Φετίχ ποδιών, μήπως έχω πρόβλημα; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 76
    Senior Member
    Quote Originally Posted by PETROS46 View Post
    γιατι βρε τα μισεις γυναικειο ποδι χωρις τακουνι ειναι φαγητο χωρις αλατι...

Μπορει να ειναι κι ετσι , αλλα με φλατ , αναδυκνειεται το πραματικα ωραιο ποδι , οπως και δεν αντεχω πολλα βαψιματα , τα βασικα μονον ........

Banned
    Quote Originally Posted by Mελίνa View Post
    Ωραια, γιατι αποφευγω και το πολυ αλατι! Δημιουργει κατακρατηση υγρων!
    Δεν ειπα οτι δεν μου αρεσει το τακουνι, αλλα μεχρι 8 ποντοι. Παραπανω δεν.. Ειναι ενα απο τα βασανιστηρια που σκεφτηκαν για να ξεκανουν τις γυναικες μεσω των προτυπων ομορφιας και "αν δεν εισαι ετσι και δεν φορας αυτο εισαι μπαζο, ψοφα" φαση. Το κακο που προξενουν τα ψηλα τακουνια στα ποδια πιστεψε με δεν ειναι καθολου αισθητικο. Προτιμω να εχω ομορφα και υγιη ποδια και να περπαταω σαν ανθρωπος και οχι σαν πιγκουινος με διαρροια.
    ε δεν πάνε όλες σαν πιγκουίνοι! Αισθητικά πιστεύω ότι είναι πιο όμορφα τα ψηλά και στις βιτρίνες που τα βλέπεις σκέτα πιο ωραία είναι...κατά τ΄άλλα συμφωνώ....

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μπορει να ειναι κι ετσι , αλλα με φλατ , αναδυκνειεται το πραματικα ωραιο ποδι , οπως και δεν αντεχω πολλα βαψιματα , τα βασικα μονον ........
    E σταμάτα να βάφεσαι τότε....απλό είναι.... :p

Senior Member
    Τι έγινε βλέπω κίνηση στο ποστ, μας γράφουν και τα γούστα τους, χαχαχα...
    Πέρα της πλάκας πάντως γεια σου βρε Μελινα...καλά τα λες, δεν άντεχω μισώ τα τακούνια, μου δημιουργούν ολόκληρο πρόβλημα στο μετατάρσιο, αντε να τολμησει να πει κανείς ότι μας λείπει τιποτα επειδή δε θέλουμε να παραμορφωνουμε τα πόδια μας... >:/ Ουστ.
    Ξέρει ο Μακ, ή ωραία γυναίκα είναι η άνετη γυναικα. Και έτσι επρεπε να είναι όλα τα προτυπα...αλλά οχι, αν το τακούνι/ο κορσες/το κολλητό τζιν το οτιδήποτε δεν σου κοβει την ανάσα ή δεν αφήνει το μισό σου σώμα ακάλυπτο χειμώνα καλοκαίρι δεν είναι καλο λολ
    Άντε μη παρω φορα...καταρχην τα γυναικεία ρούχα δεν είναι πρακτικά. Έχετε δει τσέπη γυναικείου τζιν και τσέπη αντρικού δίπλα; Ουτε το εισιτήριο του λεωφορείου δε χωράει στη γυναικεία "τσεπη". Αλλά τεσπα ειπα δεν θα πάρω φόρα :P

Banned
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Τι έγινε βλέπω κίνηση στο ποστ, μας γράφουν και τα γούστα τους, χαχαχα...
    Πέρα της πλάκας πάντως γεια σου βρε Μελινα...καλά τα λες, δεν άντεχω μισώ τα τακούνια, μου δημιουργούν ολόκληρο πρόβλημα στο μετατάρσιο, αντε να τολμησει να πει κανείς ότι μας λείπει τιποτα επειδή δε θέλουμε να παραμορφωνουμε τα πόδια μας... >:/ Ουστ.
    Ξέρει ο Μακ, ή ωραία γυναίκα είναι η άνετη γυναικα. Και έτσι επρεπε να είναι όλα τα προτυπα...αλλά οχι, αν το τακούνι/ο κορσες/το κολλητό τζιν το οτιδήποτε δεν σου κοβει την ανάσα ή δεν αφήνει το μισό σου σώμα ακάλυπτο χειμώνα καλοκαίρι δεν είναι καλο λολ
    Άντε μη παρω φορα...καταρχην τα γυναικεία ρούχα δεν είναι πρακτικά. Έχετε δει τσέπη γυναικείου τζιν και τσέπη αντρικού δίπλα; Ουτε το εισιτήριο του λεωφορείου δε χωράει στη γυναικεία "τσεπη". Αλλά τεσπα ειπα δεν θα πάρω φόρα :P
    Επιλογή σου είναι όμως ( όχι εσένα)...παντού υπάρχουν πρότυπα, μόδα κλπ...και αν η άλλη νιώθει καλά και όμορφη με τον κορσέ.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Επιλογή σου είναι όμως ( όχι εσένα)...παντού υπάρχουν πρότυπα, μόδα κλπ...και αν η άλλη νιώθει καλά και όμορφη με τον κορσέ.....
    Φυσικά και είναι επιλογη μας βρε το αν θα ακολουθήσουμε το εκάστοτε προτυπο...εγω απλα σχολιαζω το γεγονός ότι τα καθαυτό πρότυπα είναι στη πλειοψηφία τους αβολα...τώρα αν κάποια τα αφομοιώνει τόσο που αισθάνεται ψυχολογικα πιο βολικά και ωραία με κορσε να της παταει τα πλευρά και τακούνια να της γαμανε τη φυσιολογία του ποδιού γουστο της καπέλο της και μπραβο της...
    Άσχετα που πιστεύω θα ήταν καλύτερο να νιώθει όμορφη χωρίς πολλα πολλά άλλα τεσπα :)

Senior Member
    Το θεμα ομως ειναι της αρεσει της καποιας πραγματικα το 15ποντο και ο ασφυκτικος κορσες και νιωθει ωραια η ιδια με αυτα ή της αρεσουν επειδη της εχει επιβληθει ασυνειδητα οτι με αυτα μονο ειναι ωραια;

Θα συμφωνησω με Ναταλια, η μοδα για τις γυναικες επιβαλλει το ξεγυμνωμα και ο,τι αλλο αβολο για να ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ωραιες και επιθυμητες στους αντρες, που και στους ιδιους μεσω της βιομηχανιας της μοδας, της οθονης μικρης και μεγαλης, των περιοδικων και του πορνο εχει περασει εδω και πολλες γενιες τι ειναι ωραιο, και να ανταγωνιζονται τις αλλες γυναικες.

Ετσι εχουμε φτασει και στο σημειο να βγαινουμε εξω και να βλεπουμε ατομα πανομοιοτυπα ντυμενα με ιδιο βαψιμο, ιδια μαλλια, ιδια μουσια... (απευθυνομαι και σε αντρες και σε γυναικες). Ηδη εδω μεσα υπαρχουν πολλα θυματα αντρες του "αν ο αντρας δεν εχει κοιλιακους φετες και μπρατσα και πλατες αεροδρομιο Heathrow και 3 οκαδες μουσια δεν τον θελουν οι γυναικες"

Ναι, δεν περπατανε ολες οι γυναικες σαν πιγκουινοι με τα ψηλοτακουνα... φανερα. Θελει πολυ πονο και κοπο να προσποιηθουν οτι το απολαμβανουν κιολας και ειναι ενταξει. Χροοονια πριν εκανα κι εγω την μαλακια να φοραω 15ποντα. Μια χαρα περπατουσα οταν με εβλεπαν, δεν εδειχνα ποσο ποναω. Ουτε μαθαινε κανεις για τον πονο που ειχα μετα στα ποδια και τα αιματα που ετρεχαν.

Senior Member
    Ξέρει ο Μακ, ή ωραία γυναίκα είναι η άνετη γυναικα. Και έτσι επρεπε να είναι όλα τα προτυπα...α :P
    Πως με καταλαβαινεις , Ναταλια , ετσι ακριβως ειμαι/ειναι , τα πολλα φτιασιδωματα , προς το προκλητικο παντα , μυριζουν ανασφαλεια απο μακρια .................... για μενα , το υπερτατο αφροδισιακο , ειναι η αυτοπεποιθηση , οχι η αλλαζονια , δεν συγκινουμαι απο ντυσιματα και ( καλο ) σεξ ..........και last but not least , η εξυπναδα .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mελίνa View Post
    Το θεμα ομως ειναι της αρεσει της καποιας πραγματικα το 15ποντο και ο ασφυκτικος κορσες και νιωθει ωραια η ιδια με αυτα ή της αρεσουν επειδη της εχει επιβληθει ασυνειδητα οτι με αυτα μονο ειναι ωραια;
    ν.
    Και ομως , τα ψηλα τακουνια , καθιερωθησαν επι Αναγεννησεως ως συμβολο κοινωνικης καταξιωσης , και σε αντρες ( ! ) και σε γυναικες , και για λογους πρακτικοτητας , εξελειψαν απο τους αντρες .............οποτε μιλαμε για καμμια 500αρια χρονια ιστοριας ........

Banned
    Φυσικά και είναι επιλογη μας βρε το αν θα ακολουθήσουμε το εκάστοτε προτυπο...εγω απλα σχολιαζω το γεγονός ότι τα καθαυτό πρότυπα είναι στη πλειοψηφία τους αβολα...τώρα αν κάποια τα αφομοιώνει τόσο που αισθάνεται ψυχολογικα πιο βολικά και ωραία με κορσε να της παταει τα πλευρά και τακούνια να της γαμανε τη φυσιολογία του ποδιού γουστο της καπέλο της και μπραβο της...
    Άσχετα που πιστεύω θα ήταν καλύτερο να νιώθει όμορφη χωρίς πολλα πολλά άλλα τεσπα :)
    Μάλλον το παραβλέπουν αυτά που λέτε πόνος κλπ..Εγώ δεν φοράω αλλά άμα δω μια γυναίκα και τα υποστηρίζει μ΄αρέσει , την θαυμάζω , δεν θα πω κοίτα την κακομοίρα ακολουθεί τα πρότυπα....

Banned
    Πως με καταλαβαινεις , Ναταλια , ετσι ακριβως ειμαι/ειναι , τα πολλα φτιασιδωματα , προς το προκλητικο παντα , μυριζουν ανασφαλεια απο μακρια .................... για μενα , το υπερτατο αφροδισιακο , ειναι η αυτοπεποιθηση , οχι η αλλαζονια , δεν συγκινουμαι απο ντυσιματα και ( καλο ) σεξ ..........και last but not least , η εξυπναδα .......
    Ναι αλλά και συ είπες πριν ότι απέρριψες γυναίκα επειδή είχε χοντρές γάμπες....για αυτό και οι γυναίκες ανεβαίνουν σε τακούνια....θα μου πεις δική τους ανασφάλεια είναι αυτή, δεν έχεις εσύ ευθύνη σε αυτό , ε ναι.... αλλά κανείς δεν γουστάρει την απόρριψη άρα κάνει ότι μπορεί για να φαίνεται πιο όμορφος, καλός, έξυπνος κλπ σε γενικές γραμμές...έτσι είναι ο κόσμος ανασφαλής....

Senior Member
    Μάλλον το παραβλέπουν αυτά που λέτε πόνος κλπ..Εγώ δεν φοράω αλλά άμα δω μια γυναίκα και τα υποστηρίζει μ΄αρέσει , την θαυμάζω , δεν θα πω κοίτα την κακομοίρα ακολουθεί τα πρότυπα....
    Αυτο αληθευει , κι εγω θαυμαζω μια γυναικα που μπορεικαι υποστηριζει αυτο που φοραει , αλλα δεν εχω δει θαυμασει ποτε γυναικα προκλητικα ντυμενη , κι ας υποστηριζει αυτα που φοραει .....

Senior Member
    Ναι αλλά και συ είπες πριν ότι απέρριψες γυναίκα επειδή είχε χοντρές γάμπες....για αυτό και οι γυναίκες ανεβαίνουν σε τακούνια....θα μου πεις δική τους ανασφάλεια είναι αυτή, δεν έχεις εσύ ευθύνη σε αυτό , ε ναι.... αλλά κανείς δεν γουστάρει την απόρριψη άρα κάνει ότι μπορεί για να φαίνεται πιο όμορφος, καλός, έξυπνος κλπ σε γενικές γραμμές...έτσι είναι ο κόσμος ανασφαλής....
    Ολοι ειμαστε ανασφαλεις , ακομη κι η πολλη ασφαλεια , υποκρυπτει ανασφαλεια ...................... αυτη η κοπελα , και ψηλα τακουνια να φοραγε , παλι δεν θα εκρυβε το ' προβλημα ' , και ισως επειδη ηταν πολυ ομορφη στο προσωπο , μετα γινεσαι πιο αυστηρος/απαιτητικος στα υπολοιπα ..................... τοτε ηταν προ 23 ετων , τωρα μπορει να μην κολλαγα σενα τετοιο θεμα , ησσονος σημασιας ......... αν και νομιζω οτι παλι θα κολλαγα !! αδυνατον να πεισω τον εαυτο μου .........τελικα ..

Banned
    Αυτο αληθευει , κι εγω θαυμαζω μια γυναικα που μπορεικαι υποστηριζει αυτο που φοραει , αλλα δεν εχω δει θαυμασει ποτε γυναικα προκλητικα ντυμενη , κι ας υποστηριζει αυτα που φοραει .....
    Το προκλητικό είναι και κακόγουστο....εγώ θαυμάζω ότι είναι του γούστου μου ...

Senior Member
    Το προκλητικό είναι και κακόγουστο....εγώ θαυμάζω ότι είναι του γούστου μου ...
    Αληθευει , ειναι οντως κακογουστο .....

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast