Εχω εθιστει στο φορουμ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 84
    Senior Member

Εχω εθιστει στο φορουμ

Πιστευω οτι εχω εθιστει στο φορουμ.Σταματησα να κανω οτιδηποτε για να γραφω εδω.βεβαια μου αρεσει που ξερω οτι προσπαθω να βοηθησω κοσμο.
    Ακυρωνω μεχρι και εξοδους και μολις φτανω σπιτι τρεχω να γραψω.
    Ξερω οτι ειναι ακυρο το θεμα.
    Το εχει παθει κανεις αλλος?

Senior Member
    Εγώ πάντως δεν το έχω πάθει!! Δεν έχω ακυρώσει και εξόδους μου για να γράψω εδώ!!! Να το ελέγξεις και μην αφήνεις να σε παρασύρει. Σιγά μωρέ ένα φόρουμ είναι , δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Εγώ πάντως δεν το έχω πάθει!! Δεν έχω ακυρώσει και εξόδους μου για να γράψω εδώ!!! Να το ελέγξεις και μην αφήνεις να σε παρασύρει. Σιγά μωρέ ένα φόρουμ είναι , δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο.
    ναι το ξερω,απλά ειμαι σχετικα καινουργιος και νομιζω οτι εχω εθιστει
    καλα και να μην μπω μεσα δεν θα παθω τιποτα απλως λεω ,απλα οσο ναναι

Senior Member
    Παρ οτι εχω 8.000 ποστ , ανοιξει 130 θρεντς , και 3 χρονια στο φορουμ , δεν εχω εθιστει , απλα λογω κτθλψης δεν εβγαινα , δεν εργαζομαι , δεν εχω καμμια υποχρεωση γενικως , τωρα ομως που ειμαι καλυτερα , μοιραιως αραιωνω .......αλλα εχω δει μελη , που εχουνε ζητησει την διαγραφη τους , χωρις να ειναι δυσαρεστημενα , αρα δεν μπορουν τα ιδια να ξεκοψουν ..................... νομιζω οτι αν εχεις ( οχι εσυ Νικ ) κατι πιο ενδιαφερον να κανεις , ξεκοβεις ..........................πιστευω οτι ο εθισμος , αφορα νεα παιδια ..........ειτε φεις το λενε αυτο , ειτε οποιοδηποτε χαζο μεσο κοινωνικης ( αντικοινωνικης θαλεγα ) δικτυωσης ..........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Παρ οτι εχω 8.000 ποστ , ανοιξει 130 θρεντς , και 3 χρονια στο φορουμ , δεν εχω εθιστει , απλα λογω κτθλψης δεν εβγαινα , δεν εργαζομαι , δεν εχω καμμια υποχρεωση γενικως , τωρα ομως που ειμαι καλυτερα , μοιραιως αραιωνω .......αλλα εχω δει μελη , που εχουνε ζητησει την διαγραφη τους , χωρις να ειναι δυσαρεστημενα , αρα δεν μπορουν τα ιδια να ξεκοψουν ..................... νομιζω οτι αν εχεις ( οχι εσυ Νικ ) κατι πιο ενδιαφερον να κανεις , ξεκοβεις ..........................πιστευω οτι ο εθισμος , αφορα νεα παιδια ..........ειτε φεις το λενε αυτο , ειτε οποιοδηποτε χαζο μεσο κοινωνικης ( αντικοινωνικης θαλεγα ) δικτυωσης ..........
    Δεν ξερω δεν λεω οτι θα μου λειψει αμα βγω ,απλα οσο να ειναι μ αρεσει να γραφω εδω ,δεν ξερω γτ

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Δεν ξερω δεν λεω οτι θα μου λειψει αμα βγω ,απλα οσο να ειναι μ αρεσει να γραφω εδω ,δεν ξερω γτ

Εχεις καποιο ψυχολογικο προβλημα κι εισαι εδω , η εισαι ' ετσι ' ?

Senior Member
    Εχεις καποιο ψυχολογικο προβλημα κι εισαι εδω , η εισαι ' ετσι ' ?
    Ειχα περασει ενα μικροεπεισοδειο ψυχωσης ,ο γιατρος μ ειπε οτι ειχα υπερβαλουσα καχυποψια και το επαθα απο την υπερκαταναλωση ποτων ,και ολιγον ναρκωτικων.
    Και εχω και μια ελαφρια κοινωνικη φοβια

Senior Member
    Α , ναι , τοχες γραψει τις προαλλες ............. αν δεν σε ωφελει το φορουμ , που δεν σε ωφελει κατ εμε , καποια στιγμη θα το βαρεθεις ........

Senior Member
    Α , ναι , τοχες γραψει τις προαλλες ............. αν δεν σε ωφελει το φορουμ , που δεν σε ωφελει κατ εμε , καποια στιγμη θα το βαρεθεις ........
    ενταξει με εχει βοηθησει το φορουμ στα ζητηματα.και εχω λυσει πολλες αποριες.
    Δεν ξερω απλα ετσι μου αρεσει να προσπαθω να βοηθαω κοσμο.
    Και εγω αυτο πιστευω

Senior Member
    Δεν ξερω , εσυ ξερεις τον εαυτο σου καλυτερα , αλλα αμα καταφερες να ξεκοψεις απο το αλκοολ , οπως κι εγω ( ναι , επινα , 5 χρονια ) , ιδιαις δυναμεις , το φορουμ ειναι παιχνιδακι ............

Senior Member
    Δεν ξερω , εσυ ξερεις τον εαυτο σου καλυτερα , αλλα αμα καταφερες να ξεκοψεις απο το αλκοολ , οπως κι εγω ( ναι , επινα , 5 χρονια ) , ιδιαις δυναμεις , το φορουμ ειναι παιχνιδακι ............
    Το αλκοολ το εκοψα ,σκεψου οτι ειχα μαζεψει καποιες χιλιαδες ευρω(πανω απο 4) και τα εφαγα περυσι σε 4 μηνες ,εβγαινα καθε μερα σε παρτυ,μπαρ ,κλαμπ και ειχα εθιστει νομιζω ,αλλα δεν επινα ποτε μονος μ ,μπορουσα να το ελενξω.
    Καλα ναι δεν νομιζω οτι θα δυσκολευτω με το φορουμ ,απλα ας πουμε μολις γραφτηκα και εχει ενδιαφερον

Senior Member
    Eνταξει Νικ, το παραδιασκεδασες το πραμα ! και δεν το θεωρω εθισμο , απλα διασκεδαζες , η περναγες μια φαση ...................εγω επινα μονος , ναπαλυνω το μαρτυριο της κτθλψης ..........πολυ χειροτερο ........εχω δει , οσους μπαινουν στο φορουμ με τα χιλια , δλδ σαν εσενα , να ξεκοβουν εξ ισου γρηγορα ............. αυτοι που μπαινουν λαου-λαου ειναι οι επικινδυνοι για εθισμο ...................

Senior Member
    Eνταξει Νικ, το παραδιασκεδασες το πραμα ! και δεν το θεωρω εθισμο , απλα διασκεδαζες , η περναγες μια φαση ...................εγω επινα μονος , ναπαλυνω το μαρτυριο της κτθλψης ..........πολυ χειροτερο ........εχω δει , οσους μπαινουν στο φορουμ με τα χιλια , δλδ σαν εσενα , να ξεκοβουν εξ ισου γρηγορα ............. αυτοι που μπαινουν λαου-λαου ειναι οι επικινδυνοι για εθισμο ...................
    Magk το ποτο παντως δεν κανει καλο στην καταθλιψη ,γτ σε οτι φαση εισαι το ποτο σ κανει χειροτερα.Αν εισαι καλα γινεσαι καλυτερα,αν εισαι χαλια γινεσαι χειροτερα.
    Σε αυτο απο κατω που λες ισως να εχει δικιο...Τεσπα εμενα τωρα παντως μ αρεσει να προσπαθω να βοηθησω καποιον..ΔΕν τ θεωρω κακο το φορουμ να περνας χρονο

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Το αλκοολ το εκοψα ,σκεψου οτι ειχα μαζεψει καποιες χιλιαδες ευρω(πανω απο 4) και τα εφαγα περυσι σε 4 μηνες ,εβγαινα καθε μερα σε παρτυ,μπαρ ,κλαμπ και ειχα εθιστει νομιζω ,αλλα δεν επινα ποτε μονος μ ,μπορουσα να το ελενξω.
    Καλα ναι δεν νομιζω οτι θα δυσκολευτω με το φορουμ ,απλα ας πουμε μολις γραφτηκα και εχει ενδιαφερον
    Καλά,πόσα λεφτά είχες και έβγαινες κάθε μέρα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Καλά,πόσα λεφτά είχες και έβγαινες κάθε μέρα?
    Ειχα μαζεψει κατι χιλιάδες(4 me 5) kαι ειχα και εξτρα οικονομικη βοηθεια απο γονεις και φυγανε ολα δυστυχως.Αρα περναγα τελεια τουλαχιστον.Σε αντιθεση με τωρα που δεν εχω μια :p

Page 1 of 6 123 ... LastLast