ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ (Μέρος 'Α) - Page 41
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 41 of 42 FirstFirst ... 3139404142 LastLast
Results 601 to 615 of 618
    Senior Member
    Quote Originally Posted by M87 View Post
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης (ρατσιστικό περιεχόμενο)..
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης Όπως προσπαθεις να πεισεις οτι δεν ειναι δικια σου θεση όλα αυτα περι διαχωρισμων μειονοτητων που τους πληρωνει ο ελληνας φορολογουμενος και γενοκτονιας.
    Από μενα αναφορα για όλα τα σχολια που καλλιεργουν το μίσος
    Last edited by Aeon; 25-08-2016 at 18:55.

Banned
    δεν ξερω αν επιτρεπετε να ποσταρουμε αρθρα από αλλα σαιτ.. αλλα το βρηκα ακρως... αηδιαστικο!!! αν δεν επιτρεπετε παρακαλω σβηστε το...

http://pixlax.gr/%CE%B7-%CE%B1%CF%80...A%CF%8C%CF%81/

ο παπας μαλλον θα ηθελε να ''θεραπευσει'' το παιδακι

Banned
    Ε εντάξει, αλλά δεν συγκρίνεται με το οργανωμένο έγκλημα του ολοκαυτώματος. Οι ψυχίατροι του Τ4 Tiergartenstrasse ήταν υπεύθυνοι για πολλούς περισσότερους βασανισμούς, πειραματισμούς και άμεσους / έμμεσους θανάτους. "Καλή τύχη" όμως αν προσπαθήσεις να πείσεις περί του αντιθέτου.

Π.χ. αν δεν έχεις ακούσει για τα Joy Division, σίγουρα θα έχεις ακουστά το συγκρότημα.

Banned
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    δεν ξερω αν επιτρεπετε να ποσταρουμε αρθρα από αλλα σαιτ.. αλλα το βρηκα ακρως... αηδιαστικο!!! αν δεν επιτρεπετε παρακαλω σβηστε το...

http://pixlax.gr/%CE%B7-%CE%B1%CF%80...A%CF%8C%CF%81/

ο παπας μαλλον θα ηθελε να ''θεραπευσει'' το παιδακι
    Και φυσικά η μουσίτσα ο Άνθιμος όπως και οι υπόλοιποι ρασοφοροι τραγοπαπες παραμένει βουβός για τις περιπτώσεις συγκάλυψεις βιασμών (και μάλιστα ομοφυλοφιλικων) στα ορφανοτροφεία που ο ίδιος ελέγχει ...
    Αυτοί είναι οι παπάδες....Τα όσα λέει για ομοφυλόφιλους, τρανς κλπ τα πουλάει για να παίξει τάχα τον ηθικό και τον καλούλη όταν αυτός έχει κάνει τα στραβά μάτια σε αληθινά εκτρωπα....Στο κελί της απομόνωσης όλοι αυτοί μέχρι να σαπίσουν τα οστά τους...

Banned
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Και φυσικά η μουσίτσα ο Άνθιμος όπως και οι υπόλοιποι ρασοφοροι τραγοπαπες παραμένει βουβός για τις περιπτώσεις συγκάλυψεις βιασμών (και μάλιστα ομοφυλοφιλικων) στα ορφανοτροφεία που ο ίδιος ελέγχει ...
    Αυτοί είναι οι παπάδες....Τα όσα λέει για ομοφυλόφιλους, τρανς κλπ τα πουλάει για να παίξει τάχα τον ηθικό και τον καλούλη όταν αυτός έχει κάνει τα στραβά μάτια σε αληθινά εκτρωπα....Στο κελί της απομόνωσης όλοι αυτοί μέχρι να σαπίσουν τα οστά τους...
    Και τι άποψη έχεις για τους ψυχιάτρους οι οποίοι συνταγογραφούν μόνο και μόνο για να κερδίσουν χρήματα από τις φαρμακοβιομηχανίες; Ή για τους ψυχολόγους οι οποίοι πουλάνε ισόβια συντήρηση ενώ πληρώνονται για αποθεραπεία; Για τις ψυχιατρικές κλινικές οι οποίες κάνουν ηλεκτροσόκ σε συνδυασμό με φαρμακευτική αγωγή με μόνο στόχο την κερδοφορία; Το ότι στην αμερική από τα μέσα του 1980 αφαιρέθηκε η κάλυψη των συμβολαίων επαγγελματικής ευθύνης ψυχολόγων / ψυχιάτρων έναντι σεξουαλικών εγκλημάτων απέναντι σε πελάτες τους λόγω του υψηλότατου ποσοστού καταγγελιών και καταδικών; Ή το ότι το DSM 5 (Diagnostic and Statistical Manual) το οποίο εκδίδει η APA (American Psychiatric Association) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΝΤΙ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ στην έκδοση 5 κατέταξε την φυσιολογική θλίψη που συνοδεύει το χαμό ενός αγαπημένου προσώπου ως ασθένεια /πάθηση η οποία χρήζει αντικαταθλιπτικής φαρμακευτικής αγωγής προκειμένου να βγάλουν κι άλλα λεφτά οι φαρμακοβιομηχανίες!!! Ο άνθρωπος ο οποίος κατείχε την πρώην έδρα της ομάδας μελέτης του DSM 4 στο οποίο η φυσιολογική θλίψη ΔΕΝ αντιμετωπιζόταν ως ασθένεια / πάθηση δήλωσε επ' αυτού:

"Η καλύτερη συμβουλή μου προς τους κλινικά ενασχολούμενους [συναδέλφους], τον τύπο και το κοινό - να είστε σκεπτικοί και να μην ακολουθείτε το DSM 5 τυφλά σε έναν δρόμο που πιθανότατα να οδηγεί στην μαζική υπερ-διάγνωση και την επιβλαβή υπερσυνταγογράφηση".

Allen Frances

και

"Κατάταξη της θλίψης ως ψυχική/νοητική διαταραχή θα αποτελέσει πανηγύρι για τις φαρμακοβιομηχανίες, θα είναι όμως καταστροφή για όσους θλίβονται. Η απόφαση [αυτή] είναι αυτοκαταστροφική για το DSM 5 και υπονομεύει την αξιοπιστία της APA. Η ψυχιατρική, δεν θα έπρεπε να θέτει εσφαλμένες ταμπέλες στο φυσιολογικό [ως συμπεριφορά]".

Allen Frances

Μου δίνεις την εντύπωση ότι "μόνο η εκκλησία, πάσχει από προβλήματα με τον κλήρο". Αν θες μπορώ να σου δώσω ποσοστά για να μελετήσεις. όχι Ελληνικά βέβαια, γιατί το θεσμικό πλάισιο στην Ελλάδα, όπως εξηγώ και στην ανάρτηση Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ (URL http://www.e-psychology.gr/forum/thr...F%82-%CE%91%29) είναι σκόπιμα σάπιο και ελλειπές. Σε άλλες χώρες που δεν τους παίρνει "να τα σκουπίζουν αυτά κάτω από το χαλί".
    Last edited by M87; 26-08-2016 at 07:53.

Banned
    Επίσης να σαπίσουν τα χέρια τους και ότι φαν να γίνει δηλητήριο να τρυπήσει τα στομάχια τους....πέτρα να γίνε!! είπες ένας που έχει αφιερώσει τη ζωή του στο Χριστό

Banned
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Επίσης να σαπίσουν τα χέρια τους και ότι φαν να γίνει δηλητήριο να τρυπήσει τα στομάχια τους....πέτρα να γίνε!! είπες ένας που έχει αφιερώσει τη ζωή του στο Χριστό
    Εσύ τι άποψη έχεις για τα όσα ρωτάω τον Περαστικό στο σχόλιο #605;

Για όσους μόλις προσγειώθηκαν στην σελίδα συνιστώ να διαβάσουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ τις σελίδες 23~41. Η συζήτηση αποδεικνύεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, όπως και τα εκατέρωθεν επιχειρήματα!

Banned
    Εσύ τι άποψη έχεις για τα όσα ρωτάω τον Περαστικό στο σχόλιο #605;

Για όσους μόλις προσγειώθηκαν στην σελίδα συνιστώ να διαβάσουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ τις σελίδες 23~41. Η συζήτηση αποδεικνύεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, όπως και τα εκατέρωθεν επιχειρήματα!

Εχω να πω .... ότι καλύτερα χάπια και ισόβια συντήρηση παρά εξορκισμούς, βασανιστήρια, μαστιγώματα και λοβοτομές.........

Banned
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Εχω να πω .... ότι καλύτερα χάπια και ισόβια συντήρηση παρά εξορκισμούς, βασανιστήρια, μαστιγώματα και λοβοτομές.........
    Πολύ επιλεκτική σε βρίσκω! :) λοβοτομές και ηλεκτροσόκ ακόμα γίνονται στις μέρες μας. Ο εξορκισμός δεν ξέρω να πονάει. Το αυτομαστίγωμα δεν ξέρω αν το εφαρμόζουν άλλοι πλήν των καθολικών και ο γενικός όρος βασανισμός (π.χ. μηχανική καθήλωση, απομόνωση, ινσουλινοθεραπεία, ηλεκτροσοκ κλπ) συναντώνται μόνο σε ψυχιατρικές κλινικές.

Δεν υποστηρίζω ότι η θρησκεία είναι πανάκεια, ούτε και ότι όλοι οι κληρικοί είναι κατάλληλοι ή ικανοί. Αλλά βλέποντας τα μεθοδευμένα εγκλήματα τα οποία προωθούνται από την APA* και που αναφέρω στο σχόλιο #605 εγώ προτιμώ την θρησκεία και θεωρώ ότι έχουμε περισσότερες ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ επιτυχίας στην επίλυση των προβλημάτων μας με τη βοήθεια της.

Για όσους μόλις προσγειώθηκαν στην σελίδα συνιστώ να διαβάσουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ τις σελίδες 23~41. Η συζήτηση αποδεικνύεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, όπως και τα εκατέρωθεν επιχειρήματα ειδικά στις τελευταίες 2 σελίδες!

(*) Φανταστείτε να θρηνείτε το χαμό ενός αγαπημένου προσώπου και ο ψυχίατρος - με την ευλογία του DSM 5 - να σας συνταγογραφήσει αντικαταθλιπτικά για να πουλήσει η φαρμακοβιομηχανία και να βγάλει και εκείνος το κατιτις του!!!

Banned
    Ο εξορκισμός δεν ξέρω να πονάει.
    Oύτε και η ισόβια συντήρηση , αλλά άμα ο εξορκισμός είναι τζάμπα ας πάμε ε? :)
    Kαι γενικά αναφέρθηκα ότι η ''επιστήμη'' έχει εξελιχθεί ....και μούφα να είναι .........δεν σου κάνουν λοβοτομή ''έτσι''

Banned
    M87 άμα εγώ είμαι σχιζοφρενής και πιστεύω ότι ο Θεός μου μίλησε, ότι βλέπω δαίμονες κλπ ο παπάς θα με εκλάβει ως ψυχικά ασθενή ή ως καινούργιο προφήτη?? :)

Banned
    Μ87 σε ποιο από όλα τα δόγματα των παλαιοημερολογίτων ανήκεις? Για να ξέρω πόσο σοβαρά μπορώ να πάρω αυτά που γράφεις..Μήπως είσαι σε αυτούς που κατέστρεψαν την ζωή του δελφινιού μας?

Banned
    M87 άμα εγώ είμαι σχιζοφρενής και πιστεύω ότι ο Θεός μου μίλησε, ότι βλέπω δαίμονες κλπ ο παπάς θα με εκλάβει ως ψυχικά ασθενή ή ως καινούργιο προφήτη?? :)
    Όχι ρε συ. Απλά θα σου αλλάξουμε το όνομα σε Wilhelm Wundt για να δικαιολογείς την επικοινωνία σου με το Θεό και την αυταπόδεικτη γνώση σου ότι δεν έχουμε ψυχή οι άνθρωποι, για να παρακάμψεις την αυστηρή επιστημονική διαδικασία απόδειξης των ισχυρισμών σου! :) Τι διάολο... την πρώτη φορά τον πιστέψανε. Δεν θα το ξαναχάψουν και μια δεύτερη; 100 χρόνια έχουν περάσει και θα το έχουν ξεχάσει το κόλπο. Παίζει να σου δώσουμε και τιμητικό τίτλο PhD ψυχιατρικής!
    Last edited by M87; 26-08-2016 at 21:28.

Banned
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Μ87 σε ποιο από όλα τα δόγματα των παλαιοημερολογίτων ανήκεις? Για να ξέρω πόσο σοβαρά μπορώ να πάρω αυτά που γράφεις..Μήπως είσαι σε αυτούς που κατέστρεψαν την ζωή του δελφινιού μας?
    1ον δεν γνωρίζω να υπάρχει παρά ένα δόγμα παλαιοημερολογιτών.
    2ον την ζωή της την κατέστρεψαν οι παλαιοημερολογίτες σύμφωνα με τα όσα λέει το δελφίνι. Όταν ακούσω και την άλλη πλευρά - και ελπίζω να μας πει σε ποιά εκκλησία πήγαινε για να μάθω από πρώτο χέρι τι έγινε - θα σου πω αν τα όσα ισχυρίζεται ισχύουν. Από τη σύντομη συζήτηση την οποία είχα εγώ μαζί της όταν άνοιγε εκείνο το θέμα, τα όσα εξιστορούσε δεν με έπειθαν.

Για να μείνουμε στο θέμα μας όμως: Εσύ admforall τι θέση έχεις σχετικά με τα όσα λέω στο σχόλιο #605;

Για όσους μόλις προσγειώθηκαν στην σελίδα συνιστώ να διαβάσουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ τις σελίδες 23~41. Η συζήτηση αποδεικνύεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, όπως και τα εκατέρωθεν επιχειρήματα ειδικά στις τελευταίες 2 σελίδες!
    Last edited by M87; 26-08-2016 at 21:11.

Banned
    H δική μου γνώμη ως πάσχων απο το πρώτο δευτερόλεπτο που άνοιξα τα μάτια μου σε αυτόν τον κόσμο με πνευματική αναπηρία που δε θεραπεύεται μέχρι και σήμερα,η γνώμη μου είναι ότι άμα το μυαλό "ξεφύγει" ή ήταν απο αρχή "αλλού" δεν υπάρχει γιατρειά ούτε με ψυχολόγους,ούτε με παπάδες και πνευματικούς..Απλά τουλάχιστον με τους παπάδες σε σχέση με τους ψυχολόγους-ψυχιάτρους,δεν ξοδεύεις μια περιουσία και στο τέλος να μην έχεις αποτέλεσμα..

Page 41 of 42 FirstFirst ... 3139404142 LastLast