Η αιώνια σκιά ενος κουρασμένου μυαλού. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 65
    Junior Member
    Φίλε Holden νομίζω πως η σταδιακή έκθεση στον κίνδυνο είναι αποτελεσματική θεραπεία. Εξάλλου με το να εκτίθεσαι δίνεις το παράδειγμα και στους γύρω σου να κάνουν το ίδιο!

Ανοίγω μερικά θρεντς όπως αυτό και νιώθω σα να διαβάζω τη σκέψη μου. Παιδιά της εποχής μας είμαστε όλοι φαίνεται...

Member
    Αν ηξερα τον κινδυνο, να εκτειθομουν, και ανεπανορθωτα!...
    Εκτος, αν πολυ απλα, ειναι αυτο που λεει, ενας φιλος, σοφος Σαμουραι
    \"Μια ρομπα την ημερα την ντροπη την κανει περα\"
    Πολυ χαζο, πολυ απλο αλλα ταυτοχρονα αποτελεσματικο και αληθινο, ισως!
    (λεμε τωρα διαφορες βλακειες μπας και γινει κανα κλικ...)

Senior Member
    Originally posted by Holden
    σοφια και justme
    οκ..μαλλον εχετε δικιο. Δεν εχω δωσει τετοια ευκαιρια...ισως γιατι φοβαμαι την κριτικη,τους χαρακτηρισμους και την πιεση.
    Στεναχωριέμαι να διαβάζω να το λες...δεν σε ξέρω κι ομως φαινεσαι -για μενα, κ σιγουρα οπως βλεπω οχι μονο- ανθρωπος που εχει να πει πολλά. Κ αισθάνομαι πως εχεις την αναγκη να δώσεις κ να μοιραστεις άλλα τοσα.

Φοβος...κι εγω γεμάτη με φοβους ειμαι, με φοβους που με δενουν...ακομα κι οταν ακουγα κατι καλο για μενα φοβομουν. Κ εχανα την στιγμη...Αντιθετα το άσχημο παντα το αποδεχομουν πιο εύκολα...

Σίγουρα δεν ειναι δυνατον να αρεσεις σε ολους. Ομως σ αυτον -κι ας ειναι μονο ενας- τον εναν που θα δεθεις, που θα εχεις μια σχεση αληθινη ειναι απαραιτητο να εκτεθεις, να βγεις στο φως...πώς αλλιως να γινει?

Κι οσο περισσοτερο ζω, τοσο περισσοτερο πιστεύω πως αξίζει η εκθεση, αν κ δεν ειναι εύκολη...κι αν καποιες στιγμες μπορει κ να ποναει...

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    [......Κι οσο περισσοτερο ζω, τοσο περισσοτερο πιστεύω πως αξίζει η εκθεση, αν κ δεν ειναι εύκολη...κι αν καποιες στιγμες μπορει κ να ποναει...
    ... σίγουρα η έκθεση μπορεί να αξίζει για διάφορους λόγους -όπως άλλωστε μπορεί να πονάει για διάφορους άλλους λόγους ..περισσότερο προφανείς .

Ένας καλός λόγος που σκέφτομαι ότι κάνει την έκθεση να αξίζει είναι ο ... δρόμος το .. ταξίδι που χρειάζεται να κάνεις για να φτάσεις να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να αφεθείς .. να εκτεθείς .. να φανεί αυτό που είσαι , ότι κι αν είσαι , όπως κι αν είσαι και να μη σε νοιάζει το πώς οι άλλοι σε βλέπουν ...
    Να σε αφήνει παγερά αδιάφορο το κριτήριο και η -συνήθως υστερόβουλη- κριτική των άλλων
    ... και να \"χωράς\" μέσα σου γι αυτό ακριβώς που είσαι, κομμένος και ραμμένος στα \"μέτρα\" σου , χωρίς να περισσεύεις και να \"συρρικνώνεσαι\" - χωρίς να νιώθεις \"λειψός\" και να \"τεντώνεσαι\"

... δύσκολο το ταξίδι με πολλές \"φουρτούνες\" και \"ξέρες\" ...
    κι εγώ δηλώνω ακομα στην αρχή κι ελπίζω σε μια Ιθάκη ...

Junior Member
    Originally posted by nikosFU
    Εδώ να κάνω κάποια παρένθεση και να αναφέρω πως όποιο ψυχοσυναισθηματικό αλλά και ιδεοληπτικό, ψυχαναγκαστικό, ψυχωτικό πρόβλημα, κατά βάση προέρχεται από μεγάλες συναισθηματικές ανάγκες και φορτίσεις της βρεφονηπιακής ηλικίας καθώς και της κύησης, και στην μετέπειτα ζωή βρίσκει έκφραση με ιδεοληψίες, κρίσεις πανικού,φοβίες, ψυχώσεις και ότι άλλο θες. Με άλλα λόγια το πρόβλημα ΈΝΑ , ασχέτως πως εμφανίζεται.
    Από τον Arthur Janof και το βιβλίο του \"Πρωτογενής Θεραπεία\".(παρακαλώ αν θέλετε διαβάστε το).
    Η πρωτογενής θεραπεία ακούγεται ενδιαφέρουσα. Μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες αν τη δοκίμασες;

@psychangel ακριβώς όπως τα λες είναι! Δεν υπάρχει αρχή και τέλος σε αυτά νομίζω...

Senior Member
    εγω ενα εχω να πω, αμα οι πανικοι ιδεοψυχαναγκασμοι καταθλιψεις και χιλια δυο εχουν την βρεφικη και παιδικη ηλικια ως αιτιο, τοτε την εκατσα τη βαρκα...

Member
    Originally posted by susperia
    εγω ενα εχω να πω, αμα οι πανικοι ιδεοψυχαναγκασμοι καταθλιψεις και χιλια δυο εχουν την βρεφικη και παιδικη ηλικια ως αιτιο, τοτε την εκατσα τη βαρκα...
    χαχαχχαχα! Me too..

Παρατηρηση. Βλεπω οσο προχωραει η νυχτα ολα τα creatures of the night ξεμυτιζουν περισσοτερο. Και καλα, εδω που ειμαι, ειναι ακομα 00.40. Εχω και 2 ωρες να σας φτασω. Αλλα εσεις πουλακια μου; Τετοιο ξενυχτι πια; :-)

Junior Member
    Εγώ σας καληνυχτίζω! Παρεμπιπτόντως, το soundtrack του Twin Peaks είναι υπέροχο για τέτοιες ώρες.

Senior Member
    Holden,

εισαι Αγγλια.............?

Member
    Γιατι, αποκλειεται να ειμαι στην Πορτογαλια στο Πορτο και να πινω υπεροχα κρασια; Ιδιο GMT εχει ! :-)
    (Η φωνουλα απο το βαθος : αποκλειειειεταιαιαιαι....)

Senior Member
    Γιατι, αποκλειεται να ειμαι στην Πορτογαλια στο Πορτο και να πινω υπεροχα κρασια; Ιδιο GMT εχει ! :-)
    (Η φωνουλα απο το βαθος : αποκλειειειεταιαιαιαι....)
    Αρα είσαι Αγγλία και πίνεις .. cherry λοιπόν .. !

Member
    Αρα ειμαι Αγγλια και δεν πινω cherry...
    Για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω καν τι ειναι το cherry
    Ξερω ομως κατι ωραια Σκωτζεζικα ουισκι(α)...
    Και παρεπιπτοντως εδω εχουμε 5 C πιο πανω απο Αθηνα.
    Πως γινεται αυτο; Εγω ηρθα εδω για την συννεφια και το κρυο!
    Καθε μερα εχει λιακαδα! Αισχος. :-)

Senior Member
    Αρα ειμαι Αγγλια και δεν πινω cherry...
    Για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω καν τι ειναι το cherry
    κάποιο γλυκερό ποτάκι για ... κυρίες ... Αστο !!
    Ξερω ομως κατι ωραια Σκωτζεζικα ουισκι(α)...
    ... χμ! καλό ακούγεται ... αν έχεις και κανένα από εκείνα τα ... \"καπνισμένα\" δεχόμαστε .. κέρασμα !
    Και παρεπιπτοντως εδω εχουμε 5 C πιο πανω απο Αθηνα.
    Πως γινεται αυτο;
    να υποθέσω οτι ο νόμος του ... Μέρφυ ... σου λέει κάτι ε ??
    Εγω ηρθα εδω για την συννεφια και το κρυο!
    ....... :emoticonΠουΖηλεύει:

Member
    Τι καπνιστα;....α, ναι κατι εχω δει...σε βιτρινες μονο. Ναι φυσικα να κερασω. Μακαρι να ημασταν παρεα.
    Χαιρομαι που ζηλευεις, αρα δεν ειμαι μονο εγω \"ανωμαλος\"... :-)
    Πιανει κ αλλους καταθλιψη, με την ηλιοφανεια...
    Ξερεις κατι; Ωρες ωρες νομιζω οτι μας αρεσει και λιγο που ειμαστε \"διαφορετικοι\". Δεν εξηγειται αλλιως...
    Το ερωτημα ειναι το εξης: Αν συναντηθει ενας αντρας και μια γυναικα με παρομοια \"προβληματα¨ειναι καλο ή κακο γι αυτους;;...

Senior Member
    ... εδώ οι απόψεις διίστανται ...
    άλλα λέει η ... όμοιοπαθητική ...
    κι άλλα το περί \"μαγνητισμού και έλξης ετερονύμων\" της Φυσικής ...

Βέβαια στη Λογική και στα μαθηματικά ισχύει το :
    + + = +
    - - = +
    + - = -

... γενικά ... το θέμα παίζει \"μεταβλητή\"

(bre ti pathame vradiatiko ... )

... ΚαληΝυυυυστα !!

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast