Results 31 to 41 of 41
Thread: Τον αγαπαω αλλα τι γινεται τωρα?
-
23-07-2016, 23:52 #31
Καλησπερα σας με τον ανθρωπο μιλαμε κανονικα κ θα τον βλεπω οταν ειναι εφικτο αγαπητε μακγκυβεν ο ανθρωπος παλαιοτερα εβγαζε περισσοτερα παρα την ασταθεια στην δουλεια του κ τα καταφερνε τωρα με την κριση δεν παλευεται η κατασταση αγαπητη μελινα θα το αναφερω κ μακαρι να γινει κατι αγαπητε αλαφροισκιωτε το ζητημα ειναι οτι τον ενα τον αγαπαω τον αλλον μου το προτεινουν για τα λεφτα του κ επειδη αγαπαω τον αλλον δεν εχω κεφι ουτε να τον γνωρισω κ ειμαι σε αδιεξοδο τωρα,Παντως νιωθω τρελα ευτιχισμενη με τον ανθρωπο που σας μιλαω τωρα
- 24-07-2016, 18:46 #32
Εγώ λέω να αρχίσεις να τον βλέπεις συχνότερα....γιατί και το να τον βλέπεις στα κρυφά κλπ σημαίνει δεν τον χορταίνεις...Αν αρχίσεις και τον τρως στην μάπα :P μπορεί και να τον βαρεθείς από μόνη σου και να μην είναι ο άνθρωπός σου τελικά, ή να σου ρθει όρεξη να γνωρίσεις τον άλλον....Αν δεις ότι όσο προχωράει είσαι καλά μαζί του, ε μείνε μαζί του!
25-07-2016, 00:34 #33
30-07-2016, 22:49 #34
Καλά, εσύ τι βιάζεσαι για παιδιά και τέτοια; 30 χρονών είσαι ακόμα, μην το σκέφτεσαι τόσο έντονα. Με τον άνθρωπο δεν μπορείς να βλέπεσαι πιο συχνά; Αφού από μόνη σου λες ότι θέλεις να τον βλέπεις και δεν τον χορταίνεις, συνέχισέ του αλλά για τα παιδιά άστο λίγο στην άκρη, κάνα χρόνο ας πούμε και βλέπουμε. Για το προξενιό, ξέχασέ το τελείως .
31-07-2016, 01:17 #35
31-07-2016, 02:04 #36
Ε , αντε παρτον βρε μυσπ , αφου τον θελεις τοσο , τι καθεσαι και ρωτας απο δω κι απο κει , αμα θελει η νυφη κι ο γαμπρος .............................
31-07-2016, 15:35 #37
Να τον παντρευτείς κοπέλα μου,αφού τον αγαπάς...........γιατί και όπως ειπώθηκε σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός..
Εξάλλου ηθοποιός σημαίνει φως,μην το ξεχνάμε και αυτό!
01-08-2016, 01:58 #38
Καλησπερα παιδια ειμαι σε πολυ δυσκολη ψυχολογια μου λεει οτι θα τον βλεπω τωρα τον Αυγουστο ομως λιγοτερο απο οσο υπολογιζα κ ψυχοπλακωθηκα στο φουλ τωρα ειμαι λιωμα κ κλαιω μιας κ καθε που τον βλεπω ανασαινω κ τωρα δεν ειμαι καλα,Συν τοις αλλοις τσακωθηκα με τους δικους μου κ μεσα στην κουβεντα τους ειπα για αυτον οτι ειμαστε φιλοι κ με καταλαβαινει(οι δικοι μου γνωριζουν την υπαρξη του κ οτι ειμαστε φιλοι ομως δεν γνωριζουν τι συμβαινει αναμεσα μας) κ μου λενε αυτος ειναι φιλος σου μην τολμησεις να κανεις κατι περισσοτερο μαζι του ειναι γερος κ τα λοιπα,Εννοειται δεν εχουν καταλαβει τι συμβαινει ομως το ανεφεραν στην κουβεντα μεσα,Νιωθω οτι θα αρρωστησω δεν ειμαι καλα σας παρακαλω μια συμβουλη
02-09-2016, 01:37 #39
Καλησπερα σας παιδια!Στο θεμα μου εδωπερα εχουν συμβει κ αλλα,Αυτον τον καιρο πηγα κ τον ειδα καναμε μαζι διακοπες κ καναμε μια κουβεντα για το εαν μπορουμε να κανουμε κατι σοβαρο στα περισσοτερα ταιριαζουμε απιστευτα μου ειπε να το σκεφτουμε κ να απαντησουμε ομως υφιστανται σοβαρα εμποδια οπως το οικονομικο κ το οτι θα εχω απιστευτο προβλημα με την οικογενεια μου καθοτι ειμαι κ σε μια μικρη κοινωνια εδωπερα,ειμαι σε απογνωση κ δεν γνωριζω τι θα γινει,Ειναι καλυτερο εαν γινει κατι να μετακομισω μαζι του στην Αθηνα?
02-09-2016, 17:28 #40
Eννοείται οτι είναι καλύτερα. Στην Αθήνα δε σε ξέρει κανένας, ο,τι θέλεις κάνεις, οπου θέλεις πας χωρίς να πέφτεις συνέχεια σε γνωστούς. Και οι ευκαιρίες για δουλειές είναι σίγουρα περισσότερες απ' την υπόλοιπη Ελλάδα.
02-09-2016, 22:15 #41
Γειά σου μυσπ! Αφού συζητήσατε σοβαρά για το μέλλον σας θα πρέπει να ξέρεις αν είναι διατεθειμένος να κάνει κάποια πράγματα για την σχέση σας, δηλαδή να δουλέψει και κάπου αλλού για να τα βγάζετε πέρα, όπως κι εσύ επίσης, πρέπει να κινηθείς προς αυτήν την κατεύθυνση. Αν δεις πως είναι πρόθυμος να εργαστεί περισσότερο και ίσως και σε κάποια άλλη δουλειά, τότε οι ενστάσεις των γονιών σου δεν αποτελούν εμπόδιο γιατί θα είστε αυτόνομοι. Αν όχι, τότε μην προχωρήσεις γιατί απλά θα ταλαιπωρηθείς για μία ακόμη φορά.
Κι εγώ να σου πω την αλήθεια το βλέπω πρόβλημα το θέμα της ηλικίας, επειδή όταν περάσουν τα χρόνια θα είναι δύσκολη η επαφή γενικώς (η σωματική και η ψυχική) και επειδή ουσιαστικά είστε διαφορετικής γενιάς άνθρωποι και όταν θα φύγει ο πολύ ο έρωτας δεν ξέρω τί θα γίνει με διάφορα θέματα συνεννόησης, συντροφικότητας, επιλογών διασκέδασης, κλπ.