Results 16 to 30 of 35
-
16-07-2016, 01:18 #16
α, ξεχασα και το Centrac.. πολύ καλο αγχολυτικο. από τα πολύ παλαια, που σε διατηρει ηρεμο, ολη την διαρκεια της ημερας.. με ελαχιστες παρενεργειες..μου εκοψε μαχαιρι τις ζαλαδες που ειχα και απο την πρωτη μερα... περπατουσα και ηταν σαν να ειμαι σε καραβι..με βοηθησε πολύ.
Παντως αν θες την ταπεινη μου γνωμη, οτιδηποτε σε ΥΠΕΡΔΟΣΟΛΟΓΙΑ δεν μου ακουγεται καλά...Last edited by ΕΛΠΙΔΑΨ; 16-07-2016 at 01:34.
- 16-07-2016, 01:34 #17
centrac? θα το κοιταξω...το θεμα ειναι οτι δεν θελω κατι να με ηρεμει να με κανει μαλακο.. θελω κατι που να μου δινει γερα νευρα οχι μαλθακοτητα
16-07-2016, 01:45 #18
Μα εγω νομιζα πως εχεις σπασμενα νευρα και θες να ηρεμησεις! αυτο ειναι αγχολυτικο..δεν σου κανει τοτε...θες να εχεις περισσοτερη ενεργεια η κατι για να σε ηρεμησει??
16-07-2016, 06:49 #19
Δεν υπαρχει ηρεμιστικο που να σου δυναμωνει τα νευρα , ολα σε κανουν πιο μαλθακο , ουτε η υπερδοσολογια της Β το κανει αυτο , ο οργανισμος ,οσο Β και να παρεις , αποβαλλει την εξτρα , ειναι υδατοδιαλυτη , δοκιμασε να αρχισεις να ξεσπας σενα σακκο του μποξ , κατα προτιμηση 1.50 μ , και θα σε ηρεμησει , και δεν θα σε κανει μαλθακο .........τουναντιον .......
16-07-2016, 11:14 #20
δεν ψαχνω κατι να ηρεμησει τα νευρα μου...η κατασταση μου ειναι καπως περιεργη απο την μια δεν εχω υπομονη να μιλησω να συζητησω να διαβασω...η ομιλια μου ειναι γρηγορη και χωρις ειρμο...το σωμα μου ειναι ρεταλια αλλιως κινειται το πανω μερος και αλλιως το κατω...και απο την αλλη ειμαι ληθαργικος...δεν ξερω αν μπορειτε να καταλαβετε τι λεω...αλλα πιστευω οτι δεν εχω αρμονια στις κινησεις μου, στην ομιλια μου, στην συμπεριφορα μου γενικα ακομα και στον τροπο που περπαταω...δεν εχω ψυχραιμια πανω μου...απο το πως θα μιλησω σε καποιον μεχρι πως θα αγορασω κατι απ το περιπτερο...λογικα εχουν σπασει τα νευρα μου και ψαχνω κατι να τα συμμαζεψω οχι να τα ηρεμησω...καταλαβαινει κανεις;το χει περασει αυτο;
16-07-2016, 11:31 #21
Πετρο καταλαβαινεις πιστευω πως στην περιπτωση σου και ετσι οπως μας τα περιγραφεις ειναι λαθος να ζητας βοηθεια απο το forum διοτι δεν μπορουμε να καταλαβουμε τι σου συμβαινει...ομως επειδη αντιλαμβανομαι την ψυχολογικη σου κατασταση αυτη τη στιγμη και το ποσο φορτισμενος εισαι και την αγωνια σου να γινεις καλυτερα, και θελω πολυ να σε βοηθησω , θα ριψοκινδυνευσω μια διαγνωση γνωριζοντας οτι δεν ειναι σωστο αυτο που κανω... Νομιζω λοιπον , απο τις περιγραφες σου πως εχεις παθει νευρικο κλονισμο...αυτο δηλαδη που απλοικα ονομαζεις "σπασιμο νευρων"... Χρειαζεται να ηρεμησεις λοιπον, και οκ να τα συμμαζεψεις , οπως λες αν προτιμας την εκφραση... Στην θεση σου θα δοκιμαζα centrac, ( ηπιο παλαιο φαρμακο πολυ καλο , εμενα με συνεφερε αμεσως, με το πρωτο χαπακι), ομως χρειαζεται κοκκινη συνταγη...
16-07-2016, 11:44 #22
κοιτα αυτο το διαστημα δεν ειμαι φορτισμενος...εχω μπλεξει με σμαρτντραγκς και αυτα με εχουν βοηθησει να δω αποστασιοποιημενα την κατασταση που περιγραφω...πιθανον ναι εχω παθει κλονισμο...με τα τοσα που εχω ακουσει και εχω παθει μαλλον...αλλα στην ουσια παλι υπαρχει κατι που να με επαναφερει
δεν θελω να παρω αλλα ηρεμιστικα ρε συ, εχω ζαναξ αλλα δεν τα δοκιμαζω γιατι βαρεθηκα να φαινομαι τοσο μαλακος
η λυση ειναι αλλου αλλα που;υπαρχει αγωγη για κλονισμο ή σ αυτες τις περιπτωσεις το πρωτοκολλο λεει ενεσεις σε ψυχιατρικο ιδρυμα-δλδ εχεις τελειωσει-
16-07-2016, 11:54 #23
Σορρυ , δεν γνωριζω καθολου τι ειναι τα smartdrugs, (τι σημαινει η λεξη ξερω τι ειναι αυτα δεν ξερω)... παντως καμμια σχεση το centrac με το xanax.. Το centrac σε κραταει νηφαλιο ολη την μερα.. οσο για το κλονισμο, κι εγω ειχα παθει και "χοντρο" μαλιστα και συνηλθα με αγωγη ..ουτε ενεσεις μου εκαναν , ουτε σε ιδρυμα με εκλεισαν!! ..μην τρελλαινεσαι Πετρο.. ψυχραιμια φιλε..
Παντως αν εξακολουθεις να παιρνεις τα smartdrugs σιγουρα δεν πρεπει να τα μπερδευεις και με αλλα..οποτε ενας λογος παραπανω να συμβουλευτεις γιατρο.. Μηπως απλως εχεις παρει υπερδοσολογια απο αυτα τα smart...?? και για αυτο εισαι ετσι ?? Ουτε που τα εχω ξανακουσει...σορυ...
16-07-2016, 12:04 #24
οχι καμια σχεση αυτα που περιγραφω ειναι πριν ξεκινησω τα λεγομενα εξυπνα χαπια και εκει δεν μπορεις να παιξεις με υπερδοσολογιες γιατι θα το καψεις-τα οποια παιρνω μολις τρεις βδομαδες-αυτα με εχουν βοηθησει καπως να δω την κατασταση μου
τι αγωγη ακολουθησες;
16-07-2016, 12:22 #25
16-07-2016, 12:24 #26
το θεμα ειναι με απασχολει και η τεστοστερονη
4 κοντα 5 χρονια με τοσα αντικαταθληπτικα και ηρεμιστικα νομιζω την εχω πειραξει
16-07-2016, 12:27 #27
16-07-2016, 12:55 #28
Πέτρο,καλησπέρα έχω και εγώ τα ίδια προβλήματα περίπου,συναισθάνομαι το πρόβλημά σου.
Γνώμη μου είναι ότι στην περίπτωση αυτή χρειάζονται φάρμακα,για να χαλαρώσει ο οργανισμός....οι βιταμίνες και τα φυτικά σκευάσμματα είναι για πολύ light καταστάσεις.Μπορεί να μην βρήκες το κατάλληλο σκεύασμα να σε βοηθάει και εγώ έχω κάνει διάφορους πειραματισμούς και τελικά καταστάλλαξα.
Η αλήθεια είναι ότι οι ψυχολόγοι δεν ταιριάζουν σε όλους ,αλλά μερικές φορές είναι απαραίτητοι για να μας πουν αν καταλάβουν τί έχουμε.
Εσύ που έχεις σπασμένα νεύρα χρειάζεσαι κάποια βοήθεια άμεση.
Ελπίζω το ποστ να μην θεωρηθεί προτροπή για φάρμακα,αλλά απλά μία άποψη.
16-07-2016, 12:58 #29
Οι βιταμίνες είναι συμπληρωματική βοήθεια και σε καμία περίπτωση χαλαρωτική ή θεραπευτική.
Απο τον τρόπο που γράφεις χρειάζεσαι μία βοήθεια πιο αποτελεσματική για να κοιμάσαι ήρεμα και να ξεκουράζεται ο οργανισμός.
Πάρε μία απόφαση πριν κλατάρεις εντελώς! φιλικά
Στην τωρινή φάση μόνο ένας ψυχίατρος μπορεί να βοηθήσει.
16-07-2016, 13:03 #30
Συμφωνω Diana...καλα τα λες..καλα που βρεθηκες κι εσυ..αρχισα να αγχωνομαι με τον Πετρο που δεν ακουει ... Τον καταλαβαινω απολυτα ομως ..και την αγωνια του και την αντιδραση του.... Ο ψυχολογος δεν γραφει φαρμακα...σε ψυχιατρο πρεπει να παει...και μια φορα μονο ειναι αρκετη...