Αρχικά καταχωρημένο από
Natalia_sups
Και εσυ σε παρακαλώ να βελτιώσεις οπωσδήποτε τις κοινωνικές σου δεξιότητες.
Πρώτον είμαστε σε σαιτ ψυχολογίας, καλό είναι να εστιάζουμε στην ουσία και να μην αποπαίρνουμε τον άλλον στα καλά καθούμενα για μπούρδες.
Δεύτερον μπορεί να είμαι αγράμματη κι αμόρφωτη τι να κάνουμε, επειδή "με παρακαλάς" η μου υποδεικνύεις πως θα γράφω θα μάθω ξαφνικά να το κάνω; Ξέρεις πως δεν στέκει. Κοτσάνα είπες απο όποια άποψη και να το δεί κανείς. Παραδέξου το και πάμε παρακάτω.
Τρίτον μπορούσες απλά άν σε μπέρδεψε κάτι στην έκφραση μου απλά να το επισημάνεις η να ζητήσεις διευκρίνηση, οτι "Ναταλια μας μπερδεψες λίγο εκει κι εκει, πες μου αν θελεις τι εννοούσες".
Τέταρτον είμαι κανα χρόνο στο φόρουμ και δεν έχω συγχιστεί ξανά έτσι...είμαι παρα πολυ ηρεμη συνήθως. Συγχαρητήρια έχεις τα πρωτεία χαχαχαχα!
Πάντως θα διατηρήσω συνειδητά τη ψυχραιμία μου και τη καλή μου διάθεση απο εδώ και πέρα και θα σε βοηθήσω με τους απλούς στοιχειώδεις κανόνες ευγενικής και καλοπροέραιτης συμπεριφοράς: Σε κανέναν δεν αρέσει να του κάνουν υποδείξεις και με τέτοιον τρόπο μάλιστα, είτε έχεις δίκιο είτε έχεις άδικο. Και καλή πρόθεση να έχεις (που δεν είχες καλή πρόθεση στη προκειμένη περίπτωση αλλα τελοσπάντων) δύσκολα θα περάσεις σωστά το μήνυμα που θέλεις να περάσεις με αυτό τον τρόπο. Σου προτείνω, αν και εσυ το θέλεις φυσικά, να εξασκήσεις εναν πιο καλοπροέραιτο τρόπο επικοινωνίας στη καθημερινότητα σου. Καλο σου απόγευμα.