voi8eia
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3

Thread: voi8eia

Junior Member

voi8eia

Geia sas. exo ena provlima me tin melousa kouniada mou. loipon. katarxas zoume sto eksoteriko. edo kai ena xrono ego,o antras mou, h kouniada kai o antras tis exoume anoiksei ena estiatorio.kai anagkastika vlepomaste oloi ka8e mera. stis arxes,prin to magazi,vlepomastan 1 sto toso kai prospa8ousa na eimai filiki kai na tin plisiaso....kapoia stigmi arxise na me antigrafei. neo kourema ego? tin epomeni mera ekeini me to idio.rouxa papoutsia akomi kai to daxtilidi ton arravonon mou pige kai pire IDIO.se olous einai toso xaroumeni k aga8i.... ego stin arxi nomiza pos h8ele apla na r8oume konta k pigainame gia psonia klp.alla to pragma ksefuge. mexri kai pou pao se solarium ema8e kai erxetai mazi mou. oti kano oti trww to kanei k auth sto elomeno lepto. dn antexo allo....ston antra mou dn leo tipota giati exei egnoies me to magazi klp.kai ton agapo poli gia na tou fortono ki alla.ektos apo to 8ema "copy paste" exoume kai tin adiakrisia. oti koitakso sto kinito mou oti kouventa kano otidipote rotaei na ma8ei . leo kanena glikologo ston antra mou k erxetai sti mesi na akousei.katantaei aidia pia. prox9es xtipage to kinito mou kai to sikose auth. me poio dikaioma???kai i aderfi mou i idia dn 8a to ekane.anoigei tin tsanta mou xoris adeia gia na danistei to kragion mou pou ecoume to idio!!!!!!eleos. ego xtipao 12ora ka9e mera sto magazi. ekeini douleyei 6 ores tin imera(giati exei ena paidi 13 xronon pou fovatai mono tou ta mesimeria....)kai erxetai me ksini fatsa kai klaigetai:kourastika....tremoun ta podia mou....ego diladi ti na po???? pou ka8arizo kai olo to magazi kai kratao sxedon moni mou ti sala me tous pelates.dn tin antexo.ti sixa8ike i psixi moy. ena milo piano na fao.ti trws? 8elo ki ego. oraio tattooo. 9a kano k ego ena idio.... exo trela8ei. twra teleutaia tis milao mono gia ta tipika
    ..mpas kai katalavei oti einai spastikia. dn kserw ti na kano. kai mono pou ti vlepo mou xalaei oli i mera....

Banned
    Ε αραιώνεις αν σε εκνευρίζει τι άλλο να κάνεις?
    Το ότι ανοίγει τσάντες κλπ εσύ θα της έδωσες και τον αέρα, άμα σε ενοχλεί της τον κόβεις....της δείχνεις ότι σε ενοχλεί....

Senior Member
    Δεν είναι πρωτότυπο αυτο που περιγράφεις, συμβαίνει συχνά, ειδικά σε εργασιακούς χώρους. Εκτος δουλειάς σου τηλεφωνεί; Bλεπόσαστε;