Results 31 to 45 of 273
Thread: προβληματα με το αγορι μου
-
05-07-2016, 12:02 #31
μηπως απλα εψαχνε αφορμη να την κανει με ελαφρα πηδηματακια..γιατι πραγματικα...που ζει ο τυπος??
σε καμια εκκλησια μεγαλωσε?δεν θα εχεις εμπειριες δλδ?
τι θελει?να ησουν παρθενα?κ τι σημασια εχει αν ηταν μιας βραδιας ο.τι εκανες?δηλαδη πριν δεν ειχες σχεσεις?
μηπως σε ηθελε κ παρθενα??καλα..?με συγχωρεις κιολας...
εσυ δεν εχεις ξενερωσει με αυτον τον χαρακτηρα αυτου του ανθρωπου??
κανονικα επρεπε εσυ ηδη να τον εχεις χωρισει!
εγωπ ιστευω πως απλα εψαχνε μια αφορμη για να την κανει..δεν εξηγειται..ειναι τραγικος!!
- 05-07-2016, 12:03 #32
μηπως απλα εψαχνε αφορμη να την κανει με ελαφρα πηδηματακια..γιατι πραγματικα...που ζει ο τυπος??
σε καμια εκκλησια μεγαλωσε?δεν θα εχεις εμπειριες δλδ?
τι θελει?να ησουν παρθενα?κ τι σημασια εχει αν ηταν μιας βραδιας ο.τι εκανες?δηλαδη πριν δεν ειχες σχεσεις?
μηπως σε ηθελε κ παρθενα??καλα..?με συγχωρεις κιολας...
εσυ δεν εχεις ξενερωσει με αυτον τον χαρακτηρα αυτου του ανθρωπου??
κανονικα επρεπε εσυ ηδη να τον εχεις χωρισει!
εγωπ ιστευω πως απλα εψαχνε μια αφορμη για να την κανει..δεν εξηγειται..ειναι τραγικος!!
05-07-2016, 12:52 #33
Δεν είναι τυχαίο που την έχει πατήσει απο προηγούμενες σχέσεις, έχει γίνει επιφυλακτικός και πιστεύει οτι μπορεί να το κάνεις αυτο με το τσατ οταν θα ειστε μαζι. Γι' αυτο αντιδρά ετσι. Στο φβ εισαστε φίλοι; εξω καπου βλεπόσαστε;
05-07-2016, 18:05 #34
Εχθες βραδυ με πηρε τηλφωνο και μου ειπε να του πω τα παντα για το παρελθον μου και οτι ειναι διατεθημενος να με ακουσει του ειπα αρκετα κομματια απο τη 2ωη μου..απο χθες το βραδυ εξαφανισμενος..η 2ωη μου πριν απο αυτον ηταν καποιες ολοκληρωμενες σχεσεις με αρκετο χρονικο διαστημα η καθε μια και αρκετες δυσκολιες κυριως σε οικογενειακα θεματα.τον πηρα τηλεφωνο 3 φορες σημερα..το σηκωσε την τριτη..ηταν πολυ ψυχρος απεναντνι μου λεγωντας μου οτι εχει δουλεια και οτι θα με παρει αυτος μετα τηλεφωνο.σημερα κλεινουμε ενα μηνα.κλεινωντας το τηλεφωνο του ειπα πως οταν θυμηθει τι αλλο ειναι σημερα να με ξαναπαρει τηλεφωνο.δεν ξερω τι αλλο να κανω.με εχει φερει στο αμην..εχουν σπασει τα νευρα μου τοσες μερες τωρα.και δεν δεχεται να με δει απο κοντα.να μου μιλησει απο κοντα.
05-07-2016, 18:29 #35
Προφανώς εσύ την πληρώνεις τώρα επειδή αυτός μπορεί στο παρελθόν να διάλεγε κοπέλες ότι να ναι........εγώ λέω να σταματήσεις τα πολλά τηλέφωνα, να μην τον παρακαλάς δηλαδή, απλώς να είσαι ''διαθέσιμη'' αν αυτός σε πάρει....
( και να μην τον παντρευτείς ποτέ :p)
05-07-2016, 18:58 #36
06-07-2016, 06:55 #37
χθες βραδυ τον ειδα...ημουν πολυ χαλια..ηρθε να με δει..με κρατουσε αγκαλια και δεν μπορουσα να αντιδρασω,να του πω ολα αυτα που επρεπε να του πω..οτι ηταν υπερβολικος,απαραδεκτος και ολα αυτα...λιγο ακομα και θα με επαιρναν τα κλαματα στην αγκαλια του...καναμε ερωτα...αμεσως μετα ξαπλωσε στο στερνο μου και μου τον χαιδευα στο προσωπο και στο κεφαλι..μου 2ητησε συγνωμη που καναμε ερωτα..φοβηθηκε πως θα το επαιρνα οτι με εκμεταλευτηκε...δεν ενιωθα ετσι...απλα ηθελα να γυρισω το χρονο πισω και να το ξανακανω...θελει λιγο χρονο μονος του...ναι μεν να μιλαμε αλλα οχι οπως πριν...με ειχε αγκαλια και τον κρατουσα τοσο σφιχτα να μην φυγει...δεν μπορω να τον αφησω αυτον τον ανθρωπο..και δεν ξερω τι αλλο να κανω για να ειμαστε οπως πριν....επιπλεον..κατι πολυ σημαντικο....εχω εξι μερες καθυστερηση...ο κυκλος μου ειναι πολυ σταθερος....εχω αρχισει και ανυσηχω...ακομη δεν του ειπα κατι...
06-07-2016, 11:02 #38
Αμα σου πω οτι ξυπνησα, διαβασα το μηνυμα σου και συγχυστηκα θα με πιστεψεις; :P
Πφφφ...σε καταλαβαινω αλλα να ξερεις κανεις το ενα λαθος μετα το αλλο, δε θα επιμεινω στην αναλυση του γιατι.
Τεσπα. Η καθυστερηση απο το στρες θα ειναι δε νομιζω να ειναι κατι, συμβαινει και σταθερο κυκλο να εχεις. Μη του λες κουβεντα.
Απο την αλλη αυτον δυο λογια με μηνυματα με αλλον πριν τον γνωρισεις καν τον πειραζουν και σκοτιζεται, για προφυλαξεις στο ΤΩΡΑ που ειναι μαζι σου και ειναι και σημαντικο δε σκοτιζεται ομως ετσι; (για να ανησυχεις τωρα εσυ για αυτο ετσι υποθετω). Ωραιος.
Περιμενε, ηρεμησε λιγο και θα σου ερθει. Αν αργησει πανω απο αλλες μια-δυο εβδομαδες κανε ενα τεστ.
06-07-2016, 13:20 #39
λεει οτι τον ενοχλησε που δεν του το ειπα εγω και το εμαθε απο το αλλο παιδι και συγκεκριμενα ειδε τα μηνυματα μας...τραγικη ειρωνια..οταν εστελνα εγω τα μηνυματα με αυτο το παιδι που τυχαινει να τον ξερει ηταν διπλα του απλα δεν ειδε το ονομα μου στη συνομιλια...λεει ακομη πως ειναι απογοητευμενος απο ολο αυτο..και πως δεν το περιμενε...του εξηγω πως δεν ειχε νοημα να του το πω..τσαντιστηκε γιατι λεει οτι τον ενδιαφερει το δικο μου καλο...και οτι τα μηνυματα που εστειλα μπορει να τα εχουν δει κιαλλα ατομα εκτος απο αυτον...δεν ξερω τι αλλο να του πω...με εχει ριξει τρομερα ψυχολογικα...ξυπνησα το πρωι και ειχα πλανταξει στο κλαμα...οσον αφορα τον κυκλο μου..ειναι παντα πολυ σταθερος...να πω ακομη εδω οτι καναμε ελευθερα ερωτα..αλλα παντα προσεχε..δεν ξερω...θα περιμενω τεσσερις με πεντε μερες ακομη..αν δεν μου ερθει θα του το πω...δεν μπορω να αγχωνομαι εγω τοσο πολυ και αυτος να μην ξερει τιποτα...
06-07-2016, 13:50 #40
Το οτι σου εχει καταστρεψει τη ψυχολογια και σε κανει να αισθανεσαι ενοχες και απαισια χωρις λογο και δεν αντιδρας καθολου το θεωρεις νορμαλ βασικα; Το βλεπει οτι σου κανει κακο; Το ξερει; Τον νοιαζει; Εγω βλεπω πως οχι...στη κοσμαρα του ειναι και φερεται σαν εγωιστικο μωρο που θεωρει οτι του χρωστανε οι αλλοι.
Αν ξενερωσε θα απομακρυνοταν πληρως. Αλλα δεν το κανει ξεκαθαρα...αρα οχι αγαπη μου δεν ειναι οτι ξενερωσε απλα...ασκει τη δυναμη του πανω σου πια, εχει το πανω χερι, θελει να σε βλεπει να παρακαλας και να σου επιβαλλεται...δεν σε σεβεται...δεν λεω οτι ειναι κακος που το κανει. Εχει κομπλεξ ομως και ειναι ανωριμο.
Αν εβλεπες την αδερφη σου η τη φιλη σου να της φερεται ετσι το αγορι της και να ειναι αυτη στα πατωματα τι θα της ελεγες; Εγω θα τη ταραζα στα χαστουκια :P
Συγνωμη που στα λεω ετσι και το παιρνω θερμα το θεμα, μια αγνωστη ειμαι αλλα υπηρξα ψυχολογικα στη θεση σου κατα ενα τροπο για αυτο ποναει η καρδια μου να σε βλεπω να αντιδρας οπως αντιδρας...μη φοβασαι να πατησεις ποδι. Μην αμφισβητεις τον ευατο σου και το δικιο σου. Μη φοβασαι να τριξεις τα δοντια. Μη φοβασαι να δειξεις οτι αξιζεις ΣΕΒΑΣΜΟ. Με το να μη το κανεις παρ'οτι ξερεις πως εχεις δικιο δεν σεβεσαι η ιδια τον εαυτο σου...τον εχεις πολυ χαμηλα. Φοβασαι μη σου φυγει λες...φοβασαι μη σου φυγει καποιος που δεν σου φερεται σωστα; Αυτο θεωρεις οτι σου αξιζει; Αν σου ζηταει τετοιο λογαριασμο για το παρελθον φαντασου ποσο υποχειριο του θα περιμενει να εισαι σε ολα στο μελλον! Οι ισορροπιες ειναι απιστευτα λαθος και πρεπει να τις φερεις στα ισα τους. Αν το δεχτει καλως, θα εχεις αυτο που σου αξιζει...αν τον "χασεις" ομως χανεις κατι που ΔΕΝ αξιζε γιατι δεν μπορουσε να σου δωσει τον σεβασμο που αξιζεις...δεν το βλεπεις; Οτι οτι και να γινει σε αυτη τη περιπτωση ειναι για καλο; Ξερω την εκλογικευση σου...μα ειναι σωστος, μου φερεται καλα σε ολα τα αλλα μα μα μα...ειναι δυσκολο να δεις καθαρα και αντικειμενικα τον αλλον αν εισαι ερωτευμενη οτι μαλακιες και να κανει...εγω ημουν χιλιες φορες χειροτερη απο εσενα σε αυτο. Τεσπα...εσυ το ξερω θελεις να συνεχισεις να παρακαλας και να δικαιολογεισαι (παρ'οτι ειναι λαθος), δεν θα σου παω αλλο κοντρα σε αυτο.
Επισης πριν ειπα να κρατηθω και να μη πω τιποτα για το "συγνωμη που καναμε ερωτα ειναι σα να σε εκμεταλλευτηκα"...αλλα για να το ειπε αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ εκανε απο μεριας του να το ξερεις. Δεν εχει σημασια τι νομιζεις εσυ. Μονο και μονο που του ηρθε η λεξη εκμεταλλευση στο μυαλο αρκει, καρφωθηκε.
Απο εκει και περα για το οτι "προσεχε" ενω παντα κανατε ελευθερο ερωτα...τι να πω οκ. Δεν θα σου κανω sex-ed.
Θα πω απλα το εξης...κι εγω αμα ανεβω σε μηχανακι χωρις κρανος μπορω να "προσεχω" πως οδηγω...σημαινει αυτο πως δεν υπαρχει περιπτωση να χυθουν τα μυαλα μου στην ασφαλτο; Μπα...καταλαβες λοιπον.
06-07-2016, 13:55 #41
οταν εστελνα εγω τα μηνυματα με αυτο το παιδι που τυχαινει να τον ξερει ηταν διπλα του απλα δεν ειδε το ονομα μου στη συνομιλια
Δηλαδή ο νυν μπορεί να γνωρίζει και πολύ προσωπικά μηνύματα,ερωτικά ας πούμε,που εσύ έστελνες στον πρώην?
Μήπως σου λέει μαλακίες για να σε ψαρώσει?Πολύ κουφό μου ακούγεται αυτό!
και οτι τα μηνυματα που εστειλα μπορει να τα εχουν δει κιαλλα ατομα εκτος απο αυτον
06-07-2016, 14:12 #42
το πιστευεις αυτο? οτι θα με κανει υποχειριο του με αυτη τη συμπεριφορα που εχει? οτι ασκει επανω μου ελεγχο ναι το κανει..και οχι μονο στο παρελθον μου απο την αρχη το εκανε απο τη πρωτη στιγμη...σε ολα τα θεματα..δεν ξερω αν ειναι για καλο αν θα φυγει απο τη 2ωη μου η οχι...ισως εχεις δικιο..ο ερωτευμενος δεν βλεπειι το λαθος αλλα μονο αυτο που θελει να δει...αυτο ειναι το δικο μου λαθος αυτη τη στιγμη..αλλα για εναν περιεργο λογο τον δικαιολω ξανα και ξανα..ακομη και αδικο να εχω εγω..με αυτον τον τροπο ναι ''ριχνω'' τον εαυτο μου...αλλα υπαρχουν τοσα πολλα που εκανε για μενα..μεσα σε μολις ενα μηνα...αυτο ειναι που με τρελανε σε αυτον..μου φερθηκε οπως δεν μου φεροταν αλλοι που ημασταν σε σχεση ολοκληρα χρονια...δεν θα αναλυσω περιστασεις γεγονοτα..ειναι πολλα και δεν ειναι της παρουσης..απο δω και μπρος το θεμα...σκεφτηκα να του δωσω τον χρονο που θελει να παρει..να τον αφησω..και ας κανει οτι πιστευει αυτος πως ειναι καλυτερο...δεν θα ριξω αλλο την αξιοπρεπεια μου να τον παρακαλαω...και φυσικα να προσπαθω να διορθωσω κατι που εγινε στο παρελθον..που δεν τον αφορα ΚΑΝ! ναι θα στεναχωρηθω θα ειμαι πολυ χαλια μεχρι να ειμαστε οπως πριν αλλα κατι μου λεει πως θα γυρισει αργα η γρηγορα..αν με θελει θα με ψαξει...δεν φευγουν ετσι οι ανθρωποι..ειδικα αμα κατσει και δει ποσα εχω κανει γιαυτον ποσο διπλα του ειμαι και ποσο τον θελω..μεχρι τοτε υπομονη...οσον αφορα το αλλο θεμα...υποτιθεται πως προσεχε..εγω γιατι να χω καθυστερηση ομως..και αρκετες αναγουλες...
06-07-2016, 14:15 #43
δεν ημουν η κοπελα του ακριβως.. μια φορα μιλησαμε τσατ προστυχα..τιποτα λιγοτερο τιποτα περισοοτερο..αυτοι οι δυο ηταν φιλοι..χωρις εγω να το ξερω...τα μηνυματα που εστελνα με αυτον..ναι ηταν ερωτικα..τα ηξερε ολα..απλα το παιδι που μιλουσα δεν του ειχε πει το ονομα μου...δεν ξερω αν μου λεει μαλακιες η οχι...περασε και μενα αυτο απο το μυαλο μου..
06-07-2016, 14:31 #44
06-07-2016, 14:40 #45