Results 31 to 45 of 47
-
20-07-2016, 13:41 #31
χααχα η αληθεια ειναι οτι μου αρεσει το μπαλσαμικο..
- 21-07-2016, 10:27 #32
Η αληθεια ειναι οτι τα βλεπω ολα απο λαθος οπτικη γωνια ... αλλα πως να μην τα σκεφτομαι απο τη στιγμη που αυτος ο ανθρωπος ηταν η αιτια ενος μεγαλου τσακωμου πριν το τελος και μετα απο λιγο καιρο τα φτιαχνει με αυτον κι οχι μονο αυτο, γυρναει και λεει απο δω κι απο κει πως εγω φταιω και πως ζηλευα το παιδι που τα χει τωρα ενω δεν υπηρχε λογος . Δεν εχει ουτε τσιπα δηλαδη , απογοητευση.
21-07-2016, 11:58 #33
Είναι πολυ λογικη η αντιδραση σου αλλα μιλωντας απο προσφατη εμπειρία, πίστεψε με σε λιγο καιρο δεν θα σε ενοχλει τοσο και κυρίως δεν θα σε ποναει. Και γω για τον ίδιο λογο γραφτηκα στο φορουμ καποιους μηνες πριν, θα δεις το νημα μου αν θες. Αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι οπως σωστα ειπε και η Ναταλια για την κοπελα σου η φθορα ειχε ξεκινησει νωριτερα,ειχε τελειωσει μεσα της πιο πριν, οσο εσυ ακομη νομιζες οτι ολα ειναι καλα. Για αυτο ακριβως οταν φευγεις απο μια σχεση κενος συναισθηματων προχωρας και πιο γρηγορα. Αυτο δεν σημαινει οτι και εσυ δεν θα προχωρησεις, δεν θα αισθανθεις καλα. απλα θες περισσοτερο χρονο και ειλικρινα στο λεω επειδη το περασα, μην πιεζεις τον εαυτο σου, Σε κανεναν δεν θα απολογηθεις γιατι ακομη πονας, γιατι σε απασχολει, οποτε μην βιαζεσαι. Ο καθε ανθρωπος εχει αλλες ταχυτητες, απλα συνηθως οταν χωριζουμε χωρις να το θελουμε εμεις και στην πορεια ο πρωην συντροφος μας προχωραει, ειτε με αλλον ανθρωπο, ειτε επειδη ειναι καλα και δεν τον απασχολει μπαινουμε σε μια διαδικασια αγχους, οτι και γω πρεπει, εγω γιατι ειμαι ακομη ασχημα, γιατι νιωθω πραγματα ενω αυτος δεν με θελει?
Το οτι υπαρχει αλλος ανθρωπος επισης λογικο να σε ενοχλει γιατι μοιραια απ τη στιγμη που ακομη εχεις αισθηματα, θα ηθελες να ησουν εσυ στη θεση του και σε ενοχλει να κανει μαζι του οσα πριν λιγο καιρο κανατε μαζι. Να σου πω κατι λοιπον? Ε και?Πραγματικα ομως! Και στο λεω εχοντας χωρισει απο σχεση με απειρη αγαπη που πραγματικα με πονεσε απιστευτα ο χωρισμος και ημουν 3μιση μηνες ρακος. Ας προχωρησει, θα προχωρησεις και συ, σημερα, αυριο με αλλον ανθρωπο που θα σου δωσει αλλα πραγματα. Εισαι μολις 23!
Ας πει οτι θελει για σενα, εσυ ξερεις τον εαυτο σου και την αληθεια σου, μην σε απασχολει τι λεει και οσο μπορεις μην μαθαινεις, κακο θα σου κανει, τουλαχιστον οχι τωρα. Ας ειναι καλα, εσυ κοιτα τον εαυτο σου, παρε το χρονο σου και σε λιγο καιρο θα δεις πως ολα θα ειναι αλλιως. Ασχολησου με τους ανθρωπους που ειναι στη ζωη σου και σε νοιαζονται, οχι με οσους εφυγαν και τραβηξαν αλλη πορεια. Ανθρωπους πιστεψε με θα γνωρισεις πολλους, η ουσια ειναι να ειναι σωστοι, να σε εκτιμουν και να σε αγαπανε σε διάρκεια χρονου. Εσυ φροντισε τον εαυτο σου και μην μαθαινεις τιποτα για αυτην.
21-07-2016, 13:07 #34
21-07-2016, 13:28 #35
21-07-2016, 13:44 #36
22-07-2016, 15:41 #37
Ναταλια μου σε ευχαριστώ πολύ , τα λες πολύ σωστά πιστεύω ! 4 μήνες + έχουν περάσει κι ακόμα τη σκέφτομαι , ίσως να μην ποναω τόσο αλλά τη σκεφτομαι... Εγωιστικά λόγια αυτά που θα πω αλλά με χαλάει πολύ που έφαγα "ήττα" , από τον καινούριο της γκομενο, ουσιαστικά προτίμησε αυτόν αντί εμού και τώρα που σκέφτομαι μονο και μόνο που τον φιλάει και κάνει έρωτα με αυτόν τον σιχαμενο, τρελενομαι ... Σου έχει τύχει κάτι παρόμοιο; Φαίνεσαι πεπειραμένος άνθρωπος απ τα λεγόμενα σου !!
22-07-2016, 16:22 #38
Να σαι καλά...πεπειραμένος άνθρωπος όχι δεν είμαι, ξέρω γω... Ενα χοντρό στραπατσο έχω φάει βασικά όλο κι όλο. Απλά μου άλλαξε τα φώτα (ήταν σχέση 6 χρόνων) και μου έμαθε πολλά :)
Μόνος σου το βλέπεις λοιπόν ότι αυτό που σε ενοχλεί πιο πολύ τώρα είναι ο πληγωμένος εγωισμός σου. Ή λογική όμως λέει ότι δε θα κάθεσαι απραγος ανημπορος απαθής και μόνος μουντρουχος μία ζωή. Θέλεις δεν θέλεις ή ζωή συνεχίζεται και σιγά σιγά θα αρχίσει να επουλωνεται ή πληγή που έχει φάει το εγώ σου μέσα από πράγματα που θα κάνεις για τον εαυτό σου...εστίασε εκεί, μη κοιτάς τι κάνουν οι άλλοι. Θα τη σκεφτείς που και που οκ δε γίνεται να μη τη σκέφτεσαι, αλλά μην εμμενεις εκεί.
Το ότι είναι μαζί με τον άλλον δεν σημαίνει ότι έχεις φαει ήττα εσυ..ισα ίσα είναι μία νίκη γιατί έχεις αποδεσμευτεί από έναν άνθρωπο που ήσουν για αυτόν απλά μία από τις επιλογές...ήθελες να είσαι με κάποια που και θέλει και δε θέλει; Που αμφιταλαντεύεται; Εγω είμαι της άποψης πως αν βρεθεί κάποιος σε θέση να πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε εμένα και σε άλλη δε θέλω με τίποτα να επιλέξει εμένα. Δεν είναι "νίκη" αυτό...δείχνει ότι ζύγιζε και παζαρευε ο άλλος συν πλην και τι τον συμφέρει...ο έρωτας όμως είναι απόλυτος και θεοτυφλος και μου αξίζει και σου αξίζει το 100%, όχι ή σύγκριση με άλλους...
Ούτε σημαίνει πως ο άλλος τύπος είναι καλύτερος, μπορεί ή κοπέλα να επέλεξε αυτο το πράγμα για κάποιον από χίλιους πιθανους λόγους που δε ξέρουμε ούτε θα μάθουμε ποτέ.
Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι σε αυτά, ούτε καλύτεροι και χειρότεροι...υπάρχουν καλύτερα ταιριαστά ζευγάρια και χειρότερα τεριαστα ζευγάρια..έτσι δες το. Και ότι τελειώνει τελειώνει για καλο, για να είσαι ελεύθερος να προχωρησεις σε κάτι που σου ταιριάζει πιο πολύ...μαθαίνεις από τα λάθη σου και πας παρακάτω. Που μπορεί εδω να μην έκανες και κανένα (πέρα από τη κρίση σου ως προς την κοπέλα μόνο ισως, άλλη φορά λάβε υπόψη στοιχεία από αυτό τον τομέα)...σιγά τι εχασες. Θα δεις τι έχεις να κερδίσεις μετά. Πίστεψε με όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο θα σου φαίνεται σαν κέρδος ή όλη ιστορία :)Last edited by Natalia_sups; 22-07-2016 at 16:40.
22-07-2016, 16:35 #39
Σε ευχαριστώ για το μήνυμα σου law , εκτιμω το χρόνο που σπαταλησες για να με συμβουλεψεις και σε ευχαριστώ διπλά ! Με πονεσανε πολλά πράγματα μετά το τέλος ... Μου έλεγε πως θέλει να μείνει μόνη να επικεντρωθεί στα μαθήματα της , κι επικεντρώθηκε στα @@@@ , μου έλεγε πως με αγαπαει αλλά δε θέλει να είναι μαζί μου και τελικά τι ? Όλα καπνός... Μαλωσαμε άσχημα γι αυτον τον τύπο που τα έχει τώρα και εκείνη έλεγε πως ζηλεύω και πώς δεν μπορώ να έχωε φίλους ανδρες και στην τελική τα φτιάξανε. Με απογοήτευσε εντελώς. Σκέφτομαι πως εκείνη προχώρησε , είναι όλη μέρα με αυτόν , κοιμούνται μαζίΟ με κορόιδεψε και με άφησε να κολυμπώντας στον βούρκο κι ακόμα και τώρα με κατηγορεί . Τη λυπάμαι για την κατάντια της , λυπάμαι κι εμένα , γιατί άφησα τον εαυτό μου να πέσει πολύ χαμηλά για το τίποτα ..
23-07-2016, 10:37 #40
Ελπιζω να περασει... ηταν η πρωτη μακροχρονια σχεση μου και ειχα δεθει με αυτον τον ανθρωπο παρολο που δεν περνουσα πολλες φορες ωραια διοτι ηταν αλλοπροσαλος χαρακτηρας. Εχω την εντυπωση πως δε θα την ξεχασω ποτε.. την ειδα χθες μετα απο πολυ καιρο (σπουδαζουμε αμφοτεροι σε διαφορετικα μερη αλλα ζουμε μονιμα στην ιδια πολη) και με επιασε ταχυκαρδια.. μια εβδομαδα μετα το νεο που εμαθα οτι νιωθει ερωτευμενη αρχισα να ηρεμω και μετα απο 5-6 μερες παλι τα ιδια... εκεινη θα ανεβει θεσσαλονικη να συνεχισει τις σπουδες , θα περναει καλα με τον αλλον κι εγω παω να φιλησω αλλη και δε μου βγαινει ... ντρεπομαι για μενα Ναταλια .
23-07-2016, 15:58 #41
Να μη ντρέπεσαι φυσιολογικό είναι να μη σου βγαίνει ακόμα με αλλη, δεν το έχεις ξεπεράσει, δεν είσαι έτοιμος, είναι οκ, δώσε χρόνο στον εαυτό σου.
Θα τη θυμάσαι ναι, λογικό και αυτό, ήταν ή πρώτη σου σχεση. Αλλά δε θα συνοδεύεται πάντα από τα ίδια συναισθήματα ή ανάμνηση σου όταν θα τύχει να τη θυμηθείς. Θα έρθει η στιγμή που δεν θα σου προκαλεί ούτε ταχυκαρδίες ούτε τίποτα, το πολύ πολύ αμηχανία σε φάση χαιρετω ή αλλαζω δρόμο; Λολ...και πάλι μπορεί να μη σε νοιάζει...ρε συ εμένα η σχέση έξι χρόνων που σου έλεγα; Ήταν ή πρώτη μου σχέση κι εμένα. Και χωρίσαμε και ένα μήνα πριν το γάμο. Θες να αναλύσουμε πόσο δεμένοι ημασταν τώρα; :P Ήμουν έτοιμη να κάνω μία δέσμευση ζωής...είναι μεγάλο στραπατσο και πολύ βαρύ το λούκι αλλά θα περασει ρε συ στο υπόσχομαι. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική φυσικά, μπορεί να σου πάρει περισσότερο καιρό μπορεί και λιγότερο...αλλά θα περάσει. Θα κάνεις κύκλους και πισογυρισματα, θα ηρεμεις, θα τρελενεσαι πάλι και ξανά μανά...αλλά κάθε φορά που θα ηρεμεις θα προχωρας ένα τσααακ μπροστά. Λογικός άνθρωπος είσαι σιγά μη νιώθεις έτσι χάλια πάντα. Βασικά τι λέω πρώτη απογοήτευση σου είναι κι εγώ νόμιζα θα νιώθω χάλια πάντα :P
Δεν μπορείς να το δεις τώρα αλλά θα το ξεπεράσεις. Αν ήταν να μη το ξεπερνάει κάνεις ποτέ ξέρω γω, με το πρώτο χωρισμό μετά κάνεις δεν θα έκανε ποτέ ξανά τίποτα, αλλα δεν πάει έτσι. Απλά κάποιοι θέλουν πολύ χρόνο.
Και να σου πω κάτι..; Μία συμβουλή που ισως πολλά μέλη και οι φίλοι σου θα διαφωνούσαν μαζί μου...αν δεν σου βγαίνει μη κάνεις τίποτα στη ψυχρα...μην είσαι σαβουρογαμης ρε παιδάκι μου :P
Μην πιεζεις απλά καταστάσεις...γιατί θα έχεις μετά την εντύπωση πως αυτό το μαύρο βαρετό κενό χάλι που θα βιωνεις θα είναι η νέα σου πραγματικότητα με το άλλο φύλο. Εγώ λέω χαλάρωσε, ξεπέρασε το, κάνε πράγματα για σένα και σιγά σιγά θα προχωρησεις...
23-07-2016, 16:30 #42
Κοιταξε, αυτος ο αλλος κατι είχε που την τράβηξε περισσότερο. Πρεπει να δεις και τη δικη σου πλευρα με καθαρό μυαλό τα δικα σου λάθη και παραλείψεις. Μήπως δεν έχεις πολυ πείρα απο τις σχέσεις; απ τη γυναικεία ψυχολογία; Δηλαδη αν παμε να δουμε διεξοδικά τη σχέση σας και τη μεταξύ σας επικοινωνία, εκει θα βρούμε κάποια πράγματα. Οταν βρεθήκατε να τα συζητήσετε τι είπατε; Και αν είσαι προς Αθήνα μπορώ να σου δώσω ένα βιβλίο που λέει για ψυχολογία του χωρισμού και πώς να το αντιμετωπίσεις.
23-07-2016, 18:09 #43
Εγω λέω πως δεν αξίζει να χειραγωγεις ανθρώπους...αν λειτουργεις με πατέντες και κανόνες απλά μπλεκεις με ανθρώπους για τους οποίους δεν είσαι έτοιμος και εκείνοι δεν είναι έτοιμοι για εσένα...ή τελοσπαντων ο ενας ερωτεύεται την ιδέα του αλλου, μία πλαστή εικόνα του αλλα όχι τον άνθρωπο ετσι...εχει μεγάλη διαφορά.
Γιατί ας πούμε ότι ο άλλος ο τύπος που την "τράβηξε" είχε κάτι παραπάνω. Μπορεί να είναι κάτι παραπάνω, μπορεί να είναι απλά κάτι διαφορετικό από οτι έχεις εσύ, κάτι που τελοσπαντων δεν έχεις είτε σαν "έλλειψη" είτε επειδη δεν σου ταιριαζει επειδή προτιμάς να καλλιεργήσεις κάποια άλλα προτερήματα. Ας πούμε ότι βρίσκεις ποια είναι η ειδοποιός σας διάφορα..και τι θα κάνεις; Θα το μιμηθεις; Αντε και το μιμηθηκες με επιτυχια και τραβήξες κάποια που της αρέσει αυτο το συγκεκριμένο στοιχειο...Για ποσο καιρό θα παριστάνεις κάτι που δεν εισαι; Θα κουραστείς μήπως; Θα δει μήπως ή κοπέλα ξαφνικά ένα πρόσωπο διαφορετικό από αυτό που φαντάστηκε και ερωτεύτηκε; Θα χαλάσει πάλι το πράγμα; Γιεπ φυσικά και θα χαλασει 100% εγγύηση.
Ενώ αν είσαι ο εαυτός σου ή επόμενη που θα γνωρισεις θα ερωτευτεί εσένα μηπως; Και όχι μια εικόνα που θα εχεις φτιάξει με κανόνες και πατέντες και θεωρίες και τρεχα γυρευε; Μήπως έτσι είναι πιο καλά και θα είναι πιο εύκολο και υγιές και για τους δυο;
Ναι είναι καλό να βρεις ποια ήταν τα λάθη σου. Ναι αν τα βρεις και πραγματικά πιστεψεις ότι αυτα τα πράγματα επιδέχονται βελτίωσης να τα δουλέψεις και να τα αλλαξεις για το δικό σου το καλό. Για την δικιά σου εξέλιξη. Για να δεις εσύ τα πράγματα με άλλο μάτι, να δεις πως μπορείς να επικοινωνείς καλύτερα και να είσαι ο καλυτερος σου εαυτός και στα @@ σου τι κάνουν οι άλλοι.
Σε κάθε φάση της ζωής μας όσα ξέρουμε τόσα κάνουμε. Και δεν έχει νόημα να αισθάνεσαι ενοχές, είναι όλα φυσιολογικά στάδια προς το να μάθουμε καλυτερα τον εαυτό μας και τους άλλους.
Μη πας και ψαχνεις μαλακιες τύπου "αυτό που θέλουν οι γυναίκες" πάντως, ελεος...
Άλλο μαθαίνω από τα λάθη μου και άλλο γίνομαι douchebag στο φουλ.
24-07-2016, 16:01 #44
Ναταλια μου σε ευχαριστώ πολύ !! Εννοειται πως έχω ξαναπεράσει χωρισμό αλλά όχι τόσο σοβαρό γιατί συγκατοικουσα με τη συγκεκριμένη και περνούσαμε πολύ όμορφα , ώσπου χωριστικαμε και η απόσταση μας απομάκρυνε , βασικά τι λέω ; Εκείνη απομάκρυνε ... Δεν ταιριαζαμε στα θέλω μας τόσο αλλά οι διαφορές μας κουμπωνανε μεταξύ τους και τα βρίσκαμε πολύ καλά .. εγώ την είδα πάλι χθες στην πόλη και με έπιασε ένα άγχος και μία ταχυκαρδία , είμαι.σ σίγουρος πως εκείνη δεν την έπιασε τπτ γτ θέλει άλλον αλλά εγώ ξύπνησα σήμερα με.ενα άγχος ασηκωτο και ποναω μέσα μου και σκέφτομαι γτ να μην είμαι.εγω τώρα μαζί της να μου έδινε ένα φιλί να τα ξεχνούσα όλα . Ομολογώ πως δεν είμαι έτσι κάθε μέρα αλλά 3-4 μέρες τη βδομάδα πλέον χαλιεμαι κι όχι κάθε μέρα... Μάλιστα δεν μιλάμε , εκοψα κάθε επαφή από επικοινωνία , από τα μέσα επικοινωνίας κλπ και δεν της λέω ούτε γεια παρόλο που βρεθηκαμε τετ α τερ ... Φυσικά κι αυτή δεν μου μιλάει γτ ξέρει πως θα την κάνω χώμα με.το γάντι αν μου απευθύνει το λόγο.. Την παραδεχομαι που προχώρησε κι εγω μαραζωνω...
24-07-2016, 16:04 #45
Ξέρω τα λάθη μου και τα έχω αναγνωρίσει και της τα χω πει στην προσπάθεια να τα ξαναβρουμε αλλά εκείνη μου είπε ότι πιστεύει θα γίνονται τα ίδια και θα ήθελε κάποια στιγμή στο μέλλον να τα ξαναβρισκαμε μετά από αρκετά χρόνια ( λόγια του αέρα ) ... Το θέμα είναι ότι εκείνη δεν αναγνωρίζει τα δικά της , αυτό με ξεπερνάει... Πως λέγεται το βιβλίο ;; Μπορώ να το αγοράσω από βιβλιοπωλείο . Θα ήταν μία βοήθεια για μένα και σε ευχαριστώ καλέ μου φίλε !