Προβλημα με κοπελες και φιλους
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 40
    Junior Member

Προβλημα με κοπελες και φιλους

Καλησπερα σε ολους.Τον τελευταιο καιρο με απασχολει ολο και πιο εντονα το οτι δεν μπορω να βρω κοπελα αλλα και οτι η παρεα που εχω απ το λυκειο δεν με καλυπτει..Ειμαστε τελειως διαφορετικοι τυποι εγω θελω να βγω να διασκεδασω να <<παιξω>> με κοπελες σαν ανθρωπος της ηλικιας μου κλπ(ειμαι 22) ενω εκεινοι να κλεινονται μεσα καθε Σαββατο η να κανουν οτιδηποτε αλλο απ αυτο που εγω θελω...Αυτο βεβαια εχει ως αποτελεσμα να μενω κλεισμενος μεσα στο σπιτι και να ζω χαλια.....οπως ζουσα τοσα χρονια που εκανα παρεα με εκεινους απλα τωρα εφτασε η κατασταση στο απροχωρητο..αλλες παρεες δεν εχω δυστυχως παροτι το εχω επιδιωξει ως ενα βαθμο.Επισης τις λιγες φορες που εχω γνωρισει κοπελες(περισσοτερο μεσω ιντερνετ αφου δεν μπορω να παω στα μερη που θελω για να βρω δυστυχως) παντα κατι συμβαινει και τελευταια στιγμη <<χαλαει>>...αισθανομαι παρολο αυτα οτι εχω ενα συγκεκριμενο προβλημα οσον αφορα τις κοπελες...βγαινω με αποκλειστικο σκοπο να τις απορριψω πριν με απορριψουν αυτες...Δηλαδη στην πιθανοτητα να με απορριψουν...οποτε αυτο με κραταει <<μαγκωμενο>> κ φυσικα αυτο φαινεται...δεν δειχνω δυναμικος γιατι αντι να κοιταζω την ιδια την κοπελα προσπαθω την ωρα που μιλαμε(οταν την γνωριζω απο κοντα) να καταλαβω την αποψη της για μενα...δεν θελω να της δωσω την ικανοποιηση οτι με απερριψε.....φυσικα αυτο ειναι καθαρα κομπλεξ και το ξερω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by iliaskar7 View Post
    Καλησπερα σε ολους.Τον τελευταιο καιρο με απασχολει ολο και πιο εντονα το οτι δεν μπορω να βρω κοπελα αλλα και οτι η παρεα που εχω απ το λυκειο δεν με καλυπτει..Ειμαστε τελειως διαφορετικοι τυποι εγω θελω να βγω να διασκεδασω να <<παιξω>> με κοπελες σαν ανθρωπος της ηλικιας μου κλπ(ειμαι 22) ενω εκεινοι να κλεινονται μεσα καθε Σαββατο η να κανουν οτιδηποτε αλλο απ αυτο που εγω θελω...Αυτο βεβαια εχει ως αποτελεσμα να μενω κλεισμενος μεσα στο σπιτι και να ζω χαλια.....οπως ζουσα τοσα χρονια που εκανα παρεα με εκεινους απλα τωρα εφτασε η κατασταση στο απροχωρητο..αλλες παρεες δεν εχω δυστυχως παροτι το εχω επιδιωξει ως ενα βαθμο.Επισης τις λιγες φορες που εχω γνωρισει κοπελες(περισσοτερο μεσω ιντερνετ αφου δεν μπορω να παω στα μερη που θελω για να βρω δυστυχως) παντα κατι συμβαινει και τελευταια στιγμη <<χαλαει>>...αισθανομαι παρολο αυτα οτι εχω ενα συγκεκριμενο προβλημα οσον αφορα τις κοπελες...βγαινω με αποκλειστικο σκοπο να τις απορριψω πριν με απορριψουν αυτες...Δηλαδη στην πιθανοτητα να με απορριψουν...οποτε αυτο με κραταει <<μαγκωμενο>> κ φυσικα αυτο φαινεται...δεν δειχνω δυναμικος γιατι αντι να κοιταζω την ιδια την κοπελα προσπαθω την ωρα που μιλαμε(οταν την γνωριζω απο κοντα) να καταλαβω την αποψη της για μενα...δεν θελω να της δωσω την ικανοποιηση οτι με απερριψε.....φυσικα αυτο ειναι καθαρα κομπλεξ και το ξερω...
    αυτα που αναφερεις με τις κοπελες και μαλιστα μεσω ιντερνετ, δεν θα σε βοηθησουν ιδιαιτερα για νεες παρεες, γιατι θα αφορουν μομιμως ερωτικες σχεσεις που μαλιστα με αυτα που περιγραφεις θα δυσκολευονται να ευοδωθουν.
    αυτο που σου χρειαζεται ειναι ΦΙΛΙΚΕΣ παρεες, και οχι ερωτικες.
    απο εκει, θα προκυψουν και καλες γνωριμιες με κοπελες καποια στιγμη.

εισαι 22 χρονων. λογικα καπου δραστηριοποιεισαι.
    δουλεια, σπουδες, ενδιαφεροντα. εκει θα βρεις νεους φιλους. αν δεν υπαρχουν κι αυτα, ξεκινα νεες δραστηριοτητες. εθελοντισμο, αθληματα, κατι θα σε ενδιαφερει.

Senior Member
    Η μπορεις να βγεις και μονος σου .....αλλα εγω πιστευω πρεπει να αλλαξεις τη. Τακτηκη σου βρηκες τα μειωνεκτηματα της τωρα αλλαξετα
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Τι σε χαλαει να βγαινεις έξω μονος σου? Κλαμπ, καφε κι οπουδήποτε αλλού γουστάρεις!
    Αλλα αμα εχεις στο μυαλο την απόρριψη το τελικο αποτελεσμα θα ειναι η απόρριψη.
    γιάννης

Member
    Επίσης μπρείς να γνωρίσεις κόσμα από το fb και άλλα τέτοια, αλλά να μη μείνεις εκεί. Να βγεις με κορίσια και να γνωρίσεις νεόυς φίλους που έχουν τα ίδια ενιαφέροντα με σένα

Junior Member
    Παιδια σας ευχαριστω ολους για τις απαντήσεις σας...το θέμα για να βγω μόνος που λεει ο Γιάννης κ ο arntaben ειναι οτι αισθάνομαι άβολα ολοι να ειναι με παρέες κ γω ξέμπαρκος μονος ειδικά σε κλαμπ...δραστηριοποιούμαι ομως δεν κάθονται παρέες...κ απ οτι βλέπω ουτε οι υπόλοιποι στο μέρος που πηγαίνω κανουν παρεα μεταξύ τους..(φροντιστηριο ξένων γλωσσών)..σκέφτομαι να ξεκινήσω κ γυμναστήριο κ για το σώμα μου( παρότι δεν έχω ανάγκη καλο θα κανει) αλλα μπας κ προκύψει κ απο εκει τιποτα..το αποτέλεσμα ειναι οτι αυτοι που θεωρούνται κολλητοί μου βγαίνουν για έναν καφε το τρίμηνο κ μου μιλάνε μια φορα στις 3 εβδομάδες αν δεν τους μιλήσω εγω....οποτε μένω στο αδιέξοδο...

Member
    Φίλε μου καταλαβαίνω πως νιώθεις.. Είμαι και εγώ στην ηλικία σου(23 είμαι), και από πέρσι ήδη άρχισα να κουράζομαι με τη παρέα μου. Παρόλο που έχω πολλές παρέες, και κάνουμε αυτά που θέλω(βγαίνουμε, πάμε σε πολλά μέρη κτλ), ωστόσο όλοι μου οι φίλοι δε έχουν καλή σχέση με τις γυναίκες, οπότε και που βγαίνουμε δε κάνουμε τίποτα ουσιαστικό. Ήδη από πέρσι εγώ ήθελα πολύ να βρω μια κοπέλα ώστε να αλλάξω παραστάσεις.. Το θέμα λοιπόν είναι να νιώθεις την ανάγκη.. Πως αισθάνεσαι εσύ; Νιώθεις έτοιμος για μια σχέση ή όχι; Αν δεν νιώθεις καλύτερα άραξε και ζήσε τη ζωή σου όσο μπορείς.. Μπορείς εύκολα να βρεις πιστεύω καινούρια παρέα. Μέσω νέων δραστηριοτήτων πιο πολύ! Όλα καλά θα πάνε, μην μου ανησυχείς :)

Banned
    Παιδια σας ευχαριστω ολους για τις απαντήσεις σας...το θέμα για να βγω μόνος που λεει ο Γιάννης κ ο arntaben ειναι οτι αισθάνομαι άβολα ολοι να ειναι με παρέες κ γω ξέμπαρκος μονος ειδικά σε κλαμπ...δραστηριοποιούμαι ομως δεν κάθονται παρέες...κ απ οτι βλέπω ουτε οι υπόλοιποι στο μέρος που πηγαίνω κανουν παρεα μεταξύ τους..(φροντιστηριο ξένων γλωσσών)..σκέφτομαι να ξεκινήσω κ γυμναστήριο κ για το σώμα μου( παρότι δεν έχω ανάγκη καλο θα κανει) αλλα μπας κ προκύψει κ απο εκει τιποτα..το αποτέλεσμα ειναι οτι αυτοι που θεωρούνται κολλητοί μου βγαίνουν για έναν καφε το τρίμηνο κ μου μιλάνε μια φορα στις 3 εβδομάδες αν δεν τους μιλήσω εγω....οποτε μένω στο αδιέξοδο...
    Δεν θα πας σε κλαμπ ρε σύ! Μπορείς όμως να πας σε ένα μπαράκι ήσυχο ή σε ένα καφέ να κάτσεις στο μπαρ και να μιλάς στα παιδιά που δουλεύουν ή σε άλλους , αρκεί να μην είσαι πολύ ντροπαλός.

Junior Member
    Αν πηγαιναμε σε μερη που μπορεις να γνωρισεις θα αλλαζε το θεμα γιατι ακομα και αν αυτοι δεν ηθελαν να μιλησουν σε καποια θα εκανα εγω κινηση....Μετα απο ενα περιστατικο που συνεβη τελευταια που απερριψα μια κοπελα που μου αρεσε πολυ πριν καταλαβω τι πραγματικα θελει νομιζω πως αρχισα να το παλευω περισσοτερο το θεμα αυτο...γιατι καταλαβα τι βλακεια εκανα....απλα πρεπει να το φτανω μεχρι το τελος και αν με απορριψει με απερριψε...αυτο ειναι το κλειδι πιστευω....οσο γι αυτο που λες νομιζω πως ναι ειμαι ετοιμος αρκει να μην σκεφτομαι τιποτα...να το φτανω μεχρι το τελος και οτι γινει....μην απορριπτω εγω πρωτος στον φοβο οτι θα με απορριψει και θα στενοχωρηθω περισσοτερο...με λιγα λογια να δειχνω ανετος...μεσα απο μια σχεση θα αλλαξει ολη η ψυχολογια μου...ειμαι σιγουρος....απλα οι συγκεκριμενοι <<φιλοι>> επειδη τους ξερω και περιπου 9 χρονια αισθανομαι πολλες φορες οτι το κανουν επιτηδες..δεν νομιζω οτι λεγεται φιλια αυτο το πραγμα παντως..Ελπιζω και για σενα να βρηκες την κοπελα που ηθελες και να ησυχασες

Member
    Αν πηγαιναμε σε μερη που μπορεις να γνωρισεις θα αλλαζε το θεμα γιατι ακομα και αν αυτοι δεν ηθελαν να μιλησουν σε καποια θα εκανα εγω κινηση....Μετα απο ενα περιστατικο που συνεβη τελευταια που απερριψα μια κοπελα που μου αρεσε πολυ πριν καταλαβω τι πραγματικα θελει νομιζω πως αρχισα να το παλευω περισσοτερο το θεμα αυτο...γιατι καταλαβα τι βλακεια εκανα....απλα πρεπει να το φτανω μεχρι το τελος και αν με απορριψει με απερριψε...αυτο ειναι το κλειδι πιστευω....οσο γι αυτο που λες νομιζω πως ναι ειμαι ετοιμος αρκει να μην σκεφτομαι τιποτα...να το φτανω μεχρι το τελος και οτι γινει....μην απορριπτω εγω πρωτος στον φοβο οτι θα με απορριψει και θα στενοχωρηθω περισσοτερο...με λιγα λογια να δειχνω ανετος...μεσα απο μια σχεση θα αλλαξει ολη η ψυχολογια μου...ειμαι σιγουρος....απλα οι συγκεκριμενοι <<φιλοι>> επειδη τους ξερω και περιπου 9 χρονια αισθανομαι πολλες φορες οτι το κανουν επιτηδες..δεν νομιζω οτι λεγεται φιλια αυτο το πραγμα παντως..Ελπιζω και για σενα να βρηκες την κοπελα που ηθελες και να ησυχασες
    Μήπως είναι στιγμή να επαναπροσδιορισεις τη σχέση σου με τους φίλους σου; Υποτίθεται οι φίλοι μας είναι για να μας βοηθάνε και να πηγαίνουμε μπροστά, όχι να μας πηγαίνουν πίσω.. μπορείς να κάνεις μια συζήτηση μαζί τους, και παράλληλα ξεκινα να ψάχνεις για νέες παρέες.. Με τις κοπέλες όλα καλά θα πάνε. Θα το δεις ότι θα έρθει μόνο του... Εγώ όχι δε είχα καλή κατάληξη, αλλά άσε εμένα τώρα :p

Junior Member
    Εχω κανει συζητηση μαζι τους γι αυτο το θεμα λενε ναι ναι εχεις δικιο ενταξει βγαινουμε την επομενη φορα σε κλαμπ και μετα δεν ξαναβγαινουμε ποτε...φαντασου οτι εχω να παω για καφε μαζι τους απο τις αρχες Μαιου...Αισθανομαι οτι ειχα βολευτει και ελεγα <<εχω φιλους ολα κομπλε>> αλλα τελικα δεν ειναι ετσι και εχασα αρκετα χρονια γιατι απλα ειχα βολευτει σε αυτο.Οσες συζητησεις και να κανω δυστυχως δεν μπορω να αλλαξω τα συγκεκριμενα παιδια οποτε πρεπει να τα βγαλω απ την ζωη μου...δεν βλεπω αλλη λυση..ουτε μπορω να παρακαλαω και δεν ειναι μονο αυτο ειμαστε τελειως διαφορετικοι και ως ανθρωποι..απλα ειναι 3 καλα παιδια τιποτα παραπανω,εχουμε απο ελαχιστα εως καθολου κοινα..ολα θα αλλαξουν για μενα αν γινουν πραξη τα πραγματα που συζητησαμε παραπανω...πονεμενος ακουγεσαι κ συ....:confused:

Μαλλον απλα γνωστοί σου ειναι, και πάλι καλα δλδ που σε θυμουνται έστω κάααθε τόσο! Ωστόσο, μην τους χάσεις. Κρατησε τη συναναστροφη εστω κι αυτη γινεται με τη δικη σου πρωτοβουλία. Επειδη κι εγω, γενικά, τους περισσότερους που ξερω τους έχω για να μου καλύπτουν κενα (πχ παρεας για καφε, εξυπηρετησεις για δουλειες κλπ). Αυτοί δεν ειναι απαραιτητα φίλοι μου αλλα γνωστοί.

Απλά βρες τροπους να διευρύνεις τους κοινωνικούς σου ορίζοντες πχ μεσω συγγενών (πχ ξαδερφια) ή φιλων τους, κολλητων των κολλητών, σχολής, φροντιστηριο, παλιοι συμμαθητες, οργανωμενα συνολα που θα σε αποδεχονταν (πχ ενα σωματειο) και των οποιων οι σκοποι/δραστηριοτητες σε γεμίζουν, χόμπις που δινουν ευκαιρια κοινωνικοποιησης κλπ.

Επειδη μπορει να μην βρήκαμε τα καταλληλα για εμας ατομα, οι συγκυριες της ζωης δλδ να μην μας εφεραν τετοια άτομα ή απλα να ζουν μακρια μας (πχ συμμαθητες, συμφοιτητες με τους οποιους καποτε ταιριαξαμε). Η μη αποδοχη μας ή το γεγονος ότι γενικα ειμαστε μονοι δεν σημαινει ότι δεν ειμαστε αξιολογα άτομα ουτε αυτο πρεπει να γινεται αιτια για να υποτιμαμε τον εαυτο μας ή να ριχνουμε την αυτοπεποιθηση μας.

Να βγαινεις σε κλαμπ και λοιπους χωρους όπου το να ναι κανεις μόνος δεν φαινεται τοσο έντονα, αρα εκει κινεισαι πιο εύκολα. Εγω το κανω συχνα πυκνα και δεν με ενοχλει καθολου, και μαλιστα μου προκυψαν καποιες φορες καλες γνωριμιες ή καλες συναναστροφες ενω ειχα παει μονος. Ειναι καθαρα θεμα ψυχολογιας δλδ, δλδ απο ποια σκοπια βλεπω ενα θεμα. Αν με καταπνιγει η μοναξια καλύτερα να μην παω ή να σηκωστω να φυγω, επειδη εκτος του ότι μεσα μου θα ειμαι χαλια θα εκπέμπεται αυτο και προς τους γυρω μου εκει. Αν νιωθω αυτοπεποιθηση και βγαζω αντρισμο και δειχνω πως περναω ευχαριστα προκυπτουν αυτα που προανεφερα.
    γιάννης

Senior Member
    Οταν εισαι μονος σου η αλλη εχει περισσοτερες πιθανοτητες να σε πλησιασει αποτι με παρεα εαν ειναι κυνηγος εκτος και αν θες να κυνηγας μονο εσυ ....
    Για το γυμναστηριο εαν θες να πας αλλα να το κανεις για σενα
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Junior Member
    Δυστυχως Γιαννη συμβαινει αυτο που λες...με καταπνιγει η μοναξια και δεν μπορω να παω σε τετοια μερη μονος..θα εκπεμπω σιγουρα κατι παραξενο αν παω μονος..δυστυχως δεν μπορω να το κανω.Το πιο σωστο σχολιο που διαβασα τις 2 μερες που μπαινω εδω ειναι ενα σχολιο μιας κοπελας σε ενα αλλο θεμα που ελεγε οτι για να βρεις ευκολα παρεες και να γινεις αποδεκτος πρεπει να μην φοβασαι τιποτα και κανεναν.Να τους δειχνεις οτι δεν τους υπολογιζεις να εισαι δυναμικος και να φαινεται οτι και να τους χασεις δεν σε νοιαζει και ιδιαιτερα(δηλαδη να το εκπεμπεις,χωρις να τους προσβαλλεις φυσικα)....αυτο θελω να κανω και ετσι πρεπει να γινω...αν και αυτο νομιζω πρεπει να βγαινει πηγαια...arntaben θα το κανω και για μενα για την υγεια μου παροτι δεν εχω αναγκη απο κιλα ειμαι 1.86 κ 80 κιλα οποτε θεμα δεν εχω αλλα σιγουρα καλο κανει χαλαρωνει κιολας η γυμναστικη..Γιαννη σαφως και πιστευω οτι ειμαι αξιολογο ατομο απλα δεν βρισκω αυτο που πραγματικα ψαχνω(και δεν ψαχνω και κατι περιεργο ή δυσκολο)...Φυσικα αυτους δεν θα τους χασω αν και ο ενας με δουλευει και μαλιστα ασχημα παρολο αυτα δεν θα τσακωθω θα τους εχω οπως ειπες για μια στο τοσο απλα ειμαι κ ατυχος με τις παρεες δηλαδη αμα σου αναλυσω περιστατικα θα τραβας τα μαλλια σου με την γκαντεμια μου...

Banned
    Δυστυχως Γιαννη συμβαινει αυτο που λες...με καταπνιγει η μοναξια και δεν μπορω να παω σε τετοια μερη μονος..θα εκπεμπω σιγουρα κατι παραξενο αν παω μονος..δυστυχως δεν μπορω να το κανω.Το πιο σωστο σχολιο που διαβασα τις 2 μερες που μπαινω εδω ειναι ενα σχολιο μιας κοπελας σε ενα αλλο θεμα που ελεγε οτι για να βρεις ευκολα παρεες και να γινεις αποδεκτος πρεπει να μην φοβασαι τιποτα και κανεναν.Να τους δειχνεις οτι δεν τους υπολογιζεις να εισαι δυναμικος και να φαινεται οτι και να τους χασεις δεν σε νοιαζει και ιδιαιτερα(δηλαδη να το εκπεμπεις,χωρις να τους προσβαλλεις φυσικα)....αυτο θελω να κανω και ετσι πρεπει να γινω...αν και αυτο νομιζω πρεπει να βγαινει πηγαια...arntaben θα το κανω και για μενα για την υγεια μου παροτι δεν εχω αναγκη απο κιλα ειμαι 1.86 κ 80 κιλα οποτε θεμα δεν εχω αλλα σιγουρα καλο κανει χαλαρωνει κιολας η γυμναστικη..Γιαννη σαφως και πιστευω οτι ειμαι αξιολογο ατομο απλα δεν βρισκω αυτο που πραγματικα ψαχνω(και δεν ψαχνω και κατι περιεργο ή δυσκολο)...Φυσικα αυτους δεν θα τους χασω αν και ο ενας με δουλευει και μαλιστα ασχημα παρολο αυτα δεν θα τσακωθω θα τους εχω οπως ειπες για μια στο τοσο απλα ειμαι κ ατυχος με τις παρεες δηλαδη αμα σου αναλυσω περιστατικα θα τραβας τα μαλλια σου με την γκαντεμια μου...
    Δεν νομίζω να ισχύει αυτό βασικά...αν δεν τους θες εσύ μια δεν σε θέλουν αυτοί 10...αυτό που λέω είναι ότι πρέπει να φαίνεσαι και συ διαθέσιμος, ε δεν είπαμε να τους γίνεις και βάρος....αλλά αυτό που λες να δείχνεις ότι δεν σε νοιάζει μου φαίνεται άκυρο...να είσαι ο εαυτός σου βασικά, άμα πρέπει να κάνεις νάζια ξεκινάς με λάθος βάσεις....

Page 1 of 3 123 LastLast