σχολές τους διδάσκουν ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ / ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ τι υπάρχει;Last edited by M87; 30-06-2016 at 00:13.
29-06-2016, 18:00 #114
Το περιμενα οτι θα κρατησεις αμυντικη σταση, το ψυχανεμιστηκα και αυτο :)
Αλλα δεν προσεξες οταν σου ειπα πως αν θελεις εγω δεν θα κανω την παπια, θα σου απαντησω σε οτι θες με την προυποθεση να μου απαντησεις κι εσυ. Αλλα ποιος απο τους δυο μας κανει την παπια και επιτιθεται; (Γιατι η καλυτερη αμυνα ειναι φυσικα η επιθεση)...
Ναι υπαρχει ενα μικρο κομματι χειριστικοτητας στα λογια μου. Αλλα δεν βλεπω αλλο τροπο συνεννοησης μαζι σου γιατι πολυ απλα βαζεις δικους σου ορους στη συζητηση και αρνεισαι πεισματικα να δεις οποιαδηποτε αλλη σκοπια. Αν εκανες τετοια και με τους ψυχοθεραπευτες σου δεν ειναι διολου περιεργο που δεν βοηθηθηκες.
Επισης το οτι βλεπεις εδω μεσα τα μελη ως ψυχοθεραπευτες και ψυχολογους το ξερεις οτι ειναι λιγο παραληρηματικη ιδεα ε;
Χαλαρα σου εδειχνα το πτυχιο μου αγαπητε που ειναι αγγλικης φιλολογιας
29-06-2016, 18:02 #115
Αλλα θα ημουν τρελλη αν το εκανα και εβλεπες τα στοιχεια μου...αν γατζωνεσαι τοσο πολυ ανωνυμα σε λογια φανταζομαι πως εισαι στη ζωη σου. Τον τυπο που σου κορναρε στο φαναρι θα τον ακολουθεις δυο μερες για να αποδειξεις τα δικια σου και να βγαλεις την αγανακτηση σου.
29-06-2016, 18:03 #116
Μη φάσκουμε και αντιφάσκουμε. Μέχρι "χτες" μου έλεγες ότι πρέπει να ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ τον ψυχολόγο / ψυχοθεραπευτή κλπ κλπ. Ποιός είπε ότι είναι διαφορετικά τα πράγματα με έναν κληρικό; Είπα εγώ ότι είναι ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ; Σίγουρα υπάρχουν και αυτοί που χ****καν για τα προβλήματα μας, όπως και αυτοί που είναι εκεί μόνο για να πάρουν τα μισθά τους. Αυτό που λέω εγώ, είναι ότι δεν υπάρχουν ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ. Όπως και με την τελευταία ερώτηση που έθεσα προς την Natalia_sups στο σχόλιο #113... Τι υπάρχει στο στρατόπεδο των ψυχολόγων / ψυχοθεραπευτών το οποίο εγγυάται την αποθεραπεία του θεραπευόμενου;
29-06-2016, 18:08 #117
Οπως υπαρχουν αναμεσα στους παπαδες αυτοι που θελουν να βοηθησουν και υπαρχουν και οι συμφεροντολογοι ετσι ακριβως υπαρχουν και αναμεσα στους ψυχουεραπευτες αυτοι που θελουν να βοηθησουν και οι συμφεροντολογοι.
Αντιστοιχα οπως δεν ελεγχονται οσο θα ηθελες οι ψυχοθεραπευτες αλλο τοσο και ΛΙΓΟΤΕΡΟ ελεγχεται η εκκλησια, δεν υποκειται στους πολιτικους νομους, εχει τα δικα της και μεσα κανουν οτι γουσταρουν και ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ οσο γουσταρουν.
Εισαι των ακρων και θες να τα βαλεις ολα σε κουτακια... Οτι ΟΛΟΙ οι ταδε ειναι ΚΑΛΟΙ και ολοι οι ΔΕΙΝΑ ειναι κακοι...αυτο συμβαινει επειδη θελεις να εχεις μια αισθηση ελεγχου που ισως αισθανεσαι οτι σου λειπει. Αλλα δε λειτουργει τιποτα με τετοια βολικα κουτακια, μακαρι να ηταν ετσι τα πραγματα θα ηταν ολα πιο ευκολα...αλλα δεν ειναι.
29-06-2016, 18:10 #118
Και μην μου πεις πως δεν μιλας για ολους κλπ...συναισθηματικα εισαι κατα των ψυχοθεραπευτων γενικα και θα εμπιστευτεις πιο ευκολα εναν πνευματικο...ασχετα που το ειπες και μονος σου, σε ολες τις περιπτωσεις μπορεις να επιλεξεις...το σωστο πνευματικο η το σωστο ψυχοθεραπευτη.
29-06-2016, 18:13 #119
29-06-2016, 18:14 #120
Κοίτα, επειδή δεν το καταλαβαίνεις αλλιώς: Την ημέρα που εγώ θα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ εσένα, θα έχω εγκαταλείψει τα εγκόσμια και δεν θα έχει σημασία πλέον να σου πω. Είμαι εδώ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ για να συζητήσουμε για τα όσα θίγω, ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ. Ένας μόνο εκ των δύο μας επιτίθεται ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ στον συνομιλητή του με ευθείς και πλάγιους και χειριστικούς τρόπους οι οποίοι αποσκοπούν στο να μειώσουν την αξιοπιστία του συνομιλητή (ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΗΘΟΣ ΜΙΛΑΜΕ!).
Βάζω όρους στη συζήτηση για να προστατευτώ από ανθρώπους σαν και σένα Natalia_sups. Δηλαδή πως με θες; Και Χριστιανόπουλο και μ***κα; Χαλαρά αμφέβαλα αν αυτό είναι το ΜΟΝΟ πτυχίο σου αγαπητή μου! Εσύ διατείνεσαι ότι με πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας μπορείς να:
Last edited by M87; 30-06-2016 at 00:17.