Φετίχ ποδιών, μήπως έχω πρόβλημα; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 76
    Senior Member
    Quote Originally Posted by 85Eon View Post
    Η συμπεριφορά σου είναι άψογη, αλλά το συντακτικό σου απαράδεκτο.
    Ώπα ρε μάγκα,σιγά μην σε βάλουμε και ελεγκτή του συντακτικού και της ορθογραφίας μας!

Να γράφεις πιό καλά σε παρακαλώ.
    Εδώ ...έλιωσα!Ο Μπαμπάς που...ψιλοδιατάζει την κόρη!Χα χα!

Φίλε Jim σχετικά με το Φετίχ σου,θα σου πω πως είναι το πιο κλασικό φετίχ των αντρών.
    Ν.1 σε προτίμηση.
    Απλά εσύ το έχεις σε βαθμό που επηρεάζει την ικανότητα σου να επιλέγεις κοπέλα και επίσης αλλοιώνει την ποιότητα της σεξουαλικής συνεύρεσής σου.Αν καταπιέζεσαι αλλοιώνεται η δική σου,διαφορετικά εικάζω πως αλλοιώνεται η δική της.
    Στο Sex θα πρέπει να αφιερώνεις κάποιο χρόνο στο φετίχ σου αλλά από το σημείο που λες πως σου προσφέρει περισσότερη ικανοποίηση ακόμα και από την ίδια την σεξουαλική πράξη ή και από τα κλασικά προκαταρκτικά,ξεκινάει το πρόβλημα.Δηλαδή είσαι στα όρια της Παραφιλίας.
    Τώρα είτε θα πρέπει να βρεις κοπέλα με παρόμοιο φετίχ (στατιστικά δεν είναι πολλές-πόσω μάλλον στο βαθμό που το έχεις εσύ) είτε θα πρέπει να δουλέψεις ψυχοθεραπευτικά για να το κατευνάσεις και να το φέρεις σε πιο φυσιολογικά επίπεδα.Πλήρης καταστολή δεν μπορεί να υπάρξει και προφανώς δεν θέλεις να υπάρξει.
    Last edited by Stavros; 15-07-2016 at 18:05.

Senior Member
    Ναταλία είσαι φοβερή και απ'το γεγονός και μόνο που ασχολείσαι συνεχώς με τα προβλήματα των άλλων, ακόμη και με τα δικά μου (αν έχω) ο οποίος σ' έφερα και σε σημείο να συγχυστείς μάλιστα, βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι είσαι γενικότερα ένας υπέροχος και μεγαλόψυχος άνθρωπος! :)

Όμως, στη θέση σου δεν θα δυσανασχετούσα αλλά θα προσπαθούσα να βελτιώσω το συντακτικό μου. Είμαστε σε δημόσιο φόρουμ, και οφείλουμε να γράφουμε σωστά.
    Η παρατήρηση, ούτε καλοπροαίρετη ήταν, αλλά ούτε και κακοπροαίρετη. Ήταν απλώς μια νουθεσία, όπως ακριβώς θα έκανες και συ με οιονδήποτε άγνωστο συνομιλητή σου, ο οποίος, είτε θα είχε το κακό συνήθειο να έγραφε ανορθόγραφα είτε το επίσης εκνευριστικό συνήθειο, να έγραφε σε greeklish..
    Καλό μου είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που δεν θα παραδεχτεί τα λάθη του και δεν θα προσπαθήσει να τα διορθώσει (για ενα "για" γινεται εντωμεταξυ ολο αυτό, δεν είδα κατι άλλο τραγικό στο ποστ μου), αλλα και πάλι δεν καταλαβαίνεις πως είναι άστοχη η παρατήρηση σου.
    Που ξέρεις αν ο συνομιλητής σου ΜΠΟΡΕΙ να προσέχει το συντακτικό η την ορθογραφία του; Μπορει εγω ρε φιλε να τελείωσα ενα δημοτικό. Ξέρεις τι μπορεί ο άλλος και τι όχι; Τι να κάνουμε τώρα να μη γράφω τη γνώμη μου η να γραφτώ σε νυχτερινό σχολείο επειδή μου έκανε κάποιος παρατήρηση σε ένα φόρουμ; Λολ...είναι τέρμα άστοχο.
    Επίσης άλλα μέλη βγάζουν τα μάτια μας με ορθογραφικά, αλλα δεν λέει κανείς τίποτα κι εγώ προσωπικά τα αγνοώ και δεν θα τολμούσα ποτέ να "νουθετήσω" ετσι εναν συνομιλητή μου ακριβώς για τον λόγο που σου περιγράφω παραπάνω. Καταλαβες γιατι είναι άστοχο και μη εποικοδομητικό η όχι ακόμα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Που ξέρεις αν ο συνομιλητής σου ΜΠΟΡΕΙ να προσέχει το συντακτικό η την ορθογραφία του; Μπορει εγω ρε φιλε να τελείωσα ενα δημοτικό. Ξέρεις τι μπορεί ο άλλος και τι όχι;
    Δυο ασκήσεις στο συντακτικό σου ζητήσαμε να κάνεις, όχι να τετραγωνίσεις τον κύκλο..

Senior Member
    Δυο ασκήσεις στο συντακτικό σου ζητήσαμε να κάνεις, όχι να τετραγωνίσεις τον κύκλο..
    Κι εσυ να παραδεχτείς το λάθος σου και να ζητήσεις συγνώμη περιμένουμε, δεν είναι πυρηνική φυσική. Αλλα αν ακόμα δεν κατάλαβες γιατί είναι άστοχο αυτό που είπες, μάλλον όσο και αν σου πούμε να εξασκηθείς σε στοιχειώδη θέματα ανθρωπινης επικοινωνίας δεν σώζεται η κατάσταση...
    Τους άλλους που κάνουν ορθογραφικά γιατί δεν τους "νουθετείς"; (ελεος λολ)
    Για κάποιον μπορεί το να γράψει σωστα να είναι σαν να τετραγωνίζει τον κύκλο...με ξέρεις απο χτες; Αγράμματους ανορθόγραφους ανθρώπους δεν έχεις πετύχει στη ζωή σου; Η έχεις πετύχει και τους υποτιμάς και δεν ακούς καν τι λένε επειδή δεν στο λένε με άψογο συντακτικο, ορθογραφία και γραμματικη;
    Γιατί καλε μου 85eon ακομα αν εσυ μπορείς ακόμα και να τετραγωνίσεις τον κύκλο αλλα δεν έχεις στοιχειώδη ανθρώπινη ευγένεια και καλλιέργεια και τακτ μέσα σου είναι περιττό να σου πώ που να βάλεις τον τετραγωνισμένο σου κύκλο αφου τον τυλίξεις πρώτα προσεκτικά σε εναν όμορφο προσεγμένο κυλινδρο.
    Αν τριγυρνάς και νουθετείς έτσι τους πάντες στη ζωή σου εξηγούνται πολλά...τεσπα.
    Η ακόμα δεν κατάλαβες, η κατάλαβες και δεν θέλεις να παραδεχτείς το λαθος σου...σηκώνω τα χέρια ψηλά και ζητώ συγνώμη απο τον θεματοθετη για όλη αυτη τη μπούρδα, συγνώμη Jim...

Senior Member
    Τώρα το είδα...μου συνιστά ασκήσεις ρε παιδια....ασκήσεις!!! Χαχαχαχαχα πρωτη φορά στη ζωή μου γελάω συγχισμένη :P
    Πραγματικά γέλασα μόλις ειδα το "ασκήσεις"...
    Να σου πω, έχεις κάνα καλό βοήθημα δάσκαλε; Θα μου δώσεις εργασίες για το σπίτι;

Junior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Ώπα ρε μάγκα,σιγά μην σε βάλουμε και ελεγκτή του συντακτικού και της ορθογραφίας μας!

Εδώ ...έλιωσα!Ο Μπαμπάς που...ψιλοδιατάζει την κόρη!Χα χα!

Φίλε Jim σχετικά με το Φετίχ σου,θα σου πω πως είναι το πιο κλασικό φετίχ των αντρών.
    Ν.1 σε προτίμηση.
    Απλά εσύ το έχεις σε βαθμό που επηρεάζει την ικανότητα σου να επιλέγεις κοπέλα και επίσης αλλοιώνει την ποιότητα της σεξουαλικής συνεύρεσής σου.Αν καταπιέζεσαι αλλοιώνεται η δική σου,διαφορετικά εικάζω πως αλλοιώνεται η δική της.
    Στο Sex θα πρέπει να αφιερώνεις κάποιο χρόνο στο φετίχ σου αλλά από το σημείο που λες πως σου προσφέρει περισσότερη ικανοποίηση ακόμα και από την ίδια την σεξουαλική πράξη ή και από τα κλασικά προκαταρκτικά,ξεκινάει το πρόβλημα.Δηλαδή είσαι στα όρια της Παραφιλίας.
    Τώρα είτε θα πρέπει να βρεις κοπέλα με παρόμοιο φετίχ (στατιστικά δεν είναι πολλές-πόσω μάλλον στο βαθμό που το έχεις εσύ) είτε θα πρέπει να δουλέψεις ψυχοθεραπευτικά για να το κατευνάσεις και να το φέρεις σε πιο φυσιολογικά επίπεδα.Πλήρης καταστολή δεν μπορεί να υπάρξει και προφανώς δεν θέλεις να υπάρξει.
    Βασικά στις σχέσεις μου δεν υπήρχε μεγάλο πρόβλημα. Υπήρχε σεξουαλική συνεύρεση όλα μια χαρά. Δεν είχα πρόβλημα με τις σχέσεις μου, δεν φαινόταν ή τουλάχιστον το έκανα εγώ να μην φαίνεται. Όλες οι κοπέλες μου ικανοποιούσαν το φετιχ μου δεν υπήρχε καμία που να αρνήθηκε. Απλώς εγώ από μέσα μου το ευχαριστιόμουν πιο πολύ, ζούσα για αυτό (όχι ότι το σεξ δεν μου άρεσε). Δεν χρειάζεται να βρω κοπέλα με παρόμοιο φετιχ, τι εννοείς εδώ να γουστάρει αντρικά πόδια; (μπλιαχ) ή να δέχεται εγώ να ασχολούμαι με τα πόδια της; Το πρώτο δεν με ενδιαφέρει, το δεύτερο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία που να μου το αρνήθηκε.

Senior Member
    Όχι ρε,να γουστάρει το δικό σου το φετίχ λέω!Γιατί υπάρχουν και αρκετές που δεν ψήνονται και ξενερώνουν!
    Αλλά επειδή αναφέρεις πως δεν είχες κάποιο πρόβλημα με τις σχέσεις σου,τότε είσαι μια χαρά!
    Από την στιγμή που όλες οι κοπέλες σου ικανοποιούν το φετίχ σου απροβλημάτιστα,δεν χρειάζεσαι καμία θεραπεία!
    Τώρα για το αν το μυαλό σου πάει πιο πολύ στα πόδια και σε προβληματίζει στην επιλογή κοπέλας,αυτό δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να αλλάξει.
    Ίσως με ψυχολόγο.

Senior Member
    Όχι δεν έχεις. Εφόσον είσαι ικανοποιημένος, γουστάρεις, όλα οκ. Σ αρέσουν τα πόδια περισσότερο κι απ το ίδιο το σεξ, ε και? Όλοι με τον ίδιο τρόπο πρέπει να ηδονιζόμαστε?

Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά πού είναι το πρόβλημα.

Senior Member
    Κι εγω κοιτω τα ποδια , μετα το προσωπο φυσικα , δεν μενδιαφερει ουτε το στηθος , ουτε τα οπισθια .............. αλλα και γιαμενα ειναι σημαντικα ,εχω απορριψει κοπελα με υπεροχο προσωπο , αλλα χοντρες γαμπες ................... και δεν εχω προβλημα , ετσι μαρεσει ........
    Last edited by Macgyver; 16-07-2016 at 09:35.

και γω το εχω αυτο αλλα οταν φοραει καποια καλσον και ψιλοτακουνα εκει με πιανει εμενα τρελλα...

σιγα την διαταραχη

λες να υπαρχει ερωτας; ή απλα καψουρα; μηπως ο ερωτας χρησιμοποιειται ως δικαιολογια...;

Senior Member
    Quote Originally Posted by PETROS46 View Post
    και γω το εχω αυτο αλλα οταν φοραει καποια καλσον και ψιλοτακουνα εκει με πιανει εμενα τρελλα...
    ..;
    Eγω προτιμω τα φλατ παπουτσια , τα τακουνια ανω των 6-8 ποντων , με ξενερωνουν , οπως και το προκλητικο ντυσιμο ......

Banned
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Τώρα το είδα...μου συνιστά ασκήσεις ρε παιδια....ασκήσεις!!! Χαχαχαχαχα πρωτη φορά στη ζωή μου γελάω συγχισμένη :P
    Πραγματικά γέλασα μόλις ειδα το "ασκήσεις"...
    Να σου πω, έχεις κάνα καλό βοήθημα δάσκαλε; Θα μου δώσεις εργασίες για το σπίτι;
    Δεν προσέχεις ναταλία, γελάς και την ώρα του μαθήματος........

Senior Member
    Εγώ εχω ακομα καποιες αποριες που εχουν ρωτηθει παραπανω αλλα δεν απαντηθηκαν.
    Τελικα σε εμποδιζει το φετιχ σου απο το να ερωτευτεις πραγματικα μια κοπελα;
    Οι σχέσεις σου τερματίστηκαν για κοινούς λόγους που τερματίζονται οι περισσότερες σχεσεις ή επειδη δεν ενιωθες κατι ιδιαίτερο και ήθελες να ...βρεις ή βρηκες αλλα πιο ενδιαφεροντα ποδια; (χαζη ερωτηση)

Επιπλεον τον χειμωνα πώς διαλεγεις κοπελα που τα ποδια ειναι καλυμμένα; Αν κάποια σου αρέσει κατα τ' αλλα ομως δεν εχεις δει τα ποδια της, ξεκινας κατι μαζι της; Και αν ναι, αν μετα στην κρισιμη στιγμη δεις οτι δεν σου αρεσουν τα ποδια της τι κανεις; Συνεχίζεις μαζί της ή την παρατάς;

Προσπαθω να καταλαβω αν το φετιχ αυτο σε εμποδιζει πραγματικα απο την αποκτηση κανονικων σχεσεων (αν ενδιαφερεσαι ακομα για κατι τετοιο) με προοπτικη εξελιξης ή αν εσενα σου φαινεται παραξενο και προβληματικο, ενω ειναι πραγματικα κατι πολυ κοινό.

Προσωπικα ειμαι απο τις κοπελες που ξενερωνουν με αυτο το φετιχ, καθως οι πατουσες ειδικα με αηδιαζουν, αντρικες και γυναικεις, δυστυχώς για μενα ομως με εχουν κυνηγησει αρκετοι αντρες με αυτο το φετιχ τα καλοκαιρια. Ηταν ειδικα ενα καλοκαιρι που ειχαν τυχει μαζεμενα περιστατικά και για τον υπολοιπο εναμιση μήνα του καλοκαιριου κυκλοφορουσα πια με allstar και καλτσακια για να μην εχω αλλα μπερδεματα. Ακουγεται αστειο και ηλιθιο, αλλα για μενα που αηδιαζω με αυτο ηταν προβλημα...

Δεν το λεω για να κρινω εσενα ή οποιον εχει αυτο ή οποιοδηποτε αλλο φετιχ, κι εγω εχω αλλα φετιχ που αηδιαζουν αλλους και παει λεγοντας.

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Eγω προτιμω τα φλατ παπουτσια , τα τακουνια ανω των 6-8 ποντων , με ξενερωνουν , οπως και το προκλητικο ντυσιμο ......
    μπαλαρινες ας πουμε; ..χαχαχα..μου φαινεται οτι εχεις προβλημα

οσο για το ντυσιμο εμενα μ αρεσει αυτο που που ειναι ημιαποκαλυπτικο ή σιθρου π.χ κατι φορεματα που απο την μερια του χεριου ειναι ανοικτα...κατι τετοια

Senior Member
    Quote Originally Posted by PETROS46 View Post
    μπαλαρινες ας πουμε; ..χαχαχα..μου φαινεται οτι εχεις προβλημα

οσο για το ντυσιμο εμενα μ αρεσει αυτο που που ειναι ημιαποκαλυπτικο ή σιθρου π.χ κατι φορεματα που απο την μερια του χεριου ειναι ανοικτα...κατι τετοια
    Οχι μπαλαρινες , κανονικα φλατ , απλα , λιγο τακουνι δεν θα με χαλασει βεβαια ................. για το ημιαποκαλυπτικο , θα συμφωνησω , μαρεσει το σεμνο ντυσιμο , το σιθρου , οχι , τωρα ημιαποκαλυπτικα αποκαλεις αυτα με τα σκισιματα στο πλαι , υποθετω , ενω εγω τα φορεματα/φουστες λιγο παω απο το γονατο ................

Εχω και φετιχ με τα οπλα , εχω συλλογη απο ωραιες καραμπινες , αλλα δεν εχω σκοτωσει κανεναν , τελευταια τουλαχιστον ........

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast