Results 1 to 15 of 20
-
13-02-2008, 18:06 #1
Me tin kaliteri mou fili... Help please!!
Kalispera.
Eimai 25 xronwn. Me ton dimitri eimaste mazi ta teleftaia 4 xronia kai ta pame poli kala. Skeftomaste malista gia gamo.
Prosfata ematha oti diatirei sinomilies mesw internet me tin kaliteri mou fili oi opoies ksepernan kata poli to orio mias aplis filikis sxesis.
Autos isxirizetai oti auta pou leei mazi tis ta leei gia plaka gia na tin peiraksei kai ekeini oti apla den ithele na ton prosvalei legontas tou na kopsei auto to peiragma kai oti pisteue oti eimoun gnwstria autwn twn sinomiliwn mias kai eimaste me ton filo mou sinexeia mazi kai mporw na vlepw ti kanei ston ipologisti tou.
Kanenas omws ap tous dio den mou eixe pei tipota.
Den kserw ti na kanw. Poia einai i gnwmi sas?
- 13-02-2008, 18:27 #2
αν οι συνομιλιες παραμεινουν μεσω λεξεων οκ..αλλα αν υπαρχουν μικροφωνα,καμερες κ τετοια ειναι λιγο περιεργη φαση...αφου σε ενοχλει ζητησε του και ζητησε της να διακοψουν αυτη την επαφη κ εξηγησε τους οτι σε πειραζει...κ κρατησε τους μακρια...πλακα πλακα αλλα εως ενα οριο..δεν ξερω τι αλλο να σου πω..
13-02-2008, 18:30 #3
δεν μου εχει ξανατυχει δηλαδη...στην μεταξυ τους σχεση πωσ ειναι??δηλαδη οταν βρισκεστε ολοι μαζι.....διακρινεις κατι υποπτο??γτ αν οχι ισως πραγματι να εκαναν χαβαλε...οι ιντερνετικες τους συζητησεις ειναι παντα σε παραπανω επιπεδα η ετυχε μια φορα κ ηταν τοσο ατυχη στιγμη που τα ειδες κ εσυ...???
13-02-2008, 18:53 #4
Den vriskomaste sixna oloi mazi alla otan ginete einai ola normal. Autes oi sizitiseis ginontai edw kai kapoious mines oxi mono mia fora kai ta peiragmata ta ksekinaei o filos mou. An kanei tetoia eidous plaka se mia fili mou pou kserei oti mporei kai na to mathw, ti tha mporouse na kanei se kapoia pou den tin kserw? Pros to paron tous krataw kai tous dio se apostasi mi gnwrizontas poio einai to swsto...
13-02-2008, 19:03 #5
Εξηγοντας το ποσο σε ενοχλει νομιζω οτι ειναι το πιο σωστο...τωρα αν δε καταλαβαινει ο φιλος σου μαζεψε θαρρος και πες κ εσυ αναλογες χοντραδες σε φιλο του κ μπροστα του..να δεις τοτε πως θα του φανει?δεν νομιζω να του αρεσει...και ποτε δεν καταλαβα γτ θελουν παρε δωσε με τις φιλες μας κ εμεις να μην λεμε ουτε γεια στους δικους τους φιλους..τωρα τι αλλο να κανεις??να διαγραψεις το μαιλ της φιλης σου???θα βγει κ απο πανω ο φιλος σου μετα...το συζητησες με κανεναν απο τους 2 τους..κ η φιλη σου ωραια διασταση εδωσε...αν την βιαζαν δηλαδη τι θα πει στον βιαστη:sorry βιασε με δεν θελω να σε προσβαλλω???τι ακουω θεε μου ωρες ωρες....
13-02-2008, 20:02 #6
Originally posted by pennoula_v
δεν νομιζω να του αρεσει..
:cool:
13-02-2008, 20:28 #7
χαχαχαχααχχα λες??
13-02-2008, 22:34 #8
απο ολα λεω....
αυτο που σιγουρα λεω, ειναι οτι το τοσο το κανουμε τοσο Χ 10.
Και τι εγινε αμα μιλαει στο μσν δηλαδη???
Και αμα η φιλη μας εχει το δικαιωμα να δει τι λεγεται???
Κανει κατι κρυφα??
Καμια φορα ο κοσμος πνιγεται σε μια κουταλια νερο.
13-02-2008, 22:44 #9
του έχεις πει ότι σκέφτεσαι για γάμο??
ίσως αυτό να τον άγχωσε λιγάκι...
και να κοιτά και λίγο πιο δίπλα σου.
13-02-2008, 22:54 #10
ρε συ ανδιε,
μηπως γινομαστε υπερβολικοι???
επειδη μιλαει στο μσν κοιταει και διπλα του ο αλλος??
Να του φορεσει και ενα καπιστρι να την κοιταει στα ματια να τελειωνουμε αμα ειναι ετσι....
ρε κουλλλλλλλλλ λεμεεεεεεεεεε.....
13-02-2008, 23:02 #11
Τι να πω ρε κρίνο,
ας γίνουμε λίγο υπερβολικοί μπας και βγάλουμε άκρη...
με σεβασμό στην kitten , Αννίτα Πάνια καταντήσαμε...
κάναμε την κοινή λογική, θέμα συζήτησης.
Οκ, ο καθένας μπορεί να γράφει και να ζητάει συμβουλές για ό,τι θέλει.
και καλά κάνει... δεν θα το κρίνω εγώ
αλλά ας γινόμαστε και λίγο υπερβολικοί και με λίγο χιούμορ μπας και διορθώσουμε λίγο τα πράγματα, έστω και ατομικά.
ο έχων ώτα...:cool:
13-02-2008, 23:03 #12
Τι να πω ρε κρίνο,
ας γίνουμε λίγο υπερβολικοί μπας και βγάλουμε άκρη...
με σεβασμό στην kitten , Αννίτα Πάνια καταντήσαμε...
κάναμε την κοινή λογική, θέμα συζήτησης.
Οκ, ο καθένας μπορεί να γράφει και να ζητάει συμβουλές για ό,τι θέλει.
και καλά κάνει... δεν θα το κρίνω εγώ
αλλά ας γινόμαστε και λίγο υπερβολικοί και με λίγο χιούμορ μπας και διορθώσουμε λίγο τα πράγματα, έστω και ατομικά.
ο έχων ώτα...:cool:
13-02-2008, 23:06 #13
αχαχα children...Να σου πω Άνδριε,όπως λέει και ο Δημητριος,αν ήταν να θέλει να κοιτάξει δίπλα του και να έχει την ελευθερία του δεν θα κοίταζε \'\'τόσο\" δίπλα του.......Θα πήγαινε λίγα εκατοστά πιο εκεί βρε αδερφέ....έχεις πάντως δίκιο..ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ γίναμε.....
13-02-2008, 23:11 #14
οκ εγω θα πω την σοφια μου και οτι θες - θελει κρατα,
αν θες να μιλαμε για σωστες σχεσεις, τα παντα αρχιζουν απο την ειλικρινεια.
Σκεψης, πραξης, συναισθηματων.
Και οταν εννοω σωστες σχεσεις δεν εννοω αυτες που αντεχουν στο χρονο, αλλα αυτες που ισορροπούν εξισου και απο τις δυο πλευρες και ας κρατησουν μια μερα.
Τα μιλαει στο μσν εμενα μου φαινονται κουραφεξαλα οταν ο αλλος ειναι καθαρος και ντοπρος.
Αντιθετα εχω δει υποδειγματικους οικογενοιαρχες που το να μιλανε στο μσν ειναι παρθεναγωγειο για αυτους...
Τους πρωτους τους χαιρομαι, τους δευτερους τους λυπαμαι και αυτους αλλα και τους υπολοιπους που σερνουν διπλα τους.
ΥΓ..... και επειδη ειμαι παθων, μενω σε αυτο που μου ειπε το μωρο μου, ΟΛΑ ΦΑΝΕΡΑ και τελος.
13-02-2008, 23:18 #15
τα πάντα αρχίζουν από την αγάπη και το δώσιμο...
όταν αρχίζει να μπαίνει μέσα η χαζολογική \"τι προθέσεις έχει...\", \"με αγαπάει ή όχι...\" κ.τ.λ
τα πράγματα είναι περίεργα
δώστου ένα φιλί ρε κούκλα μου-kitten- και όλα τα άλλα άστα...
στην πράξη καταλαβαίνεις τι τρέχει όχι στην σκέψη και την θεωρία.
αυτή είναι και η ειλικρίνεια για μένα
Αχρηστος...
17-07-2025, 22:23 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια