προβληματα με το αγορι μου - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 19 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 273
    Senior Member
    τελος παντων προσπαθω να ποσταρω κατι κ μου τα γραφει μισα..εχω νευριασει..ηθελα να σου γραψω οτι εφοσον δεν με συγχωρουσε..τον αφησα..του εδωσα χρονο..κ του ειπα οτι οταν θελησει να κανει κατι σοβαρο μαζι μου τοτε να επικοινωνησει..εμεινε μονος για 12 μερες..μολις ειδε οτι με εχανε..τρελλαθηκε..την 12η μερα με πηρε τηλ κ απο τοτε ειμαστε μαζι 7 ολοκληρα χρονια!

Senior Member
    πρεπει να δειξεις οτι εισαι φταιγμενη για κατι ουσιαστικο μαζι του..κ οχι παρακαλια..οχι ..ποτε κ για κανεναν..δειξ του κ πες του οτι τον θελεις κ οτι τον αφηνεις μονο.
    αλλα οσο θα ειναι μονος δεν θα στειλεις ουτε μνμ ουτε τηλ..να δει οτι ναι μπορεις κ χωρις αυτον.
    ειμαι σιγουρη οτι αν κανεις αυτο θα εκτιμησει αλλιως κ θα νιωσει οτι σε χανει.
    το να σερνεσαι απο πισω του δειχνει λιγο αδυναμια κ γενικα οτι μπορει να σε εχει οποτε αυτος γουσταρει.για μενα κακως του καθισες προχτες.επρεπε εφοσον εχει γινει χαμουλης να του ξηγηθεις κ να του πεις απλα "θα ηθελα πρωτα να ξεκαθαριστει το τοπιο μεταξυ μας κ μετα να προβουμε σε οποιαφηποτε πραξη, σε βλεπω σοβαρα κ δεν θελω να πληγωθω αλλο, παρε τον χρονο σου κ οταν αποφασισεις τοτε ελα να ξεκινησουμε κατι σοβαρο μαζι".
    εγω αυτα του ειπα κ τον εστειλα σπιτι του.
    εμεινε μοναχος του κ με πηρε μεθυσμενος να μου πει "δεν αντεχω αλλο μακρια σου..12 μερες σκεφτομαι πινω κ μου λειπεις"
    κ κει γυρισα κ απο τοτε ειμαστε μαζι.
    κανε αυτα κ θα δεις οτι ολα θα παν καλα.Αν παλι σε δε ξαναπαρει τηλ τοτε σημαινει κοπελα μου οτι δεν ειναι απλα για σενα..κ οτι καλυτερα που εγινε τωρα νωρις παρα αργοτερα που θα εχει επελθει ενα δεσιμο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    λοιπον..η ιστορια σου μου θυμισε την δικη μου..εχεις μπλεξει με ατομο πολυ μυστηριο..κ εγωιστη..το λεω γιατι κ ο νατρας μου την ιδια ακριβως συμπεριφορα ειχε οταν εμαθε κατι για εμενα...
    στην αρχη φρικαρα κ τον κυνηγησα..μολις ειδα οτι δεν μπορει να με συγχωρεσει...αδιαφορησα..στ� �ματησα τα τηλ..σταματησα τα παρακαλια..του εδειξα με τον τροπο μου.."φιλε αυτη ειμαι κ αν σου αρεσω"..
    εκοψε για 12 μερες...ηθελε να σκεφτει..εγω κυρια..ουτε τηλ. ουτε μνμ ουτε τιποτα..
    ξηγηθηκα..ειπα οτι τον θελω να ειμαστε μαζι..ειπα οτι τον βλεπω σοβαρα..ειπα οτι αυτη ειμαι κ αν σου αρεσω κ τον αφησα..πονεσα πολυ..εκλαιγα..οδηγουσα κ εκλαιγα..στο τελος αφου ειδε οτι με χανει λοιπον..την 12η μερα το αντρακι μου με πηρε τηλ..να μου πει οτι δεν αντεχει χωρις εμενα..απο τοτε ειμαστε μαζι εδω κ 7 χρονια!
    μην παρακαλας..μην πεφτεις για κανεναν..δειξε του οτι δεν καθεσαι να περιμενεις..διακριτικα..κοψ ε τηλ επικοινωνια κ αστον να σκεφτει.
    οταν δει οτι σε εχιε χασει πραγματικα..εκει θα νιωσει οτι σε αδικησε κ θα γυρισει..
    αν δεν νιωσει ετσι σημαινει οτι ποτε δνε ηταν δικος σου..κ καλυτερα τωρα που ειναι νωρις παρα αργοτερα.
    μεινε λιγο στην ακρη.μη τον πρηζεις καν..δειξτου απλα οτι του δινεις χρονο κ μη παιρνεις εσυ κανενα τηλ.τιποτα.

κλαψε βγαλτο απο μεσα σου αλλα μην κανεις αλλη κινηση.ο.τι ειχες να πεις κ να κανεις το εκανες..το να παρακαλας σε ριχνει στα ματια του.
    δειξε οτι εχεις χαρακτηρα κ οτι δεν θα γινεις κ χαλι να σε πατησει..
    κανε αυτο κ ειμαι σιγουρη οτι θα πανε ολα καλα..
    ποτε να μη γινεσαι χαλι για κανεναν...ουτε για την ιδια σου την μανα!
    ποτε ομως! αυτο να το εχεις ως κανονα παντα μεσα σου.
    επιπλεον διαφωνω το οτι του καθισες προχτες..θα επρεπε να δειξεις χαρακτηρα..οχι να γινεις bitch..
    απλα να ξηγηθεις κ να πεις "εγω σε θελω..θελω να κανουμε κατι σοβαρο..οταν θελησεις κ συ τοτε παρε τηλ..ή ελα απο το σπιτι..οταν σοβαρευτεις κ θελησεις να ζησουμε κατι ουσιαστικο τοτε κ μονο να με θυμηθεις"
    εγω ετσι ακριβως ειπα στον δικο μου κ εμεινε μονος του 12 μερες..κ μετα σου ειπα τι εγινε.
    ολα θα πανε καλα ειμαι σιγουρη..
    αχ μαρεσε παρα πολυ ο τροπος που το χειριστηκες και ολη η εξελιξη!!! χαρα στην υπομονη σουυ..κατι τετοιο ειπα να κανω και εγω..να τον αφησω να παρει τον χρονο του και οπου βγειι..η αληθεια ειναι ναι οτι ειναι πολυ εγωιστης..αλλα αυτο που με κανει να μενω εδω ακομη..ειναι αυτα που εχει κανει για μενα...δεν εχω σκοπο να παρακαλεσω αλλο...κανεις δεν το αξι2ει αυτο...εδω κατεληξα...αν θελει να γυρισει ειμαι διατεθημενη να τον περιμενω...αν θελει να φυγει..θα χαρω αν ειναι καλα..τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο..θα με πονεσει θα κλαψω αλλα καποια στιγμη θα σηκωθω..

