προβληματα με το αγορι μου - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 19 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 273
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν μπορω να καταλαβω πως "ετυχε" να κανεις κατι με φιλο του.
    δλδ, τι πιθανοτητα ειχε αυτο αν εισασταν αγνωστοι???
    εκτος αν τους γνωρισες και τους δυο στο φμ. τοτε σε δικτυωνει αυτοματα με το περιβαλλον τους.
    ηταν μονο συμπτωση? ειστε και οι δυο στην ιδια παρεα? η γνωρισες τον εναν μεσω του αλλου???
    να ξερεις οτι αυτο που τον ενοχλησε δεν ηταν οτι ¨κατι" εκανες. αλλα το οτι ηταν με φιλο του. αν κιολας εχει παραδεχτει στον φιλο του οτι αυτη που συνομιλουσε εισαι εσυ, ειναι δυσκολα τα πραγματα...
    οταν εκανα εγω αυτη τη συνομιλια που εκανα δεν ηξερα καν το τωρινο αγορι μου.τον γνωρισα πολυ αργοτερα χωρις να ξερω αν ξερει το παιδι που κατι εγινε μεταξυ μας η οχι.τον φιλο μου τον γνωρισα απο τη κολλητη μου.δεν ειμαστε στην ιδια παρεα με το αγορι που κατι εκανα εγω.ειναι απλα γνωστοι μεταξυ τους.

Senior Member
    7 μέρες καθυστέρηση!!Άντε με το καλό και μανούλα!!

**Εκτός κι αν είναι τόσο μεγάλη η ψυχοσωματική σου επιβάρυνση με το θέμα,που απλά υπάρχει καθυστέρηση λόγω Stress....
    Δεν πας να κάνεις το Test ???

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι το εξής:
    Η Kapakapa πριν γνωρίσει τον τωρινό,''έπαιζε'' με έναν τυπά αλλά δεν είχαν σχέση.Τουλάχιστον η ίδια δεν το λέει σχέση.
    Και ο τωρινός βρήκε μηνύματα της Kapakapa που έστελνε στον άλλον τυπά,τα οποία,από ότι δήλωσε η ίδια,είχαν σεξουαλικό περιεχόμενο.
    Αυτοί οι 2 άντρες ήταν φίλοι.Όχι κολλητοί,αλλά ήταν έστω γνωστοί-φίλοι.
    Και ο πρώην έδειξε τα μηνύματα σεξουαλικού περιεχόμενου στον νυν,και ο νυν ξενέρωσε.
    Σύμφωνα με τον νυν,πειράχτηκε γιατί δεν της το είχε πει η Kapakapa.
    Aλλά μεταξύ μας πιο πολύ πειράχτηκε γιατί του θίχτηκε ο εγωισμός προφανώς και επίσης λόγω του ότι ήταν φίλος με αυτόν τον τυπά.
    Μπορεί να έχει παιχτεί και η ακόλουθη (φανταστική αλλά ενδεχομένως ρεαλιστική) συζήτηση μεταξύ των 2 ανδρών:

Πρώην:Έλα ρε συ,με την Kapakapa τα έχεις?Είχε παικτεί κάτι και μεταξύ μας πριν 5 μήνες,στο έχει αναφέρει ποτέ?
    Νυν:Σοβαρά,αλήθεια λες ρε συ?
    Πρώην:Nαι ρε μαλάκα σου λέω.Δες εδώ τι μου έστελνε κατά διαστήματα!

Και στανταράκι αυτός θα έδειξε τα πιο πικάντικα μηνύματα στο Νυν...Κλασικός μαλάκας κι αυτός...
    Και,τέλος πάντων,φθάσαμε ως εδώ...

Εγώ αυτό έχω καταλάβει από την ιστορία.Αλλά ας μας το ξεκαθαρίσει καλύτερα η Kapakapa για να μην κάνουμε κάποιο λάθος...
    Σταυρο μπραβο.ακριβως αυτο το πραγμα εγινε! εχεις καταλαβει πολυ σωστα την ιστορια μου..μονο που στο τελος δεν προσθεσες οτι εγω τωρα βρισκομα σε μια κατασταση που απο τη μια μερια γινονται ολα αυτα τα σκηνικα μα2ι του και απο την αλλη υπαρχει ενδεχομενο εγκυμοσυνης

Senior Member
    αγαπητη ρεμεντι..αυτοι ειναι οι δυο ειναι απο την ιδια περιοχη..μενουν σε απεναντι πολυκατοικιες..εγω αυτο δεν το ξερα..ουτε οτι εχουν επαφες..ετσι γνωρι2ονται και εχουν τις σχεσεις που εχουν

Senior Member
    Ωστοσο...σημερα τον συναντησα..τυχαια μεν αλλα τον συναντησα..ημουν για καφε με δυο φιλες μου(και οι δυο εχουν πολυ καλες επαφες μα2ι του) ετσι η μια τον φωναξε ηρθε εκει σε πληρη αμηχανια ειπε ενα ξερο γεια σας..εκανε εντονο χαβαλε με τη φιλη μου(αυτη μας γνωρισε) αφου του περασε η αμηχανια.με κοιτουσε συνεχεια και μετα απο λιγο παει να φυγει.και του φωνα2ω εμας δεν μας μιλας? γυρναει και μου κανει νοημα οτι θα τα πουμε μετα εμεις..επιπλεον το απογευμα εχω κανονισει να παω για καφε στη περιοχη που μενει και στο συγκεκριμενα στο στεκι του.

Senior Member
    Χα χα μεγάλη μορφή η Kapa!
    Άντί να πάει να κάνει το Test εγκυμοσύνης,πηγαίνει 2 φορές την ημέρα για καφέ ενώ ήδη έχει αναγούλες!!
    Δεν υπάρχεις λέμε!!Tελεία & .... Kapa!

Senior Member
    Quote Originally Posted by kapakapa View Post
    κανω εμετο εχω αναγουλες συνεχεια οτι παω να φαω μου μυρι2ει πολυ ασχημα..ελαφρια 2αλαδα και εφτα μερες καθυστερηση...
    γιατι δεν κανεις τεστ και καθεσαι και αγωνιας ετσι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Χα χα μεγάλη μορφή η Kapa!
    Άντί να πάει να κάνει το Test εγκυμοσύνης,πηγαίνει 2 φορές την ημέρα για καφέ ενώ ήδη έχει αναγούλες!!
    Δεν υπάρχεις λέμε!!Tελεία & .... Kapa!
    χαχαχα! μετα τις πανελληνιες λογικο να θες να βγαινεις συνεχως εξω..ειτε πας για καφε(που δεν πηρα και καφε κιολας απλα εκατσα για λιγο μα2ι τους γιατι ανακατευομουν και ετσι εφυγα) το απογευμα θα παω επιτηδες εκει,ξερω οτι εκει θα ειναι.κλασικα πραγματα...το τεστ σκεφτηκα να το κανω αυριο το πρωι.

Senior Member
    οταν εκανα εγω αυτη τη συνομιλια που εκανα δεν ηξερα καν το τωρινο αγορι μου.τον γνωρισα πολυ αργοτερα χωρις να ξερω αν ξερει το παιδι που κατι εγινε μεταξυ μας η οχι.τον φιλο μου τον γνωρισα απο τη κολλητη μου.δεν ειμαστε στην ιδια παρεα με το αγορι που κατι εκανα εγω.ειναι απλα γνωστοι μεταξυ τους.
    το αγορι "που κατι εκανες" πως το γνωρισες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    γιατι δεν κανεις τεστ και καθεσαι και αγωνιας ετσι?
    αυτον θα τον ενημερωσω για το τεστ ? θα το κανουμε μα2ι το τεστ? η να κανω και μετα να του πω τα αποτελεσματα?

Senior Member
    το τεστ σκεφτηκα να το κανω αυριο το πρωι.
    Εμάς ΔΕΝ μας σκέφτεσαι?Πώς θα αντέξουμε την αγωνία μέχρι αύριο πρωί???;)

αυτον θα τον ενημερωσω για το τεστ ? θα το κανουμε μα2ι το τεστ? η να κανω και μετα να του πω τα αποτελεσματα?
    Κάντο μόνη σου κι αν είναι θετικό,του το ανακοινώνεις.Αν είναι αρνητικό,μην πεις τίποτα.

Senior Member
    Γνωμη μου αρχικα να σιγουρευτεις για την πιθανοτητα εγκυμοσυνης και μετα να ασχοληθεις μαζι του. Με ολα αυτα τα συμπτωματα αν οντως υφισταται εγκυμοσυνη θα φανει σιγουρα με ενα τεστ,κακως το καθυστερεις. Δες λοιπον πρωτα αυτο που γνωμη μου ειναι το πλεον σημαντικο και μετα θα δεις τι θα κανεις μαζι του. Μην το καθυστερεις καλυτερα, θες να κανεις τεστ, θες μια εξεταση αιματος, παντως σιγουρεψου και μετα επελεξε τι θα κανεις.Οτι και να σου πουμε εμεις ουτως η αλλως εσυ θα αποφασισεις αλλα επειδη εισαι πολυ μικρη, μολις 18 και μια πιθανη εγκυμοσυνη δεν ειναι παιχνιδι,ειτε την θες ειτε οχι, ασχολησου πρωτα με αυτο και μετα με τον φιλο σου.

Senior Member
    το αγορι που απλα εγινε μια συνομιλια σεξουαλικου περιεχομενου φατσικα τον ηξερα.ωστοσο πρωτη φορα μιλησαμε στο τσατ

Senior Member
    Καντο μονη σου και αν αγχωνεσαι με μια φιλη σου για να νιωσεις πιο καλα εσυ, αυτον ενημερωσε τον αν χρειαστει μετα.

Senior Member
    το αγορι που απλα εγινε μια συνομιλια σεξουαλικου περιεχομενου φατσικα τον ηξερα.ωστοσο πρωτη φορα μιλησαμε στο τσατ
    Μήπως ψήνεσαι να μας μεταφέρεις και την καυτή συνομιλία?Όλο εκεί την πας την κουβέντα βλέπω!
    Μετά τις 00.00 το βράδυ αυτά.Θα πιάσω και τους Moderators να δείξουν ανοχή μην πέσει κανά Βan!!
    Πλάκα κάνω....;)

Page 13 of 19 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast