Γιατί είμαι καταθλιπτικός; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 116
    Senior Member
    Originally posted by Time
    Να θεσω ενα ερωτημα περιεργο???
    Το θετω......Μπορεις να παθεις καταθλιψη οταν ξενερωσεις με κατι που δεν ηθελες να ξενερωσεις?????
    Nα θέσω ένα ερώτημα απλό???
    Το θετω......Μπορεις να μας πείς τι εννοείς!!!!!!!
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    Originally posted by Time
    Να θεσω ενα ερωτημα περιεργο???
    Το θετω......Μπορεις να παθεις καταθλιψη οταν ξενερωσεις με κατι που δεν ηθελες να ξενερωσεις?????
    προς time: πολυ γενικολογο ερωτημα, δηλαδη αν δε θες να ξενερωσεις σε μια εκδρομη που θα πας, και τελικα δεν περασεις καλα και ξενερωσεις, θα παθεις καταθλιψη? νομιζω εχεις μπερδεψει την ξενερα με τη στεναχωρια, τη στεναχωρια με τη θλιψη, τη θλιψη με τη μεγαλη θλιψη, και τη μεγαλη θλιψη με την καταθλιψη!

προς ολους τους υπολοιπους: δε μου λετε, ισως να χω χασει επεισοδια δεν ξερω, αλλα πραγματικα αφου ο manthes ξερει τη λυση στο προβλημα του γιατι να παει στον ψυχολογο? για να διαπιστωσει οτι ηυ λυση στο προβλημα του ειναι αυτη που ειχε ηδη στο μυαλο του? Και περα απ αυτο, απ οτι καταλαβα περναει μια ασχημη φαση, δηλαδη οποιος περναει ασχημη φαση πρεπει να παει στον ψυχολογο?

και κατι τελευταιο (ασχετο με τον manthes) που δεν ξερω αν θα συμφωνησετε και θα θελα τη γνωμη σας.
    εγω πιστευω οτι ο ψυχολογος θα πρεπει να ειναι τελευταια λυση για καποιον, αμα βλεπει και δε μπορει να χειριστει για τους αλφα ή βητα λογους τα προβληματα του, πχ κατι που εχει καταστρεψει την ψυχολογια του και δε βλεπει να το ξεπερναει και τον επηρεαζει στην καθημερινοτητα, ή για παραδειγμα μια πολυ εντονη καταθλιψη.
    Δεν βλεπω και πολυ θετικο το να κανεις συνηθης πρακτικη το να πηγαινεις σε ψυχολογο (παντα μιλωντας για ατομα που δεν εχουν καποιο οργανικο προβλημα, αλλα τα προβληματα ειναι σε ψυχολογικο καθαρα επιπεδο). Δεν νομιζετε οτι το να γινει συνηθεια να πηγαινεις σε ψυχολογο γινεται παραλληλα και εξαρτηση? Επαναλαμβανω δεν εννοω το να πας συγκεκριμενες φορες στη ζωη σου και να ζητησεις βοηθεια απο ψυχολογο, αλλα το να κανεις \'\'τροπο ζωης\'\' κατα καποιο τροπο. θα θελα τη γνωμη σας για το αν βρισκετε τη σκεψη μου λαθος κι αν ναι που.

Member
    Συμφωνώ susperia.
    Κάποιες φορές είναι χρήσιμες οι βοηθητικές. Προσωπικά όμως, προτιμώ να τις βγάζω γρήγορα για να χαρώ ποδηλατάδα, ακόμη κι αν είναι να μου κοστίσει και καμιά μελανιά παραπάνω.

Την καλημέρα μου στα πρωϊνά πουλάκια και όνειρα γλυκά στα νυχτολούλουδα :-)

Senior Member
    ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΡROXY SERVER ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΙΡ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΣ ΠΩ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.
    1. ΔΕΝ ΛΕΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ. ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΤΕ ΑΣ ΠΑΕΙ. ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ
    2. ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ. ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΦΟΡΟΥΜ. ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ

Υ.Γ.1 ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΧΑΖΟΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΤΡΩΓΑ ΜΠΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.

Υ.Γ.2 ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Originally posted by susperia

προς ολους τους υπολοιπους: δε μου λετε, ισως να χω χασει επεισοδια δεν ξερω, αλλα πραγματικα αφου ο manthes ξερει τη λυση στο προβλημα του γιατι να παει στον ψυχολογο? για να διαπιστωσει οτι ηυ λυση στο προβλημα του ειναι αυτη που ειχε ηδη στο μυαλο του? Και περα απ αυτο, απ οτι καταλαβα περναει μια ασχημη φαση, δηλαδη οποιος περναει ασχημη φαση πρεπει να παει στον ψυχολογο?

Αν (έτσι κι για να το συνδέσω με το θέμα) έχεις καταλήξει στο ότι είμαι καταθλιπτικός γιατί δεν έχω μία γυναίκα να προσκοληθώ δίπλα της και να της αφιερώσω τη ζωή μου και ΑΡΑ η λύση είναι να περιμένω πότε θα την βρώ τότε:
    μάλλον έχεις δημιουργήσει καινούρια θεωρία ψυχολογίας.
    (βεβαίως αν δεν έχεις καταλήξει στο ότι είσαι καταθλιπτικός αλλά απλά δεν περνάς καλά στη ζωή σου τότε μπορείς απλά να περιμέεεεεεεεεεεεεεεεεεεν εις)

Originally posted by susperia

και κατι τελευταιο (ασχετο με τον manthes) που δεν ξερω αν θα συμφωνησετε και θα θελα τη γνωμη σας.
    εγω πιστευω οτι ο ψυχολογος θα πρεπει να ειναι τελευταια λυση για καποιον, αμα βλεπει και δε μπορει να χειριστει για τους αλφα ή βητα λογους τα προβληματα του, πχ κατι που εχει καταστρεψει την ψυχολογια του και δε βλεπει να το ξεπερναει και τον επηρεαζει στην καθημερινοτητα, ή για παραδειγμα μια πολυ εντονη καταθλιψη.
    Δεν βλεπω και πολυ θετικο το να κανεις συνηθης πρακτικη το να πηγαινεις σε ψυχολογο (παντα μιλωντας για ατομα που δεν εχουν καποιο οργανικο προβλημα, αλλα τα προβληματα ειναι σε ψυχολογικο καθαρα επιπεδο). Δεν νομιζετε οτι το να γινει συνηθεια να πηγαινεις σε ψυχολογο γινεται παραλληλα και εξαρτηση? Επαναλαμβανω δεν εννοω το να πας συγκεκριμενες φορες στη ζωη σου και να ζητησεις βοηθεια απο ψυχολογο, αλλα το να κανεις \'\'τροπο ζωης\'\' κατα καποιο τροπο. θα θελα τη γνωμη σας για το αν βρισκετε τη σκεψη μου λαθος κι αν ναι που.
    Προσωπική γνώμη είναι ότι αν το καταλαβαίνεις το κακό από νωρίς τότε καλά είναι από νωρίς να το αντιμετωπίζεις. Με ψυχολόγο, χωρίς ψυχολόγο, με φίλους, με βιβλία, με ότι θές αλλά να το αντιμετωπίζεις. Αν το περιμένεις να σου \"καταστρέψει\" την ψυχολογία ή να σου βγάλει τα οργανικά προβλήματα τότε είναι κομματάκι αργά.
    ΚΑι πάντως (ίσως και να το βλέπω μόνο εγώ έτσι) αυτά που παλαιότερα \"προστάτευαν\" την ανθρώπινη ψυχή όπως οικογένεια, φίλοι, εκκλησία, κοινωνικός ιστός γενικά μάλλον υπολειτουργούν.....
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    Originally posted by justme
    Αν (έτσι κι για να το συνδέσω με το θέμα) έχεις καταλήξει στο ότι είμαι καταθλιπτικός γιατί δεν έχω μία γυναίκα να προσκοληθώ δίπλα της και να της αφιερώσω τη ζωή μου και ΑΡΑ η λύση είναι να περιμένω πότε θα την βρώ τότε:
    μάλλον έχεις δημιουργήσει καινούρια θεωρία ψυχολογίας.
    περιμενε, δε νομιζω οτι μπορει καποιος να πει με μεγαλη ευκολια οτι εχει καταθλιψη! η καταθλιψη ειναι ενα βημα πριν εγκαταλειψεις τα παντα, δε σε συγκινει τιποτα, δε θες να κανεις τιποτα, εισαι σα φυτο. Απο οτι καταλαβα ο manthes απλα περναει πολυ ασχημη φαση, δεν εχει παθει καταθλιψη (τουλαχιστον εγω αυτο καταλαβα απο τα λεγομενα του). Επειδη η καταθλιψη ειναι μια πολυ επικινδυνη κατασταση, φυσικα και θα συμβουλευα κι εγω αν ο manthes εχει ΟΝΤΩΣ καταθλιψη, τοτε να παει στο ψυχιατρο, αλλα αν απλως περναει πολυ ασχημη φαση, τοτε να ΜΗΝ παει. κοινως αυτο που λεω ειναι να ξεχωρισουμε την καταθλιψη με την σκατα ψυχολογια (βεβαια η καταθλιψη συνεπαγεται σκατα ψυχολογια, οχι ομως και η σκατα ψυχολογια παντα την καταθλιψη)

(βεβαίως αν δεν έχεις καταλήξει στο ότι είσαι καταθλιπτικός αλλά απλά δεν περνάς καλά στη ζωή σου τότε μπορείς απλά να περιμέεεεεεεεεεεεεεεεεεεν εις)
    αυτο δεν το καταλαβα αν το λες κυριολεκτικα ή ειρωνικα (μαλλον το 2ο).

1) αν το λες κυριολεκτικα, τοτε ναι αν νομιζεις οτι αυτο ειναι το προβλημα σου, να βρεις μια γυναικα να προσκολληθεις, τοτε να το κανεις, και δε χρειαζεται να περιμεεεενεις για να το κανεις. Λιγη ενεργο δραση χρειαζεται μολις φτιαξει λιγο η ψυχολογια.

2) αν το λες ειρωνικα (που μαλλον αυτο κανεις), και το λες εννοωντας ειναι βλακεια να περιμενεις αντι να πας στο ψυχολογο, τοτε κι εγω θα σου πω οτι το θεωρω ανωριμοτητα να παω να μου πει ο ψυχολογος τι μου φταιει. Δηλαδη αυτος ξερει τι ειναι το σωστο και το λαθος καλυτερα απο μενα? τοτε να μετονομαστει το \'\'τμημα ψυχολογιας\'\' σε \'\'τμημα προσδιορισμου του σωστου και του λαθους\'\'!
    Να προσθεσω οτι θεωρω θετικοτατο το ΝΑ ΠΑΣ σε ψυχολογο, αμα η ζωη σου σου δειχνει οτι ό,τι επιλογες κανεις σου βγαινουν σε κακο, τοτε πραγματι πρεπει να ακουσεις τη γνωμη ενος επαγγελματια που μεσα απο τη διερευνηση θα σου βρει γιατι ο τροπος σκεψης σου εχει αρνητικες επιδρασεις στη ζωη σου. σιγουρα ομως δε θα συνιστουσα να παει καποιος επειδη περιστασιακα εχει ασχημες στιγμες (εστω και πολυ ασχημες στιγμες) στη ζωη του, γιατι με αυτη τη λογικη ΟΛΗ η ανθρωποτητα πρεπει να παει σε ψυχολογο!

Προσωπική γνώμη είναι ότι αν το καταλαβαίνεις το κακό από νωρίς τότε καλά είναι από νωρίς να το αντιμετωπίζεις. Με ψυχολόγο, χωρίς ψυχολόγο, με φίλους, με βιβλία, με ότι θές αλλά να το αντιμετωπίζεις. Αν το περιμένεις να σου \"καταστρέψει\" την ψυχολογία ή να σου βγάλει τα οργανικά προβλήματα τότε είναι κομματάκι αργά.
    ΚΑι πάντως (ίσως και να το βλέπω μόνο εγώ έτσι) αυτά που παλαιότερα \"προστάτευαν\" την ανθρώπινη ψυχή όπως οικογένεια, φίλοι, εκκλησία, κοινωνικός ιστός γενικά μάλλον υπολειτουργούν.....
    θα συμφωνησω, με τη διαφορα οτι δεν ειναι το ιδιο το να αντιμετωπιζεις τα προβληματα σου πηγαινοντας σε ψυχολογο, και το ιδιο με ολα τα υπολοιπα που παραθετεις (βιβλια, φιλους κλπ). Περα απο τη διαφορα των100ευρω (ελεος) σε καθε συνεδρια του ψυχολογου, επιτρεπεις σε εναν αλλο ανθρωπο να σου πει τι δεν παει καλα με σενα και ΕΜΕΣΩΣ να σε κρινει, ενω πχ με ενα βιβλιο στοχευεις περισσοτερο στο να κρινεις εσυ τον εαυτο σου και ετσι να αυτοβοηθηθεις, και αυτο εχει περισσοτερη αξια απ το να σε βοηθησει καποιος αλλος, γιατι δειχνει οτι μπορεις να βασιζεσαι πιο πολυ στον εαυτο σου στο να βρισκεις τις αιτιες και τις λυσεις σ αυτα που σ απασχολουν.

Και κατι τελευταιο και ισως το πιο σημαντικο απ αυτα που εχω καταληξει: η ολη συγχιση στο αν ειναι καλο να πας σε εναν ψυχολογο-ψυχοθεραπευτη βρισκεται στο ΤΙ ειναι τελικα ο ψυχολογος.
    1) Ειναι ΓΙΑΤΡΟΣ στον οποιο πας οταν εχεις καποιο σοβαρο προβλημα που απο μονο του αποκλειεται να περασει, οσο κι αν εσυ προσπαθησεις ειτε μονος, ειτε με φιλους-γνωστους?
    2) Ή ειναι ο ψυχολογος ενα ΒΟΗΘΗΜΑ στο να καταλαβεις γενικοτερα τι παιζει σε οποιονδηποτε τομεα της ζωης σου και σε οποιαδηποτε κατασταση, απο πολυ καλη εως πολυ ασχημη, οπότε και μπορεις, αντι αδρας αμοιβης βεβαια, γενικοτερα να καλυτερεψεις τον εαυτο σου? Αν βεβαια δεχτουμε το 2ο, αυτο σημαινει οτι κακος δεν παει ολος ο κοσμος στον ψυχολογο, ακομα κι ολα τελεια να πηγαινουν στη ζωη τους, αφου εχουν την ευκαιρια να μαθουν βαθυτερες πτυχες του εαυτου τους.

Ακουω λοιπον, ΤΙ ειναι ο ψυχολογος??????

Senior Member
    μα δεν θα σου πει ο ψυχολογος ποιος εισαι...εσύ θα βρεις ποιος εισαι, τί θες κ τί ζητάς...

Senior Member
    sofia, τοτε γιατι να παει καποιος εξαρχης στο ψυχολογο? περα απο τα αλλα ο ψυχολογος δε θα σου δωσει συμβουλες για το τι πρεπει να κανεις για να αλλαξει η κατασταση στη ζωη σου, αρα ουσιαστικα θα σου πει τι να κανεις?

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    μα δεν θα σου πει ο ψυχολογος ποιος εισαι...εσύ θα βρεις ποιος εισαι, τί θες κ τί ζητάς...
    AΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ ΕΣΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΑΣ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΟΥ; ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΝΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ;ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ; ΜΗΠΩΣ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ; ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΔΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

Υ.Γ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΙΡ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΩ PROXY SERVERS. ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΜΠΑΝ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΦΕΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Member
    MANTHES η λύση του να χρησιμοποιήσεις τη βοήθεια κάποιου ειδικού είναι μια από τις επιλογές που έχει κανείς. Μου φαίνεται λίγο μαζοχιστικό να λιγοστεύει κανείς από μονος του τις επιλογές του. Ας μην τις αποκλείουμε κι ας είναι αχρείαστες...

BTW δώσε μου καμιά ιδέα για proxy που να μην παρουσιάζει καθυστερήσεις. Κάτι δεν πάει καλά με όσους δοκίμασα ή κάτι δεν μπορώ να ρυθμίσω σωστά(?)

Member
    Originally posted by MANTHES
    Υ.Γ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΙΡ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΩ PROXY SERVERS. ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΜΠΑΝ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΦΕΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
    MANTHES ίσως κάνω λάθος αλλά ...αν κάποιος θέλει να σε κάνει ban δεν είναι πιο απλό να μπλοκάρει το Login σου? Ετσι κι αλλιώς το ip-ban στην Ελλάδα είναι τουλάχιστον παράλογο, μια που οι περισσότεροι παίζουν με dynamic-ip.

Senior Member
    ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΥΣΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ, Η ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ, ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΨΑΞΕΙ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ

Υ.Γ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΡ ΜΟΥ. ΑΝ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ

Senior Member
    δεν ξέρω,αλλα το να θεωρει καποιος τον ψυχιατρο/ψυχολογο σαν τον άνθρωπο που θα εχει τις απαντήσεις για ολα ή θα σε βάλει σε μια τροχια ή θα σε κρινει...ολα αυτα μου φαινονται πολυ εκτος πραγματικοτητας (δικής μου).

ο γιατρος δεν ειναι εύκολη λύση: ειναι δύσκολη επιλογή. Εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λέει κανεις.

Senior Member
    Εγω δε σνομπαρω κανεναν, γιατι εχω παει σε ψυχιατρο-ψυχοθεραπευτη. Ειχα παει βεβαια μια-δυο φορες ολες κι ολες για να λυσω κατι αποριες που ειχα για το αν αυτο που αισθανομουνα ειχε πηγη το αγχος ή καμια ασθενεια, αλλα δεν εχει σημασια, παντως πηγα κι ελυσα καποιες αποριες μου.

Παντως κανεις δε μου απαντησε στο ερωτημα που εθεσα στο προτελευταιο post μου για το τι ειναι ο ψυχολογος απο τα δυο που εθεσα, και νομιζω οτι η ερωτηση που εκανα ειναι σαφης.

Senior Member
    ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΛΥΣΗ. ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΑ \'Η ΕΣΤΩ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast