προβληματα με το αγορι μου - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 19 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 273
    Senior Member
    Quote Originally Posted by 85Eon View Post
    Και γι' αυτό αλλά και να ξεκουραστείς.
    Τί πάει να πει ότι παντρεύεται ο θείος του και έχει όλη την εβδομάδα γάμο και γυρίζει μόνος του με το αμάξι;
    Τέτοια ώρα γάμο έχει;;;
    Έπρεπε να είναι εκεί τώρα.
    (έτσι το βλέπω εγώ, μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια)
    μπαινει στο φβ ανεβα2ει τραγουδι το δεν σε συγχωρω...στελνω στα καπακια μηνυμα..τον ρωταω τι επαθες? τιποτα σου λεω μου απανταει.του λεω καλα μη βαρας κιολας δεν ξαναλεω τιποτα .αν φταιω καπου πες το μου και μου κανει δεν φταις..τα λεμε καληνυχτα

Senior Member
    Quote Originally Posted by kapakapa View Post
    μπαινει στο φβ ανεβα2ει τραγουδι το δεν σε συγχωρω...στελνω στα καπακια μηνυμα..τον ρωταω τι επαθες? τιποτα σου λεω μου απανταει.του λεω καλα μη βαρας κιολας δεν ξαναλεω τιποτα .αν φταιω καπου πες το μου και μου κανει δεν φταις..τα λεμε καληνυχτα
    ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΟΥΜΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΚΥΛΟΤΡΑΓΟΥΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΙΑ;;
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ;;
    ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕ;;;
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΨΙΛΙΑΣΤΕΙ ΚΙΟΛΑΣ;;
    ο τύπος δεν μας τα λεει καλαααα.....

Senior Member
    ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΟΥΜΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΚΥΛΟΤΡΑΓΟΥΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΙΑ;;
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ;;
    ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕ;;;
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΨΙΛΙΑΣΤΕΙ ΚΙΟΛΑΣ;;
    ο τύπος δεν μας τα λεει καλαααα.....
    αχ αρχι2ω και φουντωνω και εχω πολλες αναγουλες..αχ θα πεσω για υπνο και θα με ψαχνει ολο το βραδυυ! θα κλεισω και το τηλεφωνο και αστο να ανεβα2ει σκυλοτραγουδα......

Senior Member
    πιες και κάτι καταπραϋντικό πριν πέσεις για ύπνο, αν και δε ξέρω στην περίπτωση σου αν θα σε βοηθήσει..

Senior Member
    πιες και κάτι καταπραϋντικό πριν πέσεις για ύπνο, αν και δε ξέρω στην περίπτωση σου αν θα σε βοηθήσει..
    με τετοιες αναγουλες τιποτα δεν μπορω να φαω!! ουτε να πιω!! με εχει νευριασειι το γομαρι!!!

Senior Member
    να κλεισω το τηλεφωνο επιτηδες για σπασιμο?
    Κανε οπως νομιζεις αλλα δεν το θεωρω καλη ιδεα...εγω στη θεση σου θα ξεκαθαριζα τη θεση μου στο επομενο τηλεφωνημα του... Οτι ναι ειμαι καλα ολα καλα...παρε οσο χρονο θες να σκεφτεις αλλα δε μπορω αυτα τα γκριζα και μισα μα μου και τα σκορπια τηλεφωνηματα και τα "ειμαι εδω και δεν ειμαι", τα θελω ολα η τιποτα...οταν θα επεξεργαστεις οσα ειναι να επεξεργαστεις και εισαι ετοιμος και θελεις να με ακουσεις πες μου να μιλησουμε απο κοντα ηρεμα και δικαια σαν ανθρωποι και να ξεκαθαρισει το τοπιο...δεν θα αναλωνομουν σε μικρότητες και σε χειραγωγηση τυπου "για σπασιμο".
    Αλλα κατι μου λεει πως δεν εισαι σε φαση να αντιδρασεις ετσι και να του βαλεις ultimatum...χωρια που εσυ ξερεις καλυτερα καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος...δεν ειναι σωστο βασικα να σου λεμε εμεις τι θα κανεις...

Senior Member
    να φτιάξεις ένα χαμομήλι και να ρίξεις και μια κουταλιά μέλι μέσα, μην κοιμηθείς έτσι, και αν καπνίζεις μην καπνίσεις άλλο σε παρακαλώ ωσότου πέσεις για ύπνο.

Senior Member
    να φτιάξεις ένα χαμομήλι και να ρίξεις και μια κουταλιά μέλι μέσα, μην κοιμηθείς έτσι, και αν καπνίζεις μην καπνίσεις άλλο σε παρακαλώ ωσότου πέσεις για ύπνο.
    τιποτα παιδια..απλα θα πεσω για υπνο..θα ηρεμησω θα μου περασουν τα νευρα..ειναι μακρια το περιπτερο για τσιγαρα..δυο πακετα εχω κανει σημερα..αλλιως θα ειχα ηδη παρει.δεν θα φτιαξω γιατι φοβαμαι μην γινω χειροτερα..

Senior Member
    Αν είναι δυνατόν..
    Τουλάχιστον πήγαινε να ξεκουραστείς, και εδώ θα είμαστε και αύριο.
    :)

Senior Member
    εχει προβλημα απο τις προηγουμενες σχεσεις του? αυτο εννοεις? αν ναι...εγω τι θα μπορουσα να κανω τωρα για να αλλαξει ολο αυτο..πως θα μου προτεινες να το δειαχειριστω?
    Καλημέρα,

Προφανώς υπάρχουν πράγματα τα οποία ενεργοποιούν τις αυτοάμυνες του αν θέλεις, αυτό που ίσως θα ήταν καλό να κάνεις είναι να τα βρεις και να προσπαθήσεις να τα αποφεύγεις, αλλά αν αυτό σε κάνει να νιώθεις άσχημα εσύ; Θα σου άρεσε; Πραγματικά δεν ξέρω μου φαίνεται ανόητο πως πρέπει κάποιος να γίνεται τσίρκο για να νιώθει ο άλλος καλά! όλα έχουν ένα μέτρο και θέλω να πιστεύω πως αν πραγματικά νοιάζεσαι για κάποιον τον δέχεσαι με τα ελαττώματα του και αυτό με την σειρά του κάνει το ίδιο.

Τι ηλικία έχετε;
    Countless as the sands of the sea are human passions

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Κανε οπως νομιζεις αλλα δεν το θεωρω καλη ιδεα...εγω στη θεση σου θα ξεκαθαριζα τη θεση μου στο επομενο τηλεφωνημα του... Οτι ναι ειμαι καλα ολα καλα...παρε οσο χρονο θες να σκεφτεις αλλα δε μπορω αυτα τα γκριζα και μισα μα μου και τα σκορπια τηλεφωνηματα και τα "ειμαι εδω και δεν ειμαι", τα θελω ολα η τιποτα...οταν θα επεξεργαστεις οσα ειναι να επεξεργαστεις και εισαι ετοιμος και θελεις να με ακουσεις πες μου να μιλησουμε απο κοντα ηρεμα και δικαια σαν ανθρωποι και να ξεκαθαρισει το τοπιο...δεν θα αναλωνομουν σε μικρότητες και σε χειραγωγηση τυπου "για σπασιμο".
    Αλλα κατι μου λεει πως δεν εισαι σε φαση να αντιδρασεις ετσι και να του βαλεις ultimatum...χωρια που εσυ ξερεις καλυτερα καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος...δεν ειναι σωστο βασικα να σου λεμε εμεις τι θα κανεις...
    συμφωνω απολυτα....+ με 6 μερες καθυστερηση το τεστ φαρμακειου θα δειξει την εγκυμοσυνη αν υπαρχει...κακως που ακομα δεν το εχεις κανει.
    ή εστω μια χοριακη..δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως περιμενεις?εχεις πρηστει?εχει πρηστει το στηθος?
    νιωθεις πονυος τραβηγματα σαν περιοδου?αν ναι..τοτε η πιθανοντητα εγκυμοσυνης ειναι αρκετα μεγαλη.
    εμενα το τεστ εδειξε την εγκυμοσυνη μου στις 5 μερες καθυστερησης.

Senior Member
    Λέτε να έχουμε εγκυμοσύνη?Καλημέρες σε όλους και όλες!

https://s31.postimg.org/idl4kg07v/eggios.jpg

Νηματοθετρια,ποσο χρονων εισαι;

Eπισης,υποψιαζομαι οτι ο φορτωτης παιρνει τηλ. για να τσεκαρει πως παει το θεμα με την περιοδο.

Aπο την στιγμη που κανες κατι με φιλο του (εστω και οχι στενο) να ξερεις οτι δεν παιζει να σε δει σοβαρα και κατα τη γνωμη μου θα εξαφανιστει οταν μαθει οτι δεν εισαι εγγυος.Ειδικα οταν ηταν ξεπετα και ο αλλος εχει δειξει τα μηνυματα,που σημαινει οτι θα χεις σταμπαριστει σαν ευκολη στον κυκλο του.

Επισης,να προσεχεις στο σεξ αλλη φορα,εχεις ευθυνη οχι μονο απεναντι στον εαυτο σου,αλλα και στους επομενους που θα βρεις.Το προφυλακτικο δεν ειναι μονο για την εγγυμοσυνη αλλα και για τις αρρωστιες.

Πολλοι αντρες πλεον πανε σε μπουρδελα (ακομα και αν εχουν κοπελα,για να βγαζουν γουστα) και τα ΣΜΝ εχουν αυξηθει πολυ.

Senior Member
    δεν μπορω να καταλαβω πως "ετυχε" να κανεις κατι με φιλο του.
    δλδ, τι πιθανοτητα ειχε αυτο αν εισασταν αγνωστοι???
    εκτος αν τους γνωρισες και τους δυο στο φμ. τοτε σε δικτυωνει αυτοματα με το περιβαλλον τους.
    ηταν μονο συμπτωση? ειστε και οι δυο στην ιδια παρεα? η γνωρισες τον εναν μεσω του αλλου???
    να ξερεις οτι αυτο που τον ενοχλησε δεν ηταν οτι ¨κατι" εκανες. αλλα το οτι ηταν με φιλο του. αν κιολας εχει παραδεχτει στον φιλο του οτι αυτη που συνομιλουσε εισαι εσυ, ειναι δυσκολα τα πραγματα...

Page 11 of 19 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast