τρομος της αιωνιοτητος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Banned
    Quote Originally Posted by aeolus74 View Post
    Βασικά... για να είμαι ειλικρινείς η αρχική ερώτηση που ήθελα να υποβάλω στον Nox ήταν αν παίρνει ναρκωτικά. Την άλλαξα όμως γιατί μου φάνηκε κάπως .... απότομη. Πάντως όλα τα καταλαβαίνεις ρε συ, πουλιά στον αέρα πιάνεις Μ87!

Κάτι μου λέει ότι θα με βλέπεις στον ύπνο σου σήμερα.
    Όλο πουλιά σκέφτεσαι! Θα σου στείλω τον Nox να σου κάνει παρέα το βράδυ Διπρόσωπη Σουπιά - Γατάκι!

Member
    Quote Originally Posted by favvel View Post
    Nox..συγχαρητήρια τα περιέγραψες πολύ κατανοητά και απλά..
    κι εγώ το πίστευα αυτό ότι με κάποιον τρόπο γινόμαστε τροφή σε κάποιες άλλες οντότητες ανώτερες από μας κατά τον ίδιο τρόπο που κι εμείς τρεφόμαστε με ζώα και φυτά,τα οποία θεωρούμε κατώτερες μορφές ύπαρξης..
    απλά δεν ήξερα ακριβώς λεπτομέρειες για το πώς γίνεται αυτό..εσύ μας άνοιξες τα μάτια!
    προφανώς θα έχεις διαβάσει αρκετά..

και το ερώτημα τώρα είναι το εξής: πώς θα ξεφύγουμε απ'τη μοίρα μας?
    πώς θα γίνουμε άγιοι?μήπως έχεις και γι αυτό καμιά απάντηση?
    με ενδιαφέρει πολύ να ακούσω γνώμη σου..

αλλά δε κατάλαβα κάτι..πώς γίνεται με το που χάνεις και το γήινο και το αιθερικό σου σώμα να χάνεται η μνήμη και η προσωπικότητά σου,ενώ την ίδια στιγμή όλες οι πράξεις σου αποθηκεύονται στα ακασικά αρχεία?

το βίντεο δεν το είδα ακόμα..

σ'ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτήν τη δημοσίευση!
    Αν θέλεις να σωθείς, αναζήτησε την γνώση, προσκάλεσε στην ζωή σου τον Αληθινό Θεό, ψάξε τον Ιησού Χριστό και τις διδασκαλίες του που αποκρύφτηκαν. Το να σωθείς σημαίνει να κάνεις Save το αιθερικό σου σώμα.

Οι Εξωγήινοι θεοί δεν είναι πραγματικοί θεοί, αλλά άλλης μορφής όντα. Δεν φαντάζεσαι πόσο τους πονάει η ιστορία του Ιησού Χριστού. Ο Ιησούς ήταν δικός τους, έχει αστρικό αίμα Τιτάνων και Ολύμπιων Θεών και ακολούθησε τον δρόμο των Ολύμπιων. Προοριζόταν μάλιστα να πάρει ηγετική θέση στον πλανήτη Γη, όμως δεν ήταν σαν αυτούς. Ήταν φιλάνθρωπος. Μετά τον Δία, ο Ιησούς έκανε επίσης πολύ μεγάλη ζημιά στο Κρόνιο σύστημα. Ο Ιησούς είναι πιο φωτεινός διότι δεν κατέστρεψε ποτέ ανθρώπους, ενώ ο Δίας έχει δημιουργήσει ακόμη και τεχνητούς κατακλυσμούς στο παρελθόν γιατί ναι μεν είναι φιλάνθρωπος, αλλά δεν ήθελε να γίνουν ίδιοι και όμοιοι με αυτόν όλοι οι άνθρωποι.

Στα βιβλία τους φαίνεται ότι τον μισούνε διότι ο Ιησούς που ήταν και αυτός θεάνθρωπος τους χάλασε τα σχέδια. Τον αποκαλούνε προδότη. Ενώ στην ουσία οι Κρόνιοι Τιτάνες είναι οι αρχικοί αποστάτες και προδότες του λόγου του Αληθινού Θεού .

Δεν κατάφεραν να αποκρύψουν τα πάντα εντελώς, στην Καινή Διαθήκη θα βρεις για παράδειγμα ξεκάθαρα να λέει ότι όσοι ακολουθήσουν τον Σατανά θα τους καταβροχθίσει ο Δεύτερος Θάνατος, δεν θυμάμαι ακριβώς τα λόγια. Ο Σατανάς αντιπροσωπεύει προφανώς το Κρόνιο Σύστημα που θέλει τον άνθρωπο να κοιμάται όρθιος και να ονειροβατεί στην καθημερινότητα σαν ένα ρομπότ, ώστε να πέσει στην παγίδα των Δαιμόνων.

Είναι τραγική ειρωνεία να προτείνω τον Χριστό ενώ δεν τον ακολουθώ, αλλά ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου λέει ένα ρητό.

Αν νομίζεις ότι οι Άγιοι είναι πολύ μακριά από εμάς τους απλούς ανθρώπους, δεν έχεις παρά να δεις το παρακάτω βίντεο όπου παρουσιάζεται ένα θαύμα ενός Αγίου που τον κάλεσαν με την σκέψη τους οι άνθρωποι και ήρθε ορατός μόνο στον εγκέφαλο του αρρώστου.

Συγκλονιστικό Θαύμα του Αγίου Ραφαήλ σε Ετοιμοθάνατο Άπιστο:

https://www.youtube.com/watch?v=WYM6BtFU-hU

Η νοσοκόμα, που λέει το βίντεο, δεν μπορούσε να τον δει διότι η εικόνα του εξωτερικού κόσμου δημιουργείται στον εγκέφαλό μας. Ο εγκέφαλος είναι ένα ηλεκτρομαγνητικό όργανο. Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα λειτουργούν ως φορέας των αιθερικών μηνυμάτων. Έτσι λοιπόν ο Άγιος επέλεξε το αθάνατο αιθερικό του σώμα να γίνει μόνο ορατό στον ένα άνθρωπο μέσω του ηλεκτρομαγνητισμού. Δεν υπάρχει τίποτα μεταφυσικό σε όλο αυτό.

Όλα είναι μέσα στα πλαίσια της φυσικής που δεν διδαχτήκαμε στο σχολείο. Επίσης ένας νεκρός μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή και να παρουσιαστεί με εξωτερικά μέσα αντί να εκδηλωθεί μέσα στο ηλεκτρομαγνητικό μας μυαλό. Υπάρχει το φαινόμενο όπου ένας νεκρός κάνει το τηλέφωνο να χτυπά στο σπίτι και όταν το σηκώσουν ακούνε τον νεκρό να μιλάει με την φωνή του! Το αιθερικό του σώμα μπορεί να το κάνει αυτό με το τηλέφωνο. Μάλιστα υπάρχουν χιλιάδες στον πλανήτη που έχουν δεχτεί τηλεφωνήματα από νεκρούς, σας καλώ να το ψάξετε!
    Last edited by Nox; 06-07-2016 at 02:33.
    Ho Drakon Ho Megas

Member
    Quote Originally Posted by M87 View Post
    Όλο πουλιά σκέφτεσαι! Θα σου στείλω τον Nox να σου κάνει παρέα το βράδυ Διπρόσωπη Σουπιά - Γατάκι!
    Αυτό τώρα ήταν εξυπνάδα;;;

Μιλάς με τον aeolus74. Εγώ που κολλάω;

Ότι να ναι.
    Ho Drakon Ho Megas

Senior Member
    υπαρχει ενα black metal συγκροτημα που λεγεται marduk

Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    υπαρχει ενα black metal συγκροτημα που λεγεται marduk
    https://www.youtube.com/watch?v=gkTb9GP9lVI
    Ho Drakon Ho Megas

favvel
    Guest
    στο παρελθόν είχα διάφορες εμπειρίες που κανονικά αποδεικνύουν πως έχω βοηθηθεί απ'το θεό..
    τον έχω επικαλεστεί αρκετές φορές..άλλες φορές με βοηθούσε άλλες όχι ίσως επειδή αυτό που ζητούσα ήτανε λάθος όπως το να λυτρωθώ στέλνοντάς μου το θάνατο..
    αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιος είναι ο αληθινός θεός..δυσκολεύομαι να πιστέψω στον Ιησού Χριστό και μόνο αποκλείοντας πχ το Βούδα..γενικά στη ζωή μου δυσκολεύομαι να δεσμευτώ σε μία μόνο κατεύθυνση..τις κοιτάζω όλες ταυτόχρονα και στο τέλος μπερδεύομαι και δεν ακολουθώ καμία..αυτό ισχύει στα πάντα..και με το επάγγελμα τα ίδια..

όσο για τον εγκέφαλο και τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα,πληροφοριακά..είχα γνωρίσει έναν πολύ παράξενο άνθρωπο που μου είχε πει μια φορά πως οι λάμπες της ΔΕΗ στο δρόμο αναβόσβηναν μόλις πέρναγε από κοντά..
    Χάρη σε αυτόν έπαθα ό,τι έπαθα..χάρης δεν ξέρω αν είναι αλλά εξαιτίας του έπαθα ψύχωση..

μ'αρέσει που στην υπογραφή σου έχεις βάλει το Η(η παλιά δασεία δεν είναι?) μπροστά απ'το ο..

ψάχνομαι κι εγώ κατά καιρούς αλλά όχι συστηματικά όπως εσύ..ούτε έχω τις γνώσεις σου..
    μόνο ό,τι τύχει να διαβάσω στο ίντερνετ..
    μήπως έχεις να μου προτείνεις κανά καλό βιβλίο?
    γιατί ακόμα κι αν πειστώ πως ο Χριστός είναι ο αληθινός θεός δε μου φτάνει αυτό..
    δε μου φτάνει να πιστέψω στο Χριστό όπως κάνει πχ η μάνα μου και να πιάνομαι απ'αυτόν ή από κάποιον άγιο όποτε χρειάζομαι βοήθεια..
    θα ήθελα κι εγώ να δω στην αλήθεια με τα μάτια μου..να την νιώσω στο πετσί μου..
    θα ήθελα έτσι να αποκτήσει νόημα η ζωή μου..
    άμα θέλεις στείλε μου σε πμ κάποιο βιβλίο που θεωρείς ότι σου άνοιξε τα μάτια..
    σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων..

μόλις είδα στο άλλο θρεντ "σύνδρομο άσπεργκερ" ότι μου προτείνεις πώς να βρω κάποια βιβλία στο ίντερνετ..
    τα αγγλικά μου δεν είναι και πολύ καλά αλλά με ένα λεξικό αγκαλιά θα το κουτσοπαλέψω..
    να'σαι καλά!!
    Last edited by favvel; 06-07-2016 at 08:47.

Senior Member
    Quote Originally Posted by M87 View Post
    Μα πόσο ακόμα θέλεις να προβάλεις την ανοησία σου? Δεν σου φτάνει τόσο που έχεις εκτεθεί, θέλεις κι άλλο? Έχεις σκάσει επειδή οι κακοήθειες σου δεν βρίσκουν τόπο και με ακολουθείς στα ποστ που κάνω για να με ενοχλείς. Οι τακτικές αυτές καθώς και οι γελοίοι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιείς εις βάρος μου, μαρτυρούν μονάχα τον πανικό σου, και την αδυναμία σου να διαχειριστείς την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι, και για την οποία ευθύνεσαι εσύ. Καλά ξεμπερδέματα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nox View Post

Τα γνωρίζω όλα αυτά γιατί ασχολήθηκα και πλησίασα περίεργους κύκλους... Το ένα φέρνει το άλλο μετά και σου προτείνουν περισσότερα πράγματα. Μέχρι που μου δόθηκε η δυνατότητα να γίνω ένας πράκτορας των Εξωγήινων κι εγώ, με την ανταλλαγή αστρικού DNA μετά θάνατον θα με κάνανε έναν από αυτούς. Θα δαιμονοποιούμουν κατά κάποιο τρόπο. Μου δόθηκε γραπτό υλικό το οποίο διάβασα. Αλλά κάνοντας λάθη και επειδή δεν συμπεριφέρθηκα όπως θα ήθελαν... με κάνανε πέρα τελικά! Με αποκλείσανε και δεν μου έδωσαν το δικό τους αιθερικό DNA ώστε να μπορέσω να μεταλλαχθώ πνευματικά. Τώρα δεν μου επιτρέπουν να γίνω ένας από αυτούς, έχασα την ευκαιρία. . Επίσης υπάρχουν και αντίπαλες δυνάμεις ευτυχώς. Υπάρχουν πολλοί καλοί και φιλάνθρωποι Aliens και κρατιούνται οι ισορροπίες.n
    Για καποιον περιεργο λογο , σε πιστευω .................μπορω να παρακολουθησω , ως θεατης , χωρις να γινω μελος ? παντα ηθελα να γινω πρακτορας , βεβαια εχω προτυπο τον Bond , αλλα στην αναβροχιά ............το πιστευω οτι οι Αλιενς ειναι φιλανθρωποι , τοσο προηγμενοι πολιτισμοι , μονο φιλανθρωποι θα μπορουσαν να ειναι .............. ειδες αν εχουν λειζερς ? η φειζερς ? τσαντιζονται ? εχω διαβασει οτι μοιαζουν μεμας ,μονο που στην θεση της μυτης εχουν ενα μαρουλι , αληθευει ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nox View Post
    Τα γνωρίζω όλα αυτά γιατί ασχολήθηκα και πλησίασα περίεργους κύκλους... Το ένα φέρνει το άλλο μετά και σου προτείνουν περισσότερα πράγματα. Μέχρι που μου δόθηκε η δυνατότητα να γίνω ένας πράκτορας των Εξωγήινων κι εγώ, με την ανταλλαγή αστρικού DNA μετά θάνατον θα με κάνανε έναν από αυτούς. Θα δαιμονοποιούμουν κατά κάποιο τρόπο. Μου δόθηκε γραπτό υλικό το οποίο διάβασα. Αλλά κάνοντας λάθη και επειδή δεν συμπεριφέρθηκα όπως θα ήθελαν... με κάνανε πέρα τελικά! Με αποκλείσανε και δεν μου έδωσαν το δικό τους αιθερικό DNA ώστε να μπορέσω να μεταλλαχθώ πνευματικά. Τώρα δεν μου επιτρέπουν να γίνω ένας από αυτούς, έχασα την ευκαιρία. Έτσι λοιπόν από εκδίκηση βγάζω αρκετά πράγματα στην δημοσιότητα, το μόνο πράγμα που με σώζει είναι ότι οι ανώτεροι θεοί τους είναι πολύ τυπολάτρες με τον ερπετοειδή τους νου και εξαναγκάζονται να ακολουθούν τις εντολές των παλαιότερων θεών που απαγορεύουν ρητά την δολοφονία και την καταστροφή των απλών ανθρώπων. Επίσης υπάρχουν και αντίπαλες δυνάμεις ευτυχώς. Υπάρχουν πολλοί καλοί και φιλάνθρωποι Aliens και κρατιούνται οι ισορροπίες.

Στην αρχή μας δημιούργησαν οι Τιτάνες Θεοί, όμως πολλά από τα παιδιά τους, οι λεγόμενοι Ολύμπιοι Θεοί, επαναστάτησαν διότι είναι φιλάνθρωποι. Ο ολύμπιος Δίας κάποτε πολέμησε με τον τιτάνα Τυφώνα και έκανε μεγάλη ζημιά στο Κρόνιο σύστημα.

Η ιστορία της μάχης του Δία με τον Τυφώνα είναι επίσης γνωστή και ως μάχη του Μαρντούκ με την Τιαμάτ.

Marduk = Zeus
    Tiamat = Typhon
    EEEEEE! Τώρα μάλιστα! Έτσι εξηγούνται όλα....

Banned
    χεχε... χλευάζετε ε? αλλα αν ειχατε μεγαλωσει διδασκομενοι αυτα θα τα πιστευατε σαν θρησκεια σας... αντι αυτου πιστευετε αλλα ''τρελλα'' πραγματα που λενε οι θρησκείες που διδαχτεικατε...

συμπερασμα... όλα είναι πιθανα

αν δεν βαριεστε και ξερε αγγλικα... david icke.. υπαρχουν τελικα και αλλοι ''τρελλοι''

https://www.youtube.com/watch?v=EKS2e3-z2js

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    χεχε... χλευάζετε ε? αλλα αν ειχατε μεγαλωσει διδασκομενοι αυτα θα τα πιστευατε σαν θρησκεια σας...
    Ένα δίκιο το έχεις

Senior Member
    χεχε... χλευάζετε ε? αλλα αν ειχατε μεγαλωσει διδασκομενοι αυτα θα τα πιστευατε σαν θρησκεια σας... αντι αυτου πιστευετε αλλα ''τρελλα'' πραγματα που λενε οι θρησκείες που διδαχτεικατε...
    s[/video]
    Mπορει , αγαπητε noumac , να εχω μεγαλωσει διδασκομενος τα ' καθιερωμενα ' , αλλα αυτο δεν αποκλειει οτι ειμαι ανοιχτο μυαλο , να δεχτω και αλλες αποψεις , ασχετως αν κανω λιγουλακι πλακιτσα , ειμαι πολυ open minded , καθολου φανατισμενος , ολα τα τα κανω consider , τιποτα δεν ειναι βεβαιον , ο φανατισμος μενοχλει , ειτε υπερ μιας αποψης , ειτε κατα ............................

Banned
    Μα πόσο ακόμα θέλεις να προβάλεις την ανοησία σου? Δεν σου φτάνει τόσο που έχεις εκτεθεί, θέλεις κι άλλο? Έχεις σκάσει επειδή οι κακοήθειες σου δεν βρίσκουν τόπο και με ακολουθείς στα ποστ που κάνω για να με ενοχλείς. Οι τακτικές αυτές καθώς και οι γελοίοι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιείς εις βάρος μου, μαρτυρούν μονάχα τον πανικό σου, και την αδυναμία σου να διαχειριστείς την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι, και για την οποία ευθύνεσαι εσύ. Καλά ξεμπερδέματα!
    Απλά απάντησα με τρόπο ανάλογο με τα όσα υπαινίχθηκες και εσύ για μένα.

Βασικά... για να είμαι ειλικρινείς η αρχική ερώτηση που ήθελα να υποβάλω στον Nox ήταν αν παίρνει ναρκωτικά. Την άλλαξα όμως γιατί μου φάνηκε κάπως .... απότομη. Πάντως όλα τα καταλαβαίνεις ρε συ, πουλιά στον αέρα πιάνεις Μ87!

Κάτι μου λέει ότι θα με βλέπεις στον ύπνο σου σήμερα.
    Και σε ότι αφορά αυτό εδώ:

αν δεν βαριεστε και ξερε αγγλικα... david icke.. υπαρχουν τελικα και αλλοι ''τρελλοι''
    Μην πάτε μακριά. Ο Jean-Claude Juncker δήλωσε ότι οι εξωγήινοι ανησυχούν [“plusieurs des dirigeants d’autres planètes”] επί λέξη. Υπάρχει και σχετικό βιντεάκι:

http://youtu.be/QM-KVAXY7Gs

Εγώ ελπίζω να τον πάρουν και να γυρίσουν στον πλανήτη τους μπας και ησυχάσουμε.

Member

Όντως. Όλα είναι πιθανά. noumac, είσαι σε καλό δρόμο.

Η ζωτική ενέργεια του ανθρώπινου Αστρικού Σώματος έχει υψηλή συνειδησιακή συχνότητα, οπότε το Lifeforce μας είναι το μυστικό της αθανασίας για αυτές τις οντότητες που μας βλέπουν ως τροφή. Μάλιστα όσοι άνθρωποι μυηθούν για να γίνουν σαν και αυτούς, πρέπει να μάθουν τις τεχνικές ώστε να πίνουν το Life-Force των υπόλοιπων ανθρώπων. Στην ουσία πρόκειται για τους λεγόμενους βρυκόλακες! Τα Vampires υπάρχουν.

Δεν τους κάνει να πιούν από την συμπαντική ενέργεια. Μπορώ να παρομοιάσω την Συμπαντική Αιθερική Ενέργεια ως τον Ωκεανό της Θάλασσας. Αν βρεθείτε σε μια βάρκα ναυαγοί μέσα στο πέλαγος θα πεθάνετε από δίψα διότι δεν μπορείτε να πιείτε το θαλασσινό νερό κι ας είναι άφθονο και άπειρο. Χρειάζεστε πόσιμο νερό από το βρύση. Έτσι λοιπόν το νερό της βρύσης μπορεί να παρομοιαστεί με την Ζωτική Ενέργεια των ζωντανών όντων. Όσο πιο εξελιγμένο είναι ένα όν, τόσο πιο ανώτερη ενέργεια έχει.

Οι σκηνοθέτες της ταινίας MATRIX έβαλαν πάλι τα δυνατά τους, δημιούργησαν την ταινία Jupiter Ascending που δείχνει την αλήθεια.

https://www.youtube.com/watch?v=THVFkk-sEus

Την έχετε δεί;
    Ho Drakon Ho Megas

Banned
    εγω την ειδα, ωραια ταινια..

φιλε ΝΟΧ δεν ξερω αν είμαι σε καλο δρομο η όχι.. ξερω μονο ότι ειδα και ακουσα... ημουν σε διλλημα πριν λιγα χρονια να συνεχισω να εμπιστεύομαι τα αυτια και τα ματια μου όπως ελεγα παντα.. ότι πιστευω μονο ότι βλεπω και ακουω!! η να τα ακυρωσω όλα ως φαντασιοπληξιες

Page 2 of 2 FirstFirst 12