σπασμενα νευρα-φοβος-καλυτερη αιματωση του εγκεφαλου
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 35

σπασμενα νευρα-φοβος-καλυτερη αιματωση του εγκεφαλου

σκεφτομουν για τα σπασμενα μου νευρα να πλακωθω σε καποιο συμπληρωμα βcomplex που θα περιλαμβανει ολες τις βιταμινες απο την 1 εως την 12, σκεφτομαι να ακολουθησω υπερδοσολογια μηπως δω καποιο αποτελεσμα..τα φρενα μου ειναι σπασμενα και στο αυτοκινητο μπορεις να τα αλλαξεις σε σενα οχι απλως καπως να τα συμμαζεψεις και σκεφτομουν οτι εφοσον οι βιταμινες β ειδικευονται στα νευρα ισως εκει ν βρω την λυση τι λετε;

επισης η οξυτοκινη αναφερεται ως ορμονη της αφοβιας σκεφτομουν να την παρω μηπως διωξει τον φοβο απο πανω μου που οι αλλοι σαν γνησια ζωα μυριζονται πανω μου απο αποσταση...το θεμα ειναι οτι βλεπω αυτο να χρησιμοποιειται μονο απο γυναικες και κατα την γεννα;το εχει παρει κανενας αρρεν;

πρεπει να βελτιωσω την κυκλοφορια του αιματος στο κεφαλι μου, δεν ξερω πως θα γινει αυτο..εχετε να προτεινετε κατι;φλουβανολη;τζινγκο μπιλομπα; σιτρουλινη; τι θα βοηθουσε;

Senior Member
    Πετρο δεν μας δινεις πολλες πληροφοριες για την κατασταση σου... οκ, Σπασμενα νευρα και φοβιες ?? για ποιο λογο?? Με τρομαζει λιγο η διαθεση για υπερδοσολογια και η προταση για οξυτοκινη, οντως χορηγειται μονο σε γυναικες κατα την διαρκεια της γεννας, αλλα μπορει να κανω και λαθος, να εχει και αλλες χρησεις...
    Φλουβανολη, σιτρουλινη, λυπαμαι ουτε που τα εχω ακουσει..μου κανει μαλλον σαν να εχεις σερφαρει στο internet και δεν ειναι οτι καλυτερο..οχι πως κι εγω δεν κανω το ιδιο..αλλα λεμε τωρα....
    Γενικ ολο αυτο το βλεπω σαν μια "κραυγη για βοηθεια", αλλα μαλλον με λιγο ακραιες επιλογες...αν θελεις εξηγησε λιγο περισσοτερο τι σε απασχολει...

δεν εχει σημασια η διαγνωση αλλα το αποτελεσμα εχω σπασμενα νευρα και πρεπει να βρω κατι για να συμμαζεψω την κατασταση οπως και τα αλλα που ανφερω, γνωριζει κανεις κατι;

Senior Member
    Ισως η βαλεριανα (υπαρχει σε χαπακια στα φαρμακειο) θα βοηθουσε ... Τα γνωστα αγχολυτικα επισης , αλλα δεν επιτρεπεται να συστηνουμε φαρμακα, δεν ειμαστε γιατροι. Ποσο χρονων εισαι??

βαλεριανα; δεν θελω απλα να εχω καλυτερο υπνο θελω κατι που να συμμαζεψει τα νευρα μου γιατι φαινεται οτι κατι δεν παει καλα και στον τροπο ομιλιας μου και στο περπατημα μου και στην σταση του σωματος μου...εχω σπασει πως το λενε;ειμαι σπασμενο τζαμι ψαχνω μια ''κολλα'' να κολλησω τα κομματια μου ακομα κι αν φαινομαι ραγισμενος τουλαχιστον να μην ειμαι σπασμενος..

Senior Member
    Πετρο θα σου προτεινα να επισκεφτεις ψυχολογο εστω και για μια φορα..να καταλαβεις τι ακριβως σου συμβαινει..τα φαρμακα θα ερθουν αμεσως μετα...το βασικο ειναι να βρεις τις αιτιες..εχει μεγαλη σημασια η διαγνωση για να νοιωσεις καλυτερα. Πιστεψε με.

ωχου..τα ιδια και τα ιδια

Senior Member
    σε καταλαβαινω απολυτα και περιμενα αυτη την αντιδραση σου..ομως ακουσε με ..πηγαινε μονο μια φορα! Θα σου δωσει και κατι φυτικο η βιταμινες να παρεις που θελεις ... (γιατι φαρμακα δινει μονο ο ψυχιατρος.)..

δεν μπορει να κανει κατι ο γιατρος αν τα νευρα μου εχουν σπασει...αυτο που χρειαζομαι ειναι μια ουσια που να αποκαταστησει την χημεια του εγκεφαλου μου...εισαι ενα αυτοκινητο χωρις τα λαδια σου την βενζινη σου τα φρενα σου δεν δουλευεις σωστα κανεις θορυβο στο δρομο...απλα πραγματα...δεν πιστευω σε ψυχες και τετοια...αν η μηχανη σου το κεφαλι σου εχει προβλημα πρεπει να βρεις τα καταλληλα υλικα για να σταματησει να κανει θορυβο

Senior Member
    οκ, Πετρο μου απολυτα κατανοητο,,Ομως σε αυτο το forum ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι προτροπές για φαρμακευτική αγωγή και η κάθε είδους διάγνωση.Κάθε μέλος που δεν ακολουθεί τους παραπάνω όρους χρήσης, θα δέχεται αρχικά προειδοποιήσεις και στη συνέχεια, εφόσον εξακολουθεί να μην σέβεται τους κανόνες καλής λειτουργίας, θα αποκλείεται από το φόρουμ.

και εκτος απο αυτο, δεν ειμαστε γιατροι... και δεν εχουμε τις καταλληλες γνωσεις για να σε βοηθησουμε οσο και να θελουμε. Μηπως να μπεις σε μια ιατρικη σελιδα και να μιλησεις για το προβλημα σου ??

γιατροι δεν ειστε αλλα οπως και εγω εχετε δοκιμασει διαφορα και θα εχετε δει τι δουλευει ή τι δεν δουλευει ελπιδα μου...

αν δεν μπορουμε να μιλησουμε για φαρμακα_κατι που γινεται στα υπολοιπα θεματα,ασχετα με το τι λες εσυ_ δεν υπαρχει καποια ιδιαιτερη χρησιμοτητα στο φορουμ...τι θα καθομαστε δλδ να γραφουμε τον πονο μας;οκ πονεσαμε..το θεμα ειναι να βρουμε κατι να μας συνεφερει...και απο την στιγμη που υπαρχουν τοσα φαρμακα τοσες μελετες τοσες ερευνες γι αυτα πρεπει να μιλαμε και οχι να ρωταμε ασχετα..ποσο εισαι;ποιο ειναι το ιστορικο σου και αλλες βλακιουλες...αιντε

Senior Member
    Για να απαντησω λοιπον ΑΚΡΙΒΩΣ στην ερωτηση σου θα σου πω την δικη μου εμπειρια απο την φαρμακευτικη σγωγη!

1. seropram (Αντικαταθλιπτικα ) για εναμιση χρονο . Αποτελεσμα να βαλω 17 κιλα (καποιος αλλος θα σου πει πως δεν εβαλε γραμμαριο...)
    2. effexor (Αντικαταθλιπτικα) για εξι μηνες (τα εκοψα γιατι στον υπνο μου εβλεπα ταινιες western, περιπετειες κπλ. (καποιος αλλος θα σου πει οτι δεν ειχε τετοια παρενεργεια)
    3. Xanax (αγχολυτικα) για εξι μηνες . Μου προκαλεσαν εθισμο, δεν μπορουσα να κοιμηθω αν δεν τα επαιρνα.. τρομαξα να τα κοψω. (Καποιος αλλος θα σου πει οτι τα παιρνει χρονια και ειναι μια χαρα!! )

Αν τωρα ολο αυτο σε βοηθαει σε κατι μακαρι...δεν ξερεις ομως ουτε για τι τα πηρα ολα αυτα, ουτε τι ακριβως ειχα... Δεν ειναι τοσο απλο το να παρεις φαρμακα , για τον απλουστατο λογο οτι δεν ειμαστε ολοι ιδιοι οργανισμοι, και δεν εχουμε τα ιδια προβληματα! ...και δεν νομιζω οτι λεω ..."βλακιουλες"....

Senior Member
    Quote Originally Posted by PETROS46 View Post
    γιατροι δεν ειστε αλλα οπως και εγω εχετε δοκιμασει διαφορα και θα εχετε δει τι δουλευει ή τι δεν δουλευει ελπιδα μου...
    αν δεν μπορουμε να μιλησουμε για φαρμακα_κατι που γινεται στα υπολοιπα θεματα,ασχετα με το τι λες εσυ_ δεν υπαρχει καποια ιδιαιτερη χρησιμοτητα στο φορουμ...τι θα καθομαστε δλδ να γραφουμε τον πονο μας;οκ πονεσαμε..το θεμα ειναι να βρουμε κατι να μας συνεφερει...και απο την στιγμη που υπαρχουν τοσα φαρμακα τοσες μελετες τοσες ερευνες γι αυτα πρεπει να μιλαμε και οχι να ρωταμε ασχετα..ποσο εισαι;ποιο ειναι το ιστορικο σου και αλλες βλακιουλες...αιντε
    κοίτα σε πολλά θέματα συζητιόνται οι παρενέργειες των φαρμάκων όχι πιο φάρμακο πρέπει να πάρουμε. Αν κατά καιρούς γίνονται προτροπές για διάφορα φάρμακα δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό.
    Σε κάθε περίπτωση αν βαριέσαι τη διαδικασία του ψυχολόγου και θες να στραφείς στα φάρμακα αναγκαστικά πρέπει να πας σε ψυχίατρο. Και τα φάρμακα ο γιατρός θα στα δώσει μόνο αν του πεις το ιστορικό σου τι αισθάνεσαι κλπ...
    Σε διάφορα θέματα γίνεται αναφορά για τις παρενέργειες διάφορων φαρμάκων. Διάβασε αυτά τα θέματα για να έχεις μια γενική άποψη.
    Επίσης οι επιδράσεις των ψυχοτρόπων φάρμακων μπορεί να διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Και διαφέρει γιατί ο μηχανισμός δράσης των ψυχοτρόπων σύμφωνα με όσα λένε οι ίδιοι οι κατασκευαστές τους είναι άγνωστη.
    Πχ σε ένα πρόσφατο θέμα με αναφορά στο ladose διάφοροι χρήστες γράφουν ότι τους έχει βοηθήσει, προσωπικά εμένα όχι. Είναι τελείως υποκειμενικό. Πολλοί χρήστες εδώ μέσα έχουν δοκιμάσει πάρα πολλά φάρμακα μέχρι να βρουν αυτό που τους ταιριάζει. Κάποιοι δεν το βρίσκουν και ποτέ...
    Και γω δεν πιστεύω σε ψυχές κλπ το έχω πει και σε άλλες συζητήσεις που έχουν γίνει περί θρησκείας αλλά ο άνθρωπος δεν είναι μηχανή αυτοκινήτου να του αλλάζεις λάδια και να το πηγαίνεις στο συνεργείο για να το φτιάξεις. Ακόμα και οι γιατροί που τους εκπαιδεύουν για να συνταγογραφούν δεν λειτουργούν με αυτό το τρόπο. Ακόμα και οι πιο κόπανοι από όλους. (υπάρχουν και εγκληματίες βέβαια) Θα το επαναλάβω πρώτα σε ακούνε τι έχεις να πεις και μετά προτείνουν κάποιο φάρμακο.
    Δεν παίρνεις δηλαδή ένα χάπι και λύνονται τα ζητήματα.

ελπιδα ολα αυτα που αναφερεις παραπανω τα εχω δοκιμασει κανενα δεν βοηθησε πλην του ζαναξ αλλα το σταματησα γιατι με εκανε μαλακο
    δεν με ενδιαφερει το ιστορικο...με ειδες να ρωτησω;..με νοιαζει πως δρα καποιο φαρμακο

black μερικες φορες περνεις ενα χαπι και ναι λυνονται..δεν μπορει να μου κανει κατι ο γιατρος απο το αν δεν εχω υπομονη να μιλησω ή να διαβασω ενα κειμενο...να κοιταξω με ηρεμια ενα προσωπο που με ενδιαφερει...το μονο που μπορει να κανει ο γιατρος ειναι να σε κανακεψει παιζοντας με τις λεξεις...δεν σ αρεσει η μηχανη αυτοκινητου;εισαι ενας υπολογιστης αμα φουλαρεις σε προγραμματα μετα κολλας,θες format...κατι θα υπαρχει που βοηθαει στα νευρα παντως οχι τα αντικαταθληπτικα αυτα ειναι σαν καραμελες...δεν ξερω που να στραφω;σε υπερδοσολογια βιταμινης β;μακαρι να εβρισκα μια ιδεα

ελπιδα ολα αυτα που αναφερεις παραπανω τα εχω δοκιμασει κανενα δεν βοηθησε πλην του ζαναξ αλλα το σταματησα γιατι με εκανε μαλακο
    δεν με ενδιαφερει το ιστορικο...με ειδες να ρωτησω;..με νοιαζει πως δρα καποιο φαρμακο

black μερικες φορες περνεις ενα χαπι και ναι λυνονται..δεν μπορει να μου κανει κατι ο γιατρος απο το αν δεν εχω υπομονη να μιλησω ή να διαβασω ενα κειμενο...να κοιταξω με ηρεμια ενα προσωπο που με ενδιαφερει...το μονο που μπορει να κανει ο γιατρος ειναι να σε κανακεψει παιζοντας με τις λεξεις...δεν σ αρεσει η μηχανη αυτοκινητου;εισαι ενας υπολογιστης αμα φουλαρεις σε προγραμματα μετα κολλας,θες format...κατι θα υπαρχει που βοηθαει στα νευρα παντως οχι τα αντικαταθληπτικα αυτα ειναι σαν καραμελες...δεν ξερω που να στραφω;σε υπερδοσολογια βιταμινης β;μακαρι να εβρισκα μια ιδεα

Page 1 of 3 123 LastLast