Γιατί είμαι καταθλιπτικός; - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 116 of 116
    Senior Member
    ΡΩΤΑΩ ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    αφου εισαι στεναχωρημενος ειναι λογικο να τα νιωθεις αυτα που λες. ο καθενας οταν ειναι στεναχωρημενος νιωθει και κομπο στο λαιμο και βαρια αναπνοη και το στομαχι ειναι καπως. οταν τα νιωθει καποιος συνεχεια χωρις προφανη αιτια και τα νιωθει εντονα τοτε (αν δεν ειναι καποια ασθενεια) ειναι αγχωδης διαταραχη. Οι κρισεις πανικου ειναι πολυ χειροτερες και τρομακτικες απ ολα αυτα που λεμε και δεν εχουν καμια σχεση με τα παραπανω. Γι αυτο λεγονται και κρισεις, σε πιανουν για ενα συγκεκριμενο διαστημα απο μερικα λεπτα μεχρι και μια ωρα και ειναι ΚΡΙΣΕΙΣ.

Senior Member
    Originally posted by MANTHES
    ΡΩΤΑΩ ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ
    MANTHES, χρησιμοποιεις ψυχιατρική ορολογία και ρωτάς για πράγματα που μόνο κάποιος ειδικός μπορεί να σου απαντήσει υπεύθυνα ...
    Εδω μέσα οι γνώμες που θα ακουστούν, θα ειπωθούν από άτομα που παρ΄όλη την καλή τους διάθεση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ αλλά έχουν πάει σε ειδικούς για το δικό τους πρόβλημα και με βάση αυτά που τους ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ απαντούν κι αυτοί σε σένα ...
    Πραγματικά, το να θεωρείς προτιμώτερο να ζητάς τη γνώμη ΜΗ ΕΙΔΙΚΩΝ, που πήγαν σε ειδικούς για το δικό τους πρόβλημα και να επιμένεις να μη πας εσυ για το ΔΙΚΟ σου ειναι κάτι που δυσκολεύομαι να καταλάβω πόσο χρήσιμο μπορεί να είναι για σένα ...
    Οπως βλέπεις, κανείς δε σε παρακινεί ή πολύ περισσότερο δε σε υποχρεώνει να πας σε κάποιο ειδικό ψυχικής υγείας, αλλά -σύμφωνα με τα λεγόμενά σου πάντα- εσύ προσπαθείς να δείξεις ποσο ανάγκη έχεις μια γνώμη ειδικού ...

(... αυτά, με πολύ ενδιαφέρον !)

Senior Member
    EXΩ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΝΑ ΠΑΡΩ ΙΔΕΕΣ. ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΙΣ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΝΕΝΟΟΥΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.

Υ.Γ. ΤΟ ΜΠΑΝ ΣΤΗΝ ΙΡ ΜΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΠΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ USERNAME NA ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΤΙ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΔΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Senior Member
    EXΩ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΝΑ ΠΑΡΩ ΙΔΕΕΣ. ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΙΣ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΝΕΝΟΟΥΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.
    manthes αν σου ειναι πρωτογνωρα τα συμπτωματα πηγαινε εστω σε εναν παθολογο αν νομιζεις πως αυτα που εχεις ειναι αποτελεσμα καποιας παθησης. Κι αν τελικα ειναι σιγουρα ψυχοσωματικα καλο θα ειναι να πας σε εναν ψυχιατρο για ΜΙΑ ΦΟΡΑ εστω, οχι για θεραπεια, απλα να διαπιστωσεις κι εσυ ο ιδιος τι μπορει να σου προκαλει ολα αυτα που νιωθεις. Αν παλι αυτα που εχεις τα εχεις ξαναπερασει και στο παρελθον και δεν ανυσηχεις αφου ξερεις τι τα προκαλει, τοτε δεν νομιζω να υπαρχει καποιος λογος να ρωτας τοσα πραματα.

Υ.Γ. ΤΟ ΜΠΑΝ ΣΤΗΝ ΙΡ ΜΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΠΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ USERNAME NA ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΤΙ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΔΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;
    επειδη δε νομιζω να καταφερεις κατι απλα εκφραζοντας τη δυσαρεσκεια σου στο thread αυτο, στειλε ενα pm στον administrator και ρωτα τον να τελειωνουμε.

