Results 241 to 255 of 273
Thread: προβληματα με το αγορι μου
-
08-07-2016, 14:10 #241
αντε εξαφανισου! πανε για χοριακη ΧΘΕΣ!! εφυγες!! λεμεεε!
αν δεν εχεις λεφτα δανεισου!
κ αναπνοες βαθιες..δνε εγινε κ κατι αν εισαι εγγυος οκ..συμβαινει ειπαμε...οκ?
- 08-07-2016, 14:14 #242
Παιδια τετοιες ναυτιες πρωτη φορα..ολα μου μυρι2ουν τοσο ασχημα..εχω μια συνεχη κουραση,υπνηλια και νιωθω οτι δεν μπορω να παρω τα ποδια μου.ναι το απογευμα θα παω για τη χοριακη.δεν παιρνει αλλη αναβολη.εχω κανει ενα πακετο τσιγαρα απο το πρωι πριν καν κανω το τεστ.αφου το εκανα δεν μπορουσα να το πιστεψω.πανικοβληθηκα.ενιω σα να χανω τη γη κατω απο τα ποδια μου.αν ισχυει οντως το πρωτο τεστ..και ειμαι εγκυος..πως θα το πω στην οικογενεια μου αυτο? οι γονεις μου σιγουρα θα εχουν μεγαλο προβλημα και δεν θα με καταλαβουν.εγω δεν εχω κλεισει ακομη τα 18.για να κανεις εκτρωση χρεια2εται υπογραφη γονεα οταν θεωρητικα εισαι ανηλικος..να περιμενω δυο μηνες και κατι μεχρι να γινω 18 πολυ δυσκολο..αρα τι κανω?
08-07-2016, 14:21 #243
08-07-2016, 14:27 #244
Εφοσον εισαι ακομη ανηλικη χρειαζεται η συναινεση ενος απο τους δυο γονεις σου σιγουρα και θα πρεπει να γινει εντος των 12 πρωτων εβδομαδων της κυησης, εφοσον εισαι εγκυος. Ωστοσο πρωτα σιγουρεψου και αν εντελει εισαι, ειναι δυσκολο αλλα θα πρεπει να μιλησεις στην οικογενεια σου οπωσδηποτε οτι και αν επιλεξεις και να πας σε εναν γυναικολογο. Ολα ομως λυνονται κοριτσι μου μην πανικοβαλλεσαι αν και ειναι δυσκολο, πρωτα σιγουρεψου και μετα θα δουμε.
08-07-2016, 14:31 #245
Απο εκει και περα αν εισαι οντως εγκυος ναι θα το πεις στους γονεις σου δεν εχεις αλλη επιλογη. Η στη μητερα σου η σε οποιον ειναι πιο τσιλ απο τους δυο τελοσπαντων (ως προς εσενα, οτι θα τα πουνε μεταξυ τους πιθανοτατα θα τα πουνε).
Ναι θα φας κραξιμο χαιρω πολυ, ναι δεν θα τους αρεσει, πιθανον θα απογοητευτουν η δε ξερω τι αλλο, αλλα θα σε βοηθησουν να το διαχειριστεις καλυτερα απο οποιονδηποτε αλλο και δεν θα τελειωσει δα και ο κοσμος αν το μαθουν.
Εννοειται δεν θα περιμενεις δυο μηνες...μετα στενευουν χρονικα και τα περιθωρια της νομιμης εκτρωσης.
08-07-2016, 14:38 #246
δεν ξερω τιποτα παιδια..εχω φρικαρει παρα πολυ...οσο περισσοτερο περναει η πιθανοτητα απο το μυαλο μου αλλο τοσο κοντευω να τρελαθω.κανενας μικροβιολογος τετοια ωρα δεν μου σηκωνει το τηλεφωνο.θα προσπαθησω παλι το απογευμα να κλεισω ενα ραντεβου.εγω εχω τρελαθει απο την αγωνια μου.στην οικογενεια μου πολυ δυσκολο να το πω...δεν ειναι μονο το κραξιμο δεν ειναι μονο οτι δεν θα τους αρεσει ειναι οτι ειναι υπερβολικοι σε αυτο το θεμα και δεν ξερουν καν οτι εχω προχωρησει.το λιγοτερο να με διωξουν απο το σπιτι!
08-07-2016, 14:43 #247
να πας σε ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ..ΠΟΥ Ειναι ανοιχτη σιγουρα αυτη την ωρα..σε επαρχια εισαι?
αν εισαι σε επαρχια..δυσκολο να βρεις ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ.
επιπλεον δεν χρειαζεται να το ξερουν οι γονεις οτι εισια εγκυος..υπαρχουν πολλοι γυναικολογοι οι οποιοι κανουν εκτρωσεις ρε παιδια κ σε ανηλικες...εδω 15 χρονες γκαστρωνονται κ δεν το μαθαινουν ποτε οι γονεις ..
ελεος! που ζουμε?
αν πας στον γυναικολογο κ του πεις οτι δεν θελεις να το μαθουν οι γονεις θα καταλαβει...
μη πνιγεσαι τωρα με αυτο..
πρωτα δες κ μετα βλεπεις τι κανεις.
χαλαρωσε...δυστυχως καθημερινα γινονται εκτρωσεις κ ειναι ρουτινα πλεον..
οκ μου χει τυχει κ μενα..οκ..φρικαρα..αλλα το ξεπερασα..οκ.
08-07-2016, 14:46 #248
Σιγά μη σε διώξουν από το σπίτι!
δεν είναι μονο οτι δεν θα τους αρεσει,ειναι οτι ειναι υπερβολικοι σε αυτο το θεμα και δεν ξερουν καν οτι εχω προχωρησει.
Αν μένεις Αθήνα,για Βιοιατρική θα σου έλεγα κι εγώ.Βέβαια δεν είμαι σίγουρος πως θα σου εκδώσουν και αποτελέσματα εκτός της αιμοληψίας μέσα στο ΣΚ,αλλά να τελειώνεις ρε παιδί μου...
08-07-2016, 14:48 #249
Καταρχην μην πανικοβαλλεσαι...σκεψου ψυχραιμα οσο δυσκολο και αν ειναι.
Ακομα δεν ξερουμε αν εισαι καν εγκυος, επιβεβαιωσε το στον μικροβιολογο πρωτα. Τι ειπαμε; Ενα βημα την φορα...προτρεχεις.
Δευτερον ναι ειναι δυσαρεστο το να το πεις στους γονεις σου. Αλλα ειναι η μονη λογικη λυση που εχεις. Τι αλλο μπορεις να κανεις; Οτι και αν επιλεξεις να κανεις πρεπει να τους το πεις. Στη μια περιπτωση επειδη χρειαζεσαι την υπογραφη τους και στην αλλη επειδη ε δε γινεται να γεννησεις και να μη το παρατηρησουν. Οπως και να εχει εισαι ανηλικη και υπολογη στους γονεις σου νομικα τουλαχιστον.
Επισης δεν ξερεις πως θα αντιδρασουν...μπορει να θυμωσουν μπορει και να ανησυχησουν πιο πολυ, η μπορει να το παρουν ψυχραιμα. Που ξερεις εσυ τι εκανε η μαμα σου στα νιατα της βασικα;
Απο το σπιτι δεν προκειται να σε διωξουν, υπερβαλλεις εσυ τωρα.
Το πολυ πολυ να προσπαθησουν να σε περιορισουν/πιεσουν λιγο παραπανω οσο μενεις μαζι τους τουλαχιστον. Και η αληθεια ειναι δεν μπορεις να τους κατηγορησεις για αυτο...αν και επρεπε αντι να σε κανουν να νομιζεις πως το καλυτερο ειναι να τους κρυβεις πως εισαι σεξουαλικα ενεργη επρεπε να σε ειχαν ενημερωσει και ενθαρρυνει για προφυλαξεις αλλα τεσπα...δεν θα σε διωξουν απο το σπιτι και δεν θα καταστραφει το συμπαν, πιστεψε με.
08-07-2016, 14:53 #250
Καλα μετα υπαρχει και η επιλογη να λαδωσεις κανα καλο γιατρο που "καταλαβαινει" που λεει και η anxious...εκει μπορει ισως να σε βοηθησει ο φιλος σου. Αν και με ενα μηνα και το πωε φερεται δεν ξερω, τον κοβω μη τον ειδατε τον Παναη...χωρια που εγω θεωρω σωστο να το πεις στη μητερα σου. Τεσπα ενα βημα τη φορα, οπως ειπαμε...
08-07-2016, 15:02 #251
Δεν ξερω που μενεις αλλα δεν χρειαζεται ραντεβου για να την κανεις, πας και λες θελω να κανω μια β χοριακη, σε ρωτανε τελευταια περιοδο και ποιον γυναικολογο εχεις, Παρασκευη ειναι τα περισσοτερα μικροβιολογικα δεν κλεινουν μεσημερι τουλαχιστον σε μεγαλες πολεις. Καλα λεει η Ναταλια, ενα βημα τη φορα κοριτσι μου, πρωτα δες αυτο και μετα. Σιγουρα δεν ειναι ευκολη συζητηση αλλα μην σκεφτεις ουτε λεπτο να κανεις κατι μονη σου, χωρις να μιλησεις στους γονεις σου και συμβουλευτεις γιατρο. Μπορει οι αμβλωσεις να ειναι οπως ειπαν και αλλοι επεμβασεις ρουτινας αλλα ειναι επεμβασεις και καλο ειναι να γινονται και σε γιατρους σωστους και εφοσον εχεις εναν ανθρωπο διπλα σου, οικογενεια, αδερφη, συντροφο φιλη, καποιον ομως. Ωστοσο μπορει να μην υπαρχει τετοιο θεμα, οποτε πρωτα σιγουρεψου και μετα θα δουμε, εδω ειμαστε για οτι χρειαστεις.
08-07-2016, 15:04 #252
μωρε σωστο ειναι να το πει στους γονεις..εννοειται..αλλα αν οι γονεις ειναι κ φουλ κλειστομυαλοι τωρα..τι περιμενεις..καλυτερα να πας να ξεμπερδευεις μονος για να μην εχεις κ την γκρινια κιολας μετα απο πανω..
τωρα να ειναι γονεις που καταλαβαινουν κλπ..πραμα σπανιο ...ναι καλο ειναι να το πεις.
εγω το ειχα πει στην μητερα μου κ επειδη εκλαιγα κ ελεγα "μανα δεν το θελω" η γυναικα με στηριξε απειρα..μαλιστα οταν μετα ειχα ενοχες..μου ειπε "αντε καλε που εχεις ενοχες! εσυ να εισαι καλα!πας καλα?που θα εχεις ενοχες για ενα κυτταρο??"
φοβοταν η μητερουλα μου μη κανω καμια βλακεια κ με στηριξε απειρα παιδια ..οταν λεμε απειρα απειρα..
μαλιστα μου επμποστευθηκε οτι κ εκεινη ειχε κανει εκτρωση κ ο.τι κ να κανω θα ειμαι παντα η αγαπημενη της κορη κ θα με αγαπαει απειρα...κ με βοηθησε τοσο πολυ η γλυκια μου!!! ποσο την αγαπω!
08-07-2016, 15:11 #253
Μπραβο στην μητερα σου που σε στηριξε τοσο πολυ αλλα απλα εδω υπαρχει ενα αντικειμενικο εμποδιο στο να κανει κατι μονη της, ειναι ανηλικη. Και αν προκυψει θεος φυλαξοι κατι, δεν ειναι υπολογος μονο ο γιατρος αλλα και οι γονεις που εχουν την επιμελεια της μεχρι να ενηλικωθει. Οποτε το να τους μιλησει ειναι απαραιτητο γιατι σχεδον σιγουρα θα ζητηθει η συγκαταθεση γονεα. Ωστοσο μακαρι να μην χρειαστει τιποτα απ ολα αυτα και απλα να εγινε καποιο λαθος στο τεστ.
08-07-2016, 15:24 #254
Απλα καμια φορα οι γονεις πιστευουν πως με το να δινουν την εικονα πως εχουν μια πολυ αυστηρη σταση σε αυτα τα πραγματα προστατευουν τα παιδια τους απο τα λαθη. Αλλα αν γινει το λαθος φυσικα θα σπευσουν να βοηθησουν οσο και να μουρμουρησουν...
Θελω να πω καμια φορα στην εφηβεια ειδικα τα μεγαλοποιουμε στο μυαλο μας.
Εκτος αν οι γονεις της ειναι τιποτα κολλημενοι παλαιοημερολογητες σε κανα κουτσοχωρι που κατακρινουν μεχρι και τη σκια τους τι να πω...δε νομιζω αυτα ειναι περιπτωσαρες. Δε τη κοβω τη κοπελα μεγαλωμενη σε τετοιο περιβαλλον...
Και τι γκρινια να εχει μετα; Ααα εκανες εκτρωση εκανες εκτρωση; Πολυ χλωμο, θελει επιπεδο ψυχοπαθειας για να το κανει αυτο καποιος.
Το πανω χερι το παιρνει το ενδιαφερον για το μελλον και το καλο του παιδιου τους συνηθως. Μωρε αλλοι παιρνουν ναρκωτικα και κλεβουν και οι γονεις νοιαζονται για τα παιδια τους και τρεχουν να βοηθησουν, επειδη εκανε κατι το φυσιολογικο και αναμενομενο η κοπελα (σεξ) θα ερθει η συντελεια του κοσμου με τους γονεις της νομιζετε? Παιδιαστικα πραγματα...
Η μαμα σου μου θυμιζει τη δικια μου ανξιους...ειχαμε διαφορες κουλες συζητησεις κατα καιρους που δεν ειναι επι του παροντος :)
Μην μασας kapakapa παρε τα αποτελεσματα και το επομενο βημα το ξερεις...εδω ειμαστε.
08-07-2016, 15:30 #255
ευχαριστω πολυ ολους σας που με σπευσατε να με στηριξετε.θα δω πως θα παει η χοριακη και μετα ολα τα υπολοιπα..σιγουρα ειναι πολυ δυσκολο το να μιλησω και θα το σκεφτω παρα πολυ πριν το κανω.οι γονεις μου δεν ειναι τοσο οπισθοδρομικοι αλλα σε αυτο το θεμα ναι.οπως ξανα ειπα εχω περασει αρκετα εδω και δυο χρονια τετοιο περιστατικο δεν ειχα ποτε ομως..πανω απολα ψυχραιμια τωρα..αυτο πρεπει να κανω..μονο αυτο θα με βοηθησει τωρα.εχεις δικιο πρεπει να παω σε Βιοιατρικη.δεν μενω σε επαρχια η νησι σε μεγαλη πολη μενω.