Senior Member
    κ για μενα ο δικος μου ειχε κανει πολλα..απειρα.. κ με ειχε σκλαβωσει.
    κ ηταν τοσο ονειρικα ολα που ενιωσα τρομερα ερωτευμενη! δεν το πιστευα!
    κ τελικα σκατουλες μετα απο λιγο καιρο..οπως μου τα εδωσε ολα , ετσι κ με αδειασε μετα.
    λοιπον ξεκολλα! παρε τα πανω σου αμεσως.μη του δειξεις αδιαφορια.δειξε του σοβαροτητα κ υπευθυνοτητα.μην αρχισεις να βγαινεις να τα πινεις! κ να χορευεις στα τραπεζια.
    απλα στειλε του ενα μνμ πυο να λεει αυτα που σου ειπα..
    κ ταπεινα αποσυρσου...κ αφησε τον να σκεφτει.
    οκ? κ μην σηκωσεις το κουλο σου να παρεις ουτε μισο τηλ..
    θα μιλας εδω μαζι μας κ θα περασουν οι μερες.
    ομως κανε δηλωση τρανταχτη!..οχι μαλακιες..οτι "σε αφηνω να σκεφτεις..σε θλεω πολυ..κ επειδη δεν θελω αλλο πληγωμα, παρε το χρονο σου κ σκεψου.εγω δεν σε ξαναενχολω..οταν νιωσεις οτι θελεις κατι ουσιαστικο τοτε παρε με τηλ".
    αυτο..κ αραξε κ κοψε αντιδραση.
    ειμαι σιγουρη οτι θα θορυβηθει κ θα χεστει λιγο πανω του..
    ετσι γινεται παντα.
    αρκει να το διαχειριστεις σωστα.
    οκ?καντο κ δεν θα χασεις! κ να μην γυρισει τοτε παλι κερδισμενη θα εισαι.
    τα πρακαλια αστα γραψε τα εδω σε εμας ..εμεις δεν εχουμε προβλημα..χεχε..
    εγω ρε συ οδηγουσα κ εκλαιγα κ μπροστα του φανηκα πολυ δυναμικη ..
    θα παει καλα θα δεις! ειμαι σιγουρη! αλλα αν ξαναρθει για σεξ ..προσοχη!! μην του κατσεις! να εισαι πουλ σοβαρη! για να δει οτι εχει να κανει με σοβαρο ατομο κ οχι μαλακιες τωρα...

Senior Member
    μολις με πηρε τηλεφωνο...το σηκωσα...μου ειπε αν ειμαι καλα,τι θα κανω μετα,αν θα βγω,καταλε οτι δεν ειμαι καλαα και του ειπα για τις αναγουλες....αλλα οχι για τη καθυστερηση...αγχωθηκε,ανυσ ηχησε...μου ειπε να παω σε γιατρο να το κοιταξω το συντομοτερο και με ρωτησε αν εχω 2αλαδες και γενικα το πηγαινε προς τη περιοδο μου αλλα το απεφευγα...

Senior Member
    Bασικά οι άντρες τις περισσότερες φορές κάνουμε λάθος επιλογές και όχι μονάχα στο κομμάτι το ερωτικό. Υπήρξαν περιπτώσεις που και εγώ έτυχα σε σούργελα αυτό όμως δεν επηρέασε την επόμενη μου σχέση, γιατί πολύ απλά δεν δίνεις την ευκαιρία στον άλλο να σου δείξει τον εαυτό του και πόσο μάλιστα με το να κάθεσαι και να συγκρίνεις καταστάσεις. Τραγικό θαρρώ, ο καθένας είναι διαφορετικός δεν τσουβαλιάζεις τα πάντα και δεν ψάχνεις να βρεις ομοιότητες με προηγούμενες καταστάσεις, αυτό πάει να πει ότι τραβάς σκάλωμα και δεν αφήνεις το εαυτό σου να προχωρήσει παρακάτω.

Πιστεύω ότι το παλικάρι έχει θέμα, αν για σου έκανε τέτοια μανούρα για φάσεις του παρελθόντος φαντάσου το τι μπορεί να κάνει για κάτι σοβαρό... Στο χέρι σου είναι το πως θα το διαχειριστείς.
    Countless as the sands of the sea are human passions

Senior Member
    Quote Originally Posted by Numenor View Post
    Bασικά οι άντρες τις περισσότερες φορές κάνουμε λάθος επιλογές και όχι μονάχα στο κομμάτι το ερωτικό. Υπήρξαν περιπτώσεις που και εγώ έτυχα σε σούργελα αυτό όμως δεν επηρέασε την επόμενη μου σχέση, γιατί πολύ απλά δεν δίνεις την ευκαιρία στον άλλο να σου δείξει τον εαυτό του και πόσο μάλιστα με το να κάθεσαι και να συγκρίνεις καταστάσεις. Τραγικό θαρρώ, ο καθένας είναι διαφορετικός δεν τσουβαλιάζεις τα πάντα και δεν ψάχνεις να βρεις ομοιότητες με προηγούμενες καταστάσεις, αυτό πάει να πει ότι τραβάς σκάλωμα και δεν αφήνεις το εαυτό σου να προχωρήσει παρακάτω.

Πιστεύω ότι το παλικάρι έχει θέμα, αν για σου έκανε τέτοια μανούρα για φάσεις του παρελθόντος φαντάσου το τι μπορεί να κάνει για κάτι σοβαρό... Στο χέρι σου είναι το πως θα το διαχειριστείς.
    εχει προβλημα απο τις προηγουμενες σχεσεις του? αυτο εννοεις? αν ναι...εγω τι θα μπορουσα να κανω τωρα για να αλλαξει ολο αυτο..πως θα μου προτεινες να το δειαχειριστω?

Senior Member
    Για να έχουμε καλό ερώτημα, το background του παλικαριού ποιό είναι;
    Και όταν στην αρχή λες ότι είναι υπέροχος άνθρωπος και κάνει πράγματα για να είσαι εσύ καλά, τί ακριβώς εννοείς;

Senior Member
    Quote Originally Posted by 85Eon View Post
    Για να έχουμε καλό ερώτημα, το background του παλικαριού ποιό είναι;
    Και όταν στην αρχή λες ότι είναι υπέροχος άνθρωπος και κάνει πράγματα για να είσαι εσύ καλά, τί ακριβώς εννοείς;
    οταν λες backround? εννοεις το παρελθον του? οταν λεω κανει πραγματα...απο τη πρωτη μερα που με γνωρισε...συνεχεια βολτες,εξοδους,να ερχεται τα χαραματα κατω απο το σπιτι μου,να με παει σε αλλες πολεις βολτες με τη μηχανη,το αυτοκινητο,οποια ωρα και να του 2ητουσα να τον δω θα τον εβλεπα,παρατουσε την οικογενεια του και τη δουλεια του για μενα.μου ετοιμασε τα γενεθλια μου.εκλεισε τραπε2ι για φαγητο μου εκανε εκπληξη με τουρτα,και πολυ απλα οταν δεν ημουν καλα ή δεν ειχα διαθεση φροντι2ε να μου τη φτιαχνει παντα..

Senior Member
    Νωρίτερα, διάβασα στα προηγούμενα ποστς ότι ο άνθρωπος που κάνατε παρέα πριν απ' το παλικάρι που είστε μαζί τώρα, είναι φίλοι, σωστά αντιλήφθηκα;
    Και σκέφτομαι τώρα μήπως αυτό έχει να κάνει περισσότερο.

Senior Member
    Νωρίτερα, διάβασα στα προηγούμενα ποστς ότι ο άνθρωπος που κάνατε παρέα πριν απ' το παλικάρι που είστε μαζί τώρα, είναι φίλοι, σωστά αντιλήφθηκα;
    Και σκέφτομαι τώρα μήπως αυτό έχει να κάνει περισσότερο.
    δεν καναμε παρεα..ειχα εγω μια σεξουαλικου περιεχομενου συ2ητηση με αυτον...Για να μην μπερδευομαστε θα τον ονομασουμε Α...ο Α λοιπον κανει παρεα με το αγορι μου.φιλοι κολλητοι δεν ειναι.αλλα κανουν παρεα.απο εκει λοιπον το αγορι μου εμαθε για τη συνομιλια που ειχα εγω με τον Α τεσσερις μηνες πριν τον γνωρισω.

Senior Member
    Μπορεί να έχει μια + βαρύτητα ξες.
    Βάλε λίγο τον εαυτό σου στην θέση του, αν τύχαινε σε σένα πως θα ένιωθες;
    (Προσπαθώ να βρώ "άγκυρες", απ' ότι κατάλαβες, γιατί γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να παλέψεις για τη σχέση σας. Αν είναι καλό παιδί όντως, θα το εκτιμήσει και αν του δώσεις χρόνο μπορει να σε ανταμοίψει στο μέλλον, μπορεί όμως τώρα να θέλει λίγο χρόνο ώστε να ξεκαθαρίσει το πεδίο με τον φίλο του, λέω.. δεν ξέρω κιόλας...... συνάμα θα πρέπει και συ να πάρεις το χρόνο σου και να σκεφτείς - δώστε στη σχέση σας το φιλί της ζωής, μη μείνετε μόνοι σας δεν αξίζει, δεν κάνει ο άνθρωπος να είναι μόνος του)

Senior Member
    (Προσπαθώ να βρώ "άγκυρες", απ' ότι κατάλαβες, γιατί γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να παλέψεις για τη σχέση σας. Αν είναι καλό παιδί όντως, θα το εκτιμήσει και αν του δώσεις χρόνο μπορει να σε ανταμοίψει στο μέλλον, μπορεί όμως τώρα να θέλει λίγο χρόνο ώστε να ξεκαθαρίσει το πεδίο με τον φίλο του, λέω.. δεν ξέρω κιόλας...... συνάμα θα πρέπει και συ να πάρεις το χρόνο σου και να σκεφτείς - δώστε στη σχέση σας το φιλί της ζωής, μη μείνετε μόνοι σας δεν αξίζει, δεν κάνει ο άνθρωπος να είναι μόνος του)
    Φιλαράκι είσαι φοβερός!Μπήκες με την μία στο νόημα!
    Kapakapa επειδή θέλω να γράψω πράγματα που δεν τα επιτρέπει το Forum,αν συμπληρώσεις 50 Posts,θα σου στείλω Pm με την άποψή μου!
    Μέχρι τότε σαν συμβουλή για τον άνθρωπο αυτό έχω να σου δώσω την εξής:Mην πάρεις αποφάσεις βιαστικές ακόμα!

Senior Member
    δεν θα ενιωθα καλα η αληθεια ειναι..γιαυτο προσπαθω και καθε φορα τον δικαιολογω και ψαχνω να βρω το ανοιχτο ''παραθυρακι'' σε ολο αυτο...ωρες ωρες σκεφτομαι οτι ειναι πολυ υπερβολικος,κτητικος,εγωισ της αλλα απο την αλλη λεω παρακαλαω τοσες μερες..ανταποκριση δεν βλεπω..ας ακολουθησω λοιπον αυτο που θελει..λιγο χρονο..να σκεφτει καποια πραγματα..ειμαι διατεθημενη να το παλεψω γιαυτον τον ανθρωπο..ωστοσο στο χερι του ειναι αν θα συνεχισουμε η οχι...με τον φιλο του δεν πιστευω οτι εχει να ξεκαθαρισει κατιι..δεν ειχαν και αριστες σχεσεις..απλα εκαναν που και που παρεα,μιλουσαν,στο χαβαλε παντα..οχι κατι αλλο..αυτον τον ενοχλησε που δεν του το ειπα εγω και το εμαθε απο εκεινον...γιαυτο απογοητευτηκε..

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Φιλαράκι είσαι φοβερός!Μπήκες με την μία στο νόημα!
    Kapakapa επειδή θέλω να γράψω πράγματα που δεν τα επιτρέπει το Forum,αν συμπληρώσεις 50 Posts,θα σου στείλω Pm με την άποψή μου!
    Μέχρι τότε σαν συμβουλή για τον άνθρωπο αυτό έχω να σου δώσω την εξής:Mην πάρεις αποφάσεις βιαστικές ακόμα!
    να μου στειλεις θα ηθελα να ακουσω την αποψη σου...

Page 5 of 19 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast