προβληματα με το αγορι μου - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 19 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 273
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kapakapa View Post
    δεν θα ενιωθα καλα η αληθεια ειναι..γιαυτο προσπαθω και καθε φορα τον δικαιολογω και ψαχνω να βρω το ανοιχτο ''παραθυρακι'' σε ολο αυτο...ωρες ωρες σκεφτομαι οτι ειναι πολυ υπερβολικος,κτητικος,εγωισ της αλλα απο την αλλη λεω παρακαλαω τοσες μερες..ανταποκριση δεν βλεπω..ας ακολουθησω λοιπον αυτο που θελει..λιγο χρονο..να σκεφτει καποια πραγματα..ειμαι διατεθημενη να το παλεψω γιαυτον τον ανθρωπο..ωστοσο στο χερι του ειναι αν θα συνεχισουμε η οχι...με τον φιλο του δεν πιστευω οτι εχει να ξεκαθαρισει κατιι..δεν ειχαν και αριστες σχεσεις..απλα εκαναν που και που παρεα,μιλουσαν,στο χαβαλε παντα..οχι κατι αλλο..αυτον τον ενοχλησε που δεν του το ειπα εγω και το εμαθε απο εκεινον...γιαυτο απογοητευτηκε..
    ξέρω...... γιατί κι εγώ είμαι εγωϊστής!!! :rolleyes:
    Δεν είμαστε κακά παιδιά!
    Κοίτα, εμένα δεν θα με πείραζε αλλά εδώ βλέπω δυο φακτς:
    α) Έκανες παρέα με τον φίλο του (και δεν του το είπες)
    β) Το παλικάρι δεν έχει και άριστες σχέσεις όπως λες με τον φίλο του.

Σε συνδυασμό αυτά βγάζω το συμπέρασμα που σου έγραψα.
    Πες μου σε παρακαλώ κάτι άλλο;
    Έχει νεύρα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by 85Eon View Post
    ξέρω...... γιατί κι εγώ είμαι εγωϊστής!!! :rolleyes:
    Δεν είμαστε κακά παιδιά!
    Κοίτα, εμένα δεν θα με πείραζε αλλά εδώ βλέπω δυο φακτς:
    α) Έκανες παρέα με τον φίλο του (και δεν του το είπες)
    β) Το παλικάρι δεν έχει και άριστες σχέσεις όπως λες με τον φίλο του.

Σε συνδυασμό αυτά βγάζω το συμπέρασμα που σου έγραψα.
    Πες μου σε παρακαλώ κάτι άλλο;
    Έχει νεύρα;
    εχει παρα πολλα νευρα..ενα θα σου πω και θα καταλαβεις..οπου βρει ξυλο παει και χωνεταιι.σε φασαριες πρωτος πρωτος.αν του θιξεις το σπιτι του,τη μανα,τη κοπελα του και τους κολλητους ειναι εχει μπλεχτει στον καυγα αμεσως.περιττο να σου πω ποσα κινητα εχει σπασει με αυτον τον τροπο..7 χειρουργια και ολα ευθυνονται στα νευρα του..εχει σπασει χερια απο το ξυλο και εχει τρακαρει ολες τις αλλες φορες ειτε με αυτοκινητο ειτε με μηχανακι..ολα αυτα απο τα νευρα του..

Senior Member
    εχει παρα πολλα νευρα..ενα θα σου πω και θα καταλαβεις..οπου βρει ξυλο παει και χωνεταιι.σε φασαριες πρωτος πρωτος.αν του θιξεις το σπιτι του,τη μανα,τη κοπελα του και τους κολλητους ειναι εχει μπλεχτει στον καυγα αμεσως.περιττο να σου πω ποσα κινητα εχει σπασει με αυτον τον τροπο..7 χειρουργια και ολα ευθυνονται στα νευρα του..εχει σπασει χερια απο το ξυλο και εχει τρακαρει ολες τις αλλες φορες ειτε με αυτοκινητο ειτε με μηχανακι..ολα αυτα απο τα νευρα του..
    Δεν έχει να κάνει.
    Απέναντι στη σχέση σας, έχει νεύρα;
    Δηλαδή θέλω να πω, ότι όταν σου είπε ότι δεν το περίμενε αυτο απο εσένα ή όταν συζητάτε και σου ζητάει χρόνο, πώς στα λέει όλα αυτά; Έχει σημασία.

Senior Member
    Ωχ αλήθεια??Επικίνδυνα αυτά τα πράγματα...Αρχίζω να τείνω στην άποψη της κυρίας Sups....

Senior Member
    Δεν έχει να κάνει.
    Απέναντι στη σχέση σας, έχει νεύρα;
    Δηλαδή θέλω να πω, ότι όταν σου είπε ότι δεν το περίμενε αυτο απο εσένα ή όταν συζητάτε και σου ζητάει χρόνο, πώς στα λέει όλα αυτά; Έχει σημασία.
    αα....εεεε τις πρωτες δυο μερες που εγινε το σκηνικο..ειχε παρα πολλα νευρα...απο προχθες και ειδικα τον εχω ηρεμησει..χθες δηλαδη που βρεθηκαμε..ηταν πολυ τρυφερος..και δεν ειχε νευρακια..

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Ωχ αλήθεια??Επικίνδυνα αυτά τα πράγματα...Αρχίζω να τείνω στην άποψη της κυρίας Sups....
    επικινδυνα συμφωνω..αρχι2ω και αγχωνομαι για τη σωματικη μου ακεραιοτητα:P χαχα

Senior Member
    Κοίτα μπορεί να είχε εκνευριστεί με το γεγονός γενικότερα, κανείς όταν είναι οξύθυμος δεν ελέγχει τα ξεσπάσματα θυμού, δεν το κάνει επίτηδες δλδ. σε καμία περίπτωση, είναι η ιδιοσυγκρασία του αυτή.

Αποτράβηξέ τον απ' τον φίλο του εντελώς, και σώσε τη σχέση σας!

Senior Member
    Γρήγορα σε πρόγραμμα διαχείρισης θυμού...
    Στατιστικώς,άνθρωποι βίαιοι σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους,θα εξασκήσουν βία και στην γυναίκα τους.
    Αργά ή γρήγορα.

Μέχρι τώρα ήμουν υπέρ του αλλά η συνολική ανάλυση του χαρακτήρα του με τα νέα στοιχεία που προσκόμισες τώρα,με προβληματίζουν...

Senior Member
    Κοίτα μπορεί να είχε εκνευριστεί με το γεγονός γενικότερα, κανείς όταν είναι οξύθυμος δεν ελέγχει τα ξεσπάσματα θυμού, δεν το κάνει επίτηδες δλδ. σε καμία περίπτωση, είναι η ιδιοσυγκρασία του αυτή.

Αποτράβηξέ τον απ' τον φίλο του εντελώς, και σώσε τη σχέση σας!
    τι αλλο μπορω να κανω περα απο το να του δωσω χρονο να σκεφτει?

Senior Member
    Στατιστικώς,άνθρωποι βίαιοι σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους,θα εξασκήσουν βία και στην γυναίκα τους.
    Αργά ή γρήγορα.

Μέχρι τώρα ήμουν υπέρ του αλλά η συνολική ανάλυση του χαρακτήρα του με τα νέα στοιχεία που προσκόμισες τώρα,με προβληματίζουν...
    με μενα μεχρι τωρα δεν ηταν ποτε βιαιος..απλα ειναι οξυθυμος..αρκετα θα ελεγα....γενικα απο οτι ξερω σε κοπελα δεν εχει φερθει ποτε ασχημα..να τη χτυπησει η κατι τετοιο...απλα θα βαλει τις φωνες.και για να μην ξεσπασει πανω της..ξεσπαει σε αντικειμενα..

Senior Member
    τι αλλο μπορω να κανω περα απο το να του δωσω χρονο να σκεφτει?
    ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ!
    Μην χάνεις χρόνο!
    Μην τον αφήνεις, ΚΟΛΛΑ ΤΟΥ!!!
    Δωσ' του να καταλάβει οτι ο άλλος σου είναι παντελώς αδιάφορος και ότι υποφέρεις αυτην την στιγμή!
    Κάνε κάτι να τον συγκινήσεις!
    Το παλικάρι έχει αισθήματα και ότι ζηλεύει είναι θετικότατο!!!
    Φαντάσου να ήταν αδιάφορος; Θα σου άρεσε;
    ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ! ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ

Και όταν ηρεμήσουν τα πνεύματα και αυτο ξεχαστεί, δουλεύετε παρεΐτσα για να ηρεμήσει και γενικότερα με τα νεύρα του.

και για να μην ξεσπασει πανω της..ξεσπαει σε αντικειμενα..
    Μην τον αφήσεις να φύγει.....

Senior Member
    μα το ξερει οτι ο αλλος μου ειναι παντελωςςς αδιαφοροςς...το σκηνικο εγινε μια νυχτα πριν τεσσερις μηνες που εγω τοτε δεν τον ηξερα καν!! γιαυτο καθομαστε και μαλωνουμε τωρα..για ενα σκηνικο πριν τεσσερις μηνες..εγω με τον Α που εγινε το σκηνικο δεν εχω ουτε γεια! κανω...τοσες μερες κλαμα και κακο!! παρακαλια,φωνες..να τον παιρνω με το καλο,με ηρεμιαα...να κραταω τη ψυχραιμια μου...και συνεχι2ει να μου 2ηταει χρονο...

Senior Member
    Αργά ή γρήγορα.

Σωστος εν μερει...απο τη στατιστικη που παρουσιαζεις θα εφορμησω και θα αναφερω ενα αλλο φοβερο κολπο kapakapa και μεγαλο μαθημα ζωης που αξιζει να θυμασαι:
    Παρατηρησε πως φερεται ενας ανθρωπος στους γυρω του. Καποτε θα φερθει ακριβως ετσι και σε εσενα! Βια; Βια...Ψεμματα; Ψεμματα. Κουβεντες πισω απο τη πλατη τους; Κουβεντες πισω απο τη δικια σου...κανονας. Αν θελεις να γνωρισεις πραγματικα καποιον παρατηρησε την αλληλεπιδραση του με αλλους ανθρωπους και δωσε βαση.

Στη βια οκ και εμενα δε μου αρεσει ολη αυτη η εικονα με τα νευρα και τους τσαμπουκαδες που παρουσιαζει...αλλα θα αναφερω οτι καποιος μπορει να ειναι πολυ σεξιστης και να γινεται κουβαρι με αντρες μεχρι να πεσει καποιος σε κομμα αλλα γυναικα να μη πειραξει ποτε. Τεσπα.

Μου θυμιζει οπως τον περιγραφεις εναν...πφφφ τι να σου πω, αμα σου πω ιστορια...τεσπα. Δεν εγκρινω :P
    Αλλα φυσικα δεν εχει σημασια αυτο, εσυ θα κρινεις μονη σου...

Με βαση τις πραξεις του και την αλληλεπιδραση του με αλλους. Ακου με που σου λεω. Και μακαρι τα πορισματα να ειναι καλα στο ευχομαι.

Senior Member
    ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ!
    Μην χάνεις χρόνο!
    Μην τον αφήνεις, ΚΟΛΛΑ ΤΟΥ!!!
    Δωσ' του να καταλάβει οτι ο άλλος σου είναι παντελώς αδιάφορος και ότι υποφέρεις αυτην την στιγμή!
    Κάνε κάτι να τον συγκινήσεις!
    Το παλικάρι έχει αισθήματα και ότι ζηλεύει είναι θετικότατο!!!
    Φαντάσου να ήταν αδιάφορος; Θα σου άρεσε;
    ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ! ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ

Και όταν ηρεμήσουν τα πνεύματα και αυτο ξεχαστεί, δουλεύετε παρεΐτσα για να ηρεμήσει και γενικότερα με τα νεύρα του.

Μην τον αφήσεις να φύγει.....
    Λαθος λαθος λαθος eon δινεις πολυ επικινδυνες συμβουλες λογω απειριας...η anxious τα ειπε πιο καλα. Πρεπει να κανει το ακριβως αντιθετο απο αυτο που της λες η κοπελα.

Senior Member
    Εμένα μόλις μου είπες πως ο άλλος έχει κάνει 7 χειρουργεία και πλακώνεται με το παραμικρό,ξενέρωσα...
    Επειδή σε βλέπω κολλημένη,δεν έχει νόημα να ζητήσεις συμβουλές,καθώς αυτό που είναι να κάνεις,θα το κάνεις.

Βλέπεις άλλωστε τι διάσταση απόψεων υπάρχει!Οι γυναίκες σου λένε ''φύγε μακρυά'',κάποια άλλοι σου λένε μην τον αφήσεις να φύγει και εγώ ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει..Αλλά κι εγώ δεν πολυψήνομαι να συνεχίσεις...

Page 6 of 19 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast