Αίσθημα πόνου και πιασίματος στη μέση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Senior Member
    Μετα απο 3 μερες που δεν εκανα καμι αρνητικη σκεψη, ημουν εξω με φιλους μπανιο και ρακετα συνεχεια χθες βραδυ που καθομουν στον καναπε πανω απ το δεξι μου γονατο και στα δεξια στο μπουτι ενιωθα το μυ να κουνιεται πολυ εντονα σα να συσπαται. Και σημερα συνεχιζεται αυτο αλλα σε πιο ηπιο. Και αρχισαν παλι οι αρνητικες σκεψεις σχετικα με τον τετανο γτ ειχα διαβασε οτι καποια συμπτωματα ειναι οι μυικες συσπασεις στην περιοχη του τραυματος. Οντως εκει στο μπουτι ηταν η γρατζουνια η οποια πλεον δεν φαινεται...τι να κανω?? παλι εχω αρνητικες σκεψεις

Senior Member
    Να μη το σκέφτεσαι...είναι δύσκολο ξέρω αλλά δεν στέκει ρε συ να έχεις γαμωτοφελεκιμου λολ
    Θυμήσου όλες τις πληροφορίες που έχεις για το αντίθετο: ο φίλος σου ο φαρμακοποιός σου λέει δεν υπάρχει περίπτωση να εχεις τέτανο, ή μάνα σου δε σκάει (που λογικά αν υπήρχε λόγος πρώτη θα σε έσερνε στα επείγοντα) τα συμπτώματα ΔΕΝ ταιριάζουν, άλλο οι ασχετοι μυικοι σπασμοί εδώ και εκεί και αλλο οι σπασμοί τετάνου...θα σου εξηγούσα τη διαφορά αλλά μετά θα νομίζεις ότι έχεις και αυτά τα συμπτώματα...γιατί και η αυθυποβολή είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας που σε βασανίζει.
    Και να στο πω αλλιως...μη τρομαξεις όμως...άντε και έχεις ας ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ τέτανο (που ΔΕΝ έχεις)...τι κάθεσαι και γράφεις στο ίντερνετ και το σκέφτεσαι μόνο; Δεν πρέπει να δράσεις; Εγώ λέω σήκω πάνε σε κανα μικροβιολογικο και ζητά εξετάσεις για τέτανο. Έτσι επειδή γουσταρεις πες. Τα λεφτακια σου δεν τους ενοχλούν, δε θα σου χαλάσουν το χατήρι. Καντο να ησυχασεις...

Senior Member
    Θα μου εξηγησεις τη διαφορα? Πιστευω μονο ετσι θα λυσει τελειως για να καταλαβω τη διαφορα απο σπασμους σε σπασμους

Senior Member
    Χειρότερα θα στα κάνει δε σου λέω...θα σου πω απλά ότι τους έχεις στα λάθος σημεία. Αμα σου πω που μετά θα λες ότι έχεις σπασμούς κι εκεί λολ...Εσύ γιατί δε πας σε ένα μικροβιολογικο να ησυχασεις; Τι εχεις να χάσεις;

Senior Member
    Οχι δεν θα με κανει χειροτερα γιατι θα ξερω τη διαφορα οποτε αν θες πες κατι...ε δεν θελω γιατι αν ειναι καθε φορα να τρεχουμε σε μικροβιολογικα παει το χασαμε το κορμι :P εχω παραδειγμα εξαλλου συγγενικο προσωπο με κρισεις πανικου που επαιρνε τηλ και εκλεινε ραντεβου με κερδιολογο με το παραμικρο και δεν θελω να γινω ετσι

Senior Member
    Οχι δεν θα με κανει χειροτερα γιατι θα ξερω τη διαφορα οποτε αν θες πες κατι...ε δεν θελω γιατι αν ειναι καθε φορα να τρεχουμε σε μικροβιολογικα παει το χασαμε το κορμι :P εχω παραδειγμα εξαλλου συγγενικο προσωπο με κρισεις πανικου που επαιρνε τηλ και εκλεινε ραντεβου με κερδιολογο με το παραμικρο και δεν θελω να γινω ετσι

Senior Member
    Δεν έχεις τέτανο ξεκολλα λεμεεεεεεεε....

Page 2 of 2 FirstFirst 12