Results 1 to 3 of 3
Thread: Νέα Γνωριμία κι όμως Γνώριμα
-
10-07-2016, 00:49 #1
Νέα Γνωριμία κι όμως Γνώριμα
Πόσες βραδιές έχω περάσει τριγυρνώντας στα σοκάκια τούτου του Χωριού (Ναι "χωριό" επέλεξα γιατί τα προτιμώ συνήθως)
Μερικούς από εσάς σας νιώθω σχεδόν οικείους μου...
Δεν θυμάμαι πόσες φορές υποσχέθηκα πως δεν θα επιλέξω ξανά το συγκεκριμένο χωριό για χαλάρωση,
μα πάντα επιστρέφω... (Κάθε φορά που το υπόσχομαι ξέρω πως θα βρεθώ εδώ να περιπλανιέμαι πάλι,πάλι...(Να ξέρετε μ αρέσει η λέξη "παλι" γιατί δείχνει μία αδυναμία,σαν κάτι να συνέβη ξανά ενώ δεν έπρεπε αλλά κάποιος έκανε αυτό που ένιωσε))
Πείτε μου γιατί νιώθω αυτή την έλξη;
Μοιάζει με ένα γοητευτικό Αρσενικό...
Έξυπνο
Χειριστικό
Βαθιά Καλοσυνάτο
....και έχει τόσο βαθύ βλέμμα..
Όμορφη βραδιά Απόψε...
Φιλικά...πώς αλλιώς;
- 10-07-2016, 01:19 #2
Καλωσορισες παλι λοιπον...
Πιθανον εισαι παλιοτερο μελος που ζητησες να διαγραφει ο λογαριασμος σου αν και δε μπορω να μαντεψω, δεν ξερω δεν εχει και σημασια.
Μ'αρεσε το μηνυμα σου ειναι πολυ καθησυχαστικος ο τονος σου. Πανω που αρχισε εμενα αποψε να με πιανει πρωτη φορα στη ζωη μου κατι σαν πανικος (σπανιο και παραξενο για εμενα) και δεν ηξερα τι να κανω...και με ηρεμησε λιγακι η περιγραφη σου με τις περιπλανησεις στα σοκακια του χωριου. Μαλλον θα πω απλα ενα γεια :)
10-07-2016, 01:34 #3
Μου αρκεί το "γεια" σου Ναταλία ίσως τελικά να μην αναζητούσα και κάτι άλλο,τουλάχιστον για απόψε...
Παρακολουθώ διακεκομμένα χρόνια το φόρουμ αλλά δεν είχα λάβει ποτέ μέρος σε μία συζήτηση και δεν είχα γνωριστεί με κάποιον από εσάς...
Και εμένα με ηρεμούν πάντα τα χωριά..πιστεύω πως είναι πιο κοντά στην "φύση" μας γι'αυτό και νιώθουμε όμορφα μαζί τους..
Καλή συνέχεια σου εύχομαι