Τι κανεις αν η κοπελα που σε ενδιαφερει εχει καταθλιψη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 120
    Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Μας χωριζει μεγαλη αποσταση και δεν ειναι ευκολο να συναντηθουμε :(
    Κακο αυτο ..................δεν μπορεις να κανεις και πολλα εκ του μακροθεν , μια επαφη , μπορεις νακρατας ομως .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Κακο αυτο ..................δεν μπορεις να κανεις και πολλα εκ του μακροθεν , μια επαφη , μπορεις νακρατας ομως .....

Αυτο προσπαθω και ελπιζω στο καλυτερο!!!!

Μακαρι βεβαια να μπορουσα να κανω κατι παραπανω :(
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Αν η κοπελα που σου αρεσει εχει καταθλιψη πως πρεπει να συμπεριφερθείς;
    Να της δωσεις χρόνο;
    Να εισαι στο πλευρο της ακόμα και αν σε διωχνει;
    κατι αλλο;
    η κοπελα εχει επισημη διαγνωση, ακολουθει καποια αγωγη, η εκανε αυτοδιαγνωση τυπου "εχω καταθλιψη", εννοωντας οτι δεν εχει κεφια, εχει τα υπαρξιακα της, ειναι συχνα θλιμμενη, κλπ? ειναι πολυ διαφορετικα αυτα μεταξυ τους.
    επειτα, τι σχεση εχετε με την κοπελα, φιλικη, απλοι γνωστοι η φλερταρετε?

να ΜΗΝ εισαι στο πλευρο της αν σε διωνχει.
    να εισαι αν και οταν σε θελει.
    επισης, μπορει καπιοιος/α να σε διωχνει ασχετως καταθλιψης. μην τα ιατρικοποιουμε ολα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    η κοπελα εχει επισημη διαγνωση, ακολουθει καποια αγωγη, η εκανε αυτοδιαγνωση τυπου "εχω καταθλιψη", εννοωντας οτι δεν εχει κεφια, εχει τα υπαρξιακα της, ειναι συχνα θλιμμενη, κλπ? ειναι πολυ διαφορετικα αυτα μεταξυ τους.
    επειτα, τι σχεση εχετε με την κοπελα, φιλικη, απλοι γνωστοι η φλερταρετε?

να ΜΗΝ εισαι στο πλευρο της αν σε διωνχει.
    να εισαι αν και οταν σε θελει.
    επισης, μπορει καπιοιος/α να σε διωχνει ασχετως καταθλιψης. μην τα ιατρικοποιουμε ολα.

Δεν μου εχει δωσει λεπτομερειες.

Φλερταρουμε ο ενας τον αλλον.

Τι εννοεις με αυτο στο τελος;;;:confused:
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Πόσο συμφωνώ με την Ρέμεντι... Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να δηλώσεις την διαθεσίμοτητα σου θα σου πω κι εγώ για όσο καιρό θα είσαι κι εσύ διαθέσιμος γιατί είναι αρκετά δύσκολο η οποιαδήποτε σχέση με άτομο με κατάθλιψη. Πάντως για να φλερτάρει κι αυτή δεν πρέπει να είναι και στα πολύ κάτω της...
    Και επειδή μπερδεύτηκα και λίγο πως γίνεται να σε φλερτάρει και να σε διώχνει είναι σκωτσέζικο ντουζ η κατάσταση?
    Να πηδιέστε σαν τους σκύλους ξέρετε, να αγαπάτε σαν αυτούς ούτε λόγος.

Το πιθανοτερο ειναι οτι δεν εχει ''καταθλιψη'' και απλα δε σε γουσταρει πια ή σου ψηνει το ψαρι στα χειλη γιατι ειναι καρχια.

Senior Member
    Δεν μου εχει δωσει λεπτομερειες.

Φλερταρουμε ο ενας τον αλλον.

Τι εννοεις με αυτο στο τελος;;;:confused:
    μπορεις ννα γινεις πιο συγκεκριμενος?
    σου εχει πει γενικοτητες του τυπου οτι δενε χει τα κεφια της, η σουε χει πει γενικοτητες του τυπου οτι εχει προβληματα και βλεπει ψυχιατρο, παιρνει αγωγη κλπ?
    αν σου μιλησε πολυ γενικα για ακεφιες, μπορει απλα να την χωρισε καποιος η να μην της καθεται αυτος που γουσταρει, να την δυσκολευεη η σχολη, να πεινανε τα παιδακια στην αφρικη, κλπ.

για το οτι σε διωχνει, δωσε ενα παραδειγμα αν θες. αν φλερταρετε αλλα ωρες ωρες σε διωχνει, τυπου εξαφανιζεται, η αρνειται τις προτασεις σου για εξοδους κλπ, μπορει απλα να παιζει για να ανεβει η ψυχολογια της και να μην θελει κατι συγκεκριμενο,
    να την κολακευει το ενδιαφερον σου δλδ και να σε τρεχει.
    γινε λιγο πιο διεκδικητικος και βαλε ορια στις αρνησεις.
    αν σε διωξει, βαλε παγο κι εσυ. να σε ψαξει. μην εισαι παντα εκει οποτε της καπνισει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by καθρεπτης View Post
    Πόσο συμφωνώ με την Ρέμεντι... Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να δηλώσεις την διαθεσίμοτητα σου θα σου πω κι εγώ για όσο καιρό θα είσαι κι εσύ διαθέσιμος γιατί είναι αρκετά δύσκολο η οποιαδήποτε σχέση με άτομο με κατάθλιψη. Πάντως για να φλερτάρει κι αυτή δεν πρέπει να είναι και στα πολύ κάτω της...
    Και επειδή μπερδεύτηκα και λίγο πως γίνεται να σε φλερτάρει και να σε διώχνει είναι σκωτσέζικο ντουζ η κατάσταση?

Με φλερταρε πριν την καταθλιψη. για καιρο, ομως λογω της αποστασεις και των εξετασεων δεν μπορουσαμε να συναντηθουμε. Οταν τελειωσε τις εξετασεις επαθε καταθλιψη

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Το πιθανοτερο ειναι οτι δεν εχει ''καταθλιψη'' και απλα δε σε γουσταρει πια ή σου ψηνει το ψαρι στα χειλη γιατι ειναι καρχια.

Φιλε δεν το νομιζω. δεν ειναι τετοια κοπελα, ειναι ειλικρινεις και αν ηθελε να χωρισουμε θα μου το ελεγε.

Μαλιστα μακαρι να λεει ψεμματα και να μην εχει καταθλιψη γτ τουλαχιστον θα ειναι υγιής και ευτυχισμένη.... εστω και με αλλον!!!!

Senior Member
    Μας χωριζει μεγαλη αποσταση και δεν ειναι ευκολο να συναντηθουμε :(
    Αγαπητε Αρχαγγελε , σουχω μια συμπαθεια , και ειμαι γενικα καλοπροαιρετος , επειδη ειχα δημοσιευσει το θρεντ ' μια περιεργη σχεση ' , ειχα δημιουργησει μια σχεση εκ του μακροθεν με μια κοπελα , καμμια 35 αρια χρονια μικροτερη μου , η οποια ειναι ακομα εν ισχυ , ενας χρονος περασε .....................ομως , η κοπελα , δεν θελει να συναντηθουμε , ποτέ , μου τοπε στην πορεια , ηθελε να παραμεινουμε ' φιλοι ' , δεν εφερα αντιρρηση , λογω διαφορας ηλικιας , αλλα σκεφτομαι , μηπως ειναι η κοπελα μια τετοια περιπτωση ? εχει δειξει σημαδια οτι θελει να συναντηθειτε ? η δικια μου , μου τοπε ξεκαθαρα , ηταν και ειναι ειλικρινης , την δικη σου την εχεις ' τσεκαρει ' , διοτι θελω να σε αποτρεψω να φτιαχνεις σεναρια , και μετα ναπογοητευτεις , σουπα , σε συμπαθω , για καλο τα γραφω αυτα , οι ηλικιες σας ταιριαζουν μια χαρα , φυσικο ειναι ναχεις καποιες προσδοκιες , εγω δεν ειχα καμμια , ποιος θαθελε να μπλεξει με μια 35 χρονια μικροτερη του ? δεν ξερω , εκφραζω καποιες υποψιες , μπορει να μην ισχυουν , ναχει οντως η κοπελα κτθλψη , αλλα κρατα μικρο καλαθι μεχρι να σιγουρευτεις .............................Αγγελος ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μπορεις ννα γινεις πιο συγκεκριμενος?
    σου εχει πει γενικοτητες του τυπου οτι δενε χει τα κεφια της, η σουε χει πει γενικοτητες του τυπου οτι εχει προβληματα και βλεπει ψυχιατρο, παιρνει αγωγη κλπ?
    αν σου μιλησε πολυ γενικα για ακεφιες, μπορει απλα να την χωρισε καποιος η να μην της καθεται αυτος που γουσταρει, να την δυσκολευεη η σχολη, να πεινανε τα παιδακια στην αφρικη, κλπ.

για το οτι σε διωχνει, δωσε ενα παραδειγμα αν θες. αν φλερταρετε αλλα ωρες ωρες σε διωχνει, τυπου εξαφανιζεται, η αρνειται τις προτασεις σου για εξοδους κλπ, μπορει απλα να παιζει για να ανεβει η ψυχολογια της και να μην θελει κατι συγκεκριμενο,
    να την κολακευει το ενδιαφερον σου δλδ και να σε τρεχει.
    γινε λιγο πιο διεκδικητικος και βαλε ορια στις αρνησεις.
    αν σε διωξει, βαλε παγο κι εσυ. να σε ψαξει. μην εισαι παντα εκει οποτε της καπνισει.

Μου εχει πει πως βλεπει ψυχιατρο. δεν ξερω κατι αλλο!!!

ειχαμε φλερτ πολυ πριν την καταθλιψη. τωρα μιλαμε σπανια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αγαπητε Αρχαγγελε , σουχω μια συμπαθεια , και ειμαι γενικα καλοπροαιρετος , επειδη ειχα δημοσιευσει το θρεντ ' μια περιεργη σχεση ' , ειχα δημιουργησει μια σχεση εκ του μακροθεν με μια κοπελα , καμμια 35 αρια χρονια μικροτερη μου , η οποια ειναι ακομα εν ισχυ , ενας χρονος περασε .....................ομως , η κοπελα , δεν θελει να συναντηθουμε , ποτέ , μου τοπε στην πορεια , ηθελε να παραμεινουμε ' φιλοι ' , δεν εφερα αντιρρηση , λογω διαφορας ηλικιας , αλλα σκεφτομαι , μηπως ειναι η κοπελα μια τετοια περιπτωση ? εχει δειξει σημαδια οτι θελει να συναντηθειτε ? η δικια μου , μου τοπε ξεκαθαρα , ηταν και ειναι ειλικρινης , την δικη σου την εχεις ' τσεκαρει ' , διοτι θελω να σε αποτρεψω να φτιαχνεις σεναρια , και μετα ναπογοητευτεις , σουπα , σε συμπαθω , για καλο τα γραφω αυτα , οι ηλικιες σας ταιριαζουν μια χαρα , φυσικο ειναι ναχεις καποιες προσδοκιες , εγω δεν ειχα καμμια , ποιος θαθελε να μπλεξει με μια 35 χρονια μικροτερη του ? δεν ξερω , εκφραζω καποιες υποψιες , μπορει να μην ισχυουν , ναχει οντως η κοπελα κτθλψη , αλλα κρατα μικρο καλαθι μεχρι να σιγουρευτεις .............................Αγγελος ..

ευχαριστω mac, κι εγω σε συμπαθω πολυ!!!!
    η κοπελα εκεινη αλλαξε ετσι ξαφνικα;;

ξερω πως η "δικια" μου ειναι ειλικρινης και ειμαι συγουρος πως αν ηθελε να σταματησουμε το φλερτ θα μου το ελεγε, για αυτο την εκτιμω πολυ κιολας!!!!

Και (οπως εχω γραψει και πιο πανω) θα προτειμουσα να θελει να σταματησουμε, και να ειναι υγειης και καλα παρα να εχει οντως καταθλιψη.

Senior Member
    συναντιεστε με την κοπελα η εστω, εχετε συναντηθει?
    ξερεις αν εχει σχεση με καποιον η αν ειχε προσφατα?

Senior Member
    ευχαριστω mac, κι εγω σε συμπαθω πολυ!!!!
    η κοπελα εκεινη αλλαξε ετσι ξαφνικα;;
    η.
    Oχι , δεν αλλαξε ξαφνικα , παντα ηταν μαζι μου ετσι , ειχε δηλωσει επανειλημμενως οτι δεν θελει συναντηση , εγω δεν το καταλαβαινα αυτο , δεν ξερω απο τετοιου ειδους ' σχεσεις ' , γι αυτο και ανηρτησα το θρεντ ' μια περιεργη σχεση ' , ηταν πραματικη η απορια μου για την σχεση αυτη ........................κι η ' δικη ' μου ειναι ειλικρινης , πολυ , χαιρει της εκτιμησης μου , αλλα τι ειδους σχεση ειναι αυτη , δεν ξερω , για μενα , αυτα ειναι ' αχαρτογραφητα νερα ' , δεν θα μου κανει καθολου εντυπωση , αν καποια στιγμη μου δηλωσει οτι δεν επιθυμει πλεον επαφες ......................κι εγω θελω το καλο της , αυτο της λεω , και το εννοω , ειναι καλο παιδι και ξυπνια , αλλα τι αλλο θα μπορουσα ναθελα , δεδομενης της ηλικιακης διαφορας ? εσεις εχετε συμβατες ηλικιες ...........

Senior Member
    μαγκ, δεν υπαρχει σχεση χωρις συναντηση.
    (οχι οτι μια συναντηση ειναι και σχεση, προφανως).
    ισως για να μην μπερδευεαι και προβληματιζεσαι να λογαριαζες την ιστορια αυτη, σαν επικοινωνια και οχι σαν σχεση.
    οσο για το ποσοι θα ηθελαν να κανουν κατι με πολυ μικροτερη κοπελα, εγω ξερω αρκετους.
    κοπελες που να θελουν σχεση με τοσο μεγαλυτερους ανδρες, δεν ξερω, αλλα ειμαι βεβαιη οτι υπαρχουν.

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast