Results 46 to 60 of 84
Thread: απιστια και συγχωρεση.
-
20-07-2016, 21:30 #46
Να σε πείσει για την αθωότητα του λες...κοίτα το ότι έσβησε τη συζήτηση με τα μηνύματα μαζί της τσακ μπαμ είναι από μόνο του ένα τεράστιο κόκκινο βέλος πάνω του που γράφει "ένοχος"...θα στο πω αλλιως...και σεξ να μην έχει κάνει μαζι της (που αμφιβάλλω αλλά τεσπα) το ότι μιλούσανε και φλέρταρε με τη ιδέα και λεγανε πράγματα που προφανώς σου έκρυβε είναι αρκετά κακό από μόνο του...σημαίνει πως το λιγότερο έχει κάποιο προβλημα/ραγισμα ο γάμος σας.
Το να ξαναχτιστει ή εμπιστοσύνη είναι πολύ δύσκολο...αδύνατο θα έλεγα (σα το τσαλακωμενο χαρτί που δεν ισιωνει κλπ) αλλά κάποιοι λένε πως γινεται τι να σου πω...μακάρι να πάνε όλα όπως τα θες αλλά εχετε ένα μακρύ δυσκολο δρόμο μπροστά σας που δεν σου εγγυάται κι όλας ότι θα τα καταφέρετε...εμενα πονάει η καρδιά μου μόνο που ακούω κάτι τετοια πλέον , σοβαρά με έπιασε ναυτία...πιστεύω δεν αξίζει όλος ο κόπος και η ενέργεια που θα καταβάλεις, στο τέλος ίσως φας διπλή πίκρα...μακάρι μακάρι μακάρι να κάνω λάθος. Να προσέχεις παρά πολύ...
- 20-07-2016, 22:31 #47
και αυτό που πονάει πάρα πολύ είναι ότι δεν μπορώ να μιλησω σε κανέναν.ούτε σε φίλους ούτε καν στην αδερφή μου γιατί αμέσως ευτ θα γινόταν πολύ αληθινό κ θα έπρεπε όλοι να πάρουν θέση κ δεν το θελω αυτο.παρόλα αυτά όμως πνίγομαι κ θελω να μιλησω.Όσο κ να μιλησω μαζί του κ να με καθησυχάσει δεν είναι το ίδιο.Θέλω καπιον να μιλησω να μοιραστώ το βάρος κ δεν υπάρχει κανείς.
20-07-2016, 22:41 #48
Εμ...δεν θέλεις να μιλησεις στην αδερφή σου γιατί θα γίνει αληθινό όλο αυτο λες...είναι η άρνηση που λέγαμε.
Νομίζω είναι καλή ιδέα να μιλησεις σε κάποιον που σας ξέρει και εμπιστευεσαι να σου πει την αλήθεια και έχει το δικό σου καλό κατα νου...θα σε βοηθήσει να το επεξεργαστεις όσο επίπονο και αν γίνει...δεν είναι λύση να το κουκουλωνεις/καταπνιγεις πάντως...
20-07-2016, 22:46 #49
Και μη περιμένεις εφησυχασμο στο στόμα του λύκου κι εσύ...τι περιμένεις να σου πει; Το να πάρουν οι τριγύρω θέση όχι δεν είναι καλό. Αλλά ένα εχεμυθο κοντινό σου πρόσωπο εκτός από αυτόν θα βοηθούσε πιστευω αν σε άκουγε διακριτικά και σου έλεγε τη γνώμη του...καλό είναι να τα πεις να τα επεξεργαστεις δοκιμάζοντας τις σκέψεις σου εκθέτοντας τες σε έναν λογικό άνθρωπο που σε νοιάζεται και μπορεί να είναι ψύχραιμος/φαινομενικα αμερόληπτος.
20-07-2016, 23:06 #50
Πονάει κι αυτός. Εξ άλλου, αυτό που έγινε δεν είναι χθεσινό, έχουν περάσει δυο μήνες, το οποίο σημαίνει ότι είχε χρόνο να καταλάβει τί έκανε.
Αν θες, κατέστησε μας σαφές, αν έκτοτε έχει πέσει στην αντίληψη σου κάτι παραπάνω ή αν το όλο ζήτημα έληξε εκεί.
Σε κάθε περίπτωση, βάλε το παιδί πάνω απ' όλα, και κάνε αυτό που λέει η καρδιά σου, αυτό που θες, μήν αφήσεις τρίτα άτομα να σε επηρεάσουν και να σε παρασύρουν σε αποφάσεις που αύριο μπορεί να μετανιώσεις ή να αποβούν άτυχες για το παιδί.
20-07-2016, 23:15 #51
Λολ είχε χρόνο να καταλάβει τι έκανε από τι; Υπεστη καμία συνέπεια αυτός; Εμ το κέφι του εκανε εμ δεν εγινε τίποτα, έχει την οικογενειουλα του μία χαρά...δεν πλήρωσε κανένα τίμημα, τι να καταλάβει, εφορμωντας από που; Από το "α με απατησες οκ δε πειράζει σ'αγαπω παρηγορα με τώρα εσύ αφού μου γαμησες τη ψυχολογία;" Είναι σα να λες σε αυτόν που σε μαχαίρωσε "βάλε μου λίγο μπεταντιν"...
Δεν λέω πως δεν αξίζει να σωθεί ο γάμος της, αλίμονο...λέω να μη κάνει λάθος βήματα. Που μέχρι τώρα μόνο λάθη κάνει.
Όσο για το παιδί...να σου πω εμένα οι γονείς μου δεν χώρισαν ποτέ "για χάρη μου" και προσωπικά προτιμώ να είχαν χωρίσει, είναι και οι δύο δυστυχισμένοι άνθρωποι και φαγαν τη ζωή τους. Ζούσα μεγαλωνοντας και πράγματα που δεν έπρεπε να ζω και μου αφησαν μεγαλύτερα τραύματα από ότι θα άφηνε ένας χωρισμός. Προτιμώ να τους εβλεπα χωρια και χαρούμενους παρά έτσι. Οπότε το παιδί αστο...το καλύτερο για το παιδί είναι να έχει χαρούμενους γονείς, όπως και αν γίνει αυτό.
21-07-2016, 13:34 #52
εγω λεω και θα επιμεινω σ αυτο π σου ειπα...δεν αξιζει να εισαι μαζι του....και δευτερη ευκαιρια να τ δωσεις θα βρει αλλη γκομενα...ασε π τοσα χρονια,μπορει να μην ειχες σημαδια αλλα να σ εχει απατησει ξανα.....και να εχει κανει κατι δεν προκειται να στο πει...γτ εσυ εισαι η σιγουρια του...ετσι σ βλεπει..να το ξερεις....αυτη ειναι η γνωμη εφοσον τη ζητας...και οσο για τα παιδια καλυτερα να μεγαλωσουν μ χωριστους γονεις ,παρα σ μια διαλυμενη οικογενεια....
ζυγισε τα και σκεψου τα καλα ολα...πριν παρεις την αποφαση σ
21-07-2016, 14:34 #53
βρε νικ..εισαι πολυ υπερβολλικος...πραγματικα..� �εν σημαινει οτι ενας ανρθωπος εφοσον εκανε κατι θα το ξανακανει..δεν τον ξερουμε καν τον ανθρωπο τι εστι.
οπως κ να εχει ποτε δε λεμε σε ενα ζευγαρι να χωρισει..το καλυτερο ειναι να λεμε απλα να το προσπαθησουν, να συζητησουν να δουν τι μπορουν να κανουν..εισαι ακραιος.
κ δεν ειναι σωστο στους ανθρωπους να μην δινουμε ευκαιριες..αρκετα απολυτες αποχεις εχεις κ δεν ειναι ετσι οι σχεσεις των ανθρωπων..
μερικες σχεσεις κ ανθρωποι ωριμαζουν μεσα απο καποια λαθη...καποιες διακυμανσεις..δεν υπαρχει το ολα η τιποτα, γενικα...
χωρις να εχουμε μαθει καν αν ο ανθρωπος πηδηχτηκε με την αλλη , αντε αντε να τον διωξιουμε ..
επιπλεον δεν βαζουμε τους ανθρωπους σε καλουπια.
κ δεν πρεπει να ειμαστε τοσο φουλ καχυποπτοι κ να σκεφτομαστε τι μπορει να εχει κανει ο αλλος στο παρελθιν κλπ κλπ..με αυτην την λογικη δεν θα καναμε καμια σχεση γιατι ποιος ξερει τι μπορει να γινει κ τι να εχει κανει ο αλλος με καποια αλλη..δεν ειναι αυτο σωστη λογικη.
οι ανθρωποι εχουν δυο παιδια κ ειναι κριμα για ενα φλερτ ή για κατι που μπορει να συνεβει μια φορα να χωρισουν..
να μαθουν ειναι το καλυτερο..να μαθουν να διαχειριζονται τετοιες καταστασεις κ να μαθουν κ να συγχωρουν..
δεν ειπαμε η κοπελα να τον συγχωρεσει κ να πει ας παει κ αυτο..σιγουρα θα περασει τα σταδια της, θα γινουν ζυμωσεις μεσα της κ μεσα στην σχεση..μεχρι να επιτευχθει η συγχωρεση αν αυτη υπαρξει..
σου ειπα ξανα οτι ολοι οι ανθρωποι αξιζουν δευτερη ευκαιρια..
κ αν το κανει κ δευτερη φορα ε οκ..τοτε σημαινει οτι δεν εβαλε κ μυαλο, οποτε πουλο.
21-07-2016, 16:52 #54
21-07-2016, 17:54 #55
Κι εγω είμαι της άποψης πως πρεπει να τον σουτάρει αλλα αφου δεν θέλει...ας προσπαθήσει, σεβαστο, δικιά της ζωή είναι. Κατ'εμε πάντως οι άνθρωποι που όντως αξίζουν μια δευτερη ευκαιρία δεν τη χρειάζονται ποτέ εξαρχής.
Θα μου πείτε δεν έχει αποδείξεις μόνο ενδείξεις, μπορεί απλά να μιλούσε με την άλλη...ε και ετσι να ηταν όπως το χειρίστηκε η θεματοθέτρια δεν έχει τρόπο να ξέρει την αλήθεια, τι θα της απαντούσε αυτός; Φυσικα και θα της το κρύβει και θα την καθησυχάζει και θα την βγάζει τρελή ΑΝ ειναι αλήθεια πως την απάτησε. Και 20 χρόνια να μην δείχνει σημάδια ο άλλος δεν σημαίνει τίποτα, για όλα υπάρχει μια πρώτη φορά. Θέλω να πω πως κακώς πολύ κακώς δείχνει κάθε καλή διάθεση να τον εμπιστευτεί πάλι και χάφτει συζητήσεις και δεν ξέρω τι μαζί του εδω και κανα δίμηνο. Τέσπα...οτι και να πούμε τώρα...ενα σπίτι καίγεται...
21-07-2016, 20:47 #56
ma bre nxious ,εγω υπερβολικος?:cool:
εγω απλα τις μιλαω σαν αντρας και προσπαθω να τις ανοιξω τα ματια απο την κοροιδια που της ριχνει ο αντρας της μπροστα στα ματια της.....δεν την σεβεται καθολου και την ειχε ξεφτιλισει στην κοινωνια..
προσπαθω να τις ανοιξω τα ματια ,οσο οι υπολιποι της τα κλεινουνε...εγω απλα μια γνωμη της εκφερω....απο εκει και περα αυτη θα ειναι αντιμετωπη με τις συνεπειες της αποφασης της ..απλα της λεω να το σκεφτει καλα αμα τον συγχωρησει γτ και να την ξανααπτησει θα φροντισει αυτος να μην το μαθει..
και επισης τι στοιχεια θες?αφου εσβησε τα μνματα π εστελνε με αυτη φως φαναρι ειναι οτι ειχαν κρυφει σχεση...δεν θελει τπτ αλλο για να μαθει...
και επισης αμα δεν τ παραδεχτει σημαινει οτι σ δουλευει,....και δεν τ μετανιώσε πραγματικα....
διαλεγεις και παιρνεις...
αυτη ηταν η προσωπικη μ αποψη και ελπιζω να μην επηρεασει την θεματοθετριαLast edited by nick190813; 21-07-2016 at 20:54. Reason: ......
21-07-2016, 20:49 #57
και επισης δημητρα καπου λες οτι ειχες μια ομορφη οικογενεια...αμα ειχες ομορφη οικογενεια δεν θα σ απατουσε......να το ξερεις αυτο..
kai kati akoma αμα θελει καποιος να διαβασει τι εγραψα ακριβως απο πανω...να πατησει απαντηση με παραθεση γτ το σαιτ κολησε και δεν μ το βγαζει....Last edited by nick190813; 21-07-2016 at 21:05.
21-07-2016, 21:09 #58
και επειδη δεν εχει δειξει σημαινει οτι δεν εχεις συμβει τπτ σε 12 χρονια?
και δεν εχω φαγωθει ρε παιδια μια αποψη της λεω....την εκανε ταρανδο απο το κερατο και με γνωστη της,.....τη να της πω δλδ?να τον συγχωρησει και να τρωει αμασητα τα κερατα?αυτο δλδ θελεται ολοι?
ξαφνικα δλδ η απιστια μεσα σ γαμο δεν εχει σημασια?τι να πω αμα ειστε οκ ετσι ,παω πασο....π
παντως η κοπελα γνωμη ζητησε ,γνωμη ειπα....
και ξαναλεω την γνωμη μου ...αμα θελει να τις φοραει κερατα για ολη την υπολοιπη ζωη της να τον συγχωρησει..
εδω κλεινω
chill kai peace παιδια
21-07-2016, 22:05 #59
27-07-2016, 22:48 #60
Καλησπέρα ,δίαβασα τις απαντήσεις που δώσατε στην Δήμητρα,αντιμετωπίζω κι εγώ κάτι παρόμοιο και είμαι σε απόγνωση. Ύστερα από 23 χρόνια γάμου και χωρίς ποτέ να έχω τουλάχιστον εγώ καταλάβει κάτι έμαθα ότι ο άντρας μου είχε συνομιλία μέσω κινητού με κάποια. Τον ανακάλυψαν οι κόρες μας -εχω 3 παιδιά-. έπεσα από τα σύννεφα. 'Εγινε ο κακός χαμός στο σπίτι ,τα έσπασα όλα λιποθύμησα , είχα να φάω 8 μέρες ,έπεσε η πίεση μου 4-9 και μιλάμε είμαι υπερτασική. Υποφέρω από κατάθλιψη εδώ και 9 χρόνια και παίρνω φάρμακα. Νιώθω ένα κουρέλι ,ταπεινωμένη και προδωμένη. Την βρήκα αυτή και την πήρα τηλέφωνο και δεν μπορώ να σας πω τι άκουσε. παντρεμένη κι αυτή με 2 μικρά παιδάκια. Την απέιλησα ότι θα τα πω στον άντρα της και πήγε λέει να αυτοκτονήσει , δεν μπορώ να σηκώσω ενοχές το τι θα γίνει με τα παιδακια της και δεν πηρα στον αντρα της ,αυτή την έκανα σκουπίδι και της άξιζαν αυτά που της είπα. Ο άντρας μου ορκίζεται οτι δεν την είδε καν μόνο μιλούσαν με sms και στο τηλέφωνο. Αυτή το ξεκίνησε όταν τον είδε μια μέρα που πήγε στην δουλειά της . Αυτός μόλις την βρήκα και του έδειξα φώτο της στο fb έπαθε πλάκα ,έτσι έδειξε τουλάχιστον την γνώρισε ποια είναι μέχρι τότε του έλεγε ψεύτικα στοιχεία. Το θέμα είναι τώρα ότι σκέφτομαι τι θα γινόταν άραγε αν δεν το μάθαινα? θα πήγαινε μαζί της? Είναι πολύ πρόσφατο , την πρώτη εβδομαδα είμασταν χάλια μεταξύ μας τώρα προσπαθώ να το ξεχάσω ,αλλά έρχονται στιγμές που καταρρέω. Έδω και 23 χρόνια έχω βάλει στην άκρη τον εαυτο μου και δίνω μόνο στην οικογενεια . Κάποτε μια ψυχίατρος με είπε ότι είμαι σαν σκουπιδοτενεκες που ρίχνουν όλοι τα σκουπίδια τους.
Σκέφτηκα διάφορα όπως να εξαφανιστώ , να φύγω στο εξωτερικο για πάντα, να χωρίσω , να κάνω κακό στον εαυτό μου ,αλλά μετά σκέφτομαι τα κορίτσια μου που μου τα ειπαν όλα και με υποστήριξαν. Χρειάζομαι επειγόντως ψυχολόγο είμαι χάλια....