Results 106 to 120 of 147
Thread: Γιατί τέτοια καταδίκη;
-
28-01-2017, 17:45 #106
85Εον δεν έχω διαβάσει όλο το θέμα, είχα διαβάσει λίγο στην αρχή παλιά αλλά δεν θυμάμαι και πολλά, και διάβασα λίγα από το τέλος τώρα. Αυτό που έχω να σου πω εγώ είναι ότι δεν έλκονται όλες οι κοπέλες από άντρες με αυτοπεποίθηση. Μην πέφτεις. Είναι μερικές που έχουν πολύ ψηλά τον πήχυ αλλά αυτές θα χάσουν, αυτές θα μείνουν μόνες τους. Αν θέλεις απλά μια κοπέλα για συντροφιά και να περνάτε όμορφα την ώρα σας θα βρεις αρκεί να ψάξεις. Σε σάιτ γνωριμιών δυστυχώς όλοι ψάχνουν σεξ, εκτός από ένα σάιτ με dating δεν θυμάμαι πως λέγεται που μιλάς για λίγη ώρα με κάποια και ανακαλύπτεις αν σου αρέσει, νομίζω είναι με κάμερα. Αλλιώς άντρας είσαι, πεστην σε καμία από φέισμπουκ που να σ' αρέσει, μία που σου κάνει συχνά λάικ, μην κολλάς με το άπιαστο γιατί δεν θα το πιάσεις ποτέ, πραγματικά κάτσε και σκέψου τι είναι αυτό που θες. Αυτό που δείχνει τέλειο και είναι άπιαστο και πάλι μέσα του μπορεί να κρύβει κάτι άσχημο ή μια πραγματική γυναίκα με ελαττώματα σωματικά και ψυχικά αλλά και χαρίσματα πραγματική γυναίκα όμως όλη δική σου.
- 28-01-2017, 18:21 #107
Έχω φίλο (αδελφικος-παιδικός φίλος δλδ., κοινωνικότατος, με πέραση στις κοπέλες κλπ.) ο οποίος στο facebook έχει γυρω στους 600 φίλους!!!
Τώρα, βάλε οι μισές απ' αυτούς να είναι κοπέλες. Ε, τί φωτογραφίες έχουμε ανεβάσει απο εξόδους δεν λέγεται, τα like να πηγαίνουν σύννεφο αλλά ούτε αυτό βλέπω να βοηθάει..
Δεν θα έλεγα ότι έχω υψηλές απαιτήσεις. Σαφώς και έχω προτιμήσεις, αλλά δε νομίζω ότι είναι και εξωπραγματικές (σαν έναν άλλον φίλο μου λόγου χάριν που όποια κοπέλα και να δει έξω η μία του "μυρίζει" και η άλλη του "ξυνίζει" κλπ..).
Αυτό που θέλω είναι μια κοπέλα για συντροφιά, και να ξέρω ότι θα χτυπήσει το τηλέφωνο και θα ακούσω μια καλή κουβέντα, έναν γλυκό λόγο. Να ξέρω ότι έχω και εγώ έναν άνθρωπο. Αν όχι να με αγαπάει, να με νοιάζεται.
Αλλά πλέον και εγω δεν ξέρω αν είμαι ψυχοσυναισθηματικά ισορροπημένος, μιας και το ηθικό μου όπως έγραψα και πιο πριν είναι πολύ χαμηλά και αν μου τύχει κάποια περίπτωση δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ανταπεξέλθω και αν βάλεις και το οικονομικό στη μέση δεν νομίζω να μπορώ να προσφέρω και πολλά (απο υλικής άποψης, γιατί καλά και τα συναισθήματα αλλά το στομάχι δεν το γεμίζουν!)..
28-01-2017, 18:26 #108
Από αυτές που σας κάνουν λάικ σίγουρα κάποιες σας γουστάρουν εγγυημένο αυτό που σου λέω! Πες του φίλου σου να σου στέλνει φωτογραφίες σου και καλά στο προφίλ σου να δούμε ποιές κάνουν λάικ μόνο σε σένα ή ανέβαζε εσύ δικές σου και κάνε λάικ σε αυτές που σου κάνουν, σίγουρα μπορεί κάποια να καταλάβεις ότι σε θέλει. Αν κάτσεις με σταυρωμένα τα χέρια πάντως δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.
Πάλι καλά που δεν έχεις ψηλές απαιτήσεις αυτό είναι καλό.
Τώρα στο τέλος μου τα χάλασες. Θες ή δεν θες κοπέλα;; Άμα θες θα βρεις, γιατί είσαι και αγόρι, αν δεν θες τότε τι το συζητάμε και μπαίνουμε στον κόπο να σου απαντήσουμε; Για το καλό σου τα λέω.....
28-01-2017, 18:31 #109
Ευγε για την τοποθετηση σου. Δεν λες μονον τι θα ηθελες αλλά αναρωτιεσαι και τι εισαι ικανος να δωσεις. Σπανιο. Το φ-μπι ειναι μια πλασματικη φουσκα μιας πλασματικης γεματης ζωης.
Στην κοινωνια που ζουμε οι αξιες που αναζητας ειναι δυσευρετες γιατι ολοι πανω κατω κουβαλαμε και πληγες συν το οτι μια σχεση για να φτασει σε ενα αξιολογο επιπεδο πρεπει εξαρχης να διεπεται και απο καποιους κοινους κωδικες. Να μοιαζουν οι φακοι προσληψεις πραγματικοτητας. Για παραδειγμα αν ο ενας ειναι ρατσιστης απεναντι σε ενα ζητημα και ο αλλος οχι αυτο αργα ή γρηγορα θα φερει προβληματα.
Λενε πως " οταν μαθει καποιος να νοιαζεται πραγματικα τον ιδιο του τον εαυτο" τοτε ισως συναντησει λιγο πιο ομαλα και εναν συντροφο ζωης."Make sure your worst enemy isn't you"
28-01-2017, 18:38 #110
Είναι σαφές αυτό που λέω. Πιστεύω, ότι δεν είναι τόσο θέμα αυτοπεποίθησης όσο θέμα ηθικού αναστήματος.
Οι γυναίκες θέλουν πράγματα από μια σχέση που εγώ δεν μπορώ και δεν έχω να προσφέρω. Βόλτες, εξόδους κλπ.
Ούτε σπίτι δεν έχω!!! Γι' αυτό έχω την απαίτηση από μια γυναίκα να έχει και ένα α' πνευματικό επίπεδο, δεν μιλάμε να είναι μεταδιδακτορική στην Οξφόρδη (δεν θα ήταν και άσχημο βέβαια...) αλλα να είναι και λίγο ψαγμένη να μπορούμε να κάνουμε και μια συζήτηση λίγο έξω απ' τα καθημερινά μικροπράγματα, φιλοσοφικές αναζητήσεις γενικού ενδιαφέροντος κ.α.
28-01-2017, 18:42 #111
Όταν λες δεν έχεις να προσφέρεις εννοείς ούτε για τον εαυτό σου; Γιατί αν δεν έχεις να κεράσεις δεν πειράζει αυτό να κοιτάξεις να βρεις μια αξιόλογη κοπέλα που δεν θέλει συνεχώς να την κερνάνε, και όσο για την πνευματική κοπέλα είναι λίγο εξεζητημένο αυτό που ζητάς. Και δεν έχει να κάνει με τη μόρφωση, μερικοί μορφώνονται για να βρουν πιο εύκολα επάγγελμα μετά, και όχι για να κάνουν φιλοσοφικές συζητήσεις, ενώ μπορεί να βρεις και κάποια μη μορφωμένη που της αρέσει να ασχολείται με αυτά που λες.
28-01-2017, 19:00 #112
Αυτό ακριβώς εννοώ!
Γι' αυτό δεν έγραψα για "επίπεδο μόρφωσης". Τα πτυχία είναι χαρτιά άνευ αντίστοιχου αντικρίσματος τις περισσότερες φορές (γι' αυτό στην σημερινή ελλάδα της πνευματικής κρίσης όλοι είναι μορφωμένοι....)
Αληθινά μορφωμένος είναι αυτός που διαβάζει γιατί είναι περίεργος να μάθει και όχι αυτος που ενδιαφέρεται για τίτλους, επαγγελματική σταδιοδρομία κλπ...
Επειδή, απ' την υπερδεκαετή αναζήτηση μου και έρευνα σε κάποιους τομείς, βρήκα κάποια πράγματα, θέλω αυτά να τα μοιραστώ με κάποια κοπέλα η οποία να έχει το υπόβαθρο να τα κατανοήσει.
Έχω να κεράσω κοπέλα. Και καφέ, και ποτό ακόμα και φαγητό!
Δεν έχω όμως για κάθε μέρα.
Δεν έχω μέσον μεταφοράς (γιατί είμαι νέρντουλας και δεν έβγαλα ποτέ δίπλωμα αυτοκινήτου, κοινώς ΦΛΩΡΟΣ!). Δεν μπορώ να συντηρήσω σπίτι μόνος μου. Δουλεύω μόνο για τα τσιγάρα μου, τον καφέ μου, το μισό ενοίκιο που μπορώ και πληρώνω και για να περνάει η ώρα μου, μιας και δουλεύω πολλές ώρες..
Αναζητώ μια κοπέλα, να μπορεί να ζήσει και λίγο ασκητικά και να μην επηρεάζεται απ' την άνευ ουσίας δήθεν πλούσια ζωή των όποιων φιλενάδων της.
28-01-2017, 19:02 #113
Κατάλαβα τι ζητάς λοιπόν. Σου εύχομαι να το βρεις. Μια καλή ιδέα που σκέφτηκα μόλις τώρα είναι να πας σε μια βιβλιοθήκη ενός Πανεπιστημίου ή αν δεν γίνεται στου δήμου σου, και να γνωρίσεις εκεί κοπέλα, σίγουρα θα υπάρχουν τέτοιες που ψάχνεις εκεί. ;-)
28-01-2017, 19:36 #114
Λέει ο καθένας στη ζωή του, αυτό που ζητάει και αυτό που θέλει, αυτό και παίρνει.
Με μένα όμως δεν βλέπω να έχει κάποια εφαρμογή αυτό και ανησυχώ...
28-01-2017, 19:44 #115
28-01-2017, 20:25 #116
28-01-2017, 20:51 #117
Αυτό είναι και το μεγάλο σου λάθος..Παρασκέφτεσαι τι δεν έχεις και βαλτώνεις..Αν ήταν έτσι κανείς άνεργος άνδρας,που μένει με γονείς aka μαμάκιας,κανείς "αποτυχημένος" με την οικονομική έννοια του όρου που το θέτεις,κανείς καταθλιπτικός,κανείς νευρικός,ψυχικά μη ισσοροπημένος άνδρας δε θα είχε σύντροφο..Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική...
Σε αυτή την ζωή,δεν έχει σημασία ποιος είσαι αλλά ποιος δείχνεις στους άλλους ότι είσαι..
Αμα κάνεις μια βόλτα σε όλο το φόρουμ,θα βρεις ιστορίες απογοητευμένων γυναικών που αλλιώς γνώρισαν κάποιον και αλλιώς τους βγήκε στην πορεία..Και μέχρι να το πάρουν πρέφα μπορεί να μένουν μαζί του,μήνες ή και χρόνια..Απο ανασφάλεια πες το,απο συνήθεια πες το,όπως θέλεις πες το..Και στη τελική κερδισμένος βγαίνει ο άλλος που ξέρει ότι υπάρχουν τέτοια άτομα και ξέρει που μπορεί να τα βρει και να τα κερδίσει..
Εσύ κάτσε να το παίζεις τίμιος,να μην θες να "κοροϊδέψεις" την άλλη κτλ,να περιμένεις πρώτα να πάρεις 1500€ το μήνα και μετά να ψάχνεις να βρεις γυναίκα..Και αν βρεις ποτέ,ελα και γράψτο..
28-01-2017, 21:02 #118
Ο ανθρωπος εγραψε πως θελει να βρει συντροφο να τον νοιαζεται, αν πουλησει παραμυθι η γυναικα που θα μπει σε σχεση θα νοιαζεται μια πλασματικη εικονα εκεινου και οχι τη πραγματικη.
Εαν η αλλη ειναι μονο για τα λεφτα στη σχεση μολις εξαφανιστουν θα χωρισει. Δεν εχει νοημα για εμενα αυτη η τακτικη. Τα λεφτα δεν αγοραζουν την αξιοπρεπεια και το ενδιαφερον."Make sure your worst enemy isn't you"
28-01-2017, 21:38 #119
30-01-2017, 04:42 #120
Πολύ φοβάμαι ότι έχει δίκιο ο @admforall.
Οι γυναίκες απαιτούν απ' τον "υποψήφιο" σύντροφο να έχει και την δυνατότητα υλικών παροχών.
Μια γυναίκα ανάμεσα στις φιλενάδες της θα νιώθει μειονεκτικά αν ο σύντροφος της δεν έχει αρκετά χρήματα να συναγωνιστεί τους συντρόφους των φιλενάδων της. Η μία θα φοράει για παράδειγμα ακριβό ρολόι και αυτή πώς θα νιώθει που ο σύντροφος της δεν είχε να της πάρει ένα τέτοιο δώρο;
Και είναι και πολλοί σαν και μένα.
Και γυναίκες και άντρες.
Σήμερα που είναι τόσο απελευθερωμένα τα πράγματα σε αυτόν τον τομέα, υπάρχει τόση μοναξιά περισσότερο από ποτέ!
Τραγική ειρωνία.
Φταίει η κρίση που πλήττει τις ηλικίες 25-35; Φταίει η εποχή;
Πιστεύω είναι πολυδιάστατο.
Αυτές οι ηλικίες ενηλικιώθηκαν προ κρίσης, και τα στάνταρντς και των δύο φύλων είναι πολύ υψηλά.
Και η ανεργία που προκαλεί το σημερινό φαινόμενο του να μην μπορεί ο άλλος να ανεξαρτητοποιηθεί, δλδ μένει με τους γονείς του σε ηλικία που σε άλλες εποχές θα είχε ήδη δημιουργήσει οικογένεια, "μαμάκιας" που λέει ο @admforall, εκμηδενίζει τις όποιες δυνατότητες ανεύρεσης συντρόφου και για τα δυο φύλα.
Έτσι είναι, όταν η γυναίκα περιμένει τον πλούσιο και ο άντρας περιμένει να βρει τη "θεά"..
Ποιά θεά ρε κακομοίρη; Αφού δεν έχεις μαρούλι!