Αισθηση χωρου...προσανατολισμος
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

Αισθηση χωρου...προσανατολισμος

Καλησπέρα σας φίλοι μου!
    Είμαι 26 χρονών και είμαι σε μια σχέση εδώ και 2 χρόνια. Θα μου πειτε..γιατί σας αναφέρω την σχέση μου..την αναφέρω γιατί με έχει κάνει να βρω μερικες δυσκολίες που αντιμετωπίζω στην καθημερινότητά μου.
    Με τον σύντροφό μου, από τότε που αρραβωνιαστήκαμε πηγαίνουμε συχνά στο πατρικό του,οι γονείς του μένουν στην επαρχία. Όπως καταλαβαίνετε έχουμε κάνει άπειρες φορές αυτό το δρομολόγιο..και σε μια πρόσφατη συζητηση που κάναμε,προσπαθούσε να μου πει για ένα σημείο του δρόμου και εγώ δεν μπορούσα να το καταλάβω. Σε σημειο να γυρίσει και να μου πει "πλάκα μου κανεις; εχουμε περασει 1000 φορές...ελεος..".
    Νομίζω πως δεν έχω αίσθηση του χώρου..δεν ξέρω.. Έχει τύχει να με ρωτήσει το όνομα κάποιου βουνού και να μην το ξέρω..γιατι μου φαίνονται όλα ίδια...εκτος και αν έχουν κάποια εκκλησία ή κάτι που θα το ξεχωρίζει από τα άλλα..
    Είναι φυσιολογικό ή πρέπει να απευθυνθώ σε κάποιον γιατρο;

Senior Member
    Καλησπέρα και καλως την...πλάκα θα κάνεις έτσι; Λολ...σιγλα μην πας σε γιατρό επειδή δεν αναγνωρίζεις το ταδε βουνό η το ταδε σημείο του δρόμου. Ε εντάξει έχεις κακό προσανατολισμό. Κι εγω το έχω και μια φίλη μου το έχει σιγά τα ωά. Στο 2016 ζούμε ανοίξτε κανα gps με τον φίλο σου να ησυχάσεις. Σιγά μη κάθεσαι να νιώθεις και άσχημα η να αφήνεις το φίλο σου να σου τη λεει...γέλα, πες του ενα χεσε μας και ανοιξε ενα χάρτη. Απλή η λύση.

Junior Member
    Να εισαι καλα βρε Ναταλια! Το έχω κάνει μερικές φορές αυτό με το gps.. Απλα διάβασα μερικά άρθρα στο ιντερνετ...και υπέθεσα πως ένας καλος γιατρός ίσως να βοηθούσε..

Senior Member
    Μηπως απλως εισαι αφηρημενη και δεν ειχες δωσει σημασια σε κεινο το σημειο του δρομου; Κι εγω οταν με πηγαινει καποιος καπου ειτε με αμαξι, ειτε με μηχανη ειτε με τα ποδια και απλα τον ακολουθω, δεν θυμαμαι σχεδον τιποτα απο την διαδρομη μετα, οσες φορες και να την κανουμε, επειδη ειμαι χαμενη στις σκεψεις μου. Μονο αν χρειαστει να την κανω μονη μου με καποιο τροπο, αρχιζω να προσεχω τι βρισκεται γυρω μου.

Banned
    Kι εγώ το παθαίνω, νομίζω είναι αυτό που λέει η μελίνα , ότι δεν δίνουμε προσοχή όσο μας παίρνει...Αμα σου πούνε θα γυρίσεις μόνη σου, θα θυμάσαι τα πάντα μετά ...το ένστικτο της επιβίωσης.....