Με αποκλείουν συνέχεια. - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 109 FirstFirst ... 1119202122233171 ... LastLast
Results 301 to 315 of 1630
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    E καλα μην πιανουμε τωρα τις εξαιρεσεις των εξαιρεσεων και βγαλουμε για ιδανικη ηλικια τεκνοποιησης τα 50.Περα απο το θεμα της γομιμοτητας και των ασθενειων,ειναι και θεμα αντοχων των γονιων.Αλλες αντοχες και υπομονη εχεις στα 35 να μεγαλωσεις το πιτσιρικι και αλλες στα 50.
    Δεν ειπα αυτο, φιλε μου διαστρεβλωνεις αυτο που προσπαθησα να πω...Δεν μιλησα για ιδανικη σε καμια περιπτωση. Ειπα να μην το κλεινουμε σε κουτακια.
    Μπορει να παντρευτεις στα 25, και παιδι να μην κανεις ποτε. Μπορει να παντρευτεις στα 45 και να σου προκυψει ενα υγιεστατο μωρακι. Μπορει να κανεις τις απειρες εξωσωματικες και να κανεις παιδι μετά απο 20 χρονια, κατι που το θεωρω εξαιρετικα δυσκολο και για τους γονεις και για το παιδι. Σε φορτωνει με πολυ βαρος ολη αυτη η προσπαθεια...
    Εγω προσωπικα, η μανα μου εκανε 18 χρονια να με κανει, με γεννησε στα 44 μετα απο 18 χρονια γαμου! Η μανα μου στα 44 ο πατερας μου 53. Για να μη φτασω στο σημειο να πω οτι επαθε την ψυχωση ακριβως επειδη τοσα χρονια και με τοσες ορμονοθεραπειες προσπαθουσε να κανει παιδι...

Δεν υπαρχουν συνταγες σε αυτα για ολους ανεξαιρετως ουτε πασπαρτου ουτε οδηγιες χρησης λες και ειμαστε απορρυπαντικά...
    Αμα θες να κανεις παιδι, και βλεπεις το ρολο σου σε αυτη την κοινωνια σαν γονιος, φροντιζεις να βρεις ενα ατομο με παρομοιες αντιληψεις και προχωρας. Και μετα αγωνιζεσαι να τα μεγαλωσεις, να τα ταιζεις καθημερινα, να μην τους λειψει τιποτα.
    Εγω προσωπικα περασα πολυ ασχημα με ψυχωσικη μανα και μονη μου, δεν εχω αδερφια. Θεωρητικα θα ηθελα να ζησω την οικογενεια τυπου μικρο σπιτι στο λιβαδι αλλα τωρα πια ξερω οτι ειναι απλως ενα ονειρο...Δεν ετυχε, δεν πετυχε, έχει καλώς...

Senior Member
    Απο την μια αμφισβητεις αυτο που λεω,απο την αλλη μονη σου λες οτι οι 40αρηδες κοιτανε τις μικροτερες.
    Εκτος απο αυτο,για να χεις κοινωνικη ζωη,πρεπει να βρεις ανυπαντρες φιλες που και αυτες μειωνονται με τον καιρο.

Επισης,το να κανεις σχεση με ενα χωρισμενο με παιδια,δεν ειναι τοσο απλο,οσο το να κανεις με εναν που δεν εχει παντρευτει ποτε.

Τεσ πα,εγω δε λεω οτι σωνει και καλα πρεπει να παντρευτει ο αλλος.Ισα ισα.Αλλα μην εχετε την εντυπωση οτι θα κανετε μια ζωη αυτα που μπορουσατε να κανετε πιο νεες,και οτι γενικα ειναι ολα τοσο ιδανικα οσο λετε,γιατι δεν ισχυει.
    Δεν σε αμφισβητώ σε οσα λες, παρα μονο στο οτι μικραινει ο κυκλος που λες. δε σημαινει ντε και καλά οτι αμα η γυναικα μεγαλωσει, μικραινει ο κυκλος, ναι μεν μπορει αλλά δεν ορκιζομαστε κιολας.
    Οταν κυκλοφορει γνωριζει νεους ανθρωπους. Εδω στα καπη οι παππουδες γνωριζονται και παντρευονται συνομηλικες τους και πανε σε εκδρομες και χορους....
    Τι να σου πω? εχει να κανει και με τη δουλεια που κανεις. Αμα εισαι εγκλωβισμενος σε ενα γραφειο ή σχολειο και βλεπεις καθε μερα τους ιδιους 5 ανθρωπους, μπορει ο κυκλος να μικραινει στα 40 γιατι απλουστατα στα 20 ψαχνεσαι, ανοιγεσαι, κυκλοφορείς.
    Αλλα και παλι ξερω 50αρηδες που κανουν την τρελη κοινωνικη ζωη γιατι εχουν στρωσει τη δουλεια τους, δεν εχουν τα αγχη τα δικα μας να πεισουμε οτι ειμαστε αποδοτικοι, να παρουμε αυτο το μεταπτυχιακο, να παμε σε αυτα τα σεμιναρια, εχουν κατακτησει τις περγαμηνες τους και απλα γλεντανε τη ζωη τους.
    Το προβλημα ειναι ξαναλεω οταν ο 45-50αρης θελει μια 30-35αρα για να κανει παιδι, αντι να κοιταξει μια της ηλικιας του. Οπως και 50αρες που γουσταρουν 30αρηδες για να δειξουν οτι καλα κρατουν ακομα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Φιλη μου σε νιωθω... τι δουλεια ακριβως κανεις?
    αν δεν θελεις να το γραψεις εδω, στειλε μου μηνυμα.
    Όχι, δεν έχω πρόβλημα στο ΕΟΠΥΥ δουλεύω με 5μηνη σύμβασή μετά το πέρας του 5μήνου όμως πάλι άνεργη και ούτε ξέρω πότε και που και πως ξανά δουλειά. Ευτυχως υπάρχουν -ακόμα- 2 γονείς οι οποίοι στέκονται καλά απο θέμα υγείας και όχι τόσο απο θέμα οικονομικό που στηρίζουν όσο μπορούν έστω και με ένα πιάτο φαί αλλά ως πόσο;; Έμεινα άνεργη στα 38 μου μετά απο 7 χρόνια στην συγκεκριμένη εταιρία και 14 συνολικά στην αγορά εργασίας και είμαι 42 χρονών ποιός θα με πάρει σε δουλειά;; θα πάρουν το πιτσιρίκι που θα τους κάνει τη δουλεια με το ελάχιστο δυνατό κόστος κι ο επχειρηματίας το συμφέρον του κοιτάζει. Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει πολύ ένας σύντροφος να με καλύψει στο κομμάτι το συναισθηματικό, εκεί το 'χω περισσότερη ανάγκη γιατί το άλλο δεν με φοβίζει, το παλέυω και μόνη μου, αλλά το βρίσκω πολύ δύσκολο αν και έκανα κάποιες προσπάθειες παρόλα αυτά οι άντρες της ηλικίας μου δεν με επιλέγουν, με θεωρούν μεγάλη, άλλωστε όταν σου συμβαίνουν διάφορες δύσκολες καταστάσεις χάνεις και τον ερωτισμό σου και όλα και δυστυχώς όπως και εσύ ανέφερες με προσέγγίζουν πολύ μεγαλύτεροι άνθρωποι, όλοι με το προφίλ του σωτήρα, γιατί αλλιώς πως θα σε ρίξουν, στην ουσία να τους κάτσεις θέλουν. Κάποιοι μάλιστα γίνονται κα πολυ ενοχλητικοί. Αυτό που δεν μπορώ με τίποτα όμως να διαχειριστώ συναισθηματικα και ψυχολογικά είναι το bullying που υφίστασαι απο τις παντρεμένες. Είναι απίστευτο!! Τόση χολή, τόσο φαρμάκι... Όπως καταλαβαίνεις το περνάω όλο μόνη μου. Μάλιστα πέρσι ξεκίνησα και σε μια σχολή γιατί δεν με πήγε πολύ καλά η ζωή και λόγω διάφορων στραβομάρων έμεινα χωρίς πτυχίο και ειδικότητα. Δεν το βάζω κάτω όμως... προσπαθω. Απλώς έχω κουραστεί και κάπου απογοητευτεί. Πριν απο κανα μήνα περίπου ξεκίνησα και συμβουλευτική με μια ψυχολόγο σ' αυτά τα κέντρα ψυχικής υγείας των δημόσιων νοσοκομείων που είναι δωρεάν γιατί περνάω μια φάση κατάθλιψης αυτή την περίοδο κι ένιωσα ότι δεν την παλέυω μόνη μου.
    Last edited by novia35; 31-07-2016 at 19:54.

Senior Member
    Δεν ειπα οτι πρεπει να φουνταρει,αλλα για κανενα ειτε αντρα ειτε γυναικα,δεν ειναι ευκολο το να μεινει ανυπαντρος.Αν θελει να μεινει ειναι δικαιωμα του φυσικα,αλλα πρεπει να περιμενει οτι θα χει δυσκολιες.

Οσο για τα στανταρντ εγω ειπα οτι δεν πρεπει να χουμε παραλογες προσδοκιες και απαιτησεις απο τους αλλους.Ειτε μιλαμε για αντρα ειτε για γυναικα.

Γενικα μην αλλαζεις αυτα που γραφω και μην πας με το στανιο να βγαλεις μισογυνισμο απο αυτα που γραφω,απο την στιγμη που αναφερομαι ξεκαθαρα και στα 2 φυλα.
    Ο μισογυνισμός είναι κατάσταση υπαρκτή αν και καλά κρυπτόμενη, όχι στη συζήτηση εδώ που κάνουμε αλλά στη ζωή. Και δεν προέρχεται μόνο απο το πατριαρχικό πρότυπο κοινωνίας στο οποίο ζούμε αλλά ακόμη κι απ' τις ίδιες τις γυναίκες που μισούν τις άλλες γυναίκες.

Δεν ειπα αυτο, φιλε μου διαστρεβλωνεις αυτο που προσπαθησα να πω...Δεν μιλησα για ιδανικη σε καμια περιπτωση[...]Εγω προσωπικα περασα πολυ ασχημα με ψυχωσικη μανα και μονη μου, δεν εχω αδερφια. Θεωρητικα θα ηθελα να ζησω την οικογενεια τυπου μικρο σπιτι στο λιβαδι αλλα τωρα πια ξερω οτι ειναι απλως ενα ονειρο...Δεν ετυχε, δεν πετυχε, έχει καλώς...
    H μητερα σου ή ο πατερας σου ειχαν φανταζομαι καποιο θεμα με τη γονιμοτητα ομως για αυτο δεν μπορεσαν να κανουν πιο νεοι.Δεν ειναι οτι το επελεξαν συνειδητα.

Δεν σε αμφισβητώ σε οσα λες, παρα μονο στο οτι μικραινει ο κυκλος που λες. δε σημαινει ντε και καλά οτι αμα η γυναικα μεγαλωσει, μικραινει ο κυκλος, ναι μεν μπορει αλλά δεν ορκιζομαστε κιολας. [...]
    Το προβλημα ειναι ξαναλεω οταν ο 45-50αρης θελει μια 30-35αρα για να κανει παιδι, αντι να κοιταξει μια της ηλικιας του. Οπως και 50αρες που γουσταρουν 30αρηδες για να δειξουν οτι καλα κρατουν ακομα...
    Για ολους μικραινει ο κυκλος των υποψηφιων συντροφων γιατι με μας μεγαλωνουν και οι υπολοιποι,και η πλειοψηφια επιλεγει να παντρευτει.Επισης,παντρευο νται και οι φιλοι μας και εχουν λιγοτερο χρονο για μας.

Εσυ ομως λες κατι διαφορετικο απο την Νοβια απ'οτι καταλαβαινω.Η Νοβια δε θελει να παντρευτει καθολου,ενω εσυ λες οτι θες (Αν εχω καταλαβει καλα),αλλα δε σε νοιαζει η ηλικια που θα συμβει αυτο.

Να βρεις ανυπαντρο αντρα που ειναι πχ 40 ή 50 γινεται εστω και δυσκολα.Αλλα να βρεις ανυπαντρο σε τετοια ηλικια και να μη θελει παιδι ή γαμο μου φαινεται παρα πολυ δυσκολο.

Senior Member
    Μαλιστα...
    Το οικονομικο καλώς ή κακώς οριζει το παιχνιδι για πολλά.
    Καλα κανεις και το παλευεις με ψυχολογο! και εγω θελω...
    Ευχομαι μια καλη δουλεια συντομα!!

Senior Member
    Εσυ ομως λες κατι διαφορετικο απο την Νοβια απ'οτι καταλαβαινω.Η Νοβια δε θελει να παντρευτει καθολου,ενω εσυ λες οτι θες (Αν εχω καταλαβει καλα),αλλα δε σε νοιαζει η ηλικια που θα συμβει αυτο. Να βρεις ανυπαντρο αντρα που ειναι πχ 40 ή 50 γινεται εστω και δυσκολα. Αλλα να βρεις ανυπαντρο σε τετοια ηλικια και να μη θελει παιδι ή γαμο μου φαινεται παρα πολυ δυσκολο
    Η Νόβια δεν είπε ότι δεν θέλει να παντρευτεί, η Νοβία είπε ότι δεν πρέπει να είναι οι άνθρωπο δυστυχισμένοι ακόμη κι αν δεν τους τύχει να παντρευτούν και κυρίως να μην τους κάνουν οι άλλοι δυστυχισμένους και να τους μαυρίζουν την ψυχή επειδή δεν παντρεύτηκαν.

Senior Member
    Ευχομαι μια καλη δουλεια συντομα!!
    Τι να σου πω;; αυτό κι αν δεν το πιστεύω. Πιο εύκολα με βλέπω να παντρεύομαι... χαχαχα

Senior Member

Για ολους μικραινει ο κυκλος των υποψηφιων συντροφων γιατι με μας μεγαλωνουν και οι υπολοιποι,και η πλειοψηφια επιλεγει να παντρευτει.Επισης,παντρευο νται και οι φιλοι μας και εχουν λιγοτερο χρονο για μας.

Εσυ ομως λες κατι διαφορετικο απο την Νοβια απ'οτι καταλαβαινω.Η Νοβια δε θελει να παντρευτει καθολου,ενω εσυ λες οτι θες (Αν εχω καταλαβει καλα),αλλα δε σε νοιαζει η ηλικια που θα συμβει αυτο.

Να βρεις ανυπαντρο αντρα που ειναι πχ 40 ή 50 γινεται εστω και δυσκολα.Αλλα να βρεις ανυπαντρο σε τετοια ηλικια και να μη θελει παιδι ή γαμο μου φαινεται παρα πολυ δυσκολο.
    Ναι οι γονεις ειχαν θεμα εξαρχης, που το χειροτερεψαν κακες επιλογες γιατρων, και τους πηρε χρονια και χρηματα για να βγαλουν την ακρη...Και να καταλαβεις σε μια εποχη οπου δεν ειχαν καν δημοσια ασφαλιση, πληρωσαν τα μαλλιοκεφαλα τους για να κανουν παιδι...

Εγω γενικα μιλαω στο θεμα γαμος, δεν ειπα αν θελω εγω ή δεν θελω να παντρευτώ. Ουτε ειπα αν θελω ή δεν θελω να κανω παιδι. Ειπα οτι οκ η οικογενεια τυπου μικρο σπιτι στο λιβαδι καλη ειναι αλλα δεν παυει να ειναι ονειρο.
    Ειπα ότι και στα 40 αμα κυκλοφορεις και εισαι ανετος οικονομικα και ψυχολογικα, μπορεις να βρεις εναν συντροφο να μοιραστεις τη ζωη σου, δεν σημαινει οτι εκλεισε για παντα η πορτα του γαμου και του παιδιου επειδη περασες τα 40. Η ιατρικη εχει προχωρησει παρα πολυ, παιδι κανεις και στα 45 ανετα με μια νορμαλ υγεια.
    Ειπα επισης οτι οι περισσοτεροι αντρες στα 45-50 ειναι χωρισμενοι. ειτε με παιδια που τα εχουν φορτωσει στην πρωην ειτε χωρις. Οποτε ψαχνονται για νεες σχεσεις ! αρα δεν μικραινει ο κυκλος, ανακυκλωνεται και επαναπροσδιοριζεται ειπα.
    Ο ανυπαντρος στα 50 που θελει παιδι ειναι το προβλημα φιλε μου αλαφροισκιωτε. Γιατι κατι τετοιοι κυνηγανε τις 35αρες και αποκλειουν μονοι τους το ενδεχομενο να βρουν μια συντροφο να μοιραστουν τη ζωη τους. Και να βρει μια για παιδι, θα τον χωρισει αυτη, θα παρει και μια γενναια διατροφη να εξασφαλιστει, και μετα θα παει να βρει εναν συνομηλικο της.
    Θυμησου την περιπτωση του 60αρη ναυτικου που βρεθηκε στον καταψυκτη φετος, ηθελε να παντρευτει 40αρα βουλγαρα, έκανε και παιδι αλλα που κατέληξε? νεκρος, στο ιδιο του το σπιτι, μεσα στον καταψυκτη, και τα λεφτα που τα δουλεψε μια ζωη στα καραβια τα τρωει τωρα αυτη στη Βουλγαρια...

Senior Member
    Ο ανυπαντρος στα 50 που θελει παιδι ειναι το προβλημα φιλε μου αλαφροισκιωτε. Γιατι κατι τετοιοι κυνηγανε τις 35αρες...
    Ακριβώς!! και μια γυναίκα 45 χρονών μια χαρά παιδί του κάνει αλλά δεν την επιλέγει. Θέλουν τα πιπινάκια. Η 35αρα σε μια 10ετία θα είναι στα ντουζένια της και θα του πηδιέται με πιτσιρικάδες κι ο άλλος θα είναι χούφταλο συνταξιούχος. Αλλά αυτό δεν μας πειράζει. Μόνο για την 40άρα στενεύει ο κύκλος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by novia35 View Post
    και μια γυναίκα 45 χρονών μια χαρά παιδί του κάνει αλλά δεν την επιλέγει. Θέλουν τα πιπινάκια. Η 35αρα σε μια 10ετία θα είναι στα ντουζένια της και θα του πηδιέται με πιτσιρικάδες κι ο άλλος θα είναι χούφταλο συνταξιούχος. Αλλά αυτό δεν μας πειράζει. Μόνο για την 40άρα στενεύει ο κύκλος.
    Ετσι..............
    ειχα περσυ εμπειρια απο 50+ τυπο. Μου την ειχε πεσει ανελεητα σε μια παρεα, σε σημειο να με φερνει σε εξαιρετικα δυσκολη θεση μπροστα σε κοσμο. Και στην παρεα του τοσες κοπελες 45αρες υπηρχαν, ματια για αυτες δεν ειχε...
    Και μετραει τα χρονια να παρει προωρη συνταξη!

Quote Originally Posted by novia35 View Post
    Ακριβώς!! και μια γυναίκα 45 χρονών μια χαρά παιδί του κάνει αλλά δεν την επιλέγει. Θέλουν τα πιπινάκια. Η 35αρα σε μια 10ετία θα είναι στα ντουζένια της και θα του πηδιέται με πιτσιρικάδες κι ο άλλος θα είναι χούφταλο συνταξιούχος. Αλλά αυτό δεν μας πειράζει. Μόνο για την 40άρα στενεύει ο κύκλος.
    Δεν ειπα κατι τετοιο,αλλα ψαχνεις αφορμη να πεις τα δηθεν φεμινιστικα σου.
    Εχεις κομπλεξ κοπελα μου με τους αντρες,κοιτα να το αποβαλλεις.

Η ιατρικη εχει προχωρησει παρα πολυ, παιδι κανεις και στα 45 ανετα με μια νορμαλ υγεια.
    Υπερβολη ειναι αυτο που λες,δεν ειναι καθολου τοσο ευκολο σε αυτην την ηλικια.

Ειπα επισης οτι οι περισσοτεροι αντρες στα 45-50 ειναι χωρισμενοι. ειτε με παιδια που τα εχουν φορτωσει στην πρωην ειτε χωρις. Οποτε ψαχνονται για νεες σχεσεις ! αρα δεν μικραινει ο κυκλος, ανακυκλωνεται και επαναπροσδιοριζεται ειπα.
    Δεν ειναι τοσο μεγαλο το ποσοστο διαζυγιων.Απο περιεργεια το εψαξα πριν λιγο στο νετ,37% ειναι το ποσοστο των διαζυγιων,δλδ μιλαμε για το 1/3 των αντρων,ουτε για τους περισσοτερους ουτε καν τους μισους.

Ο ανυπαντρος στα 50 που θελει παιδι ειναι το προβλημα φιλε μου αλαφροισκιωτε. Γιατι κατι τετοιοι κυνηγανε τις 35αρες και αποκλειουν μονοι τους το ενδεχομενο να βρουν μια συντροφο να μοιραστουν τη ζωη τους. Και να βρει μια για παιδι, θα τον χωρισει αυτη, θα παρει και μια γενναια διατροφη να εξασφαλιστει, και μετα θα παει να βρει εναν συνομηλικο της.
    Θυμησου την περιπτωση του 60αρη ναυτικου που βρεθηκε στον καταψυκτη φετος, ηθελε να παντρευτει 40αρα βουλγαρα, έκανε και παιδι αλλα που κατέληξε? νεκρος, στο ιδιο του το σπιτι, μεσα στον καταψυκτη, και τα λεφτα που τα δουλεψε μια ζωη στα καραβια τα τρωει τωρα αυτη στη Βουλγαρια...
    Οπως σου γραψα και πριν,αυτοαναιρεισαι γιατι απο την μια γραφεις οτι δεν μικραινει ο κυκλος απο την αλλη μονη σου γραφεις οτι οι μεγαλυτεροι αντρες που ψαχνουν για γαμο (ή και σχεση) κοιτανε πολυ μικροτερες (αλλο αν τους καθονται ή οχι).

Senior Member
    Ετσι..............
    ειχα περσυ εμπειρια απο 50+ τυπο. Μου την ειχε πεσει ανελεητα σε μια παρεα, σε σημειο να με φερνει σε εξαιρετικα δυσκολη θεση μπροστα σε κοσμο. Και στην παρεα του τοσες κοπελες 45αρες υπηρχαν, ματια για αυτες δεν ειχε...
    Και μετραει τα χρονια να παρει προωρη συνταξη!
    Φυσικά, όταν οι μανάδες τους μεγαλώνουν με τη λογική του ότι «θέλω το καλύτερο για τον γιόκα μου» και μέσα στο καλύτερο είναι και η ηλικία;; «Τι; Τη γρια θα πάρεις;; χάθηκαν τα κοριτσάκια σαν τα κρύα τα νερά;» Τι θα κάνουν κι οι άντρες;; Απο τις μανάδες χαλάει το πράγμα. Έχω ακούσει γυναίκα να λέει σε κοπελα 29 χρονών που υποστήριζε την δικη μας άποψη «βρες κάποιον τώρα που είσαι λουλούδι γιατί μετά τα 40 οι επιλογές σου θα είναι στο ό,τι κάτσει». Μα είναι δυνατόν;; Να λέγονται αυτά απο γυναίκες; Τι περιμένεις μετά;;

Senior Member
    Δεν ειπα κατι τετοιο,αλλα ψαχνεις αφορμη να πεις τα δηθεν φεμινιστικα σου.
    Εχεις κομπλεξ κοπελα μου με τους αντρες,κοιτα να το αποβαλλεις
    Μα η απάντηση δεν ήταν σ' αυτό που έγραψες εσύ αλλά σ' αυτό που έγραψε η Μάρα. Κανένα κόμπλεξ. Τι είμαι η μοναδική 40άρα ανύπαντρη για να έχω κόμπλεξ;; Το βλέπω στις γυναίκες γενικότερα που είναι ίδια περίπτωση με μένα συν τις προσωπικές μου εμπειρίες. Να μην το πω;;

Senior Member
    Υπερβολη ειναι αυτο που λες,δεν ειναι καθολου τοσο ευκολο σε αυτην την ηλικια
    Σε πληροφορώ κι επειδή εργάζομαι στον ΕΟΠΥΥ ότι μια απο τις παροχές που χορηγεί είναι και η εξωσωματική εκεί να δεις κοπέλες 35 και 30 και κατω των 30 που κάνουν εξωσωματικές. Εκεί;; ποιά ηλικία;; Η μαμά μου μπήκε στην εμμηνόπαυση στα 54 και να ξέρεις ότι παίζει πολύ σημαντικό παράγοντα η κληρονομικότητα. Το θέμα είναι ότι καταλήγουμε και πάλι στο γεγονός οτι οι γυναίκες αντιμετωπίζονται ως μήτρες αφού η σχέση, η συντροφικότητα, ο γάμος, το δικαίωμα τους ν' αγαπηθούν περνάει μέσα απο την ικανότητα τους να τεκνοποιήσουν. Δηλαδή αν μια γυναίκα δεν μπορεί ή δεν θέλει να κάνει παιδιά να μείνει μόνη της, να μην έχει έναν άνθρωπο, να μην αγαπηθεί. Να μείνει στα αζήτητα κι απ' τα 40 της ακόμη που στην πραγματικότητα είναι μια νέα γυναίκα.

Page 21 of 109 FirstFirst ... 1119202122233171 ... LastLast