Results 91 to 105 of 147
Thread: Γιατί τέτοια καταδίκη;
-
25-01-2017, 21:31 #91
- 25-01-2017, 21:32 #92
26-01-2017, 07:45 #93
Εβαλες το Δυστυχως και μπραβο σου για γυναικα. Γιατι οι περισσοτερες θα λεγανε, ναι τους δυναμικους και τους ενεργητικους θελουμε, δεν μας νοιαζουν οι αλλοι.. Εκτος το οτι σνομπαρουν.
Αυτο το Δυστυχως ειναι. Ισχυει γενικα, οχι μονο για τις γυναικες. Δυστυχως οσο καλοι ανθρωποι κι αν ειμαστε, οσο και αντιρατσιστες κι αν ειμαστε, οσα κι αν γνωριζουμε απο ψυχολογια, δυστυχως στη συντριπτικη πλειοψηφια των περιπτωσεων απορριπτουμε εναν ανασφαλη, εναν που εχει ενα ψυχολογικο θεμα. Ακομη κι αν εμεις εχουμε το ιδιο.
Για να επιτευχθει αυτο θα πρεπει πρωτα να τα νιωσεις εσυ αυτα για σενα...
Νομιζω οτι ειναι ουσιαστικοτερη αντιμετωπιση αυτη, απο το να καταφερεις να τους την πεφτεις με ανεση κτλ. Αυτο θα ερθει πιο ευκολα αν καταφερεις πρωτα να γουσταρεις τον εαυτο σου και να πιστευεις σ'αυτον.
[/QUOTE]
'Ετσι ειναι. Αν εισαι σε ενα χωρο με γυναικες, αν αρχισεις να τις πλησιαζεις, όσο ανετος κι αν εισαι, όσο καλα κι αν το κανεις, κολακευονται σαν γυναικες, αλλα δεν τις συγκινει και τοσο. Αν ομως εισαι γενικα δυναμικος, με αυτοπεποιθηση, δικαιος στη συμπεριφορα σου κτλ, ακομη και να μην τις κολας, τοτε ειναι που πραγματικα γοητευονται και αρχιζουν να σε κοιτανε εκεινες μετα. Αυτος ειναι τοσο δυναμικος, με τετοια αυτοπεποιθηση και δεν κανει οτι ολοι, δεν τρεχει να κολησει. Τοτε ειναι που ξεχωριζεις. Αρχιζουν να σε πλησιαζουν οι ιδιες μετα..
26-01-2017, 14:27 #94
θα σου πω ενα πραμα ως γυναικα...δεν με "ριχνει" η εμφανιση ενος αντρα, αλλα η αυτοπεποιθηση του, η ιδεα που εχει για τον εαυτο του..
αν εσυ νομιζεις οτι εισαι "χαμενος" τοτε εγω θα το μυριστω..οποτε δεν θα σε θελω..
αλλαξε τον τροπο που σκεφτεσαι για εσενα, αν σε αγαπησεις , θα σε αγαπησω κ εγω ως γυναικα..
τι καλογερος?μη γινεσαι ακραιος!!ελεος ..
βγες εξω στην ζωη κ γαματα ολα..
κ εισαι σε απογνωση κ λες κ αντιθετα πραματα..απο την μια δεν σαρεσει η μοναξια κ απο την αλλη διαλεγεις να γινεις μοναχος...οποτε πως θα αντεξεις εκει?
βγες εξω κ παλεψε..τιποτα δεν ερχεται ετοιμο..
κανε σεμιναρια αυτοπεποιθησης..διαβασε βιβλια αυτοεκτιμης..κανε ασκησεις..κανε ψυχοθεραπεια..δεν ξερω κ γω τι..αλλα παλεψε..
ποιος σου ειπε οτι εμεις που μπορει να εχουμε καποια πραματα να τα βρηκαμε ετοιμα??
εγω εδωσα εκατομυρια σε ψυχοθεραπευτη για να γινω αυτο που ειμαι κ να μου αρεσω κ να με αγαπησω...για ολα δουλεψα..τιποτε δεν μου ηρθε ετοιμο...
26-01-2017, 14:28 #95
'Ετσι ειναι. Αν εισαι σε ενα χωρο με γυναικες, αν αρχισεις να τις πλησιαζεις, όσο ανετος κι αν εισαι, όσο καλα κι αν το κανεις, κολακευονται σαν γυναικες, αλλα δεν τις συγκινει και τοσο. Αν ομως εισαι γενικα δυναμικος, με αυτοπεποιθηση, δικαιος στη συμπεριφορα σου κτλ, ακομη και να μην τις κολας, τοτε ειναι που πραγματικα γοητευονται και αρχιζουν να σε κοιτανε εκεινες μετα. Αυτος ειναι τοσο δυναμικος, με τετοια αυτοπεποιθηση και δεν κανει οτι ολοι, δεν τρεχει να κολησει. Τοτε ειναι που ξεχωριζεις. Αρχιζουν να σε πλησιαζουν οι ιδιες μετα..[/QUOTE]
ποσο συμφωνω με ολο αυτο..τι πιο ομορφο απο εναν αντρα που νιωθει σιγουρος για εκεινον κ δειχνει σιγουρια για τον εαυτο του..οχι απλα γοητευομαι!!! τρελλαινομαι κιολας!!
26-01-2017, 14:38 #96
Δε γίνεται απο την μία να κλαίγεσαι ότι σε κοροϊδεψε κάποια και σου πήρε την παρθενιά και απο την άλλη να κλαίγεσαι που δεν έχεις βρει καμμιά.Φίλος οι ευκαιρίες σε αυτή την ζωή δεν έρχονται κάθε μέρα..Αντί να κοιτούσες πως θα αποκτήσεις πολύτιμες εμπειρίες ή πως θα κρατούσες την "45χρονη σκρόφα" όπως την αποκάλεσες,εσύ κλαιγόσουν..και κυνηγούσες εντός του μυαλού σου μόνο και αυτό ειναι το μεγάλο πρόβλημα την 31χρονη συνάδελφο σου..
Η ζωή φίλος δεν είναι κάθε μέρα "τυχερή"..
26-01-2017, 15:50 #97
31 εισαι οχι 71.
Που και 71 να ήσουν πάλι θα έβρισκες μια γυναίκα με την ανάλογη ηλικια να περάσετε όμορφες στιγμές.
Για τον άντρα ο χρόνος περνα αργά. Δεν εχεις κάτι να σε αγχώνει.
Είσαι στην καλύτερη ηλικία και το εννοώ.
Αρκετα νέος για να κάνεις τρελές, αρκετά ώριμος για να τις κάνεις συνειδητοποιημένα.
Να δουλέψεις με τον εαυτό σου αν έχεις θέματα με το άλλο φύλο και θα δεις που θα έρθει στην ζωή σου και μια γυναικα που αξίζει να είστε μαζί.
26-01-2017, 15:55 #98
Θεματοθέτη σε καταλαβαίνω απόλυτα. Σήμερα υπάρχουν πολλοί άνδρες στη θέση σου, αλλά δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες που να ταιριάζουν σ' αυτό το είδος αρσενικού.
Σε γενικές γραμμές, οι περισσότερες γυναίκες έλκονται από άνδρες που έχουν αυτά που ανέφεραν άλλοι χρήστες (αυτοπεποίθηση κλπ κλπ). Πολύ μεγάλη μερίδα γυναικών, έλκονται επίσεις από ανθρώπους που έχουν ψυχολογικά προβλήματα τα οποία τις τραβάνε σαν μαγνήτης.
Τώρα, σχετικά με σένα, θα σε βοηθούσε νομίζω ν' αλλάξεις νοοτροπία και να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου, όμως αυτά δε θα σε βοηθήσουν και πάρα πολύ, διότι δεν γίνεται ν' αλλάξεις τα χαρακτηριστικά σου γνωρίσματα, απλά να βελτιωθείς σαν άνθρωπος.
Στην ουσία, κι επειδή θαύματα δε γίνονται, εσένα (όπως και πάρα πολλούς άνδρες που είναι στη θέση σου και αναρωτιούνται το γιατί είναι μόνοι) θα σου τέριαζε μια γυναίκα που γ... και δ..., που θα έχει το πανω χέρι δηλαδή (που θα κάνει το πρώτο όπως και τα υπόλοιπα βήματα), απλά όπως προανέφερα, εν αντιθέση με την προσφορά (που όλο και αυξάνεται), δεν υπάρχει και ανάλογη ζήτηση.
Η προσωπική βελτίωση (νοοτροπία, συμπεριφορά) θα σε βοηθήσει να παίρνεις περισσότερη ευχαρίστηση από τη ζωή και να έχεις περισσότερες ευκαιρίες να βρεις μια κοπέλα όσο το δυνατόν ποιο συμβατή με σένα. Θα αρέσεις δηλαδή σε περισσότερα είδη θηλυκών, που θα ταιριάζουν με την ιδιοσυγκρασία σου.
26-01-2017, 16:06 #99
Στην ουσία, κι επειδή θαύματα δε γίνονται, εσένα (όπως και πάρα πολλούς άνδρες που είναι στη θέση σου και αναρωτιούνται το γιατί είναι μόνοι) θα σου τέριαζε μια γυναίκα που γ... και δ..., που θα έχει το πανω χέρι δηλαδή (που θα κάνει το πρώτο όπως και τα υπόλοιπα βήματα), απλά όπως προανέφερα, εν αντιθέση με την προσφορά (που όλο και αυξάνεται), δεν υπάρχει και ανάλογη ζήτηση.
[/QUOTE]
Δεν ξέρω κατά πόσο θα τον βοηθούσε να βρει μια γυναίκα που να κινεί τα νηματα. Δεν εχω διαβάσει πρόσφατα το θέμα αλλά θυμάμαι ότι τα ειχε με μια μεγαλύτερη (ίσως δυναμική γυναίκα ) και στο τέλος θεώρησε ότι πληγώθηκε .
Ίσως θα μπορούσε να κοιτάξει σε μικρότερες ηλικίες πχ 25 που οι γυναινες είναι πιο δεκτικες στο διαφορετικο, αλλα και σε γυβαικες κοντα στην ηλικια του που ψάχνουν αντρα για οικογενεια. Στην δεύτερη ομαδα πιστεύω θα κάνει θραύση. Όλες ψάχνουν το καλό παιδί να νοικοκυρευτουν και να ανοίξουν σπίτι. Εκεί πιστεύω πρέπει να επικεντρωθει.
26-01-2017, 22:57 #100
Ποιά αυτοπεποίθηση;
Δουλεύω από εφτά το πρωΐ εως εννιά το βράδυ κάθε μέρα εκτός Κυριακής,
και ένα φράγκο στην τσέπη δεν υπάρχει...
Όλα μου τα χρόνια όσο δούλευα, πάντα ήμουν πολλές ώρες με λίγα λεφτά...
Ποιά αυτοπεποίθηση;
Ψυχολογία μηδέν, ηθικό μηδέν, μέλλον μηδέν.
Εγώ νομίζετε δεν είχα όνειρα όταν ήμουν μικρό παιδί; Δεν είχα ψυχή εγώ; Δεν είχα "θέλω";
Δεν είναι έτσι.
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.
26-01-2017, 23:20 #101
26-01-2017, 23:34 #102
Εχεις δικιο, θεωρητικα χρειαζεσαι αυτοπεποιθηση. Πρακτικα ειναι πολυ δυσκολο να γινει. Απο ενα σημειο και μετα οταν πιανεις πατο, μοιαζει αδυνατον. Οι πραξεις δινουν αυτοπεπηθηση, πολυ λιγοτερο οι αποφασεις. Οταν φτανεις 31 και δεν εχεις κανει τιποτα με γυναικες, η δουλεια, το οικονομικο δεν εχουν λυθει, η μοναξια σε εχει βαλει κατω, τοτε απο πραξεις εισαι μηδεν. Αν αλλαξουν αυτα, που τωρα μοιαζουν δυσκολα, και κανεις καποια πραγματα που θες, λιγα εστω απο τα ονειρα που ειπες, τοτε σιγα σιγα θα ανεβει λιγο η αυτοπεπηθηση σου και θα εχουν νοημα αυτα που σου λεμε για να ανεβεις κι αλλο. Μεχρι να αλλαξουν ομως οτι κι αν σου λεμε για την αυτοπεπηθηση ολα σωστα στη, θεωρια ομως.
Last edited by Anti-pression; 27-01-2017 at 00:39.
27-01-2017, 00:26 #103
το θεμα ειναι να βρεις τι γυναικα σου τεριαζει αν εχεις δικιο τα υπολυπα ειναι σχετικα ευκολα.
28-01-2017, 17:29 #104
28-01-2017, 17:37 #105
να μιλησεις με κοσμο, να γνωρισεις κοσμο αλλά ελλοχευει παντα ο κινδυνος των ψευτικων ανθρωπων και της απατης.
Το καλυτερο ειναι να μπαινεις σε ομαδες με κοινα ενδιαφεροντα. Να γνωριζεις live εναν ανθρωπο. Η οικονομια και η αποσταση ειναι παραγοντας δυσκολιας. Εχεις ορεξη να κηνυγησεις αυτο που θες ?"Make sure your worst enemy isn't you"