Results 1 to 15 of 91
-
22-11-2007, 13:12 #1
η αγάπη άργησε..... 3 χρόνια.....
καλησπέρα σε όλους... διαβάζω το πολύτιμο αυτό site κάμποσο καιρό τώρα και πήρα την απόφαση να γράψω για το δικό μου πρόβλημα.... Πολλοί ίσως με κατακρίνετε, αλλά σας καταλαβαίνω, φταίω και πάλι φταίω! Έίμαι παντρεμένη 3 χρόνια τώρα, έχω κι ένα μωράκι. Με τον άντρα μου έχω πολύ καλή σχέση. Είναι καταπληκτικό παιδί, με αγαπάει, τον αγαπάω, το μόνο παράπονο που είχα πάντα είναι ότι δεν έχει αυτή τη φλόγα που συνεχώς καιει μέσα μου, αυτό το νεύρο! Δεν εννοω στο κρεβάτι, αλλά εννοώ στον τρόπο ζωής γενικότερα. Και μία μέρα εμφανίστηκε εκείνος.... Καινούριος συνάδελφος στη δουλειά, λίγο μικρότερος μου πολύ όμορφος. Δεν έδωσα σημασία αρχικα, αλλά από την αρχή ένιωθα τη ματιά του να με διαπερνά. Αυτός στα τελειώματα μιας σοβαρής σχέσης. Αρχίσαμε να μιλάμε, να κάνουμε πλάκα και οι χαρακτηρες μας έδεσαν αμέσως! Με τον καιρό ανταλλάξαμε τηλέφωνα, το ένα τηλέφωνο έγιναν πολλά και με τον καιρό έγινε ο ένας στον άλλο απαραίτητος! Όλα αυτά προς το παρόν τουλάχιστον πλατωνικά. Μου ζήτησε να βρεθούμε. Μετά από πολλά όχι (λόγω της αμοιβαίας έλξης που υπήρχε, φοβόμουν) είπα ναι. Πήγαμε μία βόλτα, με φίλησε, με είχε αγκαλιά, μείναμε 2 ώρες έτσι... Δεν έχουμε ολοκληρώσει τη σχέση μας κι ενώ θέλουμε και οι δύο, η λογική και οι συνθήκες μας σταματάνε. Μου είπε ότι έιναι τρελά ερωτευμένος μαζί μου. Κι εγω είμαι, αλλά δεν του το λέω. Του κάνο κακό, του το έχω πει δεν θέλει να το καταλάβει. Δικαίωμα του λέει να νιώθει όπως θέλει. Λέω ψέμματα στον άντρα μου, το σιχαίνομαι αυτό... Τι να κάνω όμως που νιώθω σαν να είναι το άλλο μου μισό! Είναι ο τέλειος. Αν μπορούσα να ευχηθώ στον Θεό να μου στείλει το ιδανικό για μένα, αυτόν θα έστελνε.... Βοήθεια! Δεν είμαι έτσι εγώ, δεν είναι ο χαρακτήρας μου να κάνω τέτοια... Σας κούρασα.... Περιμένω γνώμες, ευχαριστώ που με ακούσατε....
- 22-11-2007, 13:51 #2
Originally posted by alma
Είναι ο τέλειος.
Δεν είμαι ρομαντική. Ούτε κυνική. Ο τέλειος δεν υπάρχει. Υπάρχει η εξιδανίκευση. Τί εμπειρίες είχες πριν το γάμο σου? Γιατί παντρεύτηκες?
Πού ακριβώς έχεις εντοπίσει το έλλειμα?
22-11-2007, 13:59 #3
οκ έχεις δίκιο. Όχι ο τέλειος, αλλά αυτός που φανταζόμουν. Δεν είναι θέμα ρομαντισμού, είναι θέμα χημείας! Απο εμπειρίες πριν το γάμο αρκετές θα έλεγα. Νορμάλ πράγματα. Παντρεύτηκα γιατί πρώτη φορά μου φέρθηκε κάποιος τόσο καλά όσο ο άντρας μου. Περνάμε όμορφα μαζί. Έχουμε μία καλή σχέση. Απλά εγώ είμαι άνθρωπος τω εκπλήξεων, σιχαίνομαι την ρουτίνα και δεν θεωρώ ότι επειδή παντρευτηκα κάποιον έδεσα τον γαΪδαρό μου. Μετά τον γάμο δυστυχως τα πολλά-πολλά κόβονται. Πάνε τα λουλούδια, πάει ο αυθορμητισμός. Ποτέ όμως ο άνδρας μου δεν ήταν ιδιαιτερα αυθόρμητος. Ονειρευόταν την ήρεμη συζυγική ζωή ενω εγώ την φλογερή -όσο γίνεται με ένα μωρό- συζυγική ζωή. Και ξαναλέω πως δεν εννοώ μόνο στο κρεβάτι. Όπως και να έχει, έτσι όπως με έχει κάνει να νιώσω ο άλλος κανείς δεν με έχει κάνει να νιώσω... μιλάμε συνέχεια και πάλι μου λείπει.... και φοβάμαι τόσο πολύ για την κατάληξη της όλης κατάστασης........
22-11-2007, 14:14 #4
...εγώ πάλι είμαι σχεδόν σίγουρη ότι μόλις προχωρήσετε τη σχέση σας θα καταλάβεις που ακριβώς βρίσκεσαι μαζί του- τώρα που δεν έχετε ολοκληρώσει, φαντάζεσαι πολύ.
Δεν έχω εντοπίσει πραγματικό πρόβλημα στο γάμο σου από όσα λες και σίγουρα δεν είναι σοβαρή η άποψη των λουλουδιών που κόπηκαν. Αν νομίζεις οτι είσαι πιό αυθόρμητος άνθρωπος από εκείνον, δημιούργησε τις συνθήκες για να φύγει η ρουτίνα από το γάμο σας πρώτη. Πώς γίνεται να τα περιμένουμε όλα από τον άλλο?
Γνώμη μου:
ή βάλε τα πράγματα κάτω, εκτίμησε το βάρος της ευθύνης της επιλογής σου που είναι ο γάμος σου και κόψτο μαχαίρι (αυτό θέλει πολλή σκέψη)
ή προχώρα χωρίς μπερδέματα σε σεξ, χωρίς ακόμα να θίξεις το γάμο σου.
22-11-2007, 14:20 #5
Η ψευδαισυση του ερωτα
Ο ερωτας που ζουμε στις μερες μας ειναι μια ψευδαισιση.Οταν γνωρισεις καλα τον αλλον η θα τον βαρεθεις η θα αλλαξεις γι αυτον γνωμη.Ζουμε σε μια εποχη που ολα ειναι ψευτικα.Παω στοιχημα αμα θελησεις να κανεις ερωτικη σχεση μαζι του και θελησεις να τον παντρευτης μετα απο καποιο διαστημα θα αλλαξουν οι αποψεις και θα βρεις και σε αυτον τα αρνητικα που θα σε χαλανε.Για αυτο σου προτηνω να κανεις παραλληλη σχεση.Παρατησε τα χριστιανικα κομπλεξ και απελευθερωσου.Απολαυσε τον ερωτα και τη σεχυαλικη ζωη που θες.Απλα σου λεω δεν θα κρατησει για πολυ.
Η ΜΟΝΟΓΑΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ/ΑΛΛΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ
22-11-2007, 14:23 #6
Originally posted by Reina
...εγώ πάλι είμαι σχεδόν σίγουρη ότι μόλις προχωρήσετε τη σχέση σας θα καταλάβεις που ακριβώς βρίσκεσαι μαζί του- τώρα που δεν έχετε ολοκληρώσει, φαντάζεσαι πολύ.
Δεν έχω εντοπίσει πραγματικό πρόβλημα στο γάμο σου από όσα λες και σίγουρα δεν είναι σοβαρή η άποψη των λουλουδιών που κόπηκαν. Αν νομίζεις οτι είσαι πιό αυθόρμητος άνθρωπος από εκείνον, δημιούργησε τις συνθήκες για να φύγει η ρουτίνα από το γάμο σας πρώτη. Πώς γίνεται να τα περιμένουμε όλα από τον άλλο?
Γνώμη μου:
ή βάλε τα πράγματα κάτω, εκτίμησε το βάρος της ευθύνης της επιλογής σου που είναι ο γάμος σου και κόψτο μαχαίρι (αυτό θέλει πολλή σκέψη)
ή προχώρα χωρίς μπερδέματα σε σεξ, χωρίς ακόμα να θίξεις το γάμο σου.
Συγγνώμη που εκφράζω άποψη μιας και είμαι πολύ έξω από τη λογική του γάμου ακόμη αλλά νομίζω ότι πρώτα θα έπρεπε να προσπαθήσει για αυτόν (το γάμο) εφόσον έχεις και ένα μικρό παιδί κι έπειτα, αν δεις ότι δεν αλλάζει κάτι και μετά από πολύ σκέψη να κάνεις κάτι από τα άλλα δύο.
Πάντως, το σεξ με τον άνθρωπο αυτό δεν πιστεύεις ότι μπορεί να σε κάνει να κολλήσεις ακόμη παραπάνω μαζί του και θολωμένη από αυτή την ευτυχία να πάρεις ίσως αποφάσεις που μετά θα μετανιώσεις και που θα πληγώσουν ανθρώπους που αγαπάς?
Γι\' αυτό λέω να ακολουθήσεις άλλη σειρά...Φυσικά, γνώμη μου, μπορείς να την απορρίψεις ελεύθερα! :)
22-11-2007, 14:23 #7
έχω προσπαθήσει πολύ για τον αυθορμητισμό που λες.. τα λουλούδια ήταν ένα απλό παράδειγμα, αλλά αντιπροσωπεύουν την όλη κατάσταση. Σαφώς και δεν είναι σημαντικά από μόνα τους. Δεν τα περιμένω όλα από τον άνδρα μου, αλλά και όταν κάθε βράδυ τον παίρνει ο ύπνος στον καναπε κι εγώ μόνη στο κρεβάτι, την ίδια στιγμή που κάποιος άλλους μου λέει ότι του λείπω και οτι θα ήθελε να με έχει αγκαλιά... Μάλλον αυτό φταίει.... Μου έχει λέιψει αυτό που μου προσφέρει ο... καινούριος....
22-11-2007, 14:25 #8
Originally posted by alma
έχω προσπαθήσει πολύ για τον αυθορμητισμό που λες.. τα λουλούδια ήταν ένα απλό παράδειγμα, αλλά αντιπροσωπεύουν την όλη κατάσταση. Σαφώς και δεν είναι σημαντικά από μόνα τους. Δεν τα περιμένω όλα από τον άνδρα μου, αλλά και όταν κάθε βράδυ τον παίρνει ο ύπνος στον καναπε κι εγώ μόνη στο κρεβάτι, την ίδια στιγμή που κάποιος άλλους μου λέει ότι του λείπω και οτι θα ήθελε να με έχει αγκαλιά... Μάλλον αυτό φταίει.... Μου έχει λέιψει αυτό που μου προσφέρει ο... καινούριος....
Δεν το πιστεύεις κι εσύ ότι θα συμβει αυτό?
22-11-2007, 14:27 #9
συγνώμη δεν είχα δει και τις απαντήσεις των υπολοίπων Ευχαριστώ παιδιά για το ενδιαφέρον σας, μόνο με εσάς το έχω συζητήσει! Δεν μπορώ να κάνω ερωτα μαζί του, θα κολλήσουμε κι άλλο.. Δεν θέλω να χαλάσω το σπίτι μου! Θεε μου είμαι τόσο μπρδεμένη..... Και το παιδί?? Τι μου φταίει?? Όντως η μονογαμία είναι μία ουτοπία, δεν πιστευω πως είμαστε πλασμένοι γι αυτήν... Το θέμα είναι ότι παραμυθιάζω τον άντρα μου, κόβω τον εαυτό μου στα δύο και αναλώνω τη ζωή του άλλου σε κάποια σχέση που δεν μπορεί να του προσφέρει τίποτα... Μου είπε πως με αγαπάει....
22-11-2007, 14:31 #10
και δυστυχώς όχι δεν συμφωνω πως και ο καινούριος γίνεται παλιός.... σίγουρα τα πράγματα φθείρονται με τον χρόνο, κάποια όμως απλά ωριμάζουν και γίνονται πιο σημαντικά..
22-11-2007, 14:39 #11
τουλάχιστον συμφωνούμε στην άποψη ότι αν κάνετε έρωτα θα κολλήσεις παραπάνω μαζί του....:)
όσο για το αν ο καινούριος γίνεται παλιός...κατάλαβες για ποιον το λέω? για αυτόν που μπήκε τώρα στη ζωή σου, όχι για τον άντρα σου.λες ότι κάποια πράγματα απλά ωριμάζουν και γίνονται σημαντικά. ο άντρας σου προφανώς και είναι σημαντικός για σένα. έτσι φαίνεται από όσα λες και από το γεγονός ότι δε σ\' αρέσει που τον \"παραμυθιάζεις\". απλά σου είπα ότι η γνώμη μου είναι να κάνεις μια προσπάθεις πρώτα γι\' αυτόν που σου είναι σημαντικός.
Εκτός αν εννοείς ότι ο τώρα καινούριος, όταν γίνει παλιός θα ωριμάσει και θα γίνει σημαντικός...
22-11-2007, 14:48 #12
και οι δύο είναι σημαντικοί... ίσως πιστεύω ότι ο καινούριος μου ταιριάζει λίγο περισσότερο... Μπέρδεμα σας λέω. Εγώ του είπα ότι όλο αυτό πρέπει να τελειώσει. ότι τωρα που δεν έχει προχωρήσει η κατάσταση, μπορούμε να γίνουμε με τον καιρό φίλοι. ότι δεν θέλω να τον χάσω από τη ζωή μου και σαν φίλοι είναι ο μόνος τρόπος. Μου είπε πως ότι του ζητήσω θα το κάνει. Απλά θέλει να με βλέπει κι εκτός δουλειάς και τρελαίνεται στην ιδέα ότι δεν θα συμβαίνει αυτό. Όντως έχουμε βρεθεί και είναι πολύ εντάξει, και πολύ συγκρατημένος, αλλά βλέπω ότι θέλει πολλά παραπάνω από μένα κι εγώ δεν μπορώ να του δώσω τίποτα. το κακό είναι ότι θέλω πολύ να τον βλέπω και δεν έχω βρει την δυναμη να του το κόψω μαχαίρι...
22-11-2007, 15:05 #13
Νομιζω οτι εισαι σε συγχιση αλλα ας τα βαλουμε σε μια σειρα.
1. Το οτι βρηκες ενα ενδιαφερον τυπο και σε εχει συγκλονισει δεν λεει τιποτα. Ξερεις ελαχιστα για αυτον και καλα καλα δεν εχεις παει μαζι του. Ενα σεναριο εργασιας θα μπορουσε να πει οτι στο κρεβατι ξενερωνεις τοσο ασχημα που χτυπας το κεφαλι σου στο τοιχο. Δεν τον εχεις ζησει αρα δεν ξερεις τι μπορει να σου βγαλει ενα τετοιο πραγμα.
Προς το παρον λοιπον κανε λιγο κρατει.
2. Με τον αντρα σου, επρεπε να φροντισεις την σχεση πιο νωρις εφοσον σε ενδιεφερε.
Προφανως αρχιζει και γινεται βαρετο, ετσι δεν ειναι??
Η φροντισε να την ανανεωσεις η παρε διαζυγιο.
Διαλεξε και παρε.
Δεν ειναι εντιμη η μεχρι τωρα σταση σου.
Αυτο θα το κανεις οχι γιατι γνωρισες ενα σουπερ τυπα αλλα γιατι πρεπει να εισαι τιμια απεναντι στο συντροφο σου.
3. Αποστασιοποιησου λιγο απο ολα και δες τι θες.
Σε προτεραιοτητα ο αντρας σου και στην συνεχεια οσοι εποντια οποιοι και να ειναι αυτοι.
Δεν ειναι κακο αυτο που συνεβει, μονο που αρχιζεις και γινεσαι τριαδα και καποιοι ειναι πιο ισοι απο τους υπολοιπους.
Βρεθειτε και οι τρεις στο κρεβατι αν θες... ειναι καλυτερο απο το να δουλευεις τους υπολοιπους επειδη εσυ αισθανεσαι μπερδεμενη.
Αυτα προς το παρον γιατι ειμαι και στη δουλεια.
22-11-2007, 15:12 #14
Aγαπητή άλμα. Εχω υπάρξει ακριβώς στην ίδια θέση με σένα, με γάμο όπως τον περιγράφεις, με παιδιά, και με ένα πιτσιρικά λουκούμι δίπλα μου να λιώνει και να μου υπόσχεται όλα όσα δεν είχα από τον τότε σύντροφό μου. Η απόφασή μου ήταν να μιλήσω άμεσα για αυτή την καινούργια μου σχέση και κυρίως για το πώς εγώ ένιωθα, τις ελλείψεις μου, τα θέλω μου, το τι ακριβώς με οδήγησε εκεί, κι αυτό το έκανα διότι το όφειλα πρώτα στον εαυτό μου. Πρότεινα στον σύντροφό μου να με αφήσει κάνοντας λίγο στην πάντα να το ζήσω όλο αυτό το οποίο και θα τελείωνε μέσα σε λίγο καιρό αλλά δεν μπορούσε. Σε πληροφορώ οτι άν δεχόταν να το κάνει ίσως και να μη χωρίζαμε ποτέ.
Να είσαι ειλικρινής λοιπόν και να του μιλήσεις είναι η άποψή μου. Οι άνθρωποι δοκιμάζονται στα δύσκολα και αν σέβεται τις επιθυμίες σου οφείλει να το δεχτεί. Μπορείτε μάλιστα να συζητάτε και σα καλά φιλαράκια για τις εμπειρίες σου με το πρόσωπο αλλά το ίδιο ειλικρινής πρέπει νάσαι αντίστοιχα και με την άλλη πλευρα.
Εχεις τοποθετήσει στο μυαλό σου το δίπτυχο , ο άντρας μου κι ο έρωτας μου, τι να διαλέξω?
Τίποτα δεν έχεις να διαλέξεις εσύ, η επιλογή είναι των άλλων. Μίλα για ότι σου συμβαίνει έξω απ τα δόντια.
Να θυμάσαι οτι αληθινός είναι ο σύντροφος που έχει την ικανότητα να κρίνει με τα δικά σου μάτια. Δεν χρειάζεται να πούμε οτι το ίδιο οφείλεις να κάνεις και εσύ.
22-11-2007, 15:13 #15
Άλμα...
το ποστ σου μου θύμισε έντονα μια δική μου ανάλογη εμπειρία. Εγώ είχα από τη μια τη σταθερή μακροχρόνια σχέση και από την άλλη κάτι σαν κι αυτό που περιγράφεις...το ιδανικό, το τέλειο, αυτό που έψαχνα χρόνια ... και το οποίο ανταποκρινόταν κιόλας! Δεν γράφω \"ο οποίος\" και θα εξηγήσω σε λιγάκι το γιατί.
Είχα τρελαθεί...είχαμε τρελαθεί(με τον νέο εννοώ). Κι εγώ έννιωθα οτι ήταν το άλλο μου μισό κι εγώ δεν είχα προχωρήσει για τους ίδιους λόγους.
Δεν ήταν ο άνθρωπος όμως αυτό με το οποίο είχα παθιαστεί, αυτό που είχα ερωτευτεί. Ήταν το όνειρό μου...το τέλειό μου, το ιδανικό μου...Και ευτυχώς ήμουν αρκετή τυχερή ώστε να το πάρω χαμπάρι νωρίς και να μην κάνω ένα λάθος για το οποίο τώρα θα μετάνιωνα.
Είναι πολύ παράξενο...όταν έβγαλα τελικά τα ονειρικά μου γυαλιά ο άνθρωπος που αντίκρυσα δεν είχε καμία σχέση με αυτόν που νόμιζα τόσο καιρό οτι είχα μπροστά μου. Μα καμία!
Παρόλα αυτά, από αυτή την ιστορία έμαθα τι πραγματικά έλειπε από την μακρόχρονη σχέση μου. Τι μου έδινε παλιά ο παλιός και είχε σταματήσει να μου δίνει πια...κι άρχισα να του το ζητάω. Αρχίσαμε μαζί να δουλεύουμε τη σχέση μας, να της δίνουμε από κοινού το φιλί της ζωής.
Ήταν πολύ όμορφο αυτό που έζησα με τον νέο...αλλά ήταν για μένα μια ταινία φαντασίας...Κάποτε τέλειωσε και τότε...είδα μπροστά μου το πανί προβολής και τον προβολέα.
Για σένα μπορεί να είναι διαφορετικά βέβαια τα πράγματα. Αυτό μόνο εσύ το ξέρεις, κι όχι εγώ. Εγώ ξέρω το δικό μου.
Θα σου πω όμως μια συμβουλή που μια καλή φίλη τότε μου είχε δώσει και που για μένα στάθηκε σωτήρια. Αν θέλεις την ακολουθείς, αν όχι πέταξέ την:
Δώσε χρόνο στον εαυτό σου. Περίμενε λίγο πρίν πάρεις τις αποφάσεις σου.Μάκια...
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση