Results 61 to 75 of 120
-
28-06-2016, 18:23 #61
Αρχισε να αραιώνεις και συ, αν αυτή δεν θέλει πολλά πολλά τι θα την βοηθήσεις με το ζόρι?
- 28-06-2016, 18:46 #62
Οταν εχει καταθλιψη δεν εχεις ορεξη για μιλιες και πολλα πολλα. αυτο το ξερω απο προσωπικη πειρα (αν και καταφερα να το θαψω πριν χασω τον ελεγχο) αλλα και απο ερευνες που εχω διαβασει.
με στεναχωρει που δεν μου λεει τι επαθε αλλα κι αυτό το καταλαβαινω.... καποιος που εχει παθει καταθλιψει δεν θελει να μιλαει και πολυ για αυτο.
Μακαρι να ειναι μια χαρα και δεν πειραζει πραγματικα!!!Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
28-06-2016, 18:48 #63
28-06-2016, 21:18 #64
Ωωωπ , στελνεις εσυ τα μηνυματα ? εγω , ουδεποτε εχω στειλει μνμ πρωτος , παντα αφηνω αυτην να στελνει , και απλα απαντω , κι εμεις αρχιζουμε τα σαγαπω , σε λατρευω , ξερεις , τα παιδιαστικα , πιο πολυ εγω , αλλα δεν μασαει η κοπελα , λεει , ' ναι , καλα , οκ , ενταξει , χαχαχα ' , αλλα τον ελεγχο τον εχω εγω ........... μια φορα , την εκανα μπαν , με τσαντισε , και ειχαμε βραδυνα μνμτα στο κινητο μου , αλλα οοοοχι , τηναφησα κανα 20ημερο , ετσι ,να μαθει !!! στερησε της την παρουσια σου για λιγο καιρο , να ΄κοψεις ' αντιδρασεις , οχι να στελνεις συνεχως μηνυματα , δεν ειναι καλο να δειχνεις τοσο διαθεσιμος , αλλωστε ,ειναι μια υποψηφια κοπελα σου , εμενα δεν ειναι , αλλα δεν σηκωνω πολλα πολλα , γενικως , κιαυτη , ειναι τσαμπουκαλου , αλλα μετα το μπαν , τακοψε .........
Τι λετε εσεις , δις Κιουμπ ?
28-06-2016, 23:24 #65
Συμφωνώ μακ...
Γενικά archangel έχεις μια τάση να πηγαίνεις με το σταυρό στο χέρι, το φλερτ είναι και το να την γράψεις λίγο, είναι και το παιχνίδι , είναι η αμοιβαία ανειλικρίνεια ...με το σταυρό στο χέρι αποκτάς φίλους όχι κοπέλες....έτσι πιστεύω τουλάχιστον...αυτό το λέω γιατί οι υποψήφιες κοπέλες σου θα θέλουν να δουν από σένα ότι τις θέλεις, τις διεκδικείς όχι ότι τους εύχεσαι να είναι καλά με τον νέο ''γκόμενο''...Αν είσαι άγιος σε θέλουν για φιλενάδα μετά............Γενικά τα λέω τώρα όχι για την συγκεκριμένη κοπέλα...
28-06-2016, 23:58 #66
δλδ πως πρεπει να συμπεριφερομαι;
οταν λες γραψιμο εννοεις να τις αφηνω και να περιμενω να μου γραψουν αυτες; Γτ κατι τετοιο δεν προκειται να γινει και ενας χρόνος να περασει.... ή τουλαχιστον δεν ξερω πως να το κανω!!!
και οταν λες αμοιβαια ανειλικρινια τι εννοεις;;Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
29-06-2016, 03:17 #67
Πως υπάρχει φλερτ με κάποιον που δεν έχεις συναντηθεί ποτέ? Αν δεν τον βλέπεις τον άλλον δεν ξέρεις καν αν κυριολεκτεί σ' αυτά που λέει... μην το συζητήσω για την ειλικρίνεια... εδώ δεν ξέρουμε πόσο ειλικρινείς είναι άνθρωποι που ζούμε μαζί τις ζωές μας, δεν μιλάω για συγκατοίκηση ή για ερωτικές σχέσεις υποχρεωτικά, πόσο μάλλον άνθρωποι με τους οποίους αλληλογραφούμε μια ώρα την ημέρα... μπορεί ακόμα και το που μένουν να είναι ψευδές, να έχει έρθει στο μέρος που μένεις μόνο αυτή τη μία φορά που έχετε συναντηθέι.
Θα διαφωνήσω κάθετα με την κύβο.. οι σχέσεις που θέλουμε να έχουν διάρκεια είτε φιλικές είτε ερωτικές δεν μπορούν να βασιστούν στην αμοιβαία ανειλικρίνεια, όπως και να το κάνεις στις ερωτικές σχέσεις έχουμε και την τάση να παρουσιάζουμε την καλύτερη όψη του εαυτού μας... φαντάσου το χάος που θα γίνει και πόσο γρήγορα θα ρθει αν αυτή την όψη την πασπαλίζουμε και συνειδητά με μικρά κι αθώα ψεματάκια, αν και για μένα αυτά δεν υπάρχουν. Θα γυρίσει μετά από λίγο καιρό και θα σου πει "εγώ άλλον αρχάγγελο γνώρισα" και τότε δεν θα χεις τι να πεις...
Αν βέβαια δεν ενδιαφέρεσαι για σχέση αλλά για μια ξεπέτα που όσο κρατήσει κράτησε πήγαινε με το πηρούνι στο χέρι, θα φας πιο γρήγορα για όσο καιρό το πηρούνι σου τσιμπάει.Να πηδιέστε σαν τους σκύλους ξέρετε, να αγαπάτε σαν αυτούς ούτε λόγος.
29-06-2016, 05:40 #68
Εδω , θα συμφωνησω με την Καθρεπτη , αλλα δεν νομιζω οτι η Κιουμπ λεει κατι διαφορετικο απο σενα Καθρεπτη ......... εγω , παντα παρουσιαζω τον αληθινο Αγγελο , δεν μαρεσει να παραπλανω , δειχνω ποιος ειμαι και αν αρεσω , καλως .............και γενικως , ειμαι καλο παιδι , ποτε ανειλικρινης , ειναι σαν να υποτιμω την αλλη .................. απλα , ο ιδιος μου ο χαρακτηρας , εχει κατι το ανεξαρτητο συναισθηματικα , δεν το προσποιουμαι , ετσι ειναι η φτιασια μου , και αμα μου κανειη αλλη κατι που θα θεωρησω οτι ηταν απρεπο , θα αντιδρασω , με αντιποινα , πχ μπαν για καποιο χρονικο διαστημα η φυγη , οχι σκηνες και μουτρα κι αηδιες , δεν θα της την χαρισω , αμα ειναι μια φορα ενταξει μαζι μου , εγω θαμαι δυο φορες ενταξει μαζι της , αλλα μην τυχον και αντιληφθω τασεις χειρισμου μου , εκει αντιδρω ασχημα ..................απ οτι εχω καταλαβει , ενω στην αρχη δειχνω ενας ευκολα χειρισιμος ανθρωπος , στην πορεια , αποδεικνυεται οτι ειμαι το αντιθετο , δεν το προσποιουμαι ομως , ισως φταει η φατσα του καλου παιδιου που εχω , ισως η ευγενεια μου και οι καλοι μου τροποι του στυλ ' οτι θες εσυ ' , που μπορει να εκληφθουν ως αδυναμια , δεν ξερω ...........
29-06-2016, 08:10 #69
Εννοώ ότι δεν μπορείς να εκδηλώνεσαι εξ αρχής ότι σου αρέσει, να της στέλνεις μηνύματα όλη μέρα , να είσαι συνέχεια δεδομένος, άσε και λίγο μυστήριο, τα κλασσικά δηλαδή... Γράψιμο τρόπος του λέγειν, και στέλνοντας μηνύματα αμα δεν σ΄απαντάνε δεν κερδίζεις κάτι, στην καλύτερη θα κερδίσεις ένα μήνυμα, ε και? ...δεν είπαμε να μην ξαναστείλεις και ποτέ...είναι η μόνη περίπτωση που χρειάζεται και λίγο εγωισμός...
Καθρέπτη για φλερτ έλεγα στην αρχή όχι γενικά για τις σχέσεις, να μην είμαστε ειλικρινείς! Και ψεματάκια στο να μην εκδηλώνεσαι τελείως ότι καίγεσαι πχ για αυτήν, όχι να δείχνεις πόσο τέλειος είσαι ενώ δεν είσαι....αλλο δεν λέω όλη την αλήθεια και άλλο λέω ψέματα, επίσης.... Επίσης ο archangel δεν νομίζω ότι χρειάζεται μαθήματα ειλικρίνειας κλπ
29-06-2016, 10:06 #70
Eγω αυτην την τακτικη , την οποια ιδιοσυγκρασιακα δεν ακολουθω, την αποκαλω ' καλημερα σας , σας ανηκω ' , και ειναι η χειροτερη ..................
Μπαι δε γουει , οταν εκανα κοινωνιολογια , σε elective μαθημα των σπουδων μου , στο Ντιρι κολλετζ , ειχε γινει μια μελετη , ποιες τακτικες προσεγγισης ειναι κατα σειραν οι καλυτερες .
1) συνεχες ενδιαφερον
2) συνεχες ενδιαφερον , με διαλειμματα αδιαφοριας
3) μια ενδιαφερον , μια αδιαφορια
4) συνεχης αδιαφορια , με αποσπασματικο ενδιαφερον
επιοστημονικα πραματα , οχι παιζουμε !!
29-06-2016, 10:34 #71
Καλημέρα!
Δεν έχω διαβάσει όλη τη συζήτηση, θέλω μόνο να πω ότι μου φαίνεται κάπως περίεργο ένα 18χρονο κορίτσι να έχει κατάθλιψη και μάλιστα διαγνωσμένη.
Μάλλον για μια μελαγχολία πρόκειται, τυπικη της μετεφηβικής ηλικίας και του αγχους των εξετάσεων.
29-06-2016, 10:37 #72
Σε αυτά που λες Cube θέλω λεπτομέρειες!
Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό το περί μυστηρίου, ή γουστάρεις ή δεν γουστάρεις! Τί νοημα εχει το κρυφτό και ο εγωισμος...
Ας πούμε ότι οκ, έτσι είναι!πως θα προχωρησει η γνωριμια σε κατι παραπάνω αν και οι δυο κανουν ενα βημα μπρος και μετα 10 βήματα πίσω?
29-06-2016, 10:45 #73
Εμενα , με την νεα γενια , τιποτα δεν μου φαινεται περιεργο , εχουν πεσει με τα μουτρα στα ηλιθια κομπιουτερ , κι εχουν απομονωθει , και στα ηλιθια i-phone , δεν ξερουν καν ορθογραφια , το λεξιλογιο το Ελληνικο , εχει 50,000 λεξεις , η δικη μου γενια , του 61 ειμαι , χρησιμοποιουμε 5,000 λεξεις , τα νεα παιδια , 500 ................. ειναι και καλομαθημενα , οχι σαν εμας που δεν θεωρουσαμε τιποτα δεδομενο , κι ειχαμε 5-10 ρουχαλακια , αστανα πανε ειναι η νεα γενια , επικοινωνουν μονο με γραπτο λογο , ειναι καχυποπτα μεχρι αηδιας , σκατα ειναι .........το λεω και για τα 3 ανηψια μου αυτο .............παντα υπαρχουν φυσικα εξαιρεσεις ......
29-06-2016, 10:59 #74
Δε διαφωνω....
Είναι το χάσμα γενεων! αλλά άλλο το gap στο θέμα <<γνώσεις>> και ποιοτητα ζωής και άλλο το να εχει καταθλιψη στα 18 και να βλέπει ψυχιατρο. Δηλαδή στα 30 τί θα κάνει?
Επειδή πολύ μιλάμε για κατάθλιψη και κάπου νιώθω ότι η λέξη έχει χάσει το νόημά της.
29-06-2016, 11:45 #75
Ναι αλλα δεν ηξερες αν την απασχολει κατι?Θα μπορουσε εστω να σου πει κατι μικρο.Δεν παθαινεις καταθλιψη απο μια στιγμη στην αλλη,ειδικα σε αυτην την ηλικια.
Κατα τη γνωμη μου,μην δεν πρεπει να της ξαναστειλεις αν δεν σου ξαναστειλει.Το να μιλατε μια φορα τη βδομαδα για μενα δειχνει οτι δε γουσταρει.