Results 16 to 19 of 19
Thread: Κάπου πρέπει να τα πω
-
26-07-2016, 19:49 #16
Δυο γνωστοί θα είστε και θα το παιζετε κουλ και άνετοι ταχα μου οπως το 99% των "ώριμων" ανθρώπων αν απλά κάνετε τις παπιες. Είναι το κλασικό "ας μείνουμε φίλοι".
- 26-07-2016, 20:24 #17
Η χειράγωγηση που χρησιμοποίησες είναι ίσως η καταλληλότερη λέξη για να περιγράψει αυτό που με χαλάει. Αυτό μου έχει μείνει.
26-07-2016, 20:36 #18
Ε σε αυτή τη περίπτωση δεν θα είχες άδικο να της μιλησεις για το οτι σε ενόχλησε αυτό το συγκεκριμένο πράγμα.
Ανάλογα με το ποσο συχνά βλεπεστε και το τι είδους φιλια είχατε/εχετε/θες να έχετε μπορεί να θες να ξεκαθαρίσεις αυτά τα πράγματα για να φύγουν από τη μεση ότι κατάλοιπα πικριας/αβολοσυνης μπορεί να έχετε και οι δύο και να κάνετε οντως μία νέα καθαρή αρχή. Αλλά αυτό προϋποθέτει να είναι ντομπρος και συζητησιμος άνθρωπος αυτή και να παραδέχεται τα λάθη της...πως τη κοβεις το κάνει αυτό ποτε γενικά;
Εσυ; Μπορείς μαλλον... κρινε αν μπορεί και εκεινη. Γιατί ναι ενεχει ρίσκο ή κατάσταση να χαλάσει και η φιλια σας. Αν πάλι η φιλια σας είναι τυπική/παρεΐστικη με μία κάποια απόσταση τελοσπαντων ή θες αυτό τον τυπικό τύπο φιλίας να χαμε να λέγαμε φάση τότε χεσ'το, μη μιλας...
Αν πάλι η φιλια δεν είναι καν το πρόβλημα σου αλλά απλα σε τσουζει...τότε τι να κάνουμε...θα το ξεπεράσεις :)
26-07-2016, 20:53 #19
Εχω μπερδευτει λιγο διαβαζοντας τα, απο τη μια ξεκινουσε αυτη και δεν ηθελες εσυ, απο την αλλη εσυ και δεν ηθελε εκεινη. Τελικα κατι παιχτηκε μεταξυ σας... και ετσι οπως τα λες, εχει χαθει πια η εννοια της φιλιας. Περαν των ερωτικων που συνεβησαν, δεν ειναι και ειλικρινης απεναντι σου και απο εναν φιλο μας μεσα σε ολα τα αλλα ψαχνουμε και την ειλικρινια.
Τωρα σκεψου τι θελεις, θελεις να συνεχισεις μαζι της την παρεα; Να βγαινεται πού και που και να σπαζεσαι με το να αναρωτιεσαι τι οντως παιχτηκε και αν ηταν ετσι οπως καταλαβες ή αλλιως; Ή θελεις μια ουσιαστικη φιλικη σχεση με ειλικρινια και εμπιστοσυνη; Αν της μιλησεις (χωρις να χρειαζεται να της τα ψαλεις, εκτος αν δεν παιρνει μπρος διαφορετικα) μπορει και να θεσετε καινουριες βασεις σε κανονικη φιλια αν απο κοινου διαγραψετε ο,τι εγινε, μπορει και οχι ομως. Μπορει να γινει παλι το ιδιο μελλοντικα. Διαλεγεις και παιρνεις. Κατι σοβαρο ομως δεν νομιζω οτι θα μπορουσε να γινει ως ζευγαρι αναμεσα σας με οσα μας ειπες, το μια ετσι μια γιουβετσι.