βενζοδιαζεπινη - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 67
    Senior Member
    Δυστυχώς οι Βενζοδιαζεπίνες προκαλούν σωματική εξάρτηση ιδίως σε μακρόχρονη χορήγηση.
    Ακόμα και την ψυχική εξάρτηση να νικήσεις,η σωματική θα είναι εκεί και θα σε περιμένει.
    Η μόνη ενδεδειγμένη λύση για να μειώσεις την εξάρτηση από την Αλπραζολάμη είναι να ξεκινήσεις σταδιακά,πολύ σταδιακά,να μειώνεις την δοσολογία σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΕΛΠΙΔΑΨ View Post
    Μα τα xanax τα συνταγογραφουν και οι καρδιολογοι σιγουρα αλλα και οι παθολογοι..η κανω λαθος?? Εννοεις οτι χρειαζεσαι xanax και δεν μπορεις να βρεις η απλα αστειεύεσαι Μελίνα??
    όχι δεν κάνεις λάθος
    Quote Originally Posted by stas
    macgyver δεν ξερω και εγω πιστευω οτι αυτα τα φαρμακα φερνουν εθισμο μονο και τιποτα αλλο αλλα σε εκεινο σιτε ελεγε οτι ειχε γινει ερευνα κτλπ και κτλπ τωρα αν ισχιει οι ειναι ψεματα δε γνωριζω να και το λινκ http://www.healthyliving.gr/2014/09/...noia-kindynos/
    αναφέρεσαι στο αν ισχύει ότι οι βενζοδιαζεπίνες σχετίζονται με τη νόσο Αλτσχάιμερ... Υποθέτω για να έχει γίνει μελέτη πως ναι, τωρα αν έχεις αμφιβολίες για τις μελέτες μπορείς να πειραματιστείς καταναλώνοντας τόνους ηρεμιστικών.'Ομως αν είναι σωστό το άρθρο, δεν θα το μάθεις ποτέ γιατί...θα έχεις άνοια...
    Τα φάρμακα τα παίρνουμε για να είμαστε καλά όχι για να αντικαταστήσουμε μία εξάρτηση από μία άλλη. Συνεπώς...

Senior Member
    Μα τα xanax τα συνταγογραφουν και οι καρδιολογοι σιγουρα αλλα και οι παθολογοι..η κανω λαθος?? Εννοεις οτι χρειαζεσαι xanax και δεν μπορεις να βρεις η απλα αστειεύεσαι Μελίνα??
    Και αλλες ειδικοτητες χορηγουν βενζοδιαζεπινες. Μου εχει χορηγησει παλαιοτερα γαστρεντερολογος επειδη ειχα παθει μια ωραιοτατη νευρωση στομαχου απο το αγχος.
    Στην παρουσα φαση δεν μπορω να βρω, δεν αστειευομαι...

Banned
    Πάντως ελπίδα αυτό με το placebo καλή ιδέα φαίνεται να δεις αν έχεις σωματική εξάρτηση, αλλά μετά τι χειρότερα δεν θα είναι άμα ξέρεις ότι είσαι και σωματικά εξαρτημένος ? δεν θα αυξηθεί η ψυχολογική σου εξάρτηση ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Πάντως ελπίδα αυτό με το placebo καλή ιδέα φαίνεται να δεις αν έχεις σωματική εξάρτηση, αλλά μετά τι χειρότερα δεν θα είναι άμα ξέρεις ότι είσαι και σωματικά εξαρτημένος ? δεν θα αυξηθεί η ψυχολογική σου εξάρτηση ?
    Εμ , δεν ξερω... πολυ πιθανο..αυτα φοβαμαι...και για αυτο προτεινα στον Macgyver να συμβουλευτεί γιατρο πρωτα , αλλα αυτος ηδη έχει βαλει πλωρη να το δοκιμασει...τι να πω.. Ελπιζω μονο να μην γινει χειροτερα εξαιτιας της ιδεας μου...

Senior Member
    [QUOTE=
    Στην παρουσα φαση δεν μπορω να βρω, δεν αστειευομαι...[/QUOTE]
    Τι να πω, λυπαμαι.. δηλαδη δεν δεχονται οι γιατροι να στα γραψουν...εντυπωση μου κανει..δεν ξερω ομως πολυ απο αυτα..οσες φορες χρειαστηκα δεν δυσκολευτηκα καθολου να μου γραψουν συνταγη ...

Banned
    Εμ , δεν ξερω... πολυ πιθανο..αυτα φοβαμαι...και για αυτο προτεινα στον Macgyver να συμβουλευτεί γιατρο πρωτα , αλλα αυτος ηδη έχει βαλει πλωρη να το δοκιμασει...τι να πω.. Ελπιζω μονο να μην γινει χειροτερα εξαιτιας της ιδεας μου...
    Ε δεν νομίζω να μην ξέρει ο μακ να κρίνει τι θα του έκανε κακό και τι καλό...
    Γενικά το πα...δεν ξέρω..

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Ε δεν νομίζω να μην ξέρει ο μακ να κρίνει τι θα του έκανε κακό και τι καλό...
    Γενικά το πα...δεν ξέρω..
    E, ναι , λογικα....εγω παντως το ειπα εντελως θεωρητικα και σαν μια σκεψη που ειχα γενικα... δεν περιμενα να το εφαρμοσει κιολας στον εαυτο του... Το ιδανικο θα ηταν να το οργανωσει καποιος δικος του για αυτον χωρις να το γνωριζει..αλλα δυστυχως αυτο δεν ηταν εφικτο .

Senior Member
    Παιδια μαλλον εχω και γω προβλημα με τα ζαναξ, και θελω να τα κοψω.

Η μονη διαφορα ειναι οτι ειμαι ψυχωτικος, και ζοριστω ισως παραπανω απ οτι θα πρεπε.

Παιρνω καθημερινα περιπου δυο μηνες, στην αρχη ως πυροσβεστικα μετα απο καταναλωση αλκοολ, μεγαλη βλακεια μου, συνεχως εχω πισωγυρισματα. Προς το παρον παιρνω 1 μγ τη μερα τις τελευταιες μερες μετα απο μεγαλη προσπαθεια.... για κανα δυο τρεις μερες που επινα επαιρνα το ανωτερο 4 μγ τη μερα,,, αλλα τωρα αποκλειστηκα μονο 1 μγ και θα υπαρξουν μερες που δεν θα εχω κοιμηθει καθολου...τεσπα οι δικοι μου λενε να το παιρνω μεχρι τελος καλοκαιριου λογω δουλειας και καθημερινου αγχους με την προυποθεση να μην πινω... αλλα για να πω την αληθεια σκεφτομαι για καμια 10 μερες να παιρνω 1 μγ... και μετα να το μειωσω στο 0,5 και μετα να το κοψω...δεν εχω την δυνατοτητα του 0.25 να το σκατζαρω...και τον ψυχιατρο τον επισκεπτομαι τελη σεπτεβριου....τι λετε? να πραξω οσα σκεφτομαι? η να περιμενω τη γνωμη του ψυχιατρου, αν και θα τον επισκεφτω αργα οπως σας ειπα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by σακης View Post
    . και μετα να το μειωσω στο 0,5 και μετα να το κοψω...δεν εχω την δυνατοτητα του 0.25 να το σκατζαρω...και τον ψυχιατρο τον επισκεπτομαι τελη σεπτεβριου....τι λετε? να πραξω οσα σκεφτομαι? η να περιμενω τη γνωμη του ψυχιατρου, αν και θα τον επισκεφτω αργα οπως σας ειπα....
    "δεν εχω την δυνατοτητα του 0.25 να το σκατζαρω." τι εννοεις με αυτη την φραση Σακη?? Oτι δεν εχεις των 0.25 ?? Η ειπα χαζομαρα?? (γιατι των 0.50 μπορει να κοπει στην μεση...)
    Last edited by ΕΛΠΙΔΑΨ; 15-07-2016 at 10:39.

Senior Member
    http://enallaktikidrasi.com/2015/11/...tikes-meletes/

Αγαπητε black adder , το γνωριζω οτι τα ζαναξ ειναι δυνητικα επικινδυνα , αλλα για οσους παιρνουν αντικαταθλιπτικα , ας παρουν μια ιδεα για ταντικαταθλιπτικα που ολοι παιρνουμε , και αυτο ειναι η μονον η κορφη του παγοβουνου .........

Senior Member
    http://www.lifo.gr/print/print_feature/90267

Mελινα , μου κανει πολυ εντυπωση που δεν βρισκεις καποιον να σου γαψει ζαναξ , ριξε μια ματια στο αρθρο , ολοι γραφουν , παθολογοι , γαστρεντερολογοι , ουρολογοι , χειρουργοί , κτηνιατροι , πτηνοτροφοι , !! οταν λεω ολοι , εννοω ΟΛΟΙ !! ο παππους παει , συνταξιοδοτηθηκε , αλλα σενα ψυχιατρο απλο να πας , αν δεν πεσεις σε περιεργο , αν και σηκωνει πολυ κουβεντα ποιος ειναι ο περιεργος ( ! ) , θα σου γραψει , στειλε μου μειλ αν θες στο [email protected] , διοτι δεν μπορω να σου στειλω πμ , εχεις κατω των 50 μνμτων .........

Senior Member
    Αν είναι νέα κοπέλα, ναι δεν γράφουν εύκολα!
    Εμένα ο καρδιολόγος σε φάση που είχα τρελές ταχυπαλμίες μού είχε γράψει χαπάκια βαλεριάνας και μου είχε πει αγχολυτικό μόνο σε ψυχίατρο.
    Στους παππούδες γράφουν γιατί είναι μεγάλης ηλικίας και δεν αναπτύσσουν εύκολα εξάρτηση. Αλλά και να εξαρτηθούν, αμα ο άλλος είναι 80 και τί έγινε? θα ζήσει πιο ήρεμα και γαλήνια, θα κοιμάται πιο εύκολα!
    Στους νέους ειναι το λουκι.

Senior Member
    Μara.Z , νομιζω οτι ειναι σε τι γιατρο θα πεσεις , προφανως αν δουν νεωτατο παιδι , αν ειναι ευσυνειδητοι , θαναι φειδωλοι στο να γραψουν ζαναξ , αλλα κι εγω στα 40 μου πρωτοπηγα σε γιατρο , και κατευθειαν με πλακωσε στα ζαναξ , ειναι και με τι αερα πας , ισως , αμα πας φοβισμενος και διστακτικος , ναι , μπορει να μην σου γραψει , αμα πας σε στυλ , θελω ζαναξ , γιατι τα χρειαζομαι , του πας και μερικα αδεια κουτακια , εκει μαλλον θα σου γραψει .........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    http://enallaktikidrasi.com/2015/11/...tikes-meletes/
    Αγαπητε black adder , το γνωριζω οτι τα ζαναξ ειναι δυνητικα επικινδυνα , αλλα για οσους παιρνουν αντικαταθλιπτικα , ας παρουν μια ιδεα για ταντικαταθλιπτικα που ολοι παιρνουμε , και αυτο ειναι η μονον η κορφη του παγοβουνου .........
    δεν σχολίασα κάτι που είπες εσύ Macgyver αλλά τον stas. Δεν είναι προφανες από την παράθεση και το σχόλιο;

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast