Με εχει παρει απο κατω ο χωρισμος - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 47 of 47
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Κοιταξε, αυτος ο αλλος κατι είχε που την τράβηξε περισσότερο. Πρεπει να δεις και τη δικη σου πλευρα με καθαρό μυαλό τα δικα σου λάθη και παραλείψεις. Μήπως δεν έχεις πολυ πείρα απο τις σχέσεις; απ τη γυναικεία ψυχολογία; Δηλαδη αν παμε να δουμε διεξοδικά τη σχέση σας και τη μεταξύ σας επικοινωνία, εκει θα βρούμε κάποια πράγματα. Οταν βρεθήκατε να τα συζητήσετε τι είπατε; Και αν είσαι προς Αθήνα μπορώ να σου δώσω ένα βιβλίο που λέει για ψυχολογία του χωρισμού και πώς να το αντιμετωπίσεις.
    Ξέρω τα λάθη μου και τα έχω αναγνωρίσει και της τα χω πει στην προσπάθεια να τα ξαναβρουμε αλλά εκείνη μου είπε ότι πιστεύει θα γίνονται τα ίδια και θα ήθελε κάποια στιγμή στο μέλλον να τα ξαναβρισκαμε μετά από αρκετά χρόνια ( λόγια του αέρα ) ... Δεν έχω πολύ πείρα είναι η αλήθεια αλλά ούτε κι αυτή. Ήταν αρκετά λάθος στη συμπεριφορά της και δεν ήξερε να διαχειριστεί την αγάπη που είχε και της είχα. Ήταν χαρακτήρας που δεν έλεγε εύκολα γλυκολογα κλπ κλπ Το θέμα είναι ότι εκείνη δεν αναγνωρίζει τα δικά της , αυτό με ξεπερνάει... Πως λέγεται το βιβλίο ;; Μπορώ να το αγοράσω από βιβλιοπωλείο . Θα ήταν μία βοήθεια για μένα και σε ευχαριστώ καλέ μου φίλε !

Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Εγω λέω πως δεν αξίζει να χειραγωγεις ανθρώπους...αν λειτουργεις με πατέντες και κανόνες απλά μπλεκεις με ανθρώπους για τους οποίους δεν είσαι έτοιμος και εκείνοι δεν είναι έτοιμοι για εσένα...ή τελοσπαντων ο ενας ερωτεύεται την ιδέα του αλλου, μία πλαστή εικόνα του αλλα όχι τον άνθρωπο ετσι...εχει μεγάλη διαφορά.
    Γιατί ας πούμε ότι ο άλλος ο τύπος που την "τράβηξε" είχε κάτι παραπάνω. Μπορεί να είναι κάτι παραπάνω, μπορεί να είναι απλά κάτι διαφορετικό από οτι έχεις εσύ, κάτι που τελοσπαντων δεν έχεις είτε σαν "έλλειψη" είτε επειδη δεν σου ταιριαζει επειδή προτιμάς να καλλιεργήσεις κάποια άλλα προτερήματα. Ας πούμε ότι βρίσκεις ποια είναι η ειδοποιός σας διάφορα..και τι θα κάνεις; Θα το μιμηθεις; Αντε και το μιμηθηκες με επιτυχια και τραβήξες κάποια που της αρέσει αυτο το συγκεκριμένο στοιχειο...Για ποσο καιρό θα παριστάνεις κάτι που δεν εισαι; Θα κουραστείς μήπως; Θα δει μήπως ή κοπέλα ξαφνικά ένα πρόσωπο διαφορετικό από αυτό που φαντάστηκε και ερωτεύτηκε; Θα χαλάσει πάλι το πράγμα; Γιεπ φυσικά και θα χαλασει 100% εγγύηση.
    Ενώ αν είσαι ο εαυτός σου ή επόμενη που θα γνωρισεις θα ερωτευτεί εσένα μηπως; Και όχι μια εικόνα που θα εχεις φτιάξει με κανόνες και πατέντες και θεωρίες και τρεχα γυρευε; Μήπως έτσι είναι πιο καλά και θα είναι πιο εύκολο και υγιές και για τους δυο;

Ναι είναι καλό να βρεις ποια ήταν τα λάθη σου. Ναι αν τα βρεις και πραγματικά πιστεψεις ότι αυτα τα πράγματα επιδέχονται βελτίωσης να τα δουλέψεις και να τα αλλαξεις για το δικό σου το καλό. Για την δικιά σου εξέλιξη. Για να δεις εσύ τα πράγματα με άλλο μάτι, να δεις πως μπορείς να επικοινωνείς καλύτερα και να είσαι ο καλυτερος σου εαυτός και στα @@ σου τι κάνουν οι άλλοι.
    Σε κάθε φάση της ζωής μας όσα ξέρουμε τόσα κάνουμε. Και δεν έχει νόημα να αισθάνεσαι ενοχές, είναι όλα φυσιολογικά στάδια προς το να μάθουμε καλυτερα τον εαυτό μας και τους άλλους.
    Μη πας και ψαχνεις μαλακιες τύπου "αυτό που θέλουν οι γυναίκες" πάντως, ελεος...
    Άλλο μαθαίνω από τα λάθη μου και άλλο γίνομαι douchebag στο φουλ.
    Ναταλια κάνανε πολύ παρέα και μετά κόλλησαν, εγώ σαν Γιαννης δεν πιστεύω πως είχε κάτι παραπάνω , απλώς , αυτός τη στήριξε όταν χωρίσαμε θα της είπε μαλακιες του τύπου "τον βλακα τόσο καλή και όμορφη κοπέλα κλπ κλπ " και την έπεισε, δεν έχουν απόσταση , σπουδάζουν θεσσαλονικη και η δύο και τι καλύτερο για εκείνη να έχει και σεξ οπότε θέλει και ότι ώρα θέλει όντας παρτολα ... Πάντως περίπου 20 άτομα που ρωτησα όλοι μου είπαν πως δεν παίζει γτ είναι κακασχημος , ένας κλασικός badass τύπος , χωρίς να θέλω να τον μειωσω αλλά είναι όπως τον περιγράφω... Σίγουρα ο έρωτας είναι τυφλός και ίσως βρήκε κάτι άλλο όπως ειπατε που εγώ δεν το έχω ...

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234