'Εχω πρόβλημα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 15 of 15
    Senior Member

'Εχω πρόβλημα

Έχω πρόβλημα. Δεν επιβιώνω.... δεν μπορώ να στεριώσω σε μια δουλειά και είμαι κολλημένη στο παρελθόν και σε όλα τα δυσάρεστα!

Senior Member
    Επειδή δεν επιβιώνεις κολλάς όχι κολλάς και δεν επιβιώνεις φαύλος κύκλος είναι ρε δελφιναρα μου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Φυσικά και έχεις πρόβλημα Ολγίτσα μου....αφού πριν 20 χρόνια έκλεψες τον γκόμενο της φίλης σου και μάλιστα μες την εκκλησία....
    Τώρα πας σε καμμιά εκκλησία ή τις Κυριακές βλέπεις τα πρωινά την Σπυροπούλου στην τηλεόραση;

Δελφινι μου, σημασια εχει ποσο πεισμα εχεις να δεις πως θα το λυσεις αυτο το προβλημα. Ισως να μην ηταν καλη ιδεα που διεκοψες την αγωγη. Απο τοτε π σταματησες την δουλεια και την αγωγη εχει επανελθει το παλιο κακο βιωμα μεσα σου και βασανιζεσαι. Καλο μηνα και ευχομαι να κανεις μια αλλαγη καλη για εσενα !
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Ελα βρε Ολγα , προφανως εισαι σε κακη διαθεση σημερα , και τα βλεπεις μαυρα , αμα σου φτιαξει καπως η διαθεση , θα τα δεις αλλιως ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Δελφινι μου, σημασια εχει ποσο πεισμα εχεις να δεις πως θα το λυσεις αυτο το προβλημα. Ισως να μην ηταν καλη ιδεα που διεκοψες την αγωγη. Απο τοτε π σταματησες την δουλεια και την αγωγη εχει επανελθει το παλιο κακο βιωμα μεσα σου και βασανιζεσαι. Καλο μηνα και ευχομαι να κανεις μια αλλαγη καλη για εσενα !

Όχι δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πάρω αγωγή είμαι καλά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Όχι δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πάρω αγωγή είμαι καλά.
    Καλά είσαι!
    Με την αγωγή θα είσαι ακόμα καλύτερα!!!
    Θα χάσεις κιλά, θα γίνεις πιο όμορφη!!!
    Αφού θα είσαι πιο όμορφη, θα έχεις αυτοπεποίθηση!!!
    Αρα θα βρεις δουλειά, θα έχεις λεφτά, θα βγαίνεις!!!
    Αρα θα βρεις έναν άντρα να παντρευτείς, που τόσο πολύ το θέλεις!!!!

Δελφινι, όλα από μια καλή φαρμακευτική αγωγή ξεκινάνε με έναν καλό γιατρό!!!!
    Last edited by Mara.Z; 01-07-2016 at 10:06.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Φυσικά και έχεις πρόβλημα Ολγίτσα μου....αφού πριν 20 χρόνια έκλεψες τον γκόμενο της φίλης σου και μάλιστα μες την εκκλησία....
    Τώρα πας σε καμμιά εκκλησία ή τις Κυριακές βλέπεις τα πρωινά την Σπυροπούλου στην τηλεόραση;
    Πόσο δίκιο έχει η Diana1982!Η κλοπή του γκόμενου της φίλης σου πριν 20 χρόνια είναι κάτι το αξεπέραστο!
    Ορκίσου στο Forum 3 φορές πως δεν θα το ξανακάνεις ...ώστε να φύγει η κακοδαιμονία!

Senior Member
    Ειρωνεία και κοροίδία δε νομίζω πως έχουν θέση σ ένα τέτοιο φόρουμ. Μη βγάζετε τα κόμπλεξ σας κάνοντας αφ υψηλού ειρωνικά σχόλια πάνω στο αδύναμο σημείο κάποιου. Αν το θέμα του σας εκνευρίζει, μην το διαβάζετε- μην απαντάτε.

Δελφίνι, γκρινιάζοντας και αναμασώντας τα ίδια κ τα ίδια δεν πρόκειται ν αλλάξει τπτ.

Α. Αναφορικά με τη δουλειά, θυμάμαι πως είσαι νοσηλεύτρια, μια δουλειά δλδ με αρκετά καλές προοπτικές. Ψάξε στις αγγελίες, όλο κ κάτι θα βρεις. Επίσης δοκίμασε να δουλέψεις ως εκπαιδεύτρια σε ΙΕΚ. Η απασχόληση δεν είναι πολλών ωρών κ είναι σχετικά ευχάριστη, χωρίς το άγχος της κλινικής εργασίας. Ψάξε το.

Β. Θα παντρευτείς όταν καταλάβεις πως παντρευόμαστε γιατί αγαπάμε ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ και όχι γιατί πρέπει/ έτσι κάνουν όλοι. Επίσης προσπάθησε να καταλάβεις πως οι σχέσεις των ανθρώπων στα 40 είναι σε κάποια σημεία διαφορετικές απ ότι στα 20. Στα 40 πχ τα λίγα παραπάνω κιλά σου πολύ λιγότερο μετράνε απ όσο θα μετρούσαν στα 20. Η έλλειψη ενδιαφερόντων απ την άλλη, πολύ παραπάνω.

Senior Member
    Ειρωνεία και κοροίδία δε νομίζω πως έχουν θέση σ ένα τέτοιο φόρουμ. Μη βγάζετε τα κόμπλεξ σας κάνοντας αφ υψηλού ειρωνικά σχόλια πάνω στο αδύναμο σημείο κάποιου. Αν το θέμα του σας εκνευρίζει, μην το διαβάζετε- μην απαντάτε.
    Αγαπητέ/ή συμφορουμίτη/σσα,δεν έχουμε καμία διάθεση να ειρωνευτούμε την Ολγα.
    Αλλά έτσι γκρίνιαζα και εγώ τόσα χρόνια εως ότου μου είπε η ψυχολόγος ότι αυτοί πυ γκρινιάζουν είναι εκείνοι που δεν θέλουν ν'αλλάξουν και ρίχνουν το φταίξιμο πάντα στους άλλους!

Δελφίνι, γκρινιάζοντας και αναμασώντας τα ίδια κ τα ίδια δεν πρόκειται ν αλλάξει τπτ.
    Τώρα έρχεσαι στα λόγια μας όλων αυτών που τόσα χρόνια προσπαθούμε να βοηθήσουμε την Ολγα,με κανένα αποτέλεσμα!
    ΟΛΓΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΣΟΥ .

Senior Member
    Δελφίνι, έχε πάντα στο μυαλό σου το εξής:

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ/ ΠΡΑΞΕΙΣ Ή ΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

Μπορεί να ήταν χειρότερη.

Μπορεί να έβρισκες κάποιον άθλιο σύντροφο που δε θα σου φερόταν καλά.

Μπορεί να είχες παντρευτεί- χωρίσει και να ήσουν δυστυχής.

Μπορεί να ήσουν στον ίδιο παρονομαστή και να χρέωνες πάλι τη δυστυχία σου σε κάποιο περιστατικό πχ "παντρεύτηκα αυτόν ενώ με ήθελαν άλλοι και τώρα με παράτησε/ με κεράτωσε και είμαι 40 χοντρή και άσχημη και κανένας δε με θέλει". (πιθανό σενάριο)

Μπορεί να ήσουν αναγκασμένη να δουλεύεις 12ωρα σε δουλειές που σιχαίνεσαι για να τα βγάλεις πέρα. (πιθανότατο)

Μπορεί να μη ζούσες.

Μην παίρνεις ως δεδομένο ότι η πορεία σου θα ήταν άνετη, χαρούμενη και η ζωή σου ανέφελη.

ΚΟΙΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.... όπως λέει κ το αγαπημένο μου moto "DON'T LOOK BACK. YOU ARE NOT GOING THAT WAY"

Senior Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    ω.

Κι εγω εντοπισα ειρωνια και κοροιδια , και μουκανε πολυ ασχημη εντυπωση ................καλα τα λες , imagine .... το χιουμορ ειναι καλοδεχουμενο , η ειρωνεια , οχι ...............

Banned
    Δελφίνι φτιάξε μια επαγγελματική κάρτα και δες τι χρειάζεσαι από χαρτιά για να είσαι αποκλειστική νοσοκόμα για κάποιον. Μπορείς αν προτιμάς να το συγκεκριμενοποιήσεις αυτό (π.χ. για μεταχειρουργική αποθεραπεία, ή χρόνια νοσήματα, ή δερματολογικές περιπτώσεις κλπ). Βρες τα ιδιωτικά και δημόσια νοσοκομεία τα οποία είναι κοντά σου και άρχισε να την μοιράζεις στις γραμματείες των τμημάτων και τους θαλάμους.

Μπορεί ως επί το πλείστο να χρειαστεί να εργαστείς νύχτα, αλλά μιλάμε για νύχτα σε νοσοκομείο. Το προσωπικό είναι δίπλα σου να σε βοηθήσει αν χρειαστείς κάτι (οτιδήποτε). Το περιβάλλον είναι ασφαλές και θα βοηθάς μια οικογένεια να ξανα-ορθοποδήσει παίρνοντας πίσω τον ασθενή της. Πολύς κόσμος ζει και εργάζεται έτσι. Έχεις πιστέυω καλό πτυχίο και το μόνο που σου λείπει είναι η θέληση και ένα μικρό ρίσκο (πόσο κοστίζει η έναρξη και μερικές επαγγελματικές κάρτες);

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Καλά είσαι!
    Με την αγωγή θα είσαι ακόμα καλύτερα!!!
    Θα χάσεις κιλά, θα γίνεις πιο όμορφη!!!
    Αφού θα είσαι πιο όμορφη, θα έχεις αυτοπεποίθηση!!!
    Αρα θα βρεις δουλειά, θα έχεις λεφτά, θα βγαίνεις!!!
    Αρα θα βρεις έναν άντρα να παντρευτείς, που τόσο πολύ το θέλεις!!!!

Δελφινι, όλα από μια καλή φαρμακευτική αγωγή ξεκινάνε με έναν καλό γιατρό!!!!
    ολα αυτα τα κανει η φαρμακευτικη αγωγη ε; δεν μ λες μηπως εισαι σε παραληρημα; απο ποτε οι αγωγες αδυνατιζουν; θα βρει και γαμπρο;
    θα κανες τελεια διαφημιση για φαρμακα

ας μου εξηγησει κιολας καποιος το δελφινι επεενε αγωγη επειδη εκλεψε το γκομενο της φιλης της; αν ειναι ετσι δεν χρειαζεται φαρμακα η ιδια αλλα ο γιατρος της

Senior Member
    ας μου εξηγησει κιολας καποιος το δελφινι επεενε αγωγη επειδη εκλεψε το γκομενο της φιλης της; αν ειναι ετσι δεν χρειαζεται φαρμακα η ιδια αλλα ο γιατρος της
    χαχαχαχα πόσο δίκιο!