Results 1 to 6 of 6
Thread: ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΧΑΛΙΑ
-
24-07-2016, 00:46 #1
ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΧΑΛΙΑ
Καλησπερα παιδια τι κανετε, οπως σας εχω πει κανω δυνεδριες με ψυχολογο λογω το οτι εχω φοβιες για την υγεια μου και κυριως για καρκινο του εγκεφαλου ειχα ιδιατερα εντονες ζαλαδες και πονοκεφαλους πηγα σε 3 νευρολογους ενας εκ των οποιων και διευθυντής νοσοκομειου και μου ειπαν ολοι οτι δεν εχω τιποτα και ουτε εξετασεις δεν μου εγραψαν. Μετα απο 3 μηνες ειχα αρχισει να βλεπω διαφορα με την ψυχολογο οντως αρχισα να εχω καλες μερες και τον τελευταιο καιρο ειχα 2 πολυ ωραιες εβδομαδες. δυστυχως ομως χθες ειδα στον υπνο μου οτι ειχα καρκινο του εγκεφαλου και απο τοτε ειμαι παλι χαλια και ψαχνομαι συνεχεια στο internet, οι ζαλαδες παλι επεστρεψαν και ειναι εντονοτατες, και εκανα και το μεγαλο λαθος να διβασω τον ονειροκριτη και πανω κατι λεει οτι αν δεις καρκινο στον υπνο σου ειναι η καταστροφη ακομα και προειδοποιηση ειναι οτι μπορει να τον εχεις. Θελω να ξερω αν σε καποιον απο εσας εχει συμβει κατι αναλογο και πως το αντιμετωπισατε?
- 24-07-2016, 01:13 #2
.................................................. ..............................
24-07-2016, 01:15 #3
Ακου!
Κάνεις πολύ καλά που πας σε ψυχολόγα και αφού είδες διαφορά τότε συνέχισε να πηγαίνεις σε αυτήν!
Από κει και πέρα,μην διαβάζεις ονειροκρίτες-ίντερνετ και τα συναφή!
Οχι σε μένα δεν έχει συμβεί κάτι παρόμιο!...έχουν συμβεί όμως άλλα πράγματα!
Επίσης τα φάρμακα δυστυχώς ή ευτυχώς τις περισσότερες φορές βοηθάνε!
24-07-2016, 01:29 #4
Δεν σου εγραψαν καν εξαιτασεις;
Δοκιμασε να βρεις καποιον που να σου γραψει εξαιτασεις για να ησυχασεις. - Η εχεις ηδη κανει; Απλως μη τους δειχνεις οτι εχεις εμμονη με αυτο για να σε παρουν σοβαρα!
Σταματα να ψαχνεις στο ιντερνετ, ο,τι και να γραψεις καρκινο βγαζει, το ξερεις, οπως και ξερεις οτι οι ονειροκριτες ειναι μαλακιες.
Απλως η ανασφαλεια σου ψαχνει τροπους να επιβιωνει και να σε κυριευει - μη πεφτεις θυμα της, προσπαθησε να της εναντιωθεις!
Απο τη στιγμη που εχεις μια εμμονη ειναι λογικο να τη βλεπεις σε ονειρα, καθως και να γινονται πιο εντονα τα συμπτωματα σου.
Ειχα κι εγω αναλογα θεματα.
Αρχικα εκανα εξαιτασεις, και στη συνεχεια συνειδητοποιησα για διαφορους λογους και με διαφορους τροπους οτι η σκεψη προκαλει υλη.
Μεγαλη κουβεντα, αλλα ενολιγης πιστευω ακραδαντα οτι αν πιστευω οτι το ταδε συμπτωμα μου ειναι κατι πολυ ανησυχητικο και αγχωνομαι και το σκεφτομαι και το ψαχνω συνεχεια, απλα θα το ελκω και θα το βιωνω συνεχεια και συνεχεια. Αντιστοιχα και με τον καρκινο, πιστευω οτι, αν πιστευω οτι θα παθω, ειναι πολυ πιθανοτερο να παθω.
Ετσι σταματησα να το πιστευω και να το φοβαμαι. Σε συνδιασμο με καλους φιλους, αντικαταθλιπτικα και αγχολυτικα(την πρωτη περιοδο μονο) και αλλαγη τροπου ζωης.
Οπου εστιαζεις, αυτο ελκεις, ειτε το δεις βαση κβαντομηχανικης ειτε απλα βαση ψυχολογιας.
Σταματησα να εστιαζω στον καρκινο και στα διαφορα συμπτωματα μου και αρχισα να εστιαζω σε εναν τροπο ζωης που θα μου επιφερει ψυχολογικη και σωματικη υγεια.
Τα συμπτωματα υπαρχουν ακομα, προφανως ευθυνεται κατι αλλο και οχι ο καρκινος και με τις αλλαγες που εχω κανει ειτε εχουν μειωθει ειτε τους δινω λιγοτερη σημασια και αρα με επηρεαζουν λιγοτερο.
Σ'οτι δινεις προσοχη, αυτο τρεφεις, αυτο κανεις επικεντρο...
Το ξερεις οτι υπαρχουν χιλιαδες αλλοι λογοι για ζαλαδες και πονοκεφαλους ετσι; Το ξερεις. Η μανα μου εχει 40 χρονια σχεδον καθημερινους πονοκεφαλους και δε της εχουν βρει τιποτα περα απο στρες!
Αν επιμενουν βρες ενα καλο γιατρο που να την ψαχνει και κανε διαφορες εξαιτασεις (πχ θυροειδη).
ps: αν ειπα κατι που δε στεκει, θα ναι επειδη δεν εχω ξαναδιαβασει θρεντ σου
24-07-2016, 14:18 #5
Καλημερα και ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις καταρχας οταν εννοω εξετασεις εννοω μαγνητικη για να ειμαι ακριβης, εξετασεις αιματος κανω καθε δυο μηνες και ειναι παντα καθαρες, εξετασεις θυροειδη εχω κανει και αυτες πριν λιγο καιρο οπως επισης και για ολες τις βιταμινες, εχω κανει τα παντα απο καρδια εκτος απο τεστ κοπώσεως, εχω κανει ακτινογραφια θωρακος και αυτη πριν 3 μερες. Ακομα και μαγνητικη εχω κανει πριν απο 1,5 χρόνο ομως τοτε ειχα απλώς ενα πονοκέφαλο και οχι τόσο εντονες ζαλάδες. Η αληθεία ειναι οτι ειχα ηρεμήσει για καμια δεκαριά μερες αλλα αυτο το ονειρο σε συνδυασμο και με κατι ψιλοζαλάδες που ενιωσα με εριξαν πάλι αρκετα και τωρα σκεφτόμαι να ξαναπάω σε νευρολόγο αλλα σε ποιόν φανταστείτε οτι ο τρίτος που με είδε ειναι διευθυντής στο θριάσιο και πολύ καλός οικογενειακός μας φίλος και με εξεταζε σχεδον μισή ωρα και μου είπε οτι ο καρκνίνος εγκεφάλου δινει πάντα νευρολογικά ευρήματα και ειδίκα οταν τον έχεις και καλά 6 μηνες που παιδευομε εγω. Αυτός ο ονειροκρίτης με έστειλε δεν νομίζω ότι εχω διαβάσει τίποτα χειρότερο.
24-07-2016, 14:41 #6
Αφού τα χεις κανει όλα-τότε ξεπερνα τη αρρωστοφοβία και κανε τίποτα άλλο!