Results 1 to 15 of 22
Thread: ΜΑΡΤΥΡΙΟ !!!
-
18-05-2016, 19:02 #1
ΜΑΡΤΥΡΙΟ !!!
Καλησπερα σας, εχω μερες να γραψω κατι κι αυτο γιατι αισθανομουν καπως καλυτερα τελευταια...Εδω και δυο τρεις μερες ομως παλι τα ιδια και χειροτερα.Ερχονται συνεχως βλασφημες σκεψεις και εικονες για τον Θεο και για Αγια προσωπα.Μπορει για παραδειγμα να διαβαζω κατι και να μου ερθει μια τετοια σκεψη οποτε να πρεπει να ξαναδιαβασω οτι διαβαζα χωρις να μου ερθει αυτη η σκεψη...απομνημονευω τι εκανα την ωρα που ηρθε η σκεψη ...και μετα πρεπει να τα επαναλαμβανω απο μεσα μου...επισης συνεχιζουν και οι ιδεοληψιες γυρω απο το θανατο καθως φοβαμαι καθε μερα οπως εχω ξαναπει οτι θα πεθανω στον υπνο μου και οτι μου ερχονται μηνυματα καθε μερα που μου λενε οτι το βραδυ θα πεθανω...το χω χρονια αυτο αλλα καθε μερα με νικαει.Γενικα οι στιγμες χαρας και ηρεμιας ειναι λιγες για μενα και πιστευω οτι ετσι που παω κατι θα παθω καποια στιγμη με τοση πιεση...τι να πω συγνωμη αν λεω συνεχεια τα ιδια και τα ιδια απλα μου κανει καλο να τα βγαζω απο μεσα μου κι επειδη δεν μπορω να πηγαινω καθε μερα σε ψυχιατρους ψυχολογους το φορουμ ειναι μια διεξοδος...οποιος θελει ας μου απαντησει .Ευχαριστω πολυ
- 18-05-2016, 19:07 #2
18-05-2016, 19:18 #3
18-05-2016, 19:19 #4
18-05-2016, 19:38 #5
Πάντως από σκέψεις δεν πεθαίνεις έχω κι εγώ άσχημες σκέψεις από αυτές δεν πεθαίνεις τώρα τα σημάδια που λες μάλλον είναι παιχνίδια του μυαλού σαν τα δικά μου κι εγώ έτσι ζω το μυαλό μου μου παίζει παιχνίδια συνέχεια και περνώ φάρμακα το να θέλει κάποιος να μας σκοτώσει και να αφήνει σημάδια είναι βλακεία δε γίνεται δηλαδή το μόνο που γίνεται είναι ή ότι πεθαίνουμε νέοι και κάπως λειτουργεί το ένστικτο και μας προειδοποιεί η έχουμε ψύχωση εμένα πάντως ο γιατρός μου λέει ότι έχω ψύχωση μέχρι τώρα δέκα χρόνια ακόμα δεν έχω πεθάνει όποτε μάλλον έχει δίκιο τώρα για σένα δεν ξέρω πάντως εγώ το δέχτηκα ότι παίζει παιχνίδια το μυαλό μου κι έτσι παίρνω τα φάρμακα μου κανονικά τώρα από εκεί και πέρα μέχρι τώρα δεν πέθανα βέβαια δεν ήμουνα και πότε καλά αλλά δόξα το Θεό ακόμα δεν πέθανα τώρα από εκεί και πέρα άμα χαλάσει το μυαλό μόνο με φάρμακα σώζεται η κατάσταση εγώ τουλάχιστον έτσι είμαι και ζω καλά παράπονο δεν έχω εσύ όμως δεν τα έχεις αυτά που έχω εγώ όποτε μην ανησυχείς
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
18-05-2016, 19:40 #6
Επίσης κι εγώ το χω από μικρός οπότε μη σε απασχολεί
18-05-2016, 20:04 #7
18-05-2016, 20:38 #8
Κοίταξε από μικρός διαφορά περίεργα έχω σκεφτεί κι έχω περάσει άπειρες φάσεις με τα ψυχολογικά έχω κάνει σε πολλά λάθος που έχω σκεφτεί γιατί κάποτε νόμιζα ότι για να το σκέφτομαι έτσι είναι δεν ήξερα ότι το μυαλό κάνει και λάθος κι έτσι μαζεύτηκαν τα λάθη με τα χρόνια κι έτσι αποδέχτηκα το πρόβλημα εντάξει και ψύχωση να μην έχω έχω μια κατάθλιψάρα απίστευτη πιθανώς με ψυχωτικα στοιχεία παίρνω φάρμακα και συνεχίζω την ζωή μου και έχω μάθει να ξεχνιέμαι να ελέγχω κάπως το μυαλό μου και να μαι καλά αλλά μου μείνε η κατάθλιψη βέβαια περνώ και φάρμακα δε σκέφτομαι και πολύ παλιά σκεφτόμουν όλη μέρα τώρα είμαι πολύ πιο ήρεμος γιατί είναι λιγότερο έντονες οι σκέψεις λόγω φαρμάκων και μπορώ να είμαι καλά
19-05-2016, 03:58 #9
το ότι φοβάσαι τον θάνατο, σημαίνει ότι δεν έχεις πίστη στο θεό.. μιας και που ανέφερες για να θεία δλδ.. ότι είναι να γίνει θα γίνει.. γιατί απλά δεν τα αφήνεις όλα να εξελιχθούν σύμφωνα με την θέληση του θεού και έχεις τόση αγωνία πότε θα πεθάνεις ;; έχεις κάποια ασθένεια;; προσέχεις τον εαυτό σου ;; αν είσαι οκ, τότε γιατί τόση ανησυχία, άσε τα όλα να κυλήσουν.. μπορεί γενικά στη ζωή σου να έχεις ένστικτο και να σε έχει βοηθήσει σε διάφορα θέματα, αλλα όπως φαίνεται σε αυτό το θέμα δεν το χεις καθόλου για να είσαι μια χαρα ζωντανός..πιστεύω πρέπει να σταματήσεις να εμπιστεύεσαι τόσο το ένστικτό σου και να αρχίσεις να πιστεύεις πιο πολύ στο θεό και στην λογική πορεία των πραγμάτων..
αν έχεις κάποια ασθένεια, ποια είναι αυτή; παίρνεις κάποια θεραπεία ; κάνεις ότι μπορείς ;
γράφε σε ένα χαρτί τους λόγους που δεν ισχύει ότι θα πεθάνεις άμεσα.. εσυ ξερεις τους λόγους.. πράγματα τέλος πάντων που όταν θα σε πιάνουν οι αρνητικές σκέψεις, να τα διαβάζεις πολλές φορές από το χαρτί μήπως και σε βοηθήσει να συνέρχεσαι !
(υ.γ. δεν είμαι καμιά θεούσα, αλλά μιας και ανέφερες τα θεία, πιστεύω ότι η πίστη και η προσευχή βοηθάει σε πολλές περιπτώσεις κ αφού έχεις φοβία με τον θάνατο πιστεύω ότι συνδέεται άμεσα αυτό που λέω με το πρόβλημά σου)
19-05-2016, 06:37 #10
Προσπάθησε όταν σου έρχονται οι ιδεοληψίες του θανάτου να σκέφτεσαι αυτό που είπες παραπάνω ότι είναι απλά μια σκέψη και ότι τόσο καιρό είσαι καλά. Επειδή έχω και εγώ ιδεοληψιες προσπαθώ να τις ελέγχω με το να κάνω κάτι άλλο έτσι ώστε να κρατάω το μυαλό μου απασχολημένο. Πρέπει να βρεις κάτι που να σε κάνει να ξεχνιέσαι σε κατι τέτοιες στιγμές.
19-05-2016, 17:53 #11
19-05-2016, 18:19 #12
Ρε ψηλέ έκανες όλο αυτό το χαμό για μια λάθος ιδέα δηλαδή το μυαλό σου πήρε μια λάθος στροφή και το κάνεις θέμα εμένα το μυαλό μου μονίμως λάθος στροφές παίρνει δε στα λέω τώρα για να σε μαλώσω αλλά εδώ δεν είναι καφενείο εδώ είμαστε ασθενείς άλλοι βαριά άλλοι ελαφριά για να καταλάβεις σε νοσοκομείο μπήκες δεν μπήκες σε καφετέρια ρώτα ότι θες να μάθεις αλλά άμα δεν είσαι ευαίσθητος με τον συνάνθρωπο καλύτερα φύγε γιατί άμα δεν έχεις τίποτα σίγουρα δε σου κάνει καλό να διαβάζεις για όλα αυτά τα προβλήματα φιλικά στα λέω έτσι μη με παρεξηγήσεις σε όλους τους καινούριους κάνω μια εισαγωγή όπου το κρίνω απαραίτητο από εδώ και πέρα γνωριστήκαμε
19-05-2016, 18:44 #13
Ειναι παιδειμα, τι να λεμε, καλα στα ειπαν ολα τα μελη, θελει και να απασχολεισαι με κατι που σε γεμιζει θετικα συν αισθηματα. Νομιζω εχω ΙΔΨ αλλά οχι ως βασικο συμπτωμα. Το οποιο ομως εμενα με κανει να θελω να γινω αυτο καταστροφικη ή επιθετική. Και θελω να το κουβεντιασω με ειδικο.
Εσυ ή εκδηλωνεις αγχος με αυτη τη συνεχη μορφη παρεμβολης σκεψεων ή κατι σε ενοχλει βαθυτερα. Αν αυξηθουν οι επισκεψεις δεν ειναι τιποτα να πας και σε κψυ να το κουβεντιασεις."Make sure your worst enemy isn't you"
19-05-2016, 20:25 #14
Για ποιο χαμό μιλας και ποιος σου είπε οτι πιστεύω οτι ειναι καφενείο εδώ μεσα ; Σέβομαι ολα τα μέλη γιατι είμαστε αγωνιστές ...Πληροφοριακά να σου πω οτι εχω ιψδ απο 8 χρόνων κι εχω περάσει απο παρα πολλα συμπτώματα ,γι αυτο μη μου λες οτι δεν εχω τίποτα κι οτι το χω περάσει για καφενείο ,ευχαριστω
19-05-2016, 20:27 #15
o elis to ειπε αυτο για καφενειο οχι Constantly curious