Results 256 to 270 of 273
Thread: προβληματα με το αγορι μου
-
08-07-2016, 15:42 #256
ΦΥΓΕ ρε συ κ πανε βιοιατρικη τωρα..γτ το καθυστεριες τοσο?αν πας τωρα σε 5 ωρες θα βγει το αποτελεσμα..
πηγαινε αντε ..να τελειωνεις.
αν κ για να εχεις ολα αυτα τα συμπτωματα + καθυστερηση + ενα τεστ θετικο μαλλον πρεπει να εισαι..οπτοε να εισαι ετοιμη για ολα...
οκ?
επιπλεον το στηθος σου ποναει πολυ?εμενα θυμαμαι ποναγε απειρα νομιζα οτι καποια σιτγμη θα εκραγει ετσι οπως καθομουν.αν κ δεν ειναι απαραιτητο συμπτωμα.καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος.εδω κ καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη...παντως ειλικρινα μη το κανεις κ τοσο τεραστιο στο μυαλο σου..το μυαλο μας, μας αρρωσταινει..τυχαινει κ στις καλυτερες οικογενειες..κ τα λαθη ειναι για να τα κανουμε οκ?
αυτο θα λες απο μεσα σου..εισαι ανθρωπος κ συμβαινουν αυτα!
εισαι νεα κοπελα..δεν θα χαντακωθεις τωρα για μια εγκυμοσυνη..εχεις τοσα να ζησεις κ να μαθεις απο τη ζωη κ φυσικα δεν θα ειναι το ενα σου κ μοναδικο σου λαθος ..
θα κανεις πολλα ακομα...αυτο ειναι ζωη...αυτο λεγεται ζωη κ εχει κ τις αναποδιες της.
- 08-07-2016, 16:46 #257
08-07-2016, 17:06 #258
08-07-2016, 17:44 #259
Μάλλον είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι δεν είσαι έγκυος,ακόμα και με θετικό τεστ.Πίστη για το καλύτερο,θα βγει η εξέταση και θα δεις ότι όλα ήταν ένας εφιάλτης :)
08-07-2016, 20:36 #260
τα αποτελεσματα δεν εχουν βγει ακομη.δεν ξερω τι να υποθεσω.καθομαι σπιτι οι αναγουλες συνεχι2ονται κανονικα και περιμενω να αλλαξει κατι.δεν ξερω τι αλλο να κανω...αγχος,κλαμα,διαφορες υποθεσεις στο μυαλο μου,αν ειμαι,αν δεν ειμαι,το μετα...δεν μπορω να ηρεμησω..με τρωει αυτο το πραγμα και με φθειρει..και μαλιστα οταν ο αλλος ειναι εξαφανισμενος!
08-07-2016, 20:53 #261
Κουραγιο και υπομονη, δεν εχεις κατι αλλο να κανεις κοριτσι μου. Περιμενε να βγουν τα αποτελεσματα και αν ειναι θετικα θεωρω πως το σωστοτερο βημα ειναι να το πεις στη μητερα σου. Δεν εχει κατι αλλο να σκεφτεις/να υπεραναλυσεις...οπως και να αντιδρασει αρχικα θα ειναι εκει διπλα σου (εν αντιθεσει με αλλους). Και θα κανετε μαζι τα επομενα βηματα. Ε αντε στη χειροτερη θα φωναξει η θα τη πιασει φαση "δεν ειμαι καλα δεν ειμαι καλα"...η μπορει και να το παρει πιο ψυχραιμα απο οτι περιμενες. Ειλικρινα ομως τι ειναι το χειροτερο πιστευεις που μπορει να γινει αν της το πεις; Αντικειμενικα τωρα...
08-07-2016, 21:46 #262
Mε τον άλλον θα ασχοληθούμε όταν μάθουμε το αποτέλεσμα της Χοριακής.Σε λίγα λεπτά ή σε λίγες ώρες(πρωί).
Οι αναγούλες,το Test εγκυμοσύνης,η καθυστέρηση της περιόδου και η διαταραχή της όσφρησης είναι σημάδια που υποδηλώνουν εγκυμοσύνη.
Θα το αντιμετωπίσεις μια χαρά και μετά το αρχικό σοκ των γονιών σου,θα δεις που θα υπάρξει αλλαγή της στάσης τους (αν είσαι έγγυος φυσικά).
Η απόφαση για την τύχη του εμβρύου θα παρθεί σε συνεννόηση με τον δικό σου,τους γονείς σου και φυσικά την δική σου επιθυμία.
Ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία!Όλα θα εξελιχθούν καλύτερα από ότι πιστεύεις τώρα!Είναι θέμα χρόνου!
08-07-2016, 21:51 #263
πηρα τηλεφωνο να δω αν βγηκαν τα αποτελεσματα.δεν εχουν βγει ακομα!! λογικα θα βγουν αυριο..το χειροτερο σεναριο ειναι αρχινα να φρικαρει,να βαλει τις φωνες,να ακουσω οσα δεν εχω ακουσει τοσα χρονια μα2εμενα απο βρισιμο,να θελει να μαθει το ονομα του πατερα,να του τηλεφωνησει αφου κανει τον χαμο με μενα να τον κανει και μα2ι του,να ηρεμησει να το σκεφτει ψυχραιμα,να με αποκληρωσει και να με στειλει να τον βρω.μετα θα μετανιωσει και θα με παει κατευθειαν για εκτρωση.χωρις δευτερη κουβεντα.μονο αν φερω αντιρρηση εγω η το αγορι μου(που δεν ξερω αν 2ει η πεθανε,τι κανει,που ειναι,περναω τοσα μονη μου καθε μερα και αυτος που ειναι αραγε??????) αλλα θα μου πειτε αφου δεν ξερει αν ειμαι η οχι δεν ξερει καν για το τεστ,για τη χοριακη για ολα! δεν ξερει τιποτα.πριν μιλησω στη μητερα μου πρεπει να χω μιλησει σε αυτον.να ειναι προετοιμασμενος για οτιδηποτε.εχει πολλες ευθυνες και με αγχωνει το γεγονος οτι δεν ειναι εδω,μα2ι μου..να μπορω να βασιστω σε καποιον και να με στηριξει..κυριως ψυχολογικα..ξερω πως μπορει..αλλα δεν ξερω αν θελει
08-07-2016, 22:06 #264
Παρε με το καλο τα αποτελεσματα και επειτα μιλα του. Καλυτερα απο κοντα, απλα να εισαι οσο το δυνατον προετοιμασμενη απο το να σταθει διπλα σου μεχρι να αποποιηθει καθε ευθυνη. Αφου του μιλησεις, μιλα στην μητερα σου, οσο και να αντιδρασει,να θυμωσει, να φωναξει, πανω απ ολα θα βαλει εσενα και το καλο σου. Απο κει και περα πανω απ ολα ειναι δικη σου η αποφαση. Ευχομαι να μην υπαρχει τιποτα και αυριο να εισαι πια ηρεμη. Και αν ωστοσο εισαι εγκυος και παλι θα βρεθει λυση και ολα θα μπουν σε μια σειρα αργα η γρηγορα. Ειμαστε εδω να μας μιλησεις και οσο μπορουμε να σε βοηθησουμε.
08-07-2016, 22:20 #265
Καταρχην περιμενε να παρεις αυριο το πρωι τα αποτελεσματα. Μετα σκεψου τι θελεις εσυ. Τι θα πει "εκτος αν φερω αντιρρηση εγω η το αγορι μου"?
Θα βασισεις μια τετοια αποφαση πανω στο τι θελει το αγορι σου η η μαμα σου; Πρωτου μιλησεις σε οποιονδηποτε δες προς ποια αποφαση τεινεις εσυ μονη σου. Σκεψου οσο πιο ψυχραιμα μπορεις τι ειναι καλυτερο για εσενα και τι θελεις εσυ. Το λεω για να μην εισαι φτερο στον ανεμο ως προς τις γνωμες των αλλων. Επισης εσυ μολις εδωσες πανελληνιες, δεν ηθελες να περασεις σε καποια σχολη; Δεν εχεις καποια ονειρα γενικα; Τι περιμενεις να σου πει αυτος, παμε σε ενα μικρο σπιτι στο λιβαδι; Οτι και αν θελησεις να κανεις να θυμασαι: τα ατομα στα οποια θα βασιστεις ουσιαστικα εισαι εσυ η ιδια και οι γονεις σου. Να το ξερεις. Μονο αυτα!
Και μετα αφου δεις τι θελεις πες το στο αγορι σου (αν ειναι αγορι σου σε αυτη τη φαση τελοσπαντων) για να ειναι και ετοιμος οπως λες σε περιπτωση που φρικαρει η μητερα σου και μετα το λες σε εκεινη.
Με βαση τα οσα εχεις περιγραψει το χειροοοτερο των χειροτερων σεναριων με τη μητερα σου δεν ειναι τοσο ασχημο. Αν θες να το κρατησεις πρεπει να της το πεις οπως και να εχει και αν δε θες να το κρατησεις παλι, μπροστα στο να αντιμετωπισεις μια επεμβαση μονη σου σε αμφιβολου αξιοπιστιας γιατρο η να μπλεξεις με χρεη μυστικα και ενα σωρο παραπλευρα θεματα οπως μια αλλη κοπελα που ειχε γραψει στο φορουμ καλυτερα να τα ακουσεις μια φορα να τελειωνεις, δεν ειναι τοσο ασχημο. Τι θα κανεις δηλαδη θα πας να ρισκαρεις την υγεια σου επειδη φοβασαι που θα σε μαλωσει η μαμα σου; Δεν παιζουνε με αυτα...
Καταλαβαινεις και μονη σου απο οσα λες πως θα πρεπει να επεξεργαστει καποια πραγματα πρωτα κι εκεινη, ισως να ξεσπασει λιγο, να απορροφησει οοοολα οσα της εκρυβες, να ξεθυμανει και μετα θα σε βοηθησει (στη χειροτερη περιπτωση το τονιζουμε αυτο, δε σημαινει οτι θα γινει ακριβως ετσι,μπορει να μην αντιδρασει τοσο χαλια). Σε καθε περιπτωση εσυ θα τα ακουσεις...και θα απαντησεις στις ερωτησεις της και θα την αφησεις να τα επεξεργαστει...μην προσπαθησεις να αντιδρασεις με φωνες αν φωναξει, δωστης να καταλαβει οτι εχει συναισθηση του τι συμβαινει, οτι "μανουλα εκανα κοτσανα οτι και να πεις δικιο εχεις"...ελα στη θεση της, θα της ερθει νταμπλας. Αλλα δεν θα σου κολλησει πισσα και πουπουλα ηρεμησε...θα ειναι ο κυριοτερος συμμαχος σου. Οι φιλοι και οι συμμαχοι μας δεν μας χαιδευουν παντα τα αυτια...καμια φορα μας την λενε ασχημα και ριχνουν και μπουφλες. Χωρια που δεν εχεις νομικα αλλη επιλογη. Αν και εγω πιστευω θα ανακουφιστεις λιγακι αν της το πεις και ας φας το κραξιμο της ζωης σου (που δεν ειναι σιγουρο λεμε τωρα, απλα να εισαι ετοιμη)...
08-07-2016, 23:43 #266
τον πηρα τηλεφωνο..ηθελα να τον ακουσω με ρωτουσε επιμονα για το στομαχι μου του ειπα πολυ συντομα για τη χοριακη,τα τεστ και το πως ειναι το στομαχι μου..στην αρχη πηγα να αποφυγω καθε ερωτηση αλλα επεμενε..του ειπα οτι και να ναι δεν εχει καμια ευθυνη αυτος και μετα του λεω μπορω να σε δω μες την αλλη βδομαδα ? και μου κανει θα σε παρω εγω τηλεφωνο καποια στιγμη λογικα να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα και μετα νευρια2ει και μου λεει σου ειπα οτι θελω χρονο δεν το καταλαβαινεις? και του λεω το καταλαβα δηλαδη το ληγουμε εδω? και μου κανει θα τα πουμε απο κοντα αυτα και του λεω ενταξει.με εκανε πολυ κομματια.καθομαι και κλαιω και το στομαχι μου ειναι χαλια..δεν αντεχω αλλο...δεν ξερω τι να κανω..μπορει να εκανα λαθος που του μιλησα..αλλα ειχα πολυ αναγκη να τον ακουσω..ωστοσο το μετανιωσα..νιωθω ηληθια τωρα...γιατι μου φερθηκε ετσι? γιατι? γιατι δεν ειναι εδω τωρα......θα τρελαθω...
08-07-2016, 23:53 #267
Χεσ'τον αυτον. Παρε τα αποτελεσματα σου και αν ειναι αρνητικα καλως...αν ειναι θετικα εγω λεω αφου σου μιλησε ετσι χεστον γενικα, μη τον ξαναπαρεις, μη του ξαναστειλεις...σου ειπα ποιος ειναι ο καλυτερος συμμαχος σου τωρα, κι ας σε φοβιζει η ιδεα. Ακου με σε αυτο.
Δεν θα τρελλαθεις. Θα περασει και αυτο και θα ειναι ενα βιωμα σου μεσα σε ολα τα αλλα και θα συνεχισεις τη ζωη σου. Εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου, ολα θα πανε καλα.
08-07-2016, 23:57 #268
09-07-2016, 00:09 #269
Δεν το εχεις καταλαβει μαλλον ακομα αλλα δεν θα ειναι διπλα σου...φαινοταν απο τα πρωτα μηνυματα τι ειναι αυτος. Ας μη συγχιστω και ας μην αρχισω να σου εξηγω περεταιρω πραγματα που σου ειναι αχρηστα τωρα...τι ειπαμε; Να κοιτας τις πραξεις. Επρεπε να σου ειχε ηδη σταθει και να ηταν εκει απο τη πρωτη υποψια...αλλα τι περιμενεις απο ενα παιδακι που ειχατε σχεση ενος μηνα; Τετοιες πραξεις μετρανε...οχι το οτι σε πηγαινε βολτα με το μηχανακι. Εδω σε θελω καβουρα.
Την μανα σου χρειαζεσαι κοριτσι μου. Να σου πει δυο λογια σταρατα που κανεις στο φορουμ δεν ειναι σε θεση να σου πει και μετα να σου σταθει οπως δε θα σου σταθει κανενας αλλος.
Κι εγω εχω περιεργη σχεση με τη δικια μου. Ηταν καταπιεστικη, αυστηρη, με κατεκρινε μια ζωη...Και παντα νομιζα οτι ξερω καλυτερα. Ελα μου που στα σημαντικα μεχρι στιγμης εχει τελικα παντα δικιο ομως!
Και μπορει να εχουμε γινει κωλος πραγματικα και να μην αντεχω να ακουω τη φωνη της, αλλα στα πραγματικα ζορια, εστω με ξινισμενη τη φατσα ξερεις ποιος ειναι διπλα μου και μαχεται μεχρι τελευταιας ρανιδος ε;
Τους εχουμε χεσμενους τους γονεις μεχρι να κανουμε καμια μαλακια...αλλα δεν θα σου σταθει κανενας γκομενος το ιδιο. Αμα θες ακου με.
Το οτι ολα θα πανε καλα μπορω να στο πω εγω και θα στο πουν και αλλα μελη, και δεν το λεω ετσι, αληθεια ειναι.
09-07-2016, 10:00 #270
Καλά κρασιά!
Η κοπελιά δεν το έχει καταλάβει, αλλά αυτός την είχε για να κάνει τη φιγούρα του και να το παίζει μάγκας στην παρέα του, να την ανεβάζει στη μηχανή και να το παίζει ιστορία. Τσαμπουκάς, τραμπούκος, ένας αλήτης στην κυριολεξία. Και τώρα που η kapakapa του είπε για το τεστ αυτός ξαφνικά έβγαλε λυρί και αντί να αναλάβει τις ευθύνες του της ζητάει κι άλλο χρόνο .... !!!
Κι αυτή εκεί! Κολλημένη μαζί του!
Αμά στην θέση του ήταν ένας άλλος που θα ήταν δίπλα της και θα την πρόσεχε μια τέτοια ώρα, θα τον είχε σουτάρει προ πολλου!!!
Γυναίκες παραδεχτείτε το! Αυτοί σας αρέσουν!
Τα σωστά παιδιά δεν έχουν αρκετη... "αυτοπεποίθηση"...
@kapakapa, οχι μονο να το πεις στους γονεις σου, αλλα να τους πεις και για τη συμπεριφορα του αληταρα, τα υπολοιπα θα τα αναλάβει ο πατερας σου...