Results 1 to 15 of 180
-
21-05-2016, 20:34 #1
κουραστηκα να ζω απλα περιμενωντας ποτε θα πεθανω!
τι να κανω πια?δεν υπαρχει τιποτα πουθενα για μενα.κουραστηκα να ζω χωρις να μπορω να ζησω.ζω απλα σαν ανυπαρκτος μεχρι να ερθει η ωρα μου να πεθανω.γιατι?τι να κανω δηλαδη?εγω γιατι δεν εχω δικαιωμα να υπαρχω σαν ατομο.γιατι να μην εχω δικαιωμα να αγαπηθω,να ειμαι κατι για καποιον,εστω για εναν μονο?γιατι να ειμαι ενα αορατο ατομο που απλα ειναι σαν να μην υπαρχει για κανεναν?
χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!
- 21-05-2016, 20:57 #2
Εχεις κανει αλλαγες στην ζωη σου ή στην συμπεριφορα σου απο τοτε που πρωτο ενιωσες καπως ετσι ?
Το γιατι παντα πλαναται πανω απο τα κεφαλια μας ... καποια στιγμη αποφασιζουμε το πως θα τα αντιμετωπισουμε."Make sure your worst enemy isn't you"
21-05-2016, 20:57 #3
21-05-2016, 21:07 #4
ναι εχω κανει αλλαγες.και μονο το οτι απο το τιποτα που ειχα καταληξει ξανα στο χωριο σε μαυρη ψυχολογικη κατασταση και τελικα καταφερα να συνερθω και να βρω δουλεια να επιστρεψω στην Αθηνα να νοικιασω κλπ κλπ νομιζω ειναι κατι.απλα αρχιζει και με πιανει παλι η μελαγχολια και η μοναξια.αρχιζει και δεν παλευετε παλι.κουραστηκα απο τα παντα και πιο πολυ κουραστηκα να νιωθω ετσι.απλα θελω το ελαχιστο.θελω απλα μια κοπελα που απλα να υπαρχω,να με βλεπει,να μην ειμαι αορατος.μια κοπελα απλα και μονο να ενδιαφερθει να με γνωρισει.εναν ανθρωπο να μοιραστουμε κατι απο τις ζωες μας.τιποτα αλλο
21-05-2016, 21:08 #5
21-05-2016, 21:12 #6
Νιωθεις μοναξια και θελεις μια κοπελα να μοιραζεσαι την καθημερινοτητα σου. Θελεις συντροφια. Φυσιολογικο.
Η σκληρη αληθεια λεει απο την δικη μου οπτικη πως οτι ειμαστε ανικανοι να δωσουμε πρωτα σε εμας τους ιδιους ουτε απο αλλους μπορουμε να το λαβουμε.
Απο την αλλη ποσες φορες εχω ακουσει αντρες/ γυναικες εκει π χαν πει τερμα... ρε παιδι μου δε θα ξανα ψαξω ... να βρισκουν πολυ καλο ανθρωπο και δενουν.
Ζεις γιατι σε γεννησαν. Ζεις γιατι παλευεις. Εχεις καποιες επιλογες. Εαν αισθανεσαι αβοηθητος δεν ειναι κακο να αναζητησεις και στην αθηνα συμβουλευτικη υποστηριξη, Η μοναξια κανει ζημια, το κατανοω οπως και παρα πολλοι αλλοι υποθετω."Make sure your worst enemy isn't you"
21-05-2016, 21:15 #7
21-05-2016, 21:16 #8
Να σε ρωτησω αλλιως, εφυγες απο το χωριο επιασες δουλεια, εχεις εκει φιλους ? εχεις χομπυ ? ξυπνας καλα το πρωι ή ξυπνας μαυρα ? λαμβανεις αγωγη ? εαν οι προσδοκιες σου ειναι υψηλες και βιαζεσαι ειναι αναμενομενο να απογοητευτεις.
***Ζουμε στην εποχη των ψυχικων διαταραχων, ολοι σχεδον ειναι κουμπωμενοι, απομακροι, φοβισμενοι, δεν ειναι δηλαδη και κατι απλο πλεον να δικτυωθεις."Make sure your worst enemy isn't you"
21-05-2016, 21:23 #9
Το τσατ γνωριμιών δε βοηθάει. Το έχω δοκιμάσει. Δε πρόκειται να βρεις αυτό που ψάχνεις. Δε το λέω για να σε αποτρέψω, αν θες δοκίμασέ το, αλλά να είσαι προετοιμασμένος για πιθανή απογοήτευση. Εγώ θα πρότεινα να ξεκινήσεις γυμναστήριο, αν αυτό είναι στις δυνατότητές σου, πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει ποικιλοτρόπος. Αν είχα τη δυνατότητα αυτό θα έκανα επειδή στο γυμναστήριο και γνωριμίες μπορείς να κάνεις, και την εμφάνισή σου να βελτιώσεις, που σημαίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, και την υγεία σου καλυτερεύεις, και τις ορμόνες τις χαράς ελευθερώνεις. Να τονίσω σε αυτό το σημείο ότι οι ελκυστικοί άνθρωποι είναι οι χαρούμενοι άνθρωποι. Σου εύχομαι ότι καλύτερο.
21-05-2016, 21:23 #10
οι φιλοι μου γενικα ειναι ελαχιστοι.το πρωι καλα ξυπναω (το μονο που με σωνει ειναι η δουλεια μου που μου αρεσει).αγωγη οχι ουτε εχω παει ποτε σε ειδικο και δεν θελω να φτασω στο σημειο να παω γιατι δεν θελω απλα να νιωσω καλα ενω τιποτα δεν ειναι καλα.ουτε εχω υψηλες προσδοκιες,πιστεψε με.απλα θελω να μπορεσω να γνωρισω μια κοπελα.να δω οτι καποια απλα δειχνει ενδιαφερον να με γνωρισει.οτι και οπως και να το κανω απλα ειμαι σαν να μην υπαρχω.ειμαι απλα αδιαφορος και ανυπαρκτος.καταλαβαινεις τι λεω?γιατι δεν μπορω απλα να μιλησω με μια κοπελα η να βγω απλα για εναν καφε.γιατι να μην εχω το δικαιωμα?δεν ειμαι ασχημος (εκτος απο λιγα παραπανω κιλα που εχω) ουτε εχω κατι αποκρουστικο πανω μου.γιατι πρεπει να νιωθω ετσι?
21-05-2016, 21:27 #11
21-05-2016, 21:29 #12
παω σε μια σχολη αυτοαμυνας αλλα το θεμα ειναι οτι αυτο που λες "να κανω γνωριμιες" απλα δεν γινεται.αυτο ειναι το θεμα.με κουρασαν τοσα χρονια ολα αυτα ολο κανε ετσι,κανε αλλιως,μηπως φταιει το ενα,μηπως το αλλο...τιποτα.βλεπεις ολον τον κοσμο καθονται χωρις να κανουν τιποτα και τους ερχονται ολα.και εγω τι ζηταω?εναν ανθρωπο πλαι μου και οτι και να κανω απλα δεν πρεπει να το εχω.δεν εχετε νιωσει ποτε πως ειναι να εισαι ανυπαρκτος.ακομα και αν ησουν ο τελευταιος ανθρωπος της γης να μην θελουν ουτε να σε βλεπουν
21-05-2016, 21:33 #13
21-05-2016, 21:34 #14
Εχεις πεισει τον εαυτο σου οτι δεν σου αξιζει η συντροφια μιας γυναικας ? εισαι ομιλητικος τυπος ? χαμογελαστος ? ευγενικος ? μηπως περπατας με σκυφτο κεφαλι και δειχνεις πως δεν σε νοιαζει να γνωρισεις επειδη εσυ πλεον εχεις απελπιστει και νιωθεις οτι ετσι κι αλλιως εισαι ανυπαρκτος ? Αυτο δεν γινεται. Για καποιους εισαι υπαρκτος. Εαν αυτο που σε βασανιζει ειναι κυριως γιατι δεν εχεις κοινωνικες επαφες με γυναικες δεν ειναι κατι που λυνεται με διαλογο με αγνωστους εδω, ειναι κατι που εσενα θα σου εκανε μαλλον καλο να πας σε ενα ψυχοθεραπευτη και να πεις - Κουραστηκα απο αυτο και απο αυτο- εσεις τι λετε ???????????????"Make sure your worst enemy isn't you"
21-05-2016, 21:43 #15
Το έχω νιώσει και ενίοτε το νιώθω ακόμα. Τολμώ να πω ότι σε καταλαβαίνω. Αλλά ποτέ δε κατάλαβα γιατί συμβαίνει αυτό. Είτε σε μένα, είτε σε σένα, είτε σε οποιονδήποτε. Γιατί συμβαίνει αυτό, το ίδιο πράγμα, σε τόσα διαφορετικά άτομα; Και επίσης δε κατάλαβα πως άλλαξε αυτό σε μένα. Το θέμα είναι πάντως πως μπορεί να αλλάξει όλο αυτό. Είμαι η ζωντανή απόδειξη. Και με την όποια πείρα που μπορεί να διαθέτω θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω, αν θες.