Results 211 to 225 of 273
Thread: προβληματα με το αγορι μου
-
07-07-2016, 15:25 #211
επιπλεον κανε κ κανα τεστ παπ αργοτερα σε κανα 3μηνο..σενρονται κονδυλωματα κ ενα σωρο αφροδισια νοσηματα που δυστυχως δεν εχετε ιδεα ποσο ευκολα κολλανε...
τριχομοναδες, hpv, hiv..κ αλλα που ειναι τρομερα ευκολα στην μεταδοση..
1 μηνα τον ηξερες κ κανεις κ σεξ χωρις προφυλαξη??? ελεος! που ζειτε ? στην ουγκαντα??
- 07-07-2016, 15:26 #212
παντως, ειναι αλλο πραγμα να σε παρει και να ζητησει να βρεθειτε, κι αλλο να πας στο στεκι ΤΟΥ και να τον πετυχεις,
αν πας εκει ειναι αυταποδεικτο οτι τον ψαχνεις. παλι πιεση ειναι. αφου θελει να απομακρυνθειτε, τι δουλεια εχεις στο στεκι του? δεν ειναι χαζος. ολοι τα καταλαβαινουν αυτα. θα το παρει κι επανω του οτι σε διωχνει και τον κυνηγας.
07-07-2016, 15:30 #213
Αν είναι γιος θα βγει Καραμπουζουκλής με Kapa κεφαλαίο!
Αν είναι κορή θα βγει Κορμάρα και πάλι με Kapa κεφαλαίο!
Το Kapa κεφαλαίο θα είναι το μότο σου!
Φρόντισε να έχεις κανά νέο το βράδυ,να μην αναμασάμε τα ίδια!!!
Και αύριο ξύπνα πρωί για το Test,μη μας φάει το άγχος.Έχουμε παρατήσει δουλειές για το Forum!Χα χα!
07-07-2016, 15:30 #214
07-07-2016, 15:31 #215
Εεεμ...ελα μου ντε. Ας ελπισουμε να μην το κανει.
Επισης προσευχησου να μην εισαι εγκυος τωρα και ασε αυτον να παει στο διατανο, δεν επρεπε να ηταν το πρωτο σου μελημα αυτος τωρα...και ομως εκει εσυ...αν πει αν κανει τι θα γινει...προσωπικα θα σε θεωρησω σουπερ-υπερ-τυχερη αν το τεστ βγει αρνητικο, αυτος συνεχισει τις τρελες του, χωρισετε και τα φτιαξεις με καποιον που χρησιμοποιει προφυλαξεις for fuck's sake.
(Το να μη σκαλιζει το παρελθον σου και να σε σεβεται θα ηταν ενα εξαιρετικο μπονους)
Δεν κανω πλακα. Αυτο ειναι το καλυτερο σεναριο για εσενα απο τη σκοπια ενος τριτου.
Πρωτα πηγα να σε πιστεψω οταν αρχισες να μου λες μα βλεπω, κρινω, ξερω, εχω πληγωθει στο παρελθον, κανει τα παντα για μενα (σε ενα μολις μηνα κι ολας) και μετα μας λες μολις εγραψες πανελληνιες... Ο_ο
Τι εγινε στο παρελθον καλε σε σπρωξε ο πρωην στη παιδικη χαρα η σου εσπασε τη κουκλα? :P
Τεσπα θα δεις τι ειναι αυτος οταν ερθει η ωρα, κι εγω δεν μπορω να το ξερω απο τα λογια σου μονο...κανε οτι σε φωτισει ο θεουλης βρε κοριτσι μου...τι να σου πω...
07-07-2016, 16:10 #216
κ γω επεσα απο τα συννεφα οταν ειδα οτι ειναι μολις 18.....τι συζηταμε ρε παιδια?????? μου λετε??
σε αυτην την ηλικια...ειναι ολα τοσο επιδερμικα...κ για ποιο παρελθον μιλαμε????
αυτο ακριβως..σου εσπασε την κουκλα ο πρωην?
αν κ τα σημερινα παιδια δεν ειναι οπως ειμασταν εμεις...ολοκληρωνουν απο τοσο νωρις κ μεγαλωνουν τοσο γρηγορα.......τι να πω....πια....εχω μεινει αφωνη..
νομιζα κ γω οτι μιλαμε για 30αρηδες...κ αυτα ειναι 18 χρονων ΠΑΙΔΙΑ!!θεε μου...
αντε κοριτσι μου πανε σε καμια παραλια η σε κανα νησι με τις φιλες σου να χαβαλεδιασεις που μπηκες απο τοσο νωρις στα βασανα..τα νιατα δεν ξαναγυρνανε πισω...θυμισου το αυτο.
07-07-2016, 16:38 #217
Ο Χριστός και η Παναγία!!!!
07-07-2016, 16:44 #218
Bασικά 18 αυτή..Αυτός μπορεί να είναι απο 23+ στη καλύτερη μιας και δε θεωρώ ότι η πλειοψηφία των σημερινών 18αριδων που δεν τα έχουν κλείσει ακόμη έχουν τη δυνατότητα να κάνουν για την κοπέλα τους αυτά που περιγράφει στο ποστ #69 εκτός και αν έχουν πλούσιο μπαμπά που τους τα δίνει όλα έτοιμα..
07-07-2016, 16:53 #219
07-07-2016, 17:05 #220
Ενω στα 22 που ειπε οτι ειναι αυτος ενας αντρας ειναι τερας ωριμοτητας λολ...
Χωρια τους τζαμπα μαγκια τσαμπουκαδες και τα νευρα και το οτι σταμπαρει μια 18χρονη κοπελα ως "μη σοβαρη" για χαζους λογους (δε θα αναλυσω αλλο και το πως βλεπει τις γυναικες, βαριεμαι ειστε κ πολλοι με το ιδιο χουι εδω μεσα λολ)...τεσπα το ιδιο επιπεδο ωριμοτητας εχουν.
Αλλα θελω να πω στη καπακαπα πως δεν το λεω για να απαξιωσω το προβλημα σου, σε καθε ηλικια ο, τι προβλημα εχουμε ειναι πολυ πραγματικο για αυτον που το βιωνει και το παιρνει σοβαρα και καλα κανει...απλα το ανεφερα για να σου θυμισω οτι το αν εισαι εγκυος η οχι ειναι πολυ πιο σημαντικο απο το τι θα γινει με μια σχεση ενος μηνα στην ηλικια των 18...αντικειμενικα τωρα το ξερεις και η ιδια δεν ειναι οτι θα γερασετε μαζι ξερω γω, καποτε θα τελειωσει, αν οχι τωρα καποια στιγμη σιγουρα...το να εισαι εγκυος ομως ειναι πιο μακροπροθεσμη συνεπεια δεν βρισκεις...; Αυτο ηθελα να πω...
Τωρα τι θα γινει και τι δε θα γινει με αυτον απλα θα το βιωσεις οπως ξερεις, δεν εχει σημασια τι θα σου πουμε, με τα δικα σου μυαλα θα ζεις στο κατω κατω ετσι δεν ειναι; Και αυτο το σεβομαι...απλα προσπαθησε να κρινεις πιο αντικειμενικα και ψυχραιμα και λιγοτερο με το τι θα ηθελες να γινεται/το συναισθημα...τι σου λεω τωρα :P
Ειναι δυσκολο ακομα και το να διακρινεις ποτε σε παρασερνει το συναισθημα, το ξερω πως δε θα παρεις χαμπαρι αν δεν περασει η θολουρα του ενθουσιασμου.
Τεσπα κοιτα να εισαι καλα, φαε τιποτα ασε τα αγχη και τις αναγουλες και χεσ'τον για την ωρα λεω εγω, ειπαμε και χτες γιατι...κανε το τεστ σου αυριο το πρωι και ας ελπισουμε ολα να πανε καλα :)
07-07-2016, 17:35 #221
Στα 22 όχι δεν είναι τέρας ωριμότητας.Αλλά προσωπικά το ανέφερα γιατί δε μου έκανε η συμπεριφορά του για 17,5-18 χρονών άτομο.Kαι η συμπεριφορά του με τους τσαμπουκάδες,νεύρα κτλ και ο λόγος που το κάνει κατακριτέα είναι απο εμένα.
07-07-2016, 22:40 #222
Καταρχας το οτι ειμαι μολις 18 δεν σημαινει οτι δεν εχω περασει ενα πολυ ασχημο παρελθον.και δεν μιλαω αποκλειστικα για σχεσεις αλλα γενικα..οικογενειακα και ψυχολογικα κυριως προβληματα απο πολλους παραγοντες.ηθελα να πω πολυ απλα πως μετα απο 2 χρονια γεματα με προβληματα,καταθλιψης,χαπι α και πολλα πολλα αλλα που θα γραψω σε αλλη στιγμη ηρθε ενας ανθρωπος στη 2ωη μου που επιτελους με κανει και χαμογελαω εστω και με αυτα τα λιγα πραγματα που κανει για μενα.γιατι ποτε κανεις δεν το κανε αυτο για μενα.ουτε η οικογενεια μου ουτε οι φιλοι μου.μεσα σε ενα μηνα με εκανε να νιωσω πολυ ομορφα.ξερω οτι ειναι ο ενθουσιασμος της στιγμης οτι ολη μου η 2ωη δεν βασι2εται σε αυτον και φυσικα πως αυτο θα τελειωσει.ωστοσο πριν τελειωσε 2ηταω να 2ησω..να το 2ησω οπως θελω εγω να το 2ησω.να ειμαι καλα και να χαμογελαω.εστω για λιγο.εστω για οσο κρατησει.αλλα οταν εχεις περασει καποια πραγματα πιο πριν που σε εχουν φθειρει σαν ανθρωπο χρησιμοποιεις μικρα γεγονοτα στη 2ωη σου για να χαμογελασεις.ας επιστρεψω στο θεμα ομως.βρισκομαι σε μια κατασταση που υπαρχουν πιθανοτητες εγκυμοσυνης.και φυσικα με απασχολει το τι θα γινει με αυτον τον ανθρωπο γιατι πρωτον το θεμα ειναι σημαντικο,εχει ευθυνες και δευτερον μου χαρισε καποια ισως για καποιους αλλους ασημαντα χαμογελα.για μενα δεν ηταν ετσι ομως.τεσπα αυτα δεν εχουν σημασια τωρα.θα κανω το τεστ και θα ξεκαθαρισουν ολα.αν θελει να φυγει ας φυγει.δεν θα τον κρατησω με το 2ορι..
08-07-2016, 09:48 #223
08-07-2016, 10:09 #224
χμμμ...τι γινεται?μας τρολλαρει λιγο??
08-07-2016, 10:10 #225
καλα κ συ αλαφροισκιωτε..που πας κ τα ξετρυπωνεις ??χεχε..
εγω βαριεμαι κ την προηγουμενη σελιδα να ανοιξω..παντα διαβαζω τις τελευταιες σελιδες...