υ.γ. τα κεφαλαια σε περιπτωση που δεν το ξερες ειναι σε περιπτωση που φωναζουμε, οποτε εκτος κι αν φωναζεις σε καθε post, καλο θα ηταν να γραφεις με πεζα γραμματα. αν δε με απατα η μνημη μου το ειχε γραψει και σαν (καλοπροαιρετη) παρατηρηση αυτο σε ενα αλλο μελος ο administrator σε ενα αλλο topic.

Senior Member

Μοιάζεις θυμωμένος ...
    ίσως νάσαι αναστατωμένος απ΄αυτό που περνάς
    Αν σου υποκίνησα θυμό ... δεν είχα πρόθεση , κάθε άλλο ..!

Όμως, αυτό που λες με το \"μπαν\" δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει
    με την κουβέντα μας και παραξενεύομαι που το λες μετά από αυτό που έγραψα παραπάνω
    Τι σχέση μπορεί να έχει ;

Senior Member
    το χει πει κι αλλες φορες psychangel δεν εχει σχεση με αυτο που εγραψες

Senior Member
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ. ΠΑΙΡΝΩ ΜΟΝΟ ΙΔΕΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΑΥΤΟ

Senior Member
    .. παρ\'ολα αυτά .. \"καλή δύναμη\" αγαπητέ MANTHES ...
    ειλικρινά νομίζω θα σου χρειαστεί ... γιατί μάλλον έχεις δρόμο μπροστά σου ακόμη .... !

Senior Member
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΑΣ.
    το ξερω

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ. ΠΑΙΡΝΩ ΜΟΝΟ ΙΔΕΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ;
    αντιφατικο αυτο που λες. Αν ηξερες τι ειχες, δε θα ειχες και αναγκη να ρωτησεις και να παρεις ιδεες για το τι εχεις.
    το καθε φορουμ εχει και διαφορετικο σκοπο. Ο κυριος ρολος αυτου του φορουμ ειναι η συμπαρασταση και οχι η διαγνωση το οποιο μπορουν καλως ή κακώς να κανουν μονο οι γιατροι, ή εναλλακτικα σκοπος ειναι και το να παρεις ιδεες για το τι εχεις ΜΕΧΡΙ να παει καποιος στο γιατρο για διαγνωση. Ολα αυτα εφοσον υπαρχει καποιο αρκετα σοβαρο προβλημα φυσικα.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΑΥΤΟ
    Κι εγω εχω πεισμα και μαλιστα επιθετικοτητα, αλλα δε γραφω με κεφαλαια. Εγω καλοπροαιρετα στο ειπα και νομιζω φανηκε αυτο. Τα λογια σου γενικοτερα δειχνουν μια εχθρικοτητα και εναν εκνευρισμο, που μπορει να μην απευθυνονται σε μας, αλλα εμεις τα εισπραττουμε, γιατι εμεις διαβαζουμε τα posts σου. Αν δεν ειναι ετσι, τοτε συγνωμη εκανα λαθος.
    Εγω απλα ειπα τι εκφραζουν τα κεφαλαια σε ενα φορουμ (οτι καποιος φωναζει). Οι κανονες γενικοτερα διευκολυνουν στην κατανοηση ενος κειμενου και τι συναισθηματικη κατασταση του γραφοντα, γι αυτο και ειναι καλο να ακολουθουνται. Ακομα και τα greeklish, για ενα συγκεκριμενο λογο απαγορευονται. Δικαιωμα σου να χρησιμοποιεις κεφαλαια κανε οτι θες, αλλωστε δεν ειμαι εγω ο διαχειριστης του φορουμ.

Senior Member
    ......ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
    Αντιλαμβανόμενος οτι είμαι εκτός θέματος να σε ρωτήσω κάτι.
    Πιστεύεις ότι όποιος γράφει με μικρά και όχι κεφαλαία είναι αδύνατος χαρακτήρας ή δεν έχει πείσμα? Επίσης αν θέλεις μπορείς να μου εξηγήσεις τι εννοείς με το \"με εκφράζουν τα κεφαλαία\" γιατί όπως έχει προειπωθεί από άλλο μέλος για όλα τα φόρα τα κεφαλαία (συμβατικά) δείχνουν ότι κάποιος φωνάζει.
    been good, been bad. WILL GO ON

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678