Όταν ξαφνικά σε ζηλεύουν και δεν βρίσκεις το λόγο! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Senior Member
    Quote Originally Posted by donald_girl View Post
    Καλησπέρα σε όλους,
    ,από το 2011 δεν παίρνω χάπια πλέον. Κάπου το 2012 , δεν ξέρω πως έγινε το κλικ, είπα απλά "Δε θα με γ@μ*τε εσείς άλλο, εγώ θα σας γ@μ*σω". Και κάπως έτσι, το μικρό τρομαγμένο ασχημόπαπο, δεν έγινε κύκνος, αλλά περήφανο παγόνι. Με δυνατή φωνή που διεκδικεί, που δεν εξαρτάται από τους άλλους, που δεν αλλάζει για να κάνει τα χατίρια των άλλων και που δεν υποχωρεί όταν έχει δίκιο. Και η μοναξιά που με τρόμαζε, έπαψε πια να με φοβίζει. Οπότε, ό,τι δεν μου έκανε το έδιωχνα μακριά...
    Σιγά σιγά, αυτή μου η στάση άλλαξε και τον τρόπο που με έβλεπαν οι άλλοι... Από εκεί που ήμουν εγώ το τρομαγμένο ασχημόπαπο, όταν έγινα παγόνι, άρχισαν οι γύρω να με φοβούνται! .................................................. .................................... Τι σκ@τ@ μου ζηλεύουν;
    Είναι περίεργο, δεν μπορώ να το κατανοήσω, γιατί ήταν και άνθρωποι που στήριξα αρκετά, και θα συνέχιζα αν δεν συμπεριφερόντουσαν βλακωδώς. Οκ, υπήρχαν πολλά κόμπλεξ από την πλευρά τους... Αλλά δεν χωράει μες το κεφάλι μου...
    Aπο την μια επαρση για το ' κατορθωμα ' , απο την αλλη , απορια για την ζηλεια και την βλακεια των αλλων ........................κατι δεν παει καλα εδω ..............

Banned
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    ξαφνικα..... και ...... ζηλεια, δεν γίνεται !

Η ζηλεια προυποθετει χαμηλη αυτοεκτιμηση, και συγκριση με τους αλλους, μειονεκτικοτητα και feeling ανεπαρκειας.
    Εγώ πάλι έχω δει ζήλια και από άτομο που πιστεύει ότι είναι τουλάχιστον γαμάτο... αλλά επειδή δεν γίνεται να πιστεύεις ότι είσαι πάντα ανώτερος σε όλα, επειδή κάποια πράγματα είναι αντικειμενικά και δεν μπορείς να παραμυθιάζεσαι , την πληρώνουν οι άλλοι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Aπο την μια επαρση για το ' κατορθωμα ' , απο την αλλη , απορια για την ζηλεια και την βλακεια των αλλων ........................κατι δεν παει καλα εδω ..............
    :)
    Τι σε κανει αλήθεια να πιστεύεις πως είναι έπαρση? :)
    Να σαι καλα :)
    Τα εύκολα δεν σου μαθαίνουν τίποτα , μάλλον....

Page 2 of 2 FirstFirst 12