Results 31 to 45 of 65
-
15-02-2008, 01:34 #31
Φίλε Holden νομίζω πως η σταδιακή έκθεση στον κίνδυνο είναι αποτελεσματική θεραπεία. Εξάλλου με το να εκτίθεσαι δίνεις το παράδειγμα και στους γύρω σου να κάνουν το ίδιο!
Ανοίγω μερικά θρεντς όπως αυτό και νιώθω σα να διαβάζω τη σκέψη μου. Παιδιά της εποχής μας είμαστε όλοι φαίνεται...
- 15-02-2008, 01:41 #32
Αν ηξερα τον κινδυνο, να εκτειθομουν, και ανεπανορθωτα!...
Εκτος, αν πολυ απλα, ειναι αυτο που λεει, ενας φιλος, σοφος Σαμουραι
\"Μια ρομπα την ημερα την ντροπη την κανει περα\"
Πολυ χαζο, πολυ απλο αλλα ταυτοχρονα αποτελεσματικο και αληθινο, ισως!
(λεμε τωρα διαφορες βλακειες μπας και γινει κανα κλικ...)
15-02-2008, 01:47 #33
Originally posted by Holden
σοφια και justme
οκ..μαλλον εχετε δικιο. Δεν εχω δωσει τετοια ευκαιρια...ισως γιατι φοβαμαι την κριτικη,τους χαρακτηρισμους και την πιεση.
Φοβος...κι εγω γεμάτη με φοβους ειμαι, με φοβους που με δενουν...ακομα κι οταν ακουγα κατι καλο για μενα φοβομουν. Κ εχανα την στιγμη...Αντιθετα το άσχημο παντα το αποδεχομουν πιο εύκολα...
Σίγουρα δεν ειναι δυνατον να αρεσεις σε ολους. Ομως σ αυτον -κι ας ειναι μονο ενας- τον εναν που θα δεθεις, που θα εχεις μια σχεση αληθινη ειναι απαραιτητο να εκτεθεις, να βγεις στο φως...πώς αλλιως να γινει?
Κι οσο περισσοτερο ζω, τοσο περισσοτερο πιστεύω πως αξίζει η εκθεση, αν κ δεν ειναι εύκολη...κι αν καποιες στιγμες μπορει κ να ποναει...
15-02-2008, 02:19 #34
Originally posted by Sofia
[......Κι οσο περισσοτερο ζω, τοσο περισσοτερο πιστεύω πως αξίζει η εκθεση, αν κ δεν ειναι εύκολη...κι αν καποιες στιγμες μπορει κ να ποναει...
Ένας καλός λόγος που σκέφτομαι ότι κάνει την έκθεση να αξίζει είναι ο ... δρόμος το .. ταξίδι που χρειάζεται να κάνεις για να φτάσεις να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να αφεθείς .. να εκτεθείς .. να φανεί αυτό που είσαι , ότι κι αν είσαι , όπως κι αν είσαι και να μη σε νοιάζει το πώς οι άλλοι σε βλέπουν ...
Να σε αφήνει παγερά αδιάφορο το κριτήριο και η -συνήθως υστερόβουλη- κριτική των άλλων
... και να \"χωράς\" μέσα σου γι αυτό ακριβώς που είσαι, κομμένος και ραμμένος στα \"μέτρα\" σου , χωρίς να περισσεύεις και να \"συρρικνώνεσαι\" - χωρίς να νιώθεις \"λειψός\" και να \"τεντώνεσαι\"
... δύσκολο το ταξίδι με πολλές \"φουρτούνες\" και \"ξέρες\" ...
κι εγώ δηλώνω ακομα στην αρχή κι ελπίζω σε μια Ιθάκη ...
15-02-2008, 02:33 #35
Originally posted by nikosFU
Εδώ να κάνω κάποια παρένθεση και να αναφέρω πως όποιο ψυχοσυναισθηματικό αλλά και ιδεοληπτικό, ψυχαναγκαστικό, ψυχωτικό πρόβλημα, κατά βάση προέρχεται από μεγάλες συναισθηματικές ανάγκες και φορτίσεις της βρεφονηπιακής ηλικίας καθώς και της κύησης, και στην μετέπειτα ζωή βρίσκει έκφραση με ιδεοληψίες, κρίσεις πανικού,φοβίες, ψυχώσεις και ότι άλλο θες. Με άλλα λόγια το πρόβλημα ΈΝΑ , ασχέτως πως εμφανίζεται.
Από τον Arthur Janof και το βιβλίο του \"Πρωτογενής Θεραπεία\".(παρακαλώ αν θέλετε διαβάστε το).
@psychangel ακριβώς όπως τα λες είναι! Δεν υπάρχει αρχή και τέλος σε αυτά νομίζω...
15-02-2008, 02:38 #36
εγω ενα εχω να πω, αμα οι πανικοι ιδεοψυχαναγκασμοι καταθλιψεις και χιλια δυο εχουν την βρεφικη και παιδικη ηλικια ως αιτιο, τοτε την εκατσα τη βαρκα...
15-02-2008, 02:41 #37
Originally posted by susperia
εγω ενα εχω να πω, αμα οι πανικοι ιδεοψυχαναγκασμοι καταθλιψεις και χιλια δυο εχουν την βρεφικη και παιδικη ηλικια ως αιτιο, τοτε την εκατσα τη βαρκα...
Παρατηρηση. Βλεπω οσο προχωραει η νυχτα ολα τα creatures of the night ξεμυτιζουν περισσοτερο. Και καλα, εδω που ειμαι, ειναι ακομα 00.40. Εχω και 2 ωρες να σας φτασω. Αλλα εσεις πουλακια μου; Τετοιο ξενυχτι πια; :-)
15-02-2008, 02:43 #38
Εγώ σας καληνυχτίζω! Παρεμπιπτόντως, το soundtrack του Twin Peaks είναι υπέροχο για τέτοιες ώρες.
15-02-2008, 02:44 #39
Holden,
εισαι Αγγλια.............?
15-02-2008, 02:56 #40
Γιατι, αποκλειεται να ειμαι στην Πορτογαλια στο Πορτο και να πινω υπεροχα κρασια; Ιδιο GMT εχει ! :-)
(Η φωνουλα απο το βαθος : αποκλειειειεταιαιαιαι....)
15-02-2008, 02:59 #41
Γιατι, αποκλειεται να ειμαι στην Πορτογαλια στο Πορτο και να πινω υπεροχα κρασια; Ιδιο GMT εχει ! :-)
(Η φωνουλα απο το βαθος : αποκλειειειεταιαιαιαι....)
15-02-2008, 03:10 #42
Αρα ειμαι Αγγλια και δεν πινω cherry...
Για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω καν τι ειναι το cherry
Ξερω ομως κατι ωραια Σκωτζεζικα ουισκι(α)...
Και παρεπιπτοντως εδω εχουμε 5 C πιο πανω απο Αθηνα.
Πως γινεται αυτο; Εγω ηρθα εδω για την συννεφια και το κρυο!
Καθε μερα εχει λιακαδα! Αισχος. :-)
15-02-2008, 03:18 #43
Αρα ειμαι Αγγλια και δεν πινω cherry...
Για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω καν τι ειναι το cherry
Ξερω ομως κατι ωραια Σκωτζεζικα ουισκι(α)...
Και παρεπιπτοντως εδω εχουμε 5 C πιο πανω απο Αθηνα.
Πως γινεται αυτο;
Εγω ηρθα εδω για την συννεφια και το κρυο!
15-02-2008, 03:37 #44
Τι καπνιστα;....α, ναι κατι εχω δει...σε βιτρινες μονο. Ναι φυσικα να κερασω. Μακαρι να ημασταν παρεα.
Χαιρομαι που ζηλευεις, αρα δεν ειμαι μονο εγω \"ανωμαλος\"... :-)
Πιανει κ αλλους καταθλιψη, με την ηλιοφανεια...
Ξερεις κατι; Ωρες ωρες νομιζω οτι μας αρεσει και λιγο που ειμαστε \"διαφορετικοι\". Δεν εξηγειται αλλιως...
Το ερωτημα ειναι το εξης: Αν συναντηθει ενας αντρας και μια γυναικα με παρομοια \"προβληματα¨ειναι καλο ή κακο γι αυτους;;...
15-02-2008, 03:48 #45
... εδώ οι απόψεις διίστανται ...
άλλα λέει η ... όμοιοπαθητική ...
κι άλλα το περί \"μαγνητισμού και έλξης ετερονύμων\" της Φυσικής ...
Βέβαια στη Λογική και στα μαθηματικά ισχύει το :
+ + = +
- - = +
+ - = -
... γενικά ... το θέμα παίζει \"μεταβλητή\"
(bre ti pathame vradiatiko ...)
... ΚαληΝυυυυστα !!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση