Results 16 to 20 of 20
Thread: Γάμος-έρωτας...τι γίνεται;
-
16-07-2016, 20:03 #16
Συμφωνω με Ναταλια απο πανω. Και αφου λες οτι ειναι πουριτανος, μην τον χωνεις αμεσως στα βαθια οπως παραλιες γυμνιστων και τετοια. Ξεκινα απο πιο απλα πραγματα, εκδρομες και πεζοπορια πχ, τη σεξουαλικοτητα μεταξυ σας.. και μην ξεχασεις να του μιλησεις ομορφα και ξεκαθαρα με παραδειγματα. Κανοντας τον ομως ταυτοχρονα να νιωσει την εκτιμηση και την αγαπη σου για τον ιδιο και τις προσπαθειες που κανει για την οικογενεια σας, ωστε να μη σκεφτει οτι δεν εισαι ικανοποιημενη απο αυτον και το εκλαβει ως γκρινια.
- 16-07-2016, 20:10 #17
Σκέψου εσύ τον εαυτό σου στη δουλεία σου για παράδειγμα...ίδιο είναι να σου πει κάποιος προιστάμενος σου "πω τίποτα δεν κανεις σωστα" ίδιο είναι να σου πει "θέλω να είσαι πιο αποδοτική", ίδιο είναι να σου πει "θέλω να προλάβεις να κάνεις αυτο και αυτό μέχρι την τάδε ώρα"? και το ίδιο να σου πει "ζωιτσα θέλω να προλάβεις να κανεις αυτο και αυτο μεχρι την ταδε ωρα για αυτο το λόγο"?? Πως θα απεδιδες στην κάθε περίπτωση; Σε ποιά θα απέδιδες καλύτερα; Το ίδιο ισχύει πιστευω για τον άντρα σου...καλές οι γενικές συζητήσεις αλλα αν είσαι πρακτικό μυαλό δεν βοηθάνε. Θα μου πεις θες να τα θέλει απο μόνος του όλα αυτα, να εχει την ενσυναίσθηση, να τα καταλαβαίνει μόνος του, να μυρίζει τα νύχια του κλπ...τι να κάνουμε δεν γίνεται όμως, είναι σπάνια περιπτωσάρα τύπου άρλεκιν αυτό, σε κόσμους οπου οι άνθρωποι δεν έχουν δυο δουλειες δυο παιδια και ενα τόνο έγνοιες....Εχετε μια ωραία μια χαρά οικογένεια και είναι κριμα να χαλιέσαι με αυτό το άχτι.
Αλλα επειδή και εσυ είσαι άνθρωπος σου λέω, τίποτα δεν σε εμποδίζει να σπάσεις τη ρουτίνα σου εσυ για εσένα παράλληλα για ανανεώσεις λίγο τη ζωή σου, να μην σκάς και να μην μαραζώνεις. Θα το θέσω λίγο χοντρά αλλα θα καταλάβεις τι εννοώ: ας πουμε οτι δεν εισαι παντρεμένη με παιδιά. Τι θα ήθελες να κάνεις για εσένα; (περα απο τα προφανή no-no πράγματα :P)
Ε ξεκίνα να τα κάνεις τώρα...πιστεύω θα ελαφρύνει ετσι και ολη η πίεση που έχει φορτωθεί στο γάμο σου...έπαψες ξαφνικα να είσαι άνθρωπος με θέλω και ενδιαφέροντα επειδη εχεις οικογένεια; Οχι βεβαια...μπορείς να συμπεριλάβεις την οικογένεια σου σε αυτά; Ναι...ειναι απαράιτητο; Οχι...
16-07-2016, 20:13 #18
Επιπλεον μπορει να εχετε διαφορετικους χαρακτηρες και ενδιαφεροντα, δεν ειναι κακο αυτο. Μπορεις οπως ειπωθηκε παραπανω να ξεκινησεις και μονη σου καποιες δραστηριοτητες που σε ενδιαφερον και να πεις και να δειξεις στον αντρα σου οτι θα ηθελες να συμμετεχει και αυτος ωστε να τις μοιραστεις μαζι του. Αν απο την αλλη σε καποιες δεν θελει να συμμετασχει, ουτε αυτο ειναι κακο, καθως ο καθενας εχει τις δικες του προτιμησεις και δεν χρειαζεται να ειστε και σιαμαιοι.
Ο,τι μπορεις κανε το με τον αντρα σου, οτι δειχνει αμεταπειστος κανε το μονη σου (και δε μιλαμε για ..εξωσυζυγικες δραστηριοτητες :Ρ)
17-07-2016, 11:31 #19
17-07-2016, 18:09 #20
1)Ποσο χρονων ειναι ο αντρας σου;Εχετε μεγαλη διαφορα ηλικιας;
2)Γιατι δουλευει δυο δουλειες;Απο επιλογη ή αναγκη;