ΕΧΕΤΕ ΝΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 65
    Banned
    Quote Originally Posted by deep View Post
    Οκ, στα 15 του θα είσαι 70 και θα σε νταντεύει. Αν δεν το κάνει θα είναι "το κακό παιδί" και θα του δημιουργούνται (ή θα του δημιουργείτε) τύψεις που δεν του αναλογούν και φυσικά για τέτοια ηλικία υπερβολικές ευθύνες. Τροφή για σκέψη είναι αυτά που γράφουμε, όχι κριτική. Τελοσπάντων, μια τέτοια απόφαση σηκώνει πολλύ σκέψη και ωριμότητα που φαντάζομαι σ' αυτή την ηλικία θα την έχεις λόγω εμπειριών κυρίως και αν έχεις μια άλφα συναισθηματική αντίληψη, επομένως δεν θα επιμείνω.

Edit μιας και με προλαβαίνεις...
    Οκ εφόσον το έχεις σκεφτεί και έχεις το κομπόδεμά σου για τα γηρατειά και θεωρείς πως το παιδί σου δεν θα νιώθει αυτή την ευθύνη/υποχρέωση για σένα, πάσο... Φτάνει να φροντίσεις κι' εσύ να του περάσεις από μικρή ηλικία πως όπου υπάρχει ζωή υπάρχει και θάνατος για να μην του έρθει βαριά καμιά απώλεια/ασθένεια/ή ξέρω γω καθώς θα σας βλέπει να μεγαλώνετε. Είναι τεράστιο το θέμα με πολλές πλευρές αλλά θα τα' χεις σκεφτεί όλα, υποθέτω :)
    Ναι αυτό που λες φτάνει...γιατί και νέος μπορείς να κάνεις παιδιά και να τους δημιουργείς τρομερές τύψεις για να τα χεις πάντα κοντά σου κλπ, άρα δεν είναι θέμα ηλικίας είναι θέμα ανθρώπου , το να αφήσεις το παιδί σου να γυρίσει από την αμερική για να σε νταντεύει...το κυρίως θέμα είναι αυτό του θανάτου....αλλά την είπα την άποψή μου , είναι σαν πριν να κάνεις παιδιά να τα κλείνεις σε γυάλα προστασίας λες και δεν θα πεθάνει κανένας άλλος ποτέ ...

Senior Member
    [QUOTEΘα σου συστηνα αυτο το βιβλίο http://www.politeianet.gr/books/9789...ton-sas-202460][/QUOTE]

Μαρα εσενα αυτο το βιβλιο σε βοηθησε?
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Many times.

Senior Member
    κ πως νιωθετε loosers?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    κ πως νιωθετε loosers?
    Όταν νιώθεις ότι δεν έχεις πετύχει κάτι,λογικό να σε πάρει από κάτω και να αισθάνεσαι ότι δεν αξίζεις.

Member
    Macgyver
    Συγγνωμη για την αναστατωση, φιλος. ειδα και το θρεντ.
    εγω, λογω εμπειριας εχω καποια οπτικη για το θεμα, και ενιωσα καθηκον μου να παραθεσω τροφη για σκεψη.
    δε πεινας, δε τρως. δε θα επιμεινω σε κατι.
    αρχισα να μιλαω για το ζητημα με σκοπο (ετσι οπως το βλεπω εγω το ζητημα) να προσφερω. οχι σε σενα, γενικα, βρηκα νοημα στο να γραψω οτι εγραψα. τωρα στα διαφορα που ειπες περι ασχετων μη ζητημενων αποψεων κτλ καθως και στο αλλο θρεντ, αν ημασταν φιλοι θα το συζητουσαμε για να γνωριστουμε καλυτερα κι επειδη εμπιστευομαστε κι ενδιαφερομαστε ο ενας για τη γνωμη του αλλου κι ετσι θα χε νοημα, στη προκειμενη δεν εχει νοημα να απαντησω κατι περα απο την αρχικη προταση αυτου του post..
    by the way για το ονομα, μου ηρθε αυτοματα την ωρα που εκανα εγγραφη. σκεφτομαι συχνα αστεια ονοματα για γατες και σκυλους, μπορει γι'αυτο.. (με ρωτησες σε καποιο αλλο θρεντ.)
    p.s. ''η γνωμη ειναι σαν την κωλοτρυπιδα. ολοι εχουν απο μια!''

Senior Member
    Quote Originally Posted by moustarda View Post
    Macgyver
    Συγγνωμη για αστατωση , φιλος , ειδα και θρεντ .
    by the way για το ονομα, μου ηρθε αυτοματα την ωρα που εκανα εγγραφη. σκεφτομαι συχνα αστεια ονοματα για γατες και σκυλους, μπορει γι'αυτο.. (με ρωτησες σε καποιο αλλο θρεντ.)
    p.s. ''η γνωμη ειναι σαν την κωλοτρυπιδα. ολοι εχουν απο μια!''
    Το ξεχνω την αλλη μερα , δεν κρατω ποτε κακιες , δεν εγινε και τιποτα , σιγα , θενκς για την διευκρινηση για το νικ σου , καλο ειναι , αλλα δεν ειναι ωραιο να χρησιμοποιεις τετοιες λεξεις , κ@λοτρ.......... , εγω ντρεπομαι να τις πω , ποσο μαλλον μια γυναικα , σορυ που σε διορθωνω , μια προσωπικη αποψη εκφραζω ......δεν ειναι ωραιο να μιλαει καποιος ετσι , εγω δεν λεω καν την λεξη ' γκομενα ' , ουτε μεταξυ φιλων .......ειχα μια κοπελα , αρκετα νεαρη , πως περασες σημερα ? ρωταγα , ' ασε , γ@μησε τα ' το ποσο ξενερωνα ...........................μεχρι χωρισμου .......οπερ και εγενετο ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    [QUOTEΘα σου συστηνα αυτο το βιβλίο http://www.politeianet.gr/books/9789...ton-sas-202460]
    Μαρα εσενα αυτο το βιβλιο σε βοηθησε?[/QUOTE]

Τοχω διαβασει προ 24 ετων , ειναι καλο , αλλα μονο για αρχαριους πανω στο αντικειμενο ...........

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    Κ αν τα λάθη τα δικά σου τα νιώθεις τεράστια ??τα πιο τεράστια όλων;;;
    Το τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να κάνεις είναι να μετανιώνεις για την ζωή σου γενικά.........οι τύψεις δημιουργούν τις χειρότερες αρρώστιες στον άνθρωπο!
    Ετσι και αλλιώς τίποτα απ'όλα αυτά που ζούμε δεν εξαρτάται από εμας....
    Σκέψου το λίγο αυτό που σου είπα...αν εξαρτιόντουσαν από μας όλοι θα ήμασταν τυχεροί και τέλειοι!

Senior Member
    Πολλές φορές (είναι 2-3 πολύ σημαντικά και πιστεύω ότι καθόρισαν την μετέπειτα πορεία μου, γενικότερα)...παλιότερα με'ριχνε πολύ....τώρα το 'χω ξεπεράσει (ή το ξεπερνάω πιο γρήγορα)

Λίγο - πολύ θα συμφωνήσω με ότι έγραψε ο Macgyver...και που ξέρω 'γω αν επέλεγα κάτι διαφορετικό δε θα είχαν πάρει τα πράγματα διαφορετική τροπή (μπορεί καλύτερη αλλά μπορεί και χειρότερη).

Πλέον, προσπαθώ να βλέπω που απέτυχα και γιατί...ώστε την επόμενη φορά να διορθωθώ ή να κάνω κάτι καλύτερα...

Εξάλλου, η ζωή δεν έχει τελειώσει ακόμα, οπότε πάντα υπάρχει το περιθώριο να καταφέρουμε "αυτά τα πράγματα"

Senior Member
    Καλησπέρα πρώτη μου μέρα σήμερα στο forum!! Έχω και εγώ κάνει πράγματα που μετάνιωσα και ακόμα μη σας πω, αλλά έχω κάνει και ένα πράγμα που δεν το έχω από τα λίγα μετανιώσει και θα το πω είναι ότι διάλεξα να πάω Ι.Ε.Κ Β.Βρεφονηπιοκομων αν και άντρας! Είναι σα να πείρες 60,70,80 αγγέλους και να τους έβαλες μεσα σε ένα κτίριο!!

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Το ξεχνω την αλλη μερα , δεν κρατω ποτε κακιες , δεν εγινε και τιποτα , σιγα , θενκς για την διευκρινηση για το νικ σου , καλο ειναι , αλλα δεν ειναι ωραιο να χρησιμοποιεις τετοιες λεξεις , κ@λοτρ.......... , εγω ντρεπομαι να τις πω , ποσο μαλλον μια γυναικα , σορυ που σε διορθωνω , μια προσωπικη αποψη εκφραζω ......δεν ειναι ωραιο να μιλαει καποιος ετσι , εγω δεν λεω καν την λεξη ' γκομενα ' , ουτε μεταξυ φιλων .......ειχα μια κοπελα , αρκετα νεαρη , πως περασες σημερα ? ρωταγα , ' ασε , γ@μησε τα ' το ποσο ξενερωνα ...........................μεχρι χωρισμου .......οπερ και εγενετο ......
    Όντως έτσι σου μιλούσε η κοπέλα σου? πω πω γ@μησέ τα η φάση δηλαδή :p
    Πάντως με την πάροδο του χρόνου η νέα γενιά βρίζει όλο και περισσότερο.....

Banned
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Καλησπέρα πρώτη μου μέρα σήμερα στο forum!! Έχω και εγώ κάνει πράγματα που μετάνιωσα και ακόμα μη σας πω, αλλά έχω κάνει και ένα πράγμα που δεν το έχω από τα λίγα μετανιώσει και θα το πω είναι ότι διάλεξα να πάω Ι.Ε.Κ Β.Βρεφονηπιοκομων αν και άντρας! Είναι σα να πείρες 60,70,80 αγγέλους και να τους έβαλες μεσα σε ένα κτίριο!!
    Και πως και το διάλεξες ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Όντως έτσι σου μιλούσε η κοπέλα σου? πω πω γ@μησέ τα η φάση δηλαδή :p
    Πάντως με την πάροδο του χρόνου η νέα γενιά βρίζει όλο και περισσότερο.....
    Πραγματικα , Κιουμπ , στην εποχη μου, δεν εβριζαν /μιλαγαν ετσι οι γυναικες .............ειναι φαινομενο της νεας γενιας .....παλι πλακιτσα κανεις , ε ? καλες ειναι οι πλακες .............

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Και πως και το διάλεξες ?
    Ωρεα ωρες , κανεις κατι ερωτησεις , Κιουμπ ..........μαλλον θα του αρεσαν τα παιδια ........

